Usuari Discussió:Eutopio

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure


Hola[modifica]

Benvingut a la viquipèdia. Veig que has començat per articles relacionats amb la sostenibilitat i la geografia humana, bona tria! Et recordo que pots usar l'enllaç "pàgines especials" i allà "pàgines requerides" per mirar quins articles manquen a la nostra viqui i volen els seus usuaris. T'animo a posar una breu presentació a la pàgina d'usuari perquè no estigui buida. Espero que et quedis molt de temps per aquí--barcelona 18:36 8 set, 2005 (UTC)

Gràcies[modifica]

Hola, Eutopio! Gràcies per les felicitacions, i gràcies també per la teva feina. La forma catalana dels topònims de la vall de Benasc surt a la Gran Enciclopèdia Catalana, per exemple, i també a l'Atlas Universal (d'Enciclopèdia Catalana). Allà (bé, a la GEC en concret no, sinó que aquests els he vist a la Petita Enciclopèdia Catalana, que és la condensació de la GEC en un volum que va sortir fa uns anyets) hi he trobat Saünc, Grist i Goient. Pel que fa a Benasc, suposo que s'ha triat aquesta forma (i no la pronúncia pròpia de la vall, Benàs) perquè és la forma tradicional i històrica, més acostada a l'etimologia (recordem que el gentilici és Benasquès, no Benassès, per tant el mot original "conté" la -c final, encara que ara no es pronunciï). És usual també en altres poblacions: per exemple, Centelles es pronuncia localment amb -i- i s'escriu amb -ll-, Puig-reig es diu "purretx" i no "putx-retx", Ullastrell es diu "ustrell", Sóller es pronuncia sense la -r final, Valldoreix sona amb "tx" final i no "x", etc. No sé si m'he enrotllat massa, heheh. Endavant! Enric, 17:02, 8 set 2005

Mal holandès i port de Rotterdam[modifica]

Hola Eutopio!

Per començar, felicitats per les excel·lents contribucions fins ara: sembla que t'hi has posat amb fal·lera! Dues coses però:

  • Per què has tret la categoria Països Baixos de l'article mal holandès? Malgrat no ser específicament d'allà (com ja queda clar a l'article en si), penso que sí que és un article pertinent a la història/economia dels Països Baixos, i fins que les seves corresponents categories existeixin als Països Baixos no hi fa cap mal...
  • Em sembla que procuraré re-traslladar enrera (de fet, copiar) part de la informació del Port de Rotterdam a Rotterdam. Potser sense tan de detall, però penso que essent Rotterdam com és (important arran del port) i tenint com té un article tan petit, és rellevant incloure-hi una mica de la significància del port, així com no forçar l'usuari a mirar un fotimer d'articles per trobar l'essència de la informació (pels detalls, lògicament, no. I n'hi ha, vist nl:Havenbedrijf Rotterdam N.V. i nl:Europoort). Espero que no molesti massa...--Jahecaigut 16:02 9 set, 2005 (UTC)

galvana[modifica]

Crec que galavan no mereix un article pequè no entenc la diferència amb peresa o acídia? Per què no afegeixes aquesta paraula a l'article peresa i amplies la informació allà? Si no ens trobarem amb més articles per fusionar de l'enorme llista ja existent--barcelona 11:48 24 set, 2005 (UTC)

Amèrica Central[modifica]

D'acord amb crear una plantilla per als països i territoris de l'Amèrica Central i el Carib. Jo l'únic que vaig fer va ser traslladar la plantilla que ja hi havia en anglès, que a tot plegat li deia "North America", i traduir-ho per "Amèrica del Nord i Central". Si et sembla millor així, cap problema, el cas és que no estiguin repetits els mateixos estats en diferents plantilles, no? Pel que fa a Mèxic (ja que tots els altres de més avall i els del Carib és clar per a tothom que pertanyen a l'Amèrica Central, si més no com a situació geogràfica evident), es podria col·locar a totes dues plantilles, "Amèrica del Nord" i "Amèrica Central", amb un asterisc que indiqués que segons qui es pot considerar de l'un subcontinent o de l'altre, més o menys com passa amb Armènia, Geòrgia o Xipre respecte a Europa o Àsia. Enric, des de Vitòria a les 10:40 de diumenge 25 de setembre.

Presumpte[modifica]

Caram! gràcies per corregir la meva correcció a l'article El Terror. Acostumo a revisar l'ortografia dels altres i, no obstant, de vegades passa que m'equivoco!!. Efectivament presumpte és "essa" sonora i, per tant, només n'hi va una! És ben bé que de vegades fem les feines autòmatament!...--Xadaga 02:32 22 oct, 2005 (UTC)

EZLN i neutralitat[modifica]

(No has signat el teu comentari a la meva pàgina de discussió, però, a l'historial surt el teu nom, si no ets tu, perdona). Crec que hi ha informació que es pot afegir a l'article per tal de fer-lo una mica més neutral (per exemple, que hagin sol·licitat el reconeixement de l'ONU com a força bel·ligerant). Ara bé, crec que la teva crítica té, per necessitat, un efecte bumerang.

M'has dit crec que hem d'anar amb compte a l'hora d'incorporar discurs no comprovable o incomplert i que seria injust afegir l'analisi de la manca de productivitat. No entenc perquè és injust fer un anàlisi de la "manca de productivitat". Crec que és l'anàlisi més important, ja que va ser per causa de la manca de desenvolupament econòmic que les comunitats zapatistes declaraven la guerra: perquè havien estat maltractats, ignorats en el desenvolupament de la nació, i les condicions socials i econòmiques a les seves comunitats eren deplorables. Per tal d'amidar i avaluar l'efecte de la seva autonomia (il·legal, cal esmentar, però de facto), és necessari analitzar si les condicions socials i econòmiques han millorat. Ara bé, perquè et dic que la teva crítica té un efecte bumerang, perquè dius que en general han disminuït el seus nivells de vulnerabilitat respecte a fa deu anys (què és el nivell de vulnerabilitat??? vulnerabilitat a què???, com s'amida la vulnerabilitat????) i que això ho diuen pràcticament tots els informes més o menys objectius, excepte es clar els oficialistes. El teu discrus és comprovable i complet? Quins informes? Quins anàlisis? Com estableixes quin informe és objectiu i quin és subjectiu? A més, el teu comentari és tendenciós: rebutjes, automàticament, els informes oficialistes (és a dir, del govern). Et recomano la pàgina oficial de l'INEGI [1] i veuràs que el govern no amaga rés... tota la informació del desenvolupament econòmic de les diferents regions indígenes del país hi surt. Si la informació que tu tens és "comprovable i completa", molt bé, dóna'ns els enllaços per a verificar-la... i, és clar, si rebutjes els informes oficialistes, l'argument de neutralitat, per necessitat, fa que rebutjem els informes zapatistes, i només ens queden els informes de les institucions que tenen la capacitat d'anàlisi com ara l'ONU i el Banc Mundial (i no pas els periòdics i altres mitjans de comunicació que puguin tenir una tendència de dreta o d'esquerra en la política, ni les ONGs d'esquerra que automàticament tenen un biaix a favor del moviment al qual li donen el seu suport).

Ara, jo mateix he anat a Comitán i altres "pueblitos" dels "Altos de Chiapas", i he vist com han pujat els preus dels productes bàsics, que el formatge típic de la regió i el cafe (les seves principals activitats econòmiques) es produeixen a nivells molt més baixos (sobretot el formatge) que hi ha indígenes que han fugit de les comunitats zapatistes, i que l'economia general de l'estat ha estat severament danyada... i també és cert que el govern ha fet inversions, però, aquestes inversions són rebutjades pels zapatistes, perquè son "autònoms" i només accepten inversions de ONGs estrangeres.

Tres comentaris més:

  • el moviment zapatista NO és un moviment social, mai ho ha estat, i encara no ho és. És un moviment bel·ligerant (i mai no he afirmat que sigui un moviment terrorista). El moviment va declarar la guerra oficialment al govern mexicà, amb la intenció d'avançar cap a la capital federal, imposar la deposició del president de la nació, i jutjar als membres de l'exèrcit. I sí, tenen armament. Això és un cop d'estat, i no pas un moviment social... recorda el cop d'estat d'Espanya la dècada de 1980. Quines eren les seves intencions? No et sembla una mica similar? Perquè, doncs, a Espanya i a altres països declarar la guerra al govern és un cop d'estat, però a Mèxic, és un moviment social... i a més... el govern és força criticat perquè va enviar l'exèrcit per tal de defendre les altes institucions de l'estat? Històricament l'EZLN, després que tanqués (l'EZLN mateix) les negociacions el 1997, va modificar el seu discurs, i va utilitzar massivament els mitjans de comunicació internacional, per a convertir la seva política bel·lgerant, en un discurs social. Però, pots visitar la pàgina de l'EZLN i llegir el seu primer comunicat, i veuràs el contingut bel·ligerant del moviment. I, insisteixo, establir un sistema quasi-comunista i autònom ignorant la constitució federal, no és una activitat d'un moviment social, és un acte il·legal.
  • mai no he dit que l'EZLN doni suport a l'ETA... cal llegir millor l'article. El que he escrit és que la societat va reaccionar negativament després dels discursos de Marcos contra el govern espanyol i a favor de Batasuna, i alguns mexicans consideraven, que hi havia vincles, o enllaços entre els dos grups. És cert, després del 11-S, l'EZLN va realitzar un comunicat per a establir que el moviment no era terrorista. Si tens la font de la seva crítica a l'ETA, podem fer-hi un enllaç a l'article. Per cert, aquesta informació surt a l'article de la viqui en anglès.
  • finalment, les reivindicacions socials del moviment són importants: els indígenes sí han estat ignorats i maltractats per la societat, i els "altos de Chiapas" són les àrees menys desenvolupades de tot el país. La societat reconeix que són justes les seves demandes (llevat, potser la d'autonomia, ja que els dirigents zapatistes no són indígenes, i alguns, ni tan sols són mexicans; és a dir l'autonomia és una ficció, no són els zapatistes els que "governen", encara que Marcos digui que no és pas el líder del moviment). El que la societat no accepta (vale, no tots, però, hi ha mexicans que no accepten), és que s'hagin expressat bel·ligerantment, declarant la guerra al govern, i que no acceptin cap resolució de ningun partit polític, ni tan sols dels partits d'esquerra que els han donat el seu suport des del començament del moviment. Les demandes socials són correctes i justes, però això no converteix un moviment bel·ligerant en un moviment social. I, encara avui, el moviment no s'ha convertit en un "front" (frente político, com és el cas dels grups bel·ligerants centreamericans), i encara conserven el seu armament.

Si tens dades "comprovables i completes" així com "neutrals", podem afegir-les. Les meves propostes serien: afegir els actes recents de l'EZLN per tal de convertir-se en un moviment social (i fins i tot polític), i potser, si és massa controvertible, treure el comentari respecte a l'ETA, però no eliminar que sí han criticat al govern espanyol i als jutges, i les seves raons. Personalment crec que un article positiu sobre el moviment no és neutral, especialment quan ignora les veus dels mexicans (i dels indígenes) de Chiapas que estan en contra del moviment. --Alonso 17:57, 12 nov 2005 (UTC)


Gràcies[modifica]

Hola Eutopio! Gràcies per la benvinguda i enhorabona per les teves excel.lents aportacions a la wiki! - . Marciana

Imatge:EscolaModernaNY.jpg no tiene origen y está nominada para borrado en commons commons:Image:EscolaModernaNY.jpeg Platonides 17:43, 18 jul 2006 (UTC)

Proposta d'esborrat de la pàgina Plantilla:Presidents de la Generalitat[modifica]

Paperera
Paperera

Hola, la pàgina «Plantilla:Presidents de la Generalitat», que heu fet o en la que heu col·laborat significativament, ha estat proposada per a ser esborrada.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés podeu llegir les normes i polítiques a Viquipèdia:Esborrar pàgines. No us ho prengeu com una qüestió personal, intenteu entendre el motius i demaneu-ne aclariments si cal.

La benvinguda als nous usuaris[modifica]

Hola Eutopio,

Un petit aclariment: la benvinguda es posa a la pàgina de discussió de l'usuari i no la pàgina de l'usuari mateix. Pau Cabot · Discussió 15:35, 20 nov 2006 (CET)[respon]

Contribució quinzenal[modifica]

Només recordar que l'article que vas votar (Pedagogia) ha estat seleccionat com a contribució quinzenal pel període d'entre l'1 de febrer i el 15 de febrer.--Jove (discussió) 11:50, 5 febr 2007 (CET)

Pàgines orfes[modifica]

[[{{{1}}}]] és un article orfe[modifica]

Recorda: En crear un article, comprova a l'enllaç de l'esquerra "Què hi enllaça" que no estiguis creant una pàgina òrfena. Si cap altre article no enllaça cap a la pàgina que has creat, cal cercar almenys un article adequat des d'on crear-hi un enllaç.


Proposta d'esborrament de la pàgina «Iruka Umino»[modifica]

Hola,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Iruka Umino», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Pau Cabot · Discussió 12:01, 11 nov 2017 (CET)[respon]

Articles orfes
  • Dietrich Bonhoeffer Fet Fet!
  • Augusto Boal

Jordi Coll Costa 11:24, 10 març 2007 (CET) --Jordicollcosta (discussió) 19:24, 27 jul 2007 (CEST)[respon]

Estic fent campanya[modifica]

Hola Eutopio,

M'he presentat com a candidat a administrador. No és molt habitual que un candidat perda el temps promocionant-se però sempre hi ha una primera vegada. No sé quina va a ser la teua reacció, simplement et demane que passes per allí i dones la teua opinió. El teu vot compta, sia positiu o negatiu, t'estaré igualment agraït. El meu proposit és coneixer la vostra opinió i que la votació sia per part de tota la Comunitat.

Si creus que no reuneixes els requisits necessaris per poder votar fes m'ho saber, este missatge te l'ha deixat un bot i potser no haja fet la seua feina correctament (encara que la tria d'usuari l'he feta jo, però potser hage errat).

Si penses que no s'ha de fer este tipus d'accions no dubtes a comunicar-m'ho també. El meu propòsit és donar a conéixer la meua candidatura a tots el que tinguen dret a vot, tenint en compte que hagen participat en altres candidatures o que estiguen actualment actius. —Pasqual 23:49, 12 jul 2007 (CEST)[respon]

Viquitrobada[modifica]

Hola Eutopio,

Estem intentant organitzar una trobada, en la que es parlaran de tota mena de temes viquipèdics, el primer pas ha estat comunicar-lo a la taverna, el segon ha estat intentar concretar alguna data i un lloc. Finalment podrem tractar de tot el que volem abordar en eixa reunió.

Si penses que és una bona idea i vols participar-hi dirigeix te a esta secció de la Taverna i apunta-t'hi.

Este és un missatge enviat a tots els usuaris més actius o que han col·laborat en mantes ocasions a la viquipèdia i que per tant considerem que podran sentir-se involucrats en esta pròxima trobada.

L'objectiu d'este missatge és aconseguir el màxim possible de participants i que se n'assabente quanta més gent ja que en moltes ocasions els temes de la Taverna passen desapercebuts, si creus que no hauries d'haver estat avisat pots comentar-ho amb el Pasqual que n'és l'autor. Tingues en compte que ha estat una persona qui t'ha triat, no un bot. —Pasqual 00:44, 19 jul 2007 (CEST)[respon]

Viquiprojecte Viquitrobada 2007[modifica]

Seguint la voluntat expressada per alguns companys he fet una pàgina de Viquiprojecte:Viquitrobada 2007 on començar a organitzar la Viquitrobada 2007. Espero que hi participis, diguis la teva i poguem organitzar aquest esdeveniment!

--Hugoaes 14:21, 19 jul 2007 (CEST)[respon]

Trobada dissabte[modifica]

Bones,

Com s'havia comentat inicialment he fet gestions a l'Ajuntament de Barcelona i he aconseguit que ens cedeixin una espai pel dissabte al matí al Cibernariumde Barcelona gratuitament, on podrem gaudir d'una sala per nosaltres amb aire acondicionat, cadires i connexió WiFi de forma gratuita si portem els portatils, ja que els responsables municipals del Cibernarium estan molt interessats que fem aquesta primera trobada al seu espai (Marie Curie s/n). Digues que penses al respecte si us plau i confirma la teva asistència a la trobada informal. Gràcies!!!!

--Hugoaes 20:00, 25 jul 2007 (CEST)[respon]

Hola Eutopio,

Et volia preguntar si el proper dissabte vindras a la Trobada al Cibernarium. Et comento això perquè inicialment estaves interessat en anar-hi i crec que seria important comptar amb la teva presència.

Perdona les molèsties i si pots diguem quelcom al respecte.

Gràcies per tot i a veure si ens veiem dissabte!

--Hugoaes 14:04, 26 jul 2007 (CEST)[respon]

Trobada[modifica]

Bones. El dissabte a les 11 hores al Cibernarium. Si mires a la part superior entre les etiquetes hi ha la informació, el lloc, així com arribar-hi. Si finalment vens mira d'inscriure't al Viquiprojecte, que pots anar-hi clicant a la part superior on posa viquiprojectes.

Fins dissabte!!!!

--Hugoaes 14:36, 26 jul 2007 (CEST)[respon]

De res![modifica]

Agraït per l'agraïment fa l'ullet Enric 12:23, 1 ag 2007 (CEST)

Proposta d'esborrat de Jordi Munell i Garcia[modifica]

Hola, he iniciat la proposta d'esborrat d'aquest article. Crec que en vas demanar l'eliminació, però no vas arribar a crear la votació a la pàgina de propostes. Fins una altra! --Meldor 01:30, 4 set 2007 (CEST)[respon]

Montilla[modifica]

Em sembla bé el canvi de dues carreres en comptes d'una, però compte que mentre tu ho canviaves hi havia un vàndal fent canvis no neutrals, i em penso que part del que trobaves no neutral és precisament el que estava posant el vàndal. Per si de cas, comprova d'aquí una estona quan l'article estigui més tranquil que ningú hagi revertit el teu canvi juntament amb els vandàlics.--Pere prlpz 11:46, 4 set 2007 (CEST)[respon]

Javalambre[modifica]

Bon dia! Ho he consultat a la GEC i també a l'atles de l'Enciclopèdia, i a tot arreu parla de la serra de Javalambre, escrit a la castellana. La Franja és llunyíssim d'aquesta serra (a més d'un centenar de quilòmetres en línia recta des de l'últim poble del Matarranya, que en seria el lloc més proper), per tant dubto que allà tinguin un nom especial per anomenar-la. Ara bé, és molt a prop del País Valencià, concretament del Racó i dels Serrans, però com que són comarques de parla castellana des de sempre, també és estrany que allà li donin una denominació específica. Crec que això de Xabalambre és només un neoaragonesisme i prou. –Enric 16:19, 5 set 2007 (CEST)[respon]

Hola. Si, Xabalambre es una mala adaptació a l'aragonés. En textos antics en aragonés i català s'escriu Javalambre. I en aragonés actual la continuacio lògica de Ja es Cha, (hi ha un apitxat probablement més antic que l'apitxat valencià i ja es documenta a la Edat Mitjana). L'adaptació correcta en aragonés es Chabalambre, igual que el porc senglar es un Chabalín, tot dos venen de l'arab Djabal. A n'alguns sectors del moviment de defensa de l'aragonés s'ha desvingut que s'han aveat a canviar per X tot lo que troben amb J castellana a les paraules diguem-ne...poc usuals, inesperades o fora del context de parlants natius, paraules que no saben dir en aragonés. Tot això ho fan sense mirar arrels ni res, (poden escriure anxel o birxen sense mirar que es diu birchen o anchel), i no hi ha cap referència culta que ho impedixque, (lo sector culte d'aquest moviment te altres preoucupacions). Salutacions. --LODUCDIXAR (discussió) 23:19, 24 gen 2008 (CET)[respon]

guatemala[modifica]

He bloquejat el `pesat de la publicitat per 2 setmanes, si hi torna després o entra amb una altra IP m'ho dius! --barcelona 11:16, 13 set 2007 (CEST)[respon]

plantilla estudis[modifica]

Hola, ja he fet el canvi que proposaves. Et podies haver atrevit, que és molt fàcil !!!!. Salut --amador 21:21, 13 set 2007 (CEST)[respon]

Partit per Catalunya[modifica]

Hola, què tal? Disculpa el retard però estava sopant hahaha. Doncs, caldria reescriure l'article amb paraules pròpies. Si vols fer-ho tu, mira't una mica l'esquema dels altres partits. Alguna cosa tipus: Partit per Catalunya és un partit català d'ideologia X fundat el..., mirant de trobar la màxima neutralitat. És important no creure's del tot el que diuen els partits de si mateixos. Salutacions! --Comandant Rampas 22:48, 27 oct 2007 (CEST)[respon]

Dino Zoff[modifica]

Bon dia. Si et dediques a fer articles sobre futbolistes italians dels anys seixanta, et recomano que et passis per la viquipèdia italiana, on hi ha una categoria específica d'imatges lliures que dissortadament no es poden pujar al Commons per qüestions legals, però que sí podem pojar a la viqui catalana. Ací tens un exemple d'una que em vaig pujar per a l'article Marxa sobre Roma. Em penso que hi havia fotos de la majoria dels internacionals italians dels anys seixanta. Mira-t'ho si vols. Walden69 08:55, 13 nov 2007 (CET)[respon]

Sobrarb[modifica]

Bon dia! Els noms dels municipis del Sobrarb, que jo sàpiga, no acostumen a tenir un nom tradicional en català. N'hi ha, però, excepcions: Aïnsa (així en diu la GEC, tot i que actualment s'hi acostuma a afegir al davant l'article, com en aragonès), Boltanya, la Fova (o la Fova de Terrantona) i Sant Joan de Plan. També s'esmenten formes antigues, ara no usades, com Belsa, l'Espunya i Pòrtoles, que es podrien esmentar dins els articles respectius. Pel que fa als noms dels municipis que no tenen una forma testimoniada en català, es pot optar pel nom oficial castellà, que és el que surt ara a la plantilla, o bé el nom aragonès. Si es deixa el nom castellà, de tota manera, l'aragonès hauria de sortir reflectit a l'article respectiu. Els noms aragonesos que canvien respecte als castellans són Barcabo (Bárcabo), A Buerda (Labuerda), Chistén (Gistaín), A Espuña (Laspuña, en català antic l'Espunya), A Fueba (La Fueva, en català la Fova), Puertolas (Puértolas, en català antic Pòrtoles), O Pueyo d'Araguás (El Pueyo de Araguás) i San Chuan de Plan (San Juan de Plan, en català Sant Joan de Plan). Ah, el que sí que ha de dir la plantilla és Municipis de la comarca del Sobrarb, ja que ara hi falta el la davant comarca i l'article dins la preposició del davant Sobrarb. A reveure! –Enric 11:13, 14 nov 2007 (CET)[respon]

Gràcies per la benvinguda![modifica]

Hola! Gràcies per la benvinguda!Sóc una despistada, fa dies que em vas saludar i se m'havia passat... a veure si me'n surto amb la Viquipedia--Delmar (discussió) 15:05, 18 des 2007 (CET)[respon]

Articles de qualitat[modifica]

Com a votant dels articles de qualitat, et pot interessar participar en la votació de presa de decisions sobre els Articles de qualitat--Panotxa (discussió) 23:49, 27 des 2007 (CET)[respon]

Actualitat[modifica]

Era per treure la llufa d'una vegada que porta molt... Crec que es prou notable... renferit-se que es el president la generalitat en el discurs de cap d'any, com ho serà el del rei volguem o no! A més permet enllçaos interwiki! --KRLS , 03:38, 31 des 2007 (CET)[respon]

checkusers inicials[modifica]

Este missatge l'heu rebut perquè heu estat editant recentment i compteu amb un nombre d'edicions considerable. També s'ha acordat enviar este missatge als més veterans encara que no hagen editat darrerament.

El propòsit d'este missatge és comunicar-vos d'una forma directa la posta en marxa de l'elecció d'uns checkusers inicials complint les normes establides a Viquipèdia:Elecció de checkusers. Si creieu que reuniu els requisits per optar al càrrec, presenteu-vos a Viquipèdia:Presa de decisions/2008/Checkusers inicials. La data límit és el 17 de gener de 2008, queden -11 dies. Tanmateix, si no us considereu suficientment experimentat, esperem que pugueu participar tant en les discussions com en les votacions. --Pasqual 00:02, 12 gen 2008 (CET)[respon]

Contribució de la quinzena[modifica]

Si encara estàs interessat en Viquipèdia:Contribució_de_la_quinzena#Magrib_(4), pots passar per la discussió i podem actualitzar la quinzena.--Pere prlpz (discussió) 17:15, 29 maig 2008 (CEST)[respon]


Proposta d'esborrat de la pàgina Colla Gegantera[modifica]

Paperera
Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «Colla Gegantera», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.--Bestiasonica (discussió) 14:07, 31 ago 2008 (CEST).[respon]

Contribució de la quinzena: Magrib[modifica]

Hola:

Durant les properes setmanes la contribució de la quinzena serà Magrib en la que vau votar-hi a favor. Crec que és el moment per a que visiteu la Viquipèdia:Contribució de la quinzena i contacteu amb la resta d'usuaris per si desitgeu coordinar-vos.

Salutacions --Bestiasonica (discussió) 12:08, 17 oct 2008 (CEST)[respon]

El vostre vot compta[modifica]

Hola,

S'ha desat automàticament este missatge a la vostra discussió perquè teinu més de 500 edicions i heu editat fa menys d'un més.

El propòsit d'este missatge es assabentar el nombre d'usuarisel més gran possible per a que participeu a la votació en curs delsnous verificadors d'usuaris.

No queda gaire temps i a l'usuari Góngora només li falten quatre vots per a aplegar al mínim requerit.

Si creus que aquest usuari mereix la teua confiança i realment compleixes els requisits per a votar, no t'ho penses més, per favor dona-li el teu suport. –Pasqual · discussió · xat 15:22, 6 març 2009 (CET)[respon]

hola de nou[modifica]

m'alegra veure't de nou per aquí! Et passo dos enllaços que potser voldràs tenir en compte per a les tasques de manteniment i edició d'articles, són llistes que em va fer el Pasqual: http://ca.wikipedia.org/wiki/Usuari:PasqualBot/log:P%C3%A0gines_demanades/Les_m%C3%A9s_demanades/001 i http://ca.wikipedia.org/wiki/Usuari:PasqualBot/log:sense_IW/articles/01 --barcelona (disc.) 19:34, 28 juny 2009 (CEST)[respon]

veig que tornes, perfecte, necessitarem segur ajuda a l'article de les eleccions quan vingui l'allau de dades. A veure si aquest cop et quedes una mica més amb nosaltres, ens calen moltes mans editant!--barcelona (disc.) 12:03, 21 nov 2010 (CET)[respon]
hola Barcelona, gràcies per la salutació. veig que segueixes fidel a la wiki. Intentaré donar un cop de mà. Eutopio (disc.) 12:09, 21 nov 2010 (CET)[respon]

Proposta d'esborrament de la pàgina Porta (Nou Barris)[modifica]

Paperera
Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «Porta (Nou Barris)», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.--– Leptictidium (auderiense) 15:52, 25 oct 2009 (CET)[respon]

Bon dia, suport a Wikimedia CAT[modifica]

Espere que em perdonaràs aquesta intrusió... Em dic Claudi Balaguer i sóc membre de l'associació "Amical de la Viquipèdia" Amical Viquipèdia que està maldant per a ser un Chapter secció local de Wikimedia però fins ara no ho hem obtingut ja que es diu que només es poden crear chapters d'estat. Per mor de fer entendre que els Chapters haurien de ser oberts a totes les llengües s'ha engegat una campanya de suport i creat la plantilla d'usuari Wikimedia CAT que tens a la teua disposició per tal de posar-la a la teua pàgina d'usuari i/o signar al llistat de "Members and Supporters" seguint l'enllaç de la plantilla... Et necessitem, el suport de tots i cadascú de nosaltres és valuós per tal de poder assolir l'objectiu. Gràcies i disculpa la intrusió a la teva pàgina, fins prompte, cordialment, Capsot (disc.) 14:00, 22 nov 2010 (CET)[respon]

Board elections 2011[modifica]

Hola Eutopio,

S'han convocat eleccions al consell d'administració de la Wikimedia Foundation: http://meta.wikimedia.org/wiki/Board_elections/2011/en

Al teu historial veig que amb posterioritat al 27 de febrer no has fet cap edició.

Per poder votar hauries de tenir fetes 20 edicions abans del 15 de maig del 2011, te'n caldrien 1. Si vols participar en aquestes eleccions encara hi ets a temps.

Salutacions.

Nota: T'envio aquest mail perquè el teu usuari no figura en la llista dels que no volen rebre correspondència electoral: http://meta.wikimedia.org/wiki/Wikimedia_nomail_list Si no vols rebre més informacions només cal que t'apuntis a la llista.

--Coet (disc.) 14:14, 6 maig 2011 (CEST)[respon]

Manquen referències a El Baix Guinardó[modifica]

Recordeu: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear o ampliar un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Si simplement l'heu traduït parcialment d'un article d'una altra versió idiomàtica de Wikipedia penseu a informar als altres usuaris afegint la plantilla {{traduït de}} en la discussió de l'article, així es podrà traçar les referències emprades en aquell article. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquests sentits. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article El Baix Guinardó. --Pau Cabot · Discussió 14:56, 8 des 2011 (CET)[respon]

Manquen referències a Salé[modifica]

Hola Eutopio,

recordeu que la Viquipèdia no és una font primària. Per això, en crear o ampliar un article, heu de citar les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat.

Us encoratgem a treballar per millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre a citar les fonts aquí. Tota informació no verificable pot ser posada en dubte o eliminada. Si teniu algun dubte, podeu deixar-me un missatge a la pàgina de discussió, traslladar-lo a la La taverna o, directament, al xat.
Aquest recordatori és en motiu de l'article Salé. --Pitxiquin (disc.) 15:59, 8 des 2014 (CET)[respon]