Usuari Discussió:Castellbo/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure


Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Castellbo! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint l'esperit del projecte.


Consell del dia: Si voleu revertir una pàgina, només heu de pitjar a la pestanya superior on hi diu historial, entrar a la versió anterior que volgueu recuperar, editar-la i desar-la.

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?


Salutacions cordials

--Pau Cabot · Discussió 16:14, 22 oct 2011 (CEST)

Avís automàtic per robot a Lo más sublime

Hola. Gràcies per col·laborar amb la Viquipèdia. Us donem la benvinguda al projecte; tot i així, hi ha un problema amb les vostres contribucions a la pàgina Lo más sublime i aquestes han estat revertides per un robot que intenta reconèixer i reparar vandalismes i proves d'edició. Si el robot ha revertit una edició legítima, espero que accepteu les disculpes del seu controlador, i que n'informeu a la seva discussió per intentar millorar-ne el seu funcionament. Disposeu de la pàgina de proves per fer les vostres proves d'edició. A més, si sou nou en el projecte, us pot interessar consultar la Introducció o la pàgina d'acollida. Gràcies. --–AvisaBot · (comentaris/incidències) 13:38, 7 set 2013 (CEST)

Títols de les pel·lícules

Benvingut al món del cinema a la viquipèdia. Segur que no hi ha ningú que toqui el cinema mut...De tota manera, dir-te que hem convingut que si el títol no està doblat al català, es mantindrà el títol original. Mira't el que es va escriure fa anys, però que intentem seguir els que toquem els articles de cinema.[1] --Pallares (disc.) 21:05, 25 des 2013 (CET)

Copyright de imatges de Lo Mas Sublime

A commons estan a punt d'esborrar tots els fotogrames del film Lo Mas Sublime, ja que no son obra que qui els ha pujat, sinó de persones que potser encara estan cobertes pel copyright. L'autor del film va morir abans de 1987 ?

Em podries confirmar la data de naixement del director, Enric Ponsà ( o Enrique Ponsa ) ? He trobat un Enrique Ponsa nascut el 1885. És correcte?

Adjunto la proposta d'esborrament que t'he mencionat:

https://commons.wikimedia.org/wiki/Commons:Deletion_requests/Files_in_Category:Lo_mas_sublime_%28film_1927%29

--Jordiferrer (disc.) 08:55, 16 abr 2014 (CEST)

Gracies per la informació. Si tenim en compte que el teu avi va morir fa 75 anys, és possible que puguem mantenir les imatges, canviant la llicència i usant una de tipus PD OLD. Ho he consultat en la mateixa proposta d'esborrament. A veure què em responen... --Jordiferrer (disc.) 02:13, 17 abr 2014 (CEST)
M'han confirmat que a la Unió Europea el copyright va expirar el 2010, 70 anys després de la mort del teu avi, i per tant podem mantenir les imatges. En canvi, a Estats Units expirarà 95 anys després de la data del film, és a dir el 2022. Per que sigui lliure ara a Estats Units, caldria el permís dels hereus.--Jordiferrer (disc.) 23:17, 18 abr 2014 (CEST)
Ara he vist el teu missatge. Saps en quin any va morir Enric Ponsa? Si no, jo ho deixaria amb permís per la Unió Europea, sense complicar-nos més.--Jordiferrer (disc.) 23:20, 18 abr 2014 (CEST)

Petició de traducció White Shadows in the South Seas

Petició de traducció

Barbara (film)

La fòrmula correcta en aquesta viquipèdia seria Barbara (pel·lícula). La he reanomenat en aquest sentit.--Pallares (disc.) 09:27, 30 juny 2014 (CEST)

Agustín de Luque y Coca

Per quin set sous m'has esborrat la Infotaula d'Agustín de Luque y Coca ? Tens idea de la feinada que suposa fer una Infotaula d'algú amb tants càrrecs? I el respecte al treball del altres ?--Walden69 (disc.) 01:14, 21 juny 2015 (CEST)

Hola

Künefe from Turkey

Si tiene una mica de tiempo puede echar un vistazo a "Künefe" si us plau? Como se ve, mi català no es perfecto. :-) Gràcies. --E4024 (disc.) 16:40, 8 jul 2015 (CEST)

Hola hola

Hombre! Veo que tienes estupendo nivel de català. Por qué en algun momento de aburrimiento no redactas Entrepà d'hamburguesa que espera desde hace molt temp amb una plantilla MT? No és uno de mis articles (molts dels meus també esperan con una plantilla de MT, "mala traducció :-) pero me da pena, ya que me gustan mucho las hamburguesas, mandonguilles y köftes... Gràcies altra vegada. --E4024 (disc.) 08:43, 9 jul 2015 (CEST)

Xu Zonghan

Hola!, Gràcies pel teu comentari. Jo, particularment, estic satisfet de com m'ha sortit l'article dedicat a Xu Zonghan. Atentament--Maco Dudua (disc.) 07:50, 10 jul 2015 (CEST)

Hola hola hola

Castellbo, ese "estri" que acabas de poner en la página es estupendo, he hecho esta ref por usar en mi Adana kebap (que sabe delicioso, por cierto :-) pero no sé como copiar y pegar la ref formateada; o yo soy tonto o esto me pasa por haber nacido en el siglo anterior... Qué hacemos? --E4024 (disc.) 08:37, 23 jul 2015 (CEST)

Moltes gràcies Castellbo, ya lo aprendí!.. Ahora tengo que aprender català... :-) Salutacions. --E4024 (disc.) 09:33, 23 jul 2015 (CEST)

Hola Castellbo, i felicitats per la feina que estàs fent amb les esglésies del Capcir! He vist les noves esglésies que has introduït, i venen molt bé per omplir un forat de la Viquipèdia. M'he permès de fer-hi quatre retocs sense més importància i he pogut crear, gràcies a la teva tasca, la categoria "Esglésies del Capcir", amb l'esperança que algun dia s'hi pugui posar la sub-categoria "Esglésies romàniques del Capcir". Hi ha un article, però, que demana -crec- un canvi de més abast, i m'he estimat més parlar-te'n. Es tracta de l'Església de Sant Miquel d'els Angles. En primer lloc, es podria discutir si s'hauria d'anomenar "Església de Sant Miquel..." o "Sant Miquel..."; el segon criteri és el que s'ha seguit per a la major part de les esglésies nord-catalanes a la viquipèdia en català, i difereix del criteri que es segueix a la viquipèdia en francès que, en general, anomena esglésies les parroquials i capelles la majoria de les restants. Però no és el tema d'aquest missatge. Es tracta del nom de l'església, que entenc que hauria de ser "Sant Miquel dels Angles", tal com es fa en l'ortografia catalana, i no d'els Angles; per tant, sembla que s'hauria de redenominar l'article i adequar-ne el text. Què en penses? Ben cordialment, --Jordi Roqué (disc.)

Sobre el fet d'afegir la població a l'ordena, no tinc un criteri definit, però tampoc ho veig contraproduent. Ara, que em rumiaria si posar-hi la coma o no, perquè l'Ordena és molt reconsagrat i, com ja saps, classifica emprant criteris informàtics, no naturals. Per ell, una lletra accentuada és totalment diferent de la mateixa lletra sense accentuar, els signes de puntuació van després de totes les lletres hagudes i per haver... un cacau. A la fi, algunes vegades he de fer-li trampa perquè acabi ordenant bé. Salutacions cordials, Jordi Roqué (Discussió) 09:34, 11 ago 2015 (CEST)

Avaluació George Mikan

Hola Castellbo! Fa unes setmanes vaig traduir George Mikan de l'anglès i espanyol (on es consideren Articles Bons) i he decidit portar l'article a avaluació. Mirant l'historial de l'article, he vist que tu també hi vas contribuir en aquest article. Si no t'és cap molèstia, podries rellegir-te'l i indicar-me qualsevol suggerència per a millorar-lo aquí? Moltes gràcies per avançat! --TROLLRAMSAC (disc.) 18:49, 13 ago 2015 (CEST)

Translation of Sônia_Braga

Hi, While analysing the logs of translation, I saw you faced an error while publishing Sônia_Braga translation. Sorry about that. We are fixing the issue and expected to be in production in 48 hours. Your translation is saved and you can restore it from CX dashboard. You can either wait for that fix or publish right now by removing the problematic reference number 14 - there reference with no text. Thanks! --Santhosh.thottingal (disc.) 08:25, 20 ago 2015 (CEST) (Content translation team)

Savur

Perdó, no he vist que editaves l'article en aquest moment!--Darth vader 92 (disc.) 15:01, 12 oct 2015 (CEST)

Usuari autopatrullat

Apreciat company/a, via una petició prèvia heu estat marcat com a usuari autopatrullat. Pau Cabot · Discussió 20:06, 4 nov 2015 (CET)

Apreciat company/a, via una petició prèvia heu estat marcat com a usuari autopatrullat. Pau Cabot · Discussió 20:06, 4 nov 2015 (CET)

Entitats Catalanes d'Acció Social

Em sembla que ets treballant per a millorar l'article. Abans la teva intervenció a mi em semblava un copiar-empastar d'uns estatuts o d'una pàgina web de la mateixa associcació. S'hi explicaven les velleïtats en el jargó típic d'asssociacions. (el penúltim paràgraf encara és malalt d'aquest jargó florit, l'he esborrat). He tret també la línia «Actualment la componen unes 85 entitats…) com que a l'inici es diu que són 96 i amb referència. Encara no trobo gaire bo l'article, però s'està millorant. Segur que fan bona i necessària feina, però manquen fets. He tret tot el paràgraf que només era un copiar empastar literal de la pàgina web de l'oganització, sense cap indicació de la font. --Flamenc (disc.) 18:57, 7 nov 2015 (CET)

Castellers del Prat

No és adient editar un article si veus que hi ha un altre editor treballant. Quan acabis avisa. --Kette~cawiki (disc.) 23:52, 17 nov 2015 (CET)

No passa res, havia perdut una bona part d'edició ja que ho faig editant el codi. Si, no ho pensat mai per que no m'havia passat fins ara, faré servir la plantilla {{Modificant}}. Gràcies. --Kette~cawiki (disc.) 20:58, 18 nov 2015 (CET)

L'àngel ferit

Sempre m'ha agradat molt el quadre, fa anys..., gràcies per fer l'article :) --Yeza (disc.) 22:28, 4 des 2015 (CET)

Quinzena de la Qualitat de 2015

El 28 de desembre comença la Gran Quinzena Anual de la Qualitat. Et convido a participar, i a apadrinar, si ho creus convenient, alguna categoria específica. Si creus que hi ha coses a millorar, encara estem a temps! --Panotxa (disc.) 09:40, 7 des 2015 (CET)

Infotaula

Hola, Saps que la {{infotaula d'obra artística}} funciona recuperant molta informació des de Wikidata ?. Prova a posar-la sense cap paràmetre a El retorn de Persèfone i mira les diferències. Salut !--amador (disc.) 18:17, 12 des 2015 (CET)