Morocco World News

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de lloc webMorocco World News
URLhttp://www.moroccoworldnews.com/ Modifica el valor a Wikidata
Tipusperiòdic Modifica el valor a Wikidata
Llenguaanglès Modifica el valor a Wikidata
Twitter (X): moroccownews Modifica el valor a Wikidata

Morocco World News (MWN) és un diari digital en anglès amb seu a Rabat i Washington DC. S'hi publiquen notícies sobre el Marroc i la regió MENA (Orient Mitjà i Nord d'Àfrica) en una àmplia gamma de temes com la cultura, la política, l'economia, les relacions internacionals, la tecnologia, l'esport i el Sàhara Occidental.

MWN va ser fundada el maig de 2011 per Samir[1] i Adnane Bennis,[2] dos germans marroquins que vivien en aquella època a Ciutat de Nova York. El 2017, va traslladar la seu estatunidenca de Ciutat de Nova York a Washington DC. El 2019, el mitjà de comunicació comptava amb periodistes i editors a Washington DC, Ciutat de Nova York, Rabat, Essaouira, Fes i els Països Baixos. Samir Bennis ha estat el seu redactor en cap, analista polític i autor des dels seus inicis, i Adnane Bennis ha estat l'editor gerent. En algunes ocasions s'ha citat com a font de notícies del Daily American, The Washington Post,[3] Al Arabiya English[4] i British NewsNow.[5]

Referències[modifica]

  1. «Samir Bennis» (en anglès). AlJazeera.com. [Consulta: 31 octubre 2016].
  2. «Moroccan Emerging Leaders Share Their Experiences at AUI Leadership Conference» (en anglès). MarocPress.com. Arxivat de l'original el 2018-01-17. [Consulta: 1r novembre 2016].
  3. «7-year-old girl dies after elephant throws stone in Morocco zoo» (en anglès). WashingtonPost.com. [Consulta: 2 novembre 2016].
  4. «No Burkinis! Morocco hotels ban ‘halal' suit» (en anglès). English.AlArabiya.net. [Consulta: 2 novembre 2016].
  5. «NewsNow: Morocco news - Breaking News & Search 24/7» (en anglès). NewsNow.co.uk. [Consulta: 2 novembre 2016].

Enllaços externs[modifica]