Trofeu Platges de Moncofa de Frontó

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Plantilla:Infobox sports competitionTrofeu Platges de Moncofa de Frontó
Tipuscompetició esportiva Modifica el valor a Wikidata

El Trofeu Platges de Moncofa és un torneig de pilota valenciana en la modalitat de Frontó, organitzat pel club de Moncofa, i disputat als mesos d'estiu a la canxa de Palafangues, al bell mig de l'horta, en la qual competeixen per parelles els millors jugadors de frontó valencià i els professionals més reputats d'altres disciplines. Malgrat la seua recent creació ja està reconegut com un dels campionats més prestigiosos de les tres parets.

Al Trofeu Platges de Moncofa han jugat, entre d'altres, pilotaris de reconegut prestigi com Pedro, Lemay, Núñez, Raül II, Álvaro, Espínola, León, Salva, Genovés II, Paquito, Mezquita, José de Moixent, Adrián II, Zacarías, Cervera, Pasqual II o Puchol.

El sistema de competició és de parelles enfrontant-se en partides eliminatòries des de quarts de final (8 parelles) o semifinals (4 parelles), depenent de la disponibilitat dels pilotaris professionals. Aquestes parelles estan formades per un jugador professional i un aficionat de renom en el frontó o un jove professional que necessita partides per a foguejar-se.

Historial[modifica]

Any Campió Subcampió Resultat Frontó
2009 No es juga
2008 Álvaro i Vicent Mezquita i Pasqual II 41-12 Palafangües (Moncofa)
2007 Álvaro i Espínola Cervera i Salva del Puig 41-26 Palafangües (Moncofa)
2006 Genovés II i Paquito Núñez i Fageca 41-24 Palafangües (Moncofa)
2005 Genovés II i Paquito
2004
2003
2002

Enllaços externs[modifica]