Usuari Discussió:Ferbrunnen

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Ferbrunnen! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint l'esperit del projecte.


Consell del dia: A la pàgina de càrrega hi ha valuosos consells a seguir per pujar qualsevol fitxer. Llegiu-los atentament abans de pujar-ne cap. Paga la pena fer-ho, sinó podrieu fer feina en va que portarà més treball als administradors i per finalment acabar tot eliminat.

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?


Salutacions cordials

--Jordicollcosta (discussió) 20:59, 13 feb 2009 (CET)[respon]

Noves contribucions[modifica]

Benvingut a la Viquipèdia, Ferbrunnen. Jo no tinc gaire experiència en la publicació en l'entorn Wiquipèdia. Estic fent un curs de formació i només he fet una contribució; però és un món apassionant; especialment perquè es va fent entre tots i tothom et pot donar consells, a través de les pàgines de discussió i a la Taverna. Per què no fas algun article sobre alguna població o tema del teu país, escrit en català? Si ja has escrit algun article en un altre idioma, pots mirar de traduir-lo, si encara no existeix en català. Ànim.--Calcubano (discussió) 20:02, 15 feb 2009 (CET)[respon]

====T'he canviat dues preposicions. On deia "en Mèxic" és millor "de"; tot seguit també he canviat "en Morelos" per "a". Crec que són més correctes aquestes preposicions.--Calcubano (discussió) 20:07, 27 feb 2009 (CET)[respon]

Voldria ser administrador[modifica]

Doncs per ser administrador has d'haver col·laborat durant un any en aquesta o en una altra Viquipèdia i aconseguir la confiança dels altres administradors i usuaris i presentar la candidatura a [1]. Una salutació.--Felato (discussió) 20:54, 18 feb 2009 (CET)[respon]

Salutacions![modifica]

Hola, company. Moltes gràcies per la teva felicitació doble ( Dia de la Dona i el meu aniversari).

Salutacions![modifica]

Hola, company. Moltes gràcies per la teva felicitació doble ( Dia de la Dona i el meu aniversari).--Calcubano (discussió) 21:46, 5 abr 2009 (CEST)[respon]

Plantilles[modifica]

Hola company. Son dues plantilles diferents. Un article inacabat, que s'està completant usa la plantilla inacabat. Per a esbossos hi ha diferents plantilles que solen anomenar-se esborrany de ..... Aquí pots trobar les plantilles d'esborranys Categoria:Plantilles per a esborranys. Una salutació.--Felato (discussió) 23:39, 21 abr 2009 (CEST)[respon]

Nou article[modifica]

De moment es veig força bé a nivell d'escriptura. Quan estigui acabat m'ho tornes a comentar. Salut.--Felato (disc.) 15:05, 29 abr 2009 (CEST)[respon]

Categoria[modifica]

Hola Ferbrunnen. Encara que estigui enderrocat posa'l a la categoria d'edificis que correspongui. No conec prou bé les categories d'edificis però en els cas dels estadis de futbol enderrocats els posem a la categoria d'estadis corresponents, sense tenir en compte si estan dempeus o ja no. Una salutació.--Felato (disc.) 01:28, 2 maig 2009 (CEST)[respon]

Recordatori[modifica]

Recorda: Per poder crear una nova categoria, ha d'encabir almenys cinc elements ja creats prèviament. Pots trobar-ne més informació aquí.

Les que en el moment de la seva creació en tinguin menys seran eliminades per sistema.
Aquest recordatori és en motiu de Categoria:Dialectes del basc.


--Pau Cabot · Discussió 16:48, 7 maig 2009 (CEST)[respon]

Re: Jiutepec, Xiutepec[modifica]

Ser l'autor de l'article no vol dir que puguis posar-hi el que vulguis. Recorda que l'enciclopèdia la fa tothom, i que cap article no pertany a ningú i que, a més a més, hem de respectar les polítiques i normes d'estil.

Hem debatut molt quant als topònims, i has de tenir en comte dues polítiques:

  • VP:AP estableix que "els llocs on no s'hi parla [el català ...] caldrà fer servir els exònims tradicionals de la llengua (Terol, Londres i Japó i no Teruel, London i Nippon). Això de cap manera vol dir que s'admetin traduccions forçades que no siguin exònims tradicionals en català [...] entenent que no és el mateix fer servir un nom tradicional que traduir."

Tens raó que el castellà antic tenia la fricativa postalveolar sorda, al igual que el nàhuatl, i que l'ortografia, aleshores, va fer ús de l'x per representar aquest so. Tanmateix, aquest so ja no existeix en castellà, i l'ortografia de la majoria dels topònims mexicans ara fa servir la j, amb importants excepcions com ara México i Oaxaca, però es van perdre les ortografies originals de Xalisco, Guanaxuato i Huexotzingo, entre altres, on el so ha evolucionat a la fricativa velar sorda. La Viquipèdia, segons la política anterior, ha de fer servir els noms oficials, ja que no n'hi ha exònims tradicionals en català. Per la mateixa raó, i ja que el nom oficial de Jiutepec és Jiutepec, i ja que no n'hi ha cap exònim tradicional, el nom de l'article ha de ser Jiutepec i no pas Xiutepec.

  • Presentar Xiutepec com a alternativa en català, mentre no hi hagi cap font catalana per corroborar-ne l'ús, no només viola VP:AP sinó també la política de No fer treballs inèdits.

--the Dúnadan 02:00, 8 maig 2009 (CEST)[respon]

Enrique_Rambal és un article orfe[modifica]

Recorda: En crear un article, comprova a l'enllaç de l'esquerra "Què hi enllaça" que no estiguis creant una pàgina òrfena. Si no enllaça cap pàgina a la que has creat, cal cercar almenys un article adequat des d'on crear-hi un enllaç.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Enrique_Rambal.

Hauries de citar també algunes frases que no són verificables. --Bestiasonica (disc.) 10:04, 20 ago 2009 (CEST)[respon]

Neocatecumenal[modifica]

Per tal de que fos correctament visible a Viquipèdia:Etiquetes d'usuari/Creences la teva etiqueta, l'he renomenada a Plantilla:Neocatecumenal, l'he afegit a la categoria pertinent (Plantilles d'usuari per creences), i així està a disposició de tothom, finalment he editat el teu perfil d'usuari.

--Jmarchn (disc.) 21:30, 7 feb 2010 (CET)[respon]

Plantilla Wikimedia CAT[modifica]

S'ha creat la plantilla d'usuari Wikimedia CAT. El motiu d'aquesta es mirar de fer el màxim visible el suport a la iniciativa de crear la secció local de Wikimedia. La teniu a la vostra disposició per tal de posar-la en la vostra pàgina d'usuari (tant d'aquí com de altres projectes, si no es molt demanar). El suport de tots i cada un de nosaltres és valuós per tal de poder assolir l'objectiu. Tens més informació a la pàgina d'Amical Viquipèdia Gràcies i disculpa la intrusió a la teva pàgina--Gus.dan (disc.) 16:28, 3 maig 2010 (CEST)[respon]