Usuari:Solde/2014 Discussions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Benvinguts al Bus turístic de la Viquipèdia![modifica]

Hola Solde! Estem molt contents que hagis volgut participar en el nostre circuit de descoberta sobre la nostra comunitat i missió de forma entretinguda i divertida. Aquests són alguns enllaços que poden ser útils per quan vulguis començar:

Necessito ajuda
Sobre el Bus turístic | Una estona a la Parada d'esbarjo

-- Missatge automàtic enviat durant el circuit del Bus turístic per Solde (disc.) 16:31, 2 gen 2014 (CET)

Hola Solde[modifica]

Bones Solde, et convido a que donis un cop d'ull al projecte que fa temps que estic portant a terme al meu apartat de proves Usuari:Acolell97/proves sobre el Club Futbol Solsona i m'agradaria que en donesis la teva opinió. Gràcies --Acolell97 20:43, 3 gen 2014 (CET)

Premis Emmy, etc[modifica]

Bones, Solde! En sóc molt conscient, però com volia fer diversos articles de premis i en tots ells tenia el mateix problema, esperava acabar per demanar-ho a un bot. :-) Tot ve de la traducció de l'original, on apareix així: [[1959 in television|1959]] Per anar ràpid utilitzo l'eina "cerca i reemplaça" de la caixa d'edició, i elimino el text " in television", de manera que enllaça correctament a l'any. Fer-ho a mà (o amb el WickiCheck) és més lent, i com et dic pensava que un bot ho podria fer en un moment quan acabés el Viquiprojecte:Cinema. Però ja veig que tu t'adelantes, hahaha. :-D Salut! --Judesba (digues...) 14:18, 15 gen 2014 (CET)

Homeopatia[modifica]

Hola Solde. He posat l'article Homeopatia a avaluació. Et convido a llegir-lo, opinar-ne i contribuir a millorar-lo. Gràcies! --Habicht (disc.) 13:14, 20 gen 2014 (CET)

Ajuda![modifica]

Hola, potser ens podràs ajudar amb Viquiprojecte:Xucladors#Sistema_d.27Espais_Naturals_Protegits_de_Catalunya, és un pas previ al proper concurs fotogràfic i té a veure amb la geografia que normalment toques. T'hi animes?--barcelona (disc.) 13:33, 24 gen 2014 (CET)

Hola Solde[modifica]

Bones de nou Solde, em vas comentar que posès referències al meu articles sobre el Club Futbol Solsona; però no ser com ho he de fer, ja que la informació de la història l'he tret del llibre "Història il·lustrada del futbol a Solsona" Usuari:Acolell97/proves . Gràcies --Acolell97 19:39, 26 feb 2014 (CET)

Fusió[modifica]

Podries fusionar els dos texts de Discussió:Proves de sistema? Un d'ells el vas fer tu mateix.--KRLS , (disc.) 11:09, 23 abr 2014 (CEST)

Camptocamp[modifica]

Bones Solde, com va tot? Et contacto per fer-te alguna proposta i unes preguntes. Tinc un amic excursionista com actiu al web camptocamp (versió en català) que em va fer una proposta de col·laboració amb la wiki:

« A la Viquipèdia hi ha informació geogràfica, històrica, etimològica, i s'hi fan pinzellades dels itineraris, mentre que a Campthi ha bàsicament informació sobre itineraris i sobre sortides recents que s'han fet seguint-los (això últim és especialment interessant en escalada o esquí de muntanya, en què interessa conèixer les condicions que s'han trobat d'altres recentment). He anat veient que hi ha cims de Viquipèdia que tenen enllaços externs cap a pàgines en castellà (posets.com, en molts casos). No sé si hi ha algun criteri a l'hora d'entrar enllaços externs (llengua, webs participatius...), o si simplement és per ordre d'arribada. M'agradaria fer retroenllaços entre els dos portals o veure què s'hi pot fer conjuntament, ja que la llicència de Camptocamp és ccbysa també »

Vaig comentar-ho amb la @Barcelona:, qui em va dir que si eren temes de muntanya tu eres l'usuari adequat per parlar del tema. Què en penses? Es poden fer alguna coseta? Penso que són 2 comunitats MOLT semblants i que alguna cosa podria sortir. Com ho veus? --Kippelboy (disc.) 13:05, 4 juny 2014 (CEST)

Exemple d'article c2c--Kippelboy (disc.) 13:06, 4 juny 2014 (CEST)

Millorar els articles dels municipis[modifica]

Hola Solde. Estic aprofitant els teus articles de muntanyes i similars agafats de la GEC per millorar els articles de municipis de Catalunya. La cosa consisteix en fusionar-hi les dades que hi ha als esborranys (coordenades i, en el cas de les muntanyes, altitud) per fer-hi un principi de secció de geografia. Pots veure el que et coment aquí on he fusionat un mas i tres muntanyes a l'article del municipi. La feina és traslladar la informació i, ja que hi som, afegir la referència a les coordenades, que és de la GEC. Ja que tu feres aquests esborranys, he pensat que t'agradaria col·laborar en aquesta tasca. Gràcies, Pau Cabot · Discussió 09:43, 14 juny 2014 (CEST)

Hola Solde. Els articles no s'esborren sinó que es fusionen i redireccionen. En el cas que comentes, la informació és a Prats de Lluçanès#Geografia. Es manté tota la informació però es trasllada a l'article del municipi. La idea és que si es es pot fer un article sobre un cim o serra, més enllà de les coordenades, el municipi i l'altitud, aquest article es quedi. Però en la majoria de casos, no hi ha gens d'informació disponible d'aquests cims per tal de fer-ne un article amb cara i ulls. El problema no és de referències (sí, normalment tenim el nomenclàtor i la GEC) sinó de contingut: no es pot posar gaire més informació que l'única frase que apareix a tots els articles. Si d'un topònim només en tenim una petita fitxa amb el nom, l'altitud, el municipi i les coordenades, el format més adequat seria una llista a l'estil de Llista de topònims de Sort.
En vàrem parlar a Viquipèdia Discussió:Fusió#Proposta de canvi de redactat agafant com a exemple el Puig de l'Abella (al final de la secció). Pau Cabot · Discussió 22:11, 22 set 2014 (CEST)

Més sobre muntanyes[modifica]

Ben tornat.

Per si no sabessis què fer ara que ets aquí, als articles de muntanyes que tenim (crec que bàsicament tots teus) i que queden a la frontera de la Catalunya estricta, diu el municipi i la comarca d'un costat però no diu què hi ha a l'altra banda, o com a molt un genèric "França" o "Aragó". Tenint en compte que en les tres quartes parts de la frontera l'altra banda és també un municipi d'una comarca catalanoparlant, estaria bé esmenar-ho. Una mostra.--Pere prlpz (disc.) 11:33, 28 ago 2014 (CEST)

Hola Pere! ja m'hi havia fixat alguna vegada. M'ho apunto, i a veure si ho podem anar millorant. Salut! --Solde (disc.) 11:45, 28 ago 2014 (CEST)

Riera de Merlès[modifica]

Hola Solde. Sóc un editor novell que està donant les primeres passes. Com que em motiven molt els corrents d'aigua, rius i rieres, he començat per la riera de Merlès, que la tinc a prop i la coneixo bastant. He vist el gran treball que has fet amb la riera de Navel, podries fer alguna cosa similar amb Merlès, que és una riera prou important com per tenir un article ben fet?--Quicupr (disc.) 12:40, 1 oct 2014 (CEST)

Guardó Repte Monuments[modifica]

Estrella d'edició
Repte 2014 Monuments
Repte 2014 Monuments
Hola Solde!

Moltes gràcies per haver participat en el Repte Monuments de setembre 2014, esperem que t'ho hagis passat bé. Com a participant en el projecte et concedim aquest guardó que pots lluir amb orgull per haver col·laborat en la difusió del patrimoni.

Pots veure el nostre informe final. Si tens oportunitat d'assistir a la Viquitrobada 2014 de Tarragona podrem comentar aquest i altres projectes de la Viquipèdia.

En nom de l'equip organitzador, el nostre agraïment.


--V.Riullop (disc.) 14:24, 7 oct 2014 (CEST)

Distinció d'articles[modifica]

Hola bon dia, sóc en Manlleus, em passo per aquí per comentar que tenim propostes d'articles per a ser distingides com a Articles de Qualitat o Bo. Encara que no siguin temes que toquis o que en tinguis domini potser seria una bona idea ajudar als altres per a que prosperi el seu treball. Potser, et pot treure uns minuts a mirar o revisar alguns dels articles però tots sabem que comentar i finalment votar és gratuït, el que resultaria de gran ajuda i contribució als usuaris que hi han col·laborat. Si poguéssim reduir els articles en avaluació per encarar-los en la votació, deixaríem pas a nous articles, agilitzant el procés. Com que has contribuït en algun moment en els articles de qualitat, m'ha semblat bé comentar el seu estat actual. Actualment tenim 13 articles en avaluació i 9 en votació. Moltes gràcies per llegir. Salutacions,--Manlleus (disc.) 17:42, 9 oct 2014 (CEST)

canvi plantilla[modifica]

Ei, company. Mira el comentari que he fet i la resposta del Vicenç´. Ho pots endreçar, tu que deus saber perquè ho vas fer ?. Merci,--amador (disc.) 21:52, 20 oct 2014 (CEST)

Setmana de la ciència[modifica]

Com a participant en edicions anteriors, et convidem a una nova edició del Viquiprojecte:Setmana de la Ciència 2014, que enguany se celebra en col·laboració amb la Royal Society of Chemistry i el seu viquimedista resident. Apunta't-hi!--Kippelboy (disc.) 14:37, 27 oct 2014 (CET)

Viquitrobada 2014[modifica]

Hola company! No ens veurem a la Viquitrobada 2014? Estaria bé que hi assistissis, aviam si ens podem conèixer! --Arnaugir (discussió) 12:48, 14 nov 2014 (CET)

Petició de traducció[modifica]

  • La vostra petició de traducció de l'article Fiesta de la República Italiana es troba en aquesta pàgina de proves.Fixeu-vos bé que no és la mateixa pàgina on havíeu posat la petició de traducció. Quan repasseu la traducció podeu fer suggeriments de millora a la pàgina de millores del bot per anar polint la traducció. Gràcies. --Anskarbot (disc.) 22:36, 18 des 2014 (CET)

Viquiprojecte UE[modifica]

Crec que en Beusson havia posat les seves contribucions totals d'altres mesos i la puntuació que hi havia ha de ser dels que corresponen a aquest mes. Salutacions --MarisaLR (disc.) 15:26, 22 des 2014 (CET) @MarisaLR: tens tota la raó... ja he desfet els canvis! Merci per l'avís! Salut! --Solde (disc.) 15:40, 22 des 2014 (CET)

Festes[modifica]

Bon Nadal i Feliç Any Nou!!--MarisaLR (disc.) 19:48, 22 des 2014 (CET)