Viquipèdia Discussió:Presa de decisions/Modificació dels criteris per usuaris autopatrullats

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

ESM (discussiócontribucions)

No pretenia desencadenar una presa de decisions al respecte, però la proposta d'en @Panotxa: em sembla correcta. Ara bé, jo també afegiria unes puntualitzacions a Viquipèdia:Usuaris autopatrullats, al segon paràgraf. Proposo un redactat més o menys així:

Qualsevol administrador pot concedir aquest dret, via petició als administradors prèvia, a usuaris en qui es confia, que regularment creen i editen pàgines, que han demostrat que estan familiaritzats amb les polítiques de Viquipèdia i directrius (en especial VP:VER, VP:ADMS i VP:BPV) i que o bé hagin creat una quantitat notable d'articles nous (a mode de generalització, se suggereix un nombre d'almenys 75 articles nous vàlids) o bé hagin fet una quantitat significativa d'edicions (a mode de generalització, se suggereix un mínim de 4.000 edicions).

Ja direu!

Panotxa (discussiócontribucions)

Per mi, ok

Panotxa (discussiócontribucions)

De fet, @ESM:, si vols, afegeix la modificació a la proposta

Paucabot (discussiócontribucions)
Paucabot (discussiócontribucions)

En realitat S'ha suggerit que el llindar poden ser 4.000 edicions prové (crec) del comentari de Lohen11 a Viquipèdia:Petició als administradors#Autopatrullat respecte del cas concret de Maria Fullana de València i no pretenia ser un mínim sinó un número molt superior al mínim. Que em corregeixi Lohen si estic equivocat.

També per referència, deix aquí el número d'edicions dels darrers autopatrullats concedits:

Lohen11 (discussiócontribucions)

Efectivament em referia a que era una xifra molt superior al límit. 1.000 edicions és una barbaritat per a algú que no tingui ganes de col·laborar de veritat i suficient per a que conegui el funcionament correcte. Jo posaria aquest llindar.

Panotxa (discussiócontribucions)

Per mi, mil son prou per veure si les edicions son vandàliques o no, però igual que per votacions també incloem un llindar temps, podríem considerar-lo

Arnaugir (discussiócontribucions)

Personalment, no acabo de veure el sentit en marcar un llindar d'edicions. Si fos per mi, jo deixaria el redactat de l'estil "aquells editors que hagin demostrat un coneixement de les polítiques bàsiques i de les normes d'estil de la Viquipèdia". Pot ser que un usuari porti 1.000 edicions i que ja estigui "familiaritzat" (ex. Darth vader 92) o que en porti 72.000 i no ho estigui. Per això es proposa a VP:PA, per discutir-ho si és el cas.

En tot cas, si s'ha de posar un llindar, em sembla bé unes 1.500.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Crec que estem fent una pàgina redundant. La regla principal hauria de ser que marquem com a autopatrullats els usuaris que a les seves edicions no calgui fer-los les accions que s'especifica a Viquipèdia:Patrulla de canvis recents. A més a més, es poden donar nombres orientatius d'edicions i de d'articles nous, però la clau és si cal o no cal revisar les edicions, i en què consisteix la revisió o patrulla ja ho tenim escrit.

Panotxa (discussiócontribucions)

No posar llindars, ni d'edicions ni de temps simplificaria els debats, per tant estic d'acord amb la proposta d'eliminar-los i deixar a criteri dels administradors en cada un dels casos les propostes d'autopatrullatge

Paucabot (discussiócontribucions)

Si no hem de tenir llindars (encara que siguin orientatius) trob que s'hauria d'eliminar també l'altre (el de 75 articles nous). Però precisament, si són orientatius, jo trob que no molesten ni limiten res. En realitat, fins ara teníem el de 75 articles i no sempre li hem fet molt de cas.

Arnaugir (discussiócontribucions)

Em sembla bé eliminar-lo.

Panotxa (discussiócontribucions)

Atès que sembla que podem tenir consens en eliminar les referències explícites als llindars orientatius, edito la proposta incloent la introducció actual eliminant-les, a veure què us sembla

ESM (discussiócontribucions)

Per mi endavant!

Pau Colominas (discussiócontribucions)

Endavant. Al cap i a la fi, si en el futur es troben edicions d'un usuari autopatrullat que demostren que no es coneixen prou les directius, sempre es pot retirar el flag fins que se solventin les flaqueses.

Resposta a «Criteris»
Cap més tema anterior