Viquipèdia:Avaluació d'articles/Llista de membres de la missió gregoriana

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Llista de membres de la missió gregoriana[modifica]

Llista de membres de la missió gregoriana (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)

Relacionat amb Paulí de York i Romà (bisbe), he traduït aquesta llista de qualitat a en-wiki.--Arnaugir (discussió) 11:41, 26 abr 2020 (CEST)

Tinc alguns comentaris:

  • En aquest article s'hi diu que Gregori el Gran va néixer el 540 i va morir un 12 de març mentre que a l'article de la Viquipèdia surt que va néixer al voltant del 540 i que va morir un 12 de febrer.
  • Crec que s'haurien de crear els sis articles en vermell que falten ja que en tractar-se d'un article curt, algú pot voler buscar informació fora de l'article.
  • A les referències, crec que si no s'han de crear els articles en vermell es podria eliminar el vermell.

--Arnaurs (disc.) 10:53, 4 maig 2020 (CEST)

No sé si té sentit que una llista tan curta sigui una llista bona, però en qualsevol cas tots els elements de la llista haurien de tenir article, i algunes coses que hi surten molt (com l'abadia de Sant Agustí) també.

A més, crec que s'hauria de plantejar si no convé més convertir aquesta llista en una secció de missió gregoriana.--Pere prlpz (disc.) 12:49, 1 ago 2020 (CEST)

Molt d'acord amb els comentaris anteriors. Una llista curta on més de la meitat dels membres no tenen article (7/13), on també apareix en vermell un enllaç que es repeteix diverses vegades no hauria de ser valorada com llista de qualitat. Si fos una llista extensa, podria entendre la manca d'enllaços, però en una llista tan curta la manca d'informació és evident. --Beusson (disc.) 13:10, 1 ago 2020 (CEST)