Usuari Discussió:Hug

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Benvingut (o benvinguda) a la meva pàgina de diàleg. Tu diràs...

Hola Hug. Per què has esborrat la frase de les 22 reformes?--Paco 21:27, 22 feb 2006 (UTC)

Hola Paco. Doncs perquè és una informació errònia! Des que es va aprovar el 1978 la constitució espanyola nomès ha sofert una única reforma per permetre el dret al sufragi passiu dels estrangers residents a l'estat en les eleccions municipals. Aquesta reforma era necessària si l'Estat Espanyol volia adaptar-se al Tractat de Maastrich.´

Salut. --Hug 21:09, 23 feb 2006 (UTC)

Llavors procediria corregir la frase - el número - però no eliminar-la.--Paco 18:19, 4 ag 2007 (CEST)

Company,

He vist que has inclòs l'ecosocialisme a la plantilla de Socialisme. No hi estic gaire d'acord, principalment perquè no és una de les principals tendències del Socialisme. Més aviat és la combinació amb una idea que ja és present dins la majoria de corrents socialistes. Per exemple, l'ecologisme va aparèixer dins els corrents anarquistes (o socialistes llibertaris) i mai van pensar a anomenar-se ecosocialistes, principalment perquè ésser socialista ja implicava ésser ecologista, en tant que moviment complementari del Socialisme. Segurament, el comunisme marxista no s'ha mostrat gaire sensible vers aquest tema i ha donat la impressió que dins el Socialisme no hi havia sensibilitat ecologista abans de l'ecosocialisme. Personalment, havent-hi ja ecologisme tan ferm dins el Socialisme llibertari, em sembla que això de l'ecosocialisme és un invent dels antics comunistes marxistes que, quan van deixar de ser comunistes per a ésser socialistes light, van descobrir les bondats de l'ecologisme... Amb tot, veient la implantació que té aquesta teoria –buida– entre partits autoproclamats d'esquerres, tampoc veig tan malament que sigui dins la plantilla, encara que caldria tenir més visió històrica per poder valorar la seva importància: serà tan important com el socialisme reformista o bé acabarà esdevenint un subcorrent residual com el guild socialism? El temps ho dirà.

Si us plau, si pots, respon-me a la meva pàgina de discussió

Vilallonga 06:55, 20 jul 2006 (UTC)

Company,
Estic d'acord amb el teu argumentari, llevat del punt on consideres l'ecosocialisme un corrent minoritari. Actualment potser és el més majoritari dins les restes del Socialisme, però és molt vague i difús. Potser si acaba esdevenint una tendència amb l'entitat del Socialisme humanista o el Socialisme marxista el tindré més en consideració. Ara per ara, em sembla que ha de donar molt més, si és que pot donar més, per tal com en aquest punt sóc ben escèptic, però això és la meva opinió. Per mi ja es pot quedar dins el requadre de la classificació general del Socialisme, no hi fa pas nosa. D'altra banda, són els que creuen en les ideologies els que les forgen i, actualment una part del Socialisme exmarxista, avui reformista, s'expressa a través d'aquesta fórmula. La definició que jo faria d'ecosocialisme seria la següent: Socialisme reformista d'arrel marxista amb base ecologista. El temps ens dirà si aquesta via pren més rellevància.
Fins aviat,
Vilallonga 16:45, 20 jul 2006 (UTC)

notes[modifica]

Arreglat. Faltava una part del codi:
==notes==

Vilallonga · (digui digui) 06:04, 16 ag 2006 (UTC)

Categories[modifica]

No entenc que Categoria:ICV i Categoria:EUiA siguin subcategories de Categoria:PSUC ja que em sembla que hi ha milers de persones que són d'un partit i no del PSUC. Si fos al contrari que s'haguessin ajuntat en el passat després de molt de temps separats encara però així no hi veig molta solta. Llull · (vostè dirà) 15:18, 16 ag 2006 (UTC)

Crec que aquest article no pot pertànyer a la Categoria:Exèrcit, i per tal l'he eliminat perquè la categoria ara mateix clarament està orientada a les parts que composen un exèrcit: les seves unitats, armes i els rangs militars que la composen, i ja hi ha una categoria més adient ara mateix la Categoria:Història militar, on estaria molt millor. Mira-te-la, no et sembla?.--Panotxa 19:07, 3 set 2006 (UTC)

Pàgines orfes[modifica]

[[Eros Poli]] és un article orfe[modifica]

Recorda: En crear un article, comprova a l'enllaç de l'esquerra "Què hi enllaça" que no estiguis creant una pàgina òrfena. Si cap altre article no enllaça cap a la pàgina que has creat, cal cercar almenys un article adequat des d'on crear-hi un enllaç.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article [[Eros Poli]].


Proposta d'esborrament de la pàgina «Iruka Umino»[modifica]

Hola,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Iruka Umino», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Pau Cabot · Discussió 12:01, 11 nov 2017 (CET)Jordi Coll Costa 18:51, 9 març 2007 (CET)[respon]

Veig que vas reeberti les meves edicions del article PSUC.

Ho he tornat a modificar, dons vaig eliminar un enllaç que no estaba correcta i va quedar obsolet.

També no estaria malament que to mires dos cops quan un usuari fa un cambi avans de rebertir res.

Salutacions, --Folto 20:47, 4 maig 2007 (CEST)[respon]


Aclarat Dons! --Folto 01:58, 5 maig 2007 (CEST)[respon]

Estic fent campanya[modifica]

Hola Hug,

M'he presentat com a candidat a administrador. No és molt habitual que un candidat perda el temps promocionant-se però sempre hi ha una primera vegada. No sé quina va a ser la teua reacció, simplement et demane que passes per allí i dones la teua opinió. El teu vot compta, sia positiu o negatiu, t'estaré igualment agraït. El meu proposit és coneixer la vostra opinió i que la votació sia per part de tota la Comunitat.

Si creus que no reuneixes els requisits necessaris per poder votar fes m'ho saber, este missatge te l'ha deixat un bot i potser no haja fet la seua feina correctament (encara que la tria d'usuari l'he feta jo, però potser hage errat).

Si penses que no s'ha de fer este tipus d'accions no dubtes a comunicar-m'ho també. El meu propòsit és donar a conéixer la meua candidatura a tots el que tinguen dret a vot, tenint en compte que hagen participat en altres candidatures o que estiguen actualment actius. —Pasqual 00:02, 12 jul 2007 (CEST)[respon]

Viquitrobada[modifica]

Hola Hug,

Estem intentant organitzar una trobada, en la que es parlaran de tota mena de temes viquipèdics, el primer pas ha estat comunicar-lo a la taverna, el segon ha estat intentar concretar alguna data i un lloc. Finalment podrem tractar de tot el que volem abordar en eixa reunió.

Si penses que és una bona idea i vols participar-hi dirigeix te a esta secció de la Taverna i apunta-t'hi.

Este és un missatge enviat a tots els usuaris més actius o que han col·laborat en mantes ocasions a la viquipèdia i que per tant considerem que podran sentir-se involucrats en esta pròxima trobada.

L'objectiu d'este missatge és aconseguir el màxim possible de participants i que se n'assabente quanta més gent ja que en moltes ocasions els temes de la Taverna passen desapercebuts, si creus que no hauries d'haver estat avisat pots comentar-ho amb el Pasqual que n'és l'autor. Tingues en compte que ha estat una persona qui t'ha triat, no un bot. —Pasqual 00:45, 19 jul 2007 (CEST)[respon]

Viquiprojecte Viquitrobada 2007[modifica]

Seguint la voluntat expressada per alguns companys he fet una pàgina de Viquiprojecte:Viquitrobada 2007 on començar a organitzar la Viquitrobada 2007. Espero que hi participis, diguis la teva i poguem organitzar aquest esdeveniment!

--Hugoaes 13:39, 19 jul 2007 (CEST)[respon]

Trobada dissabte 28 de juliol[modifica]

Bones,

Com s'havia comentat inicialment he fet gestions a l'Ajuntament de Barcelona i he aconseguit que ens cedeixin una espai pel dissabte al matí al Cibernariumde Barcelona gratuitament, on podrem gaudir d'una sala per nosaltres amb aire acondicionat, cadires i connexió WiFi de forma gratuita si portem els portatils, ja que els responsables municipals del Cibernarium estan molt interessats que fem aquesta primera trobada al seu espai (Marie Curie s/n). Digues que penses al respecte si us plau i confirma la teva asistència a la trobada informal. Gràcies!!!!

--Hugoaes 19:47, 25 jul 2007 (CEST)[respon]

Avisos de robot respecte a l'article Falcons de Vilafranca[modifica]

Hola somriure, sigueu benvinguts a la Viquipèdia;

Estem encantats que us hàgiu decidit a col·laborar-hi i ens agradaria que continuéssiu fent-hi aportacions tan valuoses com la que heu fet a Falcons de Vilafranca. Tot i així, amb la vostra col·laboració, podem aconseguir que la Viquipèdia encara sigui millor. A continuació un bot us donarà un quants consells per tal que els vostres futurs articles us surtin encara més bé:

Recorda: A l'inici de l'article, escrivim de forma estandarditzada el títol del mateix article en negreta. Pots veure exemples d'això a articles a televisió, Girona o gos.

Recorda: Cada article ha d'estar classificat almenys en una categoria. De no ser així, costarà molt trobar-lo en mig de 750.450 articles. Pots aprendre com categoritzar un article aquí.


Us pregaríem que corregíssiu aquests petits problemes a l'article Falcons de Vilafranca per tal d'aconseguir que tots els articles de la Viquipèdia segueixin un estil comú votat per la comunitat i descrit a Viquipèdia:Llibre d'estil. Gràcies per la vostra atenció i endavant!--Iradigalesc Bot (comentaris/incidències) 17:41, 14 ag 2007 (CEST)

Sí, es tracta d'un error que ja he sol·lucionat; gràcies!--Iradigalesc (discussions) 21:57, 14 ag 2007 (CEST)

checkusers inicials[modifica]

Este missatge l'heu rebut perquè heu estat editant recentment i compteu amb un nombre d'edicions considerable. També s'ha acordat enviar este missatge als més veterans encara que no hagen editat darrerament.

El propòsit d'este missatge és comunicar-vos d'una forma directa la posta en marxa de l'elecció d'uns checkusers inicials complint les normes establides a Viquipèdia:Elecció de checkusers. Si creieu que reuniu els requisits per optar al càrrec, presenteu-vos a Viquipèdia:Presa de decisions/2008/Checkusers inicials. La data límit és el 17 de gener de 2008, queden -10 dies. Tanmateix, si no us considereu suficientment experimentat, esperem que pugueu participar tant en les discussions com en les votacions. --Pasqual 00:06, 12 gen 2008 (CET)[respon]

Proposta d'esborrat de la pàgina ICV-EUiA[modifica]

Paperera
Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «ICV-EUiA», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.

--Alex Esp 20:32, 1 maig 2008 (CEST)[respon]


Proposta d'esborrat de la pàgina Jove Guàrdia Roja[modifica]

Paperera
Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «Jove Guàrdia Roja», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Lohen11 (discussió) 15:25, 23 gen 2009 (CET)[respon]

Viquimedia.cat[modifica]

Hem creat l'associació Amical Viquipèdia perquè fa temps que anem al darrere de ser reconeguts com local chapter de wikimedia, aquí pots veure la nostra candidatura, potser pots considerar de donar-hi suport signant al corresponent apartat (cal haver-se registrat a Meta). --Jordicollcosta (discussió) 12:39, 28 nov 2009 (CET)[respon]

Manquen referències a Entesa pel Progrés Municipal[modifica]

Recordeu: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear o ampliar un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Si simplement l'heu traduït parcialment d'un article penseu a informar als altres usuaris afegint la plantilla {{traduït de}} en la discussió de l'article, així es podrà traçar les referències emprades en aquell article. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquests sentits. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article Entesa pel Progrés Municipal. --Pau Cabot · Discussió 10:56, 19 ago 2010 (CEST)[respon]

Board elections 2011[modifica]

Hola Hug,

S'han convocat eleccions al consell d'administració de la Wikimedia Foundation: http://meta.wikimedia.org/wiki/Board_elections/2011/en

Al teu historial veig que amb posterioritat al 10 de febrer no has fet cap edició.

Per poder votar hauries de tenir fetes 20 edicions abans del 15 de maig del 2011, te'n caldrien 18. Si vols participar en aquestes eleccions encara hi ets a temps.

Salutacions.

Nota: T'envio aquest mail perquè el teu usuari no figura en la llista dels que no volen rebre correspondència electoral: http://meta.wikimedia.org/wiki/Wikimedia_nomail_list Si no vols rebre més informacions només cal que t'apuntis a la llista.

--Coet (disc.) 14:24, 6 maig 2011 (CEST)[respon]

Recordatori d'admissibilitat de: Assemblea Bolivariana de Catalunya de Solidaritat amb el Poble de Veneçuela[modifica]

Recorda: La Viquipèdia és una enciclopèdia no una base de dades o un lloc per a fer promoció. En crear un nou article s'haurien de comprovar els criteris d'admissibilitat («que hagi rebut cobertura significativa en fonts fiables i independents del subjecte»). Cal mirar d'aportar referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article.

Si no s'aporten referències de terceres parts independents l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament. Demanem calma durant les discussions per intentar cercar el consens a l'hora de defensar els teus arguments o rebatre els dels altres usuaris.
Aquest recordatori és en motiu de Assemblea Bolivariana de Catalunya de Solidaritat amb el Poble de Veneçuela. --Pau Cabot · Discussió 19:49, 25 ago 2011 (CEST)[respon]


Proposta d'esborrament de la pàgina Assemblea Bolivariana de Catalunya de Solidaritat amb el Poble de Veneçuela[modifica]

Paperera
Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «Assemblea Bolivariana de Catalunya de Solidaritat amb el Poble de Veneçuela», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.--Pau Cabot · Discussió 20:19, 19 gen 2012 (CET)[respon]

Manquen referències a Aturem la Guerra[modifica]

Hola Hug,

recordeu que la Viquipèdia no és una font primària. Per això, en crear o ampliar un article, heu de citar les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat.

Us encoratgem a que treballeu en millorar l'article en aquests sentits. Podeu aprendre com citar les fonts aquí. Tota informació no verificable pot ser posada en dubte o eliminada. Si teniu algun dubte podeu deixar-me un missatge a la pàgina de discussió, traslladar-lo a la La taverna o, directament, al xat.
Aquest recordatori és en motiu de l'article Aturem la Guerra. --Pau Cabot · Discussió 18:18, 7 maig 2012 (CEST)[respon]


Proposta d'esborrament de la pàgina Plataforma Mobilitzadora en Defensa de la Universitat Pública[modifica]

Hola Hug,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Plataforma Mobilitzadora en Defensa de la Universitat Pública», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Pau Cabot · Discussió 09:46, 6 des 2012 (CET)[respon]

Bon vespre, sisplau, ajuda'ns![modifica]

Benvolgut company, primer de tot perdona'm aquesta intrusió. T'escric per a demanar-te ajuda. Ja fa molts anys que l'associació Amical de la Viquipèdia mira de donar al català un estatus equivalent al de les altres llengües demanant la creació d'un Chapter català, cosa que fins ara ha estat denegada pretextant el fet que els catalans no tenen estat propi. La nostra llengua catalana i els companys d'Amical que treballen de valent per a la promoció del català i alhora del coneixement lliure de pertot, necessiten la teua ajuda. Sisplau/fes-nos el favor, signa a l'enllaç següent per a que es puga veure internacionalment que existim i tenim empenta i sobretot que els catalanoparlants han/hem de rebre el mateix tracte que tots els altres, tinguen estat o no. Gràcies per endavant, que et vaja tot molt bé. Records, Claudi/Capsot (disc.) 22:30, 28 març 2013 (CET)[respon]


Proposta d'esborrament de la pàgina «Fèlix Plantalech i Batlle»[modifica]

Hola,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Fèlix Plantalech i Batlle», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Medol (disc.) 17:10, 17 març 2019 (CET)[respon]