Usuari Discussió:Coet/Arxiu 2015

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Caldria programar un bot per modificar una plantilla

Hola, Coet. Cal programar un bot per fer un parell de canvis a l'infotaula dels municipis navarresos, però mai no he fet això, i em demano si el podries programar tu.

Segons el que hem parlat a la pàgina de discussió de la plantilla, vull canviar als municipis de Navarra l'infotaula de "municipi basc" a infotaula de "municipi navarrès". Per tal de fer-ho, s'han de seleccionar els municipis de la Navarra espanyola (no la francesa), per exemple detectant els municipis amb infotaules que comencin amb {{Infotaula de municipi basc|*|*|*|Navarra| (els asteriscos indiquen qualsevol caràcter). Aquest començament s'ha de canviar concretament a {{Infotaula de municipi navarrès|de |*|de |Navarra| (amb les preposicions "de" i un espai en blanc inclosos).

A més a més, s'ha de canviar el camp predomini lingüístic d'aquests municipis en aquest sentit:

  1. |predoling = basc --> |zonaling = bascòfona
  2. |predoling = basc i castellà i |predoling = castellà i basc --> |zonaling = mixta
  3. |predoling = castellà --> |zonaling = no bascòfona

Hi ha una mica de pressa per aplicar el bot, perquè, en caviar el codi de la plantilla de "predoling" a "zonaling" ha deixat de visualitzar se aquest camp en gairebé tots els municipis navarresos, uns 150. Moltes gràcies. --Pompilos (disc.) 21:27, 10 gen 2015 (CET)

@Pompilos: Ho mire el dilluns (demà).
@Coet: No pateixis. Ho demano aquí. --Pompilos (disc.) 21:59, 21 gen 2015 (CET)

Invitation

A gummi bear holding a sign that says "Thank you"
Thank you for using VisualEditor and sharing your ideas with the developers.

Hello, Coet,

The Editing team is asking for your help with VisualEditor. I am contacting you because you were one of the very first testers of VisualEditor, back in 2012 or early 2013. Please tell them what they need to change to make VisualEditor work better for you. The team has a list of top-priority problems, but they also want to hear about small problems. These problems may make editing less fun, take too much of your time, or be as annoying as a paper cut. The Editing team wants to hear about and try to fix these small things, too. 

You can share your thoughts by clicking this link. You may respond to this quick, simple, anonymous survey in your own language. If you take the survey, then you agree your responses may be used in accordance with these terms. This survey is powered by Qualtrics and their use of your information is governed by their privacy policy.

More information (including a translateable list of the questions) is posted on wiki at mw:VisualEditor/Survey 2015. If you have questions, or prefer to respond on-wiki, then please leave a message on the survey's talk page.

Thank you, Whatamidoing (WMF) (talk) 19:12, 23 març 2015 (CET)

Signabot a Viquillibres

Hola Coet,

Podries fer alguna prova amb el teu SignaBot a Viquillibres? Ens anirien molt bé les seves contribucions. Pots demanar-ne l'activació aquí: Viquillibres:Petició de marca de bot. Moltes gràcies, --Xavi Dengra (MISSATGES) 15:04, 31 març 2015 (CEST)

OK, Xavi Dengra. –Cœt · mascletà 16:36, 2 abr 2015 (CEST)
I ja de pas, si pot ser que torni a funcionar a la viquipèdia... :)--Arnaugir (discussió) 22:41, 2 abr 2015 (CEST)

Novetats, novetats, novetats...

Bon dia! He canviat les meves preferències a l'skin Vector i des d'aleshores no deixa de sortir-me el missatge "Teniu un butlletí amb novetats sobre els Viquiestris", tot i que ja me'ls he llegit tots. —Leptictidium (digui, digui) 10:43, 8 abr 2015 (CEST)

Llibreria JS sajax

Seguint amb els canvis JS, la llibreria sajax deixarà de funcionar a partir del dia 11. A la llista surten alguns scripts teus. El vriullop.js ja no recordo per què era, però millor esborrar-lo. Més preocupant és el documentation tab.js que surt en una altra llista i d'aquest em sento responsable. Més info. --V.Riullop (parlem-ne) 22:52, 7 ago 2015 (CEST)

He fet una nova versió de documentation tab.js com a giny a wikt:MediaWiki:Gadget-DocTabs.js traduït de wikt:en:MediaWiki:Gadget-DocTabs.js però em dóna error "tabs[page.title] is undefined", cosa que sóc incapaç d'entendre. És al final i fa que la pestanya no surti en vermell. T'ho pots mirar? --V.Riullop (parlem-ne) 16:58, 9 ago 2015 (CEST)
Finalment ho he solucionat a la bruta, posant els noms locals a pèl: wikt:Special:Diff/577983. --V.Riullop (parlem-ne) 21:53, 9 ago 2015 (CEST)
Per cert, suposo que el que estaves buscant és wgFormattedNamespaces. --V.Riullop (parlem-ne) 12:05, 10 ago 2015 (CEST)

Horaris

Com ho tenim? --gerardduenasparlem-ne 13:05, 10 ago 2015 (CEST)

@Gerardduenas: Jo estic fent cosetes i una mica més actiu al xat. Esta setmana, lliure totes les vesprades. He pogut passar a core tots els que estaven programats al crontab de manera que els he tornat a posar en marxa. Cœt 16:12, 10 ago 2015 (CEST)

Arxivador

Ha funcionat per les pàgines amb "fets" però no en les simples: Especial:Diff/15550685, arxiva a /dev/null i es carrega la plantilla. --V.Riullop (parlem-ne) 10:32, 8 ago 2015 (CEST)

Ok, hauré de modificar alguna cosa, no el pose en funcionament encara, seran canvis que desconec de moment. --Cœt 10:53, 8 ago 2015 (CEST)
@Vriullop: Crec que ja ho he arreglat: Special:Diff/15557831. Faré manualment els propers arxivaments per tindre en compte i vore els canvis fet i si tot va bé, tornaré a automatitzar-lo a la setmana vinent. Cœt 09:07, 11 ago 2015 (CEST)

CobainBot i Categories

Bones! Una qüestió, és imprescindible que les categories estiguin endreçades alfabèticament a dins d'un article? En cas afirmatiu, res a dir. Fins ara les endreçava posant primer les categories que les englobaven en classes de minerals, més genèriques, com sulfats, sulfurs, òxids, etc. i després les categories per elements. Posant-les de manera alfabètica queden barrejades. Gràcies! --Yuanga (disc.) 16:15, 2 set 2015 (CEST)

S'ha discutit en algun lloc? Igual que en Yuanga, ho trobo una tasca dubtosa. --V.Riullop (parlem-ne) 17:17, 2 set 2015 (CEST)
Yuanga, Vriullop, disculpeu. Me n'he adonat fa cosa d'un minut abans de llegir esta pàgina. Ja l'he aturat.
Ha estat un script de Unapersona que devia actuar a viquidites. Com que ha pujat el seu codi font ha oblidat indicar el projecte, ja que ell per defecte té viuqidites. Ja ho hem endreçat.
Culpa meua, no volia revisar-li l'script :| –Cœt · mascletà 20:26, 2 set 2015 (CEST)
Coses que passen, no patiu. Els articles ee quedaran així ara o es poden revertir? --Yuanga (disc.) 20:58, 2 set 2015 (CEST)
Puc intentar una reversió d'aquells articles que encara no han estat editats per altres amb el comentari que ha deixat, és factible. Notifique a Yuanga. –Cœt · mascletà 21:03, 2 set 2015 (CEST)

Bot reversor

Hola. Una última petición, por favor: puedes decir al robot de ignorar Caarl 95 también?--Formica rufa (disc.) 19:16, 9 set 2015 (CEST)

Tarde, pero hecho hecho. notificant Caarl 95 & Formica rufa. –Cœt · mascletà 20:07, 9 set 2015 (CEST)

Bot

Perdona, la reversió s'ha fet a viquidites, no passa res, ja està més o menys solucionat, ara he de continuar millorant l'article, però he de fer-me amb una edició en català del llibre, perque el que tinc a casa està en castellà. A més he de continuar aprenent com fer les edicions de cites sobre llibres...poc a poc, en un parell de dies crec que ho tindré solucionat del tot. Gràcies per tot. Una salutació.19Tarrestnom65 (disc.) 15:38, 10 set 2015 (CEST)

Reanomenar categories

Hola! He vist que el bot segueix reanomenant categories a bon ritme, però he detectat un petit error: quan ho fa, desenganxa l'ítem de Wikidata. Hi hauria manera d'afegir-li al bot la funcionalitat que també reanomenàs a Wikidata, en lloc d'esborrar l'ítem com ha fet aquí? Pau Cabot · Discussió 10:20, 12 set 2015 (CEST)

Perdoneu que m'hi fiqui. Crec que es podria resoldre si en comptes d'esborrar la categoria vella i crear la nova, com s'havia hagut de fer durant quinze anys per moure categories, reanomenessis la pàgina de la categoria. Suposo que així no es perdria l'element de Wikidata (no sé si cal deixar la redirecció una estona perquè la detecti qui actualitzi Wikidata), però a més es conservaria l'historial i crec que tindries menys feina que copiant i enganxant.--Pere prlpz (disc.) 10:31, 12 set 2015 (CEST)
Sembla una bona solució, sí. Gràcies, Pere prlpz. Pau Cabot · Discussió 10:43, 12 set 2015 (CEST)
Paucabot, Pere prlpz ho tindré en compte abans de la propera posada en marxa. Coet 17:26, 12 set 2015 (CEST)
Paucabot, Pere prlpz, ho he posat en marxa. Diria que ha funcionat. –Cœt · mascletà 19:42, 26 set 2015 (CEST)

Molins

Ostia noi ... Deu ser cosa de l'alemany aquest que no recordo el nom que m'afecta les neurones i ja no recordo ni el que vaig posar a l'article ... m'auto reverteixo --Mafoso (Mani'm?) 18:12, 17 set 2015 (CEST)

Com s'ha de fer?

Hola Coet, he provat copiar i empastar el codi {{subst:Usuari:Coet/p:Viquiestris.js}} com ho dius, peró només rep un missatge que hi ha un error en el codi que podria posar en perill el meu ordenador. Usuari:Flamenc/vector.js Gràcies per a la teva ajuda.--Flamenc (disc.) 12:34, 21 set 2015 (CEST)

@Flamenc:, els Viquiestris estan una mica obsolets. En @Gerardduenas: i jo anavem a fer una nova versió però mai hem trobat el moment per a coincidir els dos i poder fixar les bases, així que la cosa a romàs una mica estancada. Muntar tot els viquiestris de nou és una feinada brutal i has de disposar de prou temps, cosa que se'm complica cada vegada més, entre feina, estudis, projectes i vida familiar i d'oci. Però també veia impossible adaptar els meus bots al nou framework del pywikibot-compat al pywikibot-core, i al final ho he fet.
No puc dir una data exacta, però aniré fent. –Cœt · mascletà 22:23, 28 set 2015 (CEST)
Jo també estic molt out per estudis. Potser per nadal? o alguna setmaneta tonta però no asseguro res. Aquest curs necessito nota per entrar a la uni i estic intentant-me centrar-me més en els estudis. --gerardduenasparlem-ne 17:45, 29 set 2015 (CEST)

Viquitrobada 2015

Biblioteca Carles Rahola de Girona

Bones Coet, com va tot? Ens veurem enguany a la Viquitrobada 2015 els propers 14 i 15 de novembre a Girona? No t'he vist a la llista d'inscrits encara. Vine! que la farem grossa! :-)--Kippelboy (disc.) 17:23, 23 oct 2015 (CEST)

Felicitacions

Bon natalici de l'any que ve. Que sigui profitós per a tothom mainstreamers i outsiders. Salut!
Bestiasonica: enraonem? 22:16, 23 des 2015 (CET)

Robot molest

La pàgina ereferent a Rijeka l'estrava traduint lentament de l'anglès al català perquè la priemra,literalment, feia pena. Però algú l'ha manipulada parlant a més d evandlismes i ha esborrat tot el que havia fet ahir mateix. Si no agraden les contribucioins en català per amppliar pàgines, ho diueu clarament. O donueu una disculpa o amb mi heu acabat com a wikepedista.La pàgina de Rijeka la deix<aré tal com estava abans, ñiteralment per a ignorants. Si voeu un enciclopèdia en català competitiva le spàgines han de ser ben àmplies, peruqè moltes d'elles, ho dic clarament, l'han fet graduats en ESO. Casablanca~cawiki · discussió 17:55, 8 set 2015‎

Agraïment

Gràcies. Reconec que m'ha vaig prendre massa calorosament. Reemprendré la reedicició de la pàgina sobre Rijeka.el comentari anterior sense signar és fet per Casablanca~cawiki (disc.contr.) 18:21, 9 set 2015‎