Usuari Discussió:Pau Colominas/Arxiu3

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Es mostren les discussions del 2014
<< Anteriors - Següents >>

Gràcies

Hola Pau. Disculpa, vaig despistat amb això de la Viquipèdia (de moment el meu únic propòsit era afegir un enllaç a la pàgina de "Josep Segú") i ara et volia només donar les gracies... però ni sé si aquesta és la forma adequada. Feliç divendres, MO el comentari anterior sense signar és fet per 84.78.142.187 (disc.contr.) 13:41, 10 gen 2014 (CET)

Benvinguda...

Gràcies Pau. Agraeixo el missatge i les suggerències. Encara no sé si això de la Viquipèdia m'enganxarà però he, hem començat uns quants perquè participem en un postgrau de gestió de museus. Haurem de fer una entrada i ja tenim "suport tècnic" a la viquipèdia. Gràcies de tota manera. Fins aviat --Marcqic76 (disc.) 16:18, 10 gen 2014 (CET)

Cercant un mentor

Hola Pau: Al full de Benifaió, hi ha fotos de l’església i de l’ermita, que no són de bona qualitat. Es podria col·locar algunes de millor qualitat ? Gràcies per la teua atenció Salutacions Vicent el comentari anterior sense signar és fet per Vdoriama (disc.contr.) 11:38, 13 gen 2014 (CET)

Moure Soroll

Hola. He publicat per primer cop a vikipèdia i no sé si ho he fet bé. Al mirar l'article em surten una sèrie d'errors que no sé exactament com corretgir.

Moltes gràcies

Francesc el comentari anterior sense signar és fet per Balkakaldur (disc.contr.) 12:07, 14 gen 2014 (CET)

Gràcies!

Gràcies per l'ajuda! Tota és bona quan comences ;) el comentari anterior sense signar és fet per Ximoaierdi (disc.contr.) 17:30, 22 gen 2014 (CET)

Revisió

Hola Pau.

Per fi he fet una pàgina, feia molt temps que volia fer Francesc Mora Borrell, perquè es un il·lustre Català, que com tants altres, estan oblidats, també es un familiar.

El problema es que no en sé, de fer pàgines de Viquipèdia, em podries fer una revisió de la pàgina i dir-me que et sembla?

Gràcies. el comentari anterior sense signar és fet per Albertcovi (disc.contr.) 12:08, 24 gen 2014‎ (CET)

Posar-hi la foto

Hola Pau!

Suposo que ets tu qui ha modificat la pàgina, gràcies.

Ara nomès em falta posar-hi la foto, en tinc tres, pero no estic segú dels drets d'auto, la que suposo que es pot possar es la que surt a la wiki en englès.

Em pots ajudar en el tema dels drets d'autor? Com poso la foto d'una manera facil? el comentari anterior sense signar és fet per Albertcovi (disc.contr.) 20:22, 24 gen 2014‎ (CET)

Pau, miro guia i si cal contacto amb vosaltres. Gràcies! el comentari anterior sense signar és fet per Cristinariera (disc.contr.) 09:33, 27 gen 2014‎ (CET)

Hola

Hola Pau,

Estic començant a modificar algun contingut, de moment. Tot just ahir vaig assistir a una petita sessió de formació a càrrec de kippleboy. He intentat d'afegir un segon cognom al títol de l'entrada de Josefa Contijoch i no me n'acabo de sortir. He pogut modificar el text, la taula, però el títol no. Com ho he de fer? el comentari anterior sense signar és fet per Fedanci (disc.contr.) 17:07, 30 gen 2014 (CET)

No ho trobo

Gràcies per acollir-me. No trobo aquesta pestanya, només m'apareix Refresca. el comentari anterior sense signar és fet per Fedanci (disc.contr.) 17:22, 30 gen 2014 (CET)

Gràcies

Ja remenaré una mica a veure si ho trobo. Potser he d'esperar uns dies i deixar de ser novell... Gràcies. el comentari anterior sense signar és fet per Fedanci (disc.contr.) 20:59, 30 gen 2014 (CET)

Joana Serrat

Hola.

Sóc el manager personal de la cantautora vigatana Joana Serrat. Ahir vam estar actualitzant la seva pàgina a la Viquipèdia i després comprovant que es veia tot correctament des d'altres ordinadors i ja amb la sessió tancada. Avui hem vist que tot la feina ha desaparegut. Com ha pogut ser?

Moltes gràcies,

David

el comentari anterior sense signar és fet per Folkfarigola (disc.contr.) 12:45, 31 gen 2014‎ (CET)

Academie Française > Acadèmia Francesa

Hola, Pau! Caldria fer una pàgina de redirecció d'Academie Française cap a Acadèmia Francesa, perquè en l'entrada RAE se cita l'Accademia della Crusca amb el nom original i el nostre article també ho està. Però com se cita l'Acadèmia Francesa amb el nom original i, en la Viquipèdia només està en el nom traduït, la referència està òrfena. En definitiva, no sé si he explicat bé els motius, però caldria fer una redirecció i no sé com fer-la XD. Gràcies ;) el comentari anterior sense signar és fet per Ximoaierdi (disc.contr.) 15:03, 31 gen 2014 (CET)

Ja sé perquè no ho veig

A l'ajuda de Reanomena pàgina diu: Només els usuaris registrats amb quatre dies d'antiguitat tenen disponible aquesta opció.

Jo només en tinc 2! Esperaré.

Gràcies. Fendanci el comentari anterior sense signar és fet per Fedanci (disc.contr.) 21:42, 31 gen 2014‎ (CET)

Viquiprojecte:Museu del Disseny de Barcelona

Hola Pau, com va tot? T'escric per comentar-te que ahir va començar el Viquiprojecte:Museu del Disseny de Barcelona i que durant els propers dies és possible que s'incrementi molt l'activitat dels novells. Moltíssimes gràcies per haver-te apuntat com a mentor i de fet per liderar tota aquesta proposta de donar un cop de ma als novells. Sense aquesta aportació projectes d'aquest tipus serien inabastables. Sort!--Kippelboy (disc.) 07:53, 11 feb 2014 (CET)

Gracies per l'oferiment.

No sé com funciona, encara que m'encanten les lletres i el llenguatge, ara no tinc temps per posar-m'hi, quan el trobi te demanaré l'ajuda que ara m'ofereixes. Moltes gràcies, Pau. el comentari anterior sense signar és fet per NUKIE (disc.contr.) 22:09, 21 feb 2014 (CET)

Cercant Viquipedistes

Hola Pau, he vist que m'has posat aquest link d'ajudda en la pàgina d'usuari. Moltes gràcies. De fet, em va com anell al dit, ja que treballo en un Museu i volem organitzar una activitat amb joves, per introduir part del fons del museu a la viquipèdia, i estem buscant algun "viquipedista" amb experiència , perqué ens vingui a ajudar durant 1 jornada al Museu ( Mollet del Vallès). Coneixes a algú que li pugui interessar? o si t'interessa a tu mateix? com puc posar-me en contacte amb viquipedistes del Vallès ? Directament a la pàgina de discussió?

Com pots veure, sóm novells en el tema... i anem una mica perduts. A veure si ens pots tirar un cable.

MOltes gràcies!! Mireia el comentari anterior sense signar és fet per Artcelerat (disc.contr.) 10:27, 25 feb 2014 (CET)

Hola

Hola Pau sóc la Rosa Vilà, la nova viquipedista a la que has donant la benvinguda. Moltes gracies, quan pengi coses si necessito ajuda ja pensaré amb tú. Ara mateix tinc en projecta fer una modificació a una entrada que te una foto erronea i que cal canviar, però primer tinc d'anar a fer la foto del lloc i entrar-la (uf segurament necessitaré la teva ajuda) Ja parlarem AHH sóc auxiliar de Biblioteca a Begur Rosa Vilà el comentari anterior sense signar és fet per Rosa Vilà Vinyals (disc.contr.) 18:57, 26 feb 2014‎ (CET)

Re: Avís a l'usuari 87.216.248.120

Hola Pau! Gràcies per l'avís, tens tota la raó; és millor un missatge explicatiu. Ja que dius que estàs a la meva disposició, aprofito per fer una mica de "propaganda" :) El passat 13 de febrer, vaig posar un article (Simfonia núm. 7 de Mahler) en avaluació, i ningú ha dit res (L'apartat de música està una mica abandonat). Et faria res, dir-me el que, encara que no siguis músic? No està tan bé com l'article de la Vuitena, però potser pot arribar a ABo ;)--Unapersona (disc.) 11:17, 27 feb 2014 (CET)

No m'hauré explicat bé: VP:AA#Simfonia núm. 7 de Mahler.--Unapersona (disc.) 11:25, 27 feb 2014 (CET)

molla de pa

gracias per ajudar-me amb les teves aportacions. =) el comentari anterior sense signar és fet per Edu RoPo (disc.contr.) 23:17, 27 feb 2014‎ (CET)

Editar

Hola Pau! Em pots passar link-tutorial de Viquipèdia per ediar que no m'aclaro. Merci!!! el comentari anterior sense signar és fet per Codelli (disc.contr.) 01:01, 3 març 2014‎ (CET)

Cercant un mentor

Sistema de mentorització
Cescx (disc.) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 00:01, 4 març 2014 (CET)

Hola Pau, com que em vares oferir ajut, et volia demanar un consell: Vull fer articles relacionats amb la gestió del coneixement, bàsicament per que hi treballo i tinc força informació. El que no se si és correcte, és introduïr als articles, documents d'investigació propia del grup Entelekias al que pertanyo i que es dedica a aquesta investigació, i si ho és, com els haig de documentar per que no sembli que faci publicitat d'aquesta organització, o en aquest cas no seria aplicable?. Una cosa més, com que al grup hi ha gent d'arreu, també voldria incorporar part la la informació en altres idiomes, el meu usuari m'ho permet? Gràcies! --Cescx (disc.) 00:01, 4 març 2014 (CET)

Ho he fet bé?

Hola Pau!

Crec haver editat sobre la societat 'Manufacturas Colomer Hermanos' però desconec si està ben 'penjada'. No sé si em deixo res...

Moltes gràcies!!

Codelli

el comentari anterior sense signar és fet per Codelli (disc.contr.) 00:03, 4 març 2014‎ (CET)

Introducció a l article en castellá de Museu de Mallorca.

Bon dia Pau, moltes grácies per oferir-te a ajudar-me. Estic fent el Curs de Museística al IDEC UPF i estic totalment perduda, 1.- CÓM PUC PENJAR L'ARTICLE A WIKIPEDIA EN CASTELLÁ? 2.-L'ARTICLE ESTÁ A LA página de Proves amb l'usuari Lucky2, es posible penjar-lo desde Proves a Wikipédia. 3.-Cóm puc posar fotos del Museu al meu article?.

El problema és que ja vaig perdent la paciéncia. No aconsegueix fer quasi bé res. JA estic fora de plaç de entrega. Es millor agafar un MENTOR PER L' EDICIÓ DEL MEU ARTICLE? Moltissimes grácies desde Mallorca . Victória el comentari anterior sense signar és fet per Lucky2 (disc.contr.) 00:42, 8 març 2014 (CET)

Hola

Hola Pau, gràcies per oferir ajuda. Segur que m'anirà bé i t'agrairé qualsevol comentari. Bé, suposo que és aquí on t'hauria de contestar... Sóc nou a la viquipèdia, almenys com a usuari registrat. Feia molts anys que no hi escrivia res i veig que s'ha modernitzat una mica. Deus haver vist que he modificat allò dels pigments, tinc una web on hi aniré actualitzant o escrivint articles de coses de pintura i, si s'escau, també els aniré posant aquí. La meva web és antiga, i la empresa tancada fa anys -com moltes del ram de la construcció-, però com que tinc temps ho aniré actualitzant. Gràcies. el comentari anterior sense signar és fet per Humprey (disc.contr.) 22:56, 8 març 2014 (CET)

Gràcies per oferir ajuda.

Hola Pau, gràcies per oferir ajuda. Segur que m'anirà bé i t'agrairé qualsevol comentari.

Bé, suposo que és aquí on t'hauria de contestar...

Sóc nou a la viquipèdia, almenys com a usuari registrat. Feia molts anys que no hi escrivia res i veig que s'ha modernitzat una mica.

Deus haver vist que he modificat allò dels pigments, tinc una web on hi aniré actualitzant o escrivint articles de coses de pintura i, si s'escau, també els aniré posant aquí. La meva web és antiga, i la empresa tancada fa anys -com moltes del ram de la construcció-, però com que tinc temps ho aniré actualitzant.

Gràcies. el comentari anterior sense signar és fet per Humprey (disc.contr.) 23:00, 8 març 2014 (CET)

de pàgina de proves a editar

Hola Pau! He llegit els tutorials però no me'n surto per passar de la pàgina de proves a la edició 'definitiva' Moltes gràcies una vegada més!

el comentari anterior sense signar és fet per Codelli (disc.contr.) 21:20, 9 març 2014‎ (CET)

Storify referències

Hola Pau, m'apareix que les referències a l'article Storify no estan correctes...

Crec que ho he fet bé, més enllà de que només he posat el link, és a dir que no he posat: Mitjà, Dia de publicació...etc el comentari anterior sense signar és fet per Ignasifortuny (disc.contr.) 18:15, 10 març 2014 (CET)

Hola de Gràcia

Hola Pau soc el Gaspard i he fet la meva primera paginà sobre un material nou que he trobat a les obres de casa, hi he posat el que he après després de una petita recerca. Demà miraré de posar alguna imatge original.

Gracies per la feina que feu. el comentari anterior sense signar és fet per Cagaferro2014 (disc.contr.) 21:47, 10 març 2014 (CET)

Cercant un mentor

Sistema de mentorització
Jordirubiopetit (disc.) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 11:30, 12 març 2014 (CET)

Ei! Bon dia! Avui començaré a fer un article d'Ushahidi a la Viquipèdia en català... no sé què tal me'n sortiré, potser et demano algun cop de mà sobre com citar o algun altre consell! Moltes gràcies!

Agraïment per la benvinguda.

Gràcies pel teu missatge de benvinguda. Primer miraré d'informar-me una mica i si més endavant tenc qualque dubte et demanaria ajuda. Gràcies i bon dia. el comentari anterior sense signar és fet per Carey Mahoney (disc.contr.) 11:11, 14 març 2014 (CET)

Ajuda

Bon dia Pau, voldria introduïr una taula a sota del logotip d'Ushahidi explicant les característiques de l'empresa però no sé com fer-ho. Em podries donar un cop de mà? Gràcies! el comentari anterior sense signar és fet per Jordirubiopetit (disc.contr.) 10:59, 18 març 2014 (CET)

Gràcies

Hola!

Moltíssimes gràcies per l'oferiment. Sóc una estudiant de la UOC i en els propers dies faré un article sobre el Digital Curation Centre (DCC) en el marc d'un curs de preservació digital. És el primer cop que ho faré i estic molt il·lusionada. Si tinc qualsevol dubte, et contactaré.

Moltes gràcies,

--Bagueleta (disc.) 16:01, 18 març 2014 (CET)

Cambios arbitrarios

Hola Pau, disculpa que me dirija a ti en castellano. Te agradezco tu aviso pero no considero haber hecho un cambio arbitrario ya que he editado el país de origen de una canción, que, por ahora y sin ánimo de polémicas esteriles, es España. No creo que eso contravenga ninguna norma de Viquipèdia. Si es así, te agradecería que me lo explicaras. Un saludo.--Jayopla (disc.) 16:03, 18 març 2014 (CET)

Tienes toda la razón, no fuiste tú, me equivoqué ;) En cualquier caso, gracias por tu ayuda y por tu explicación. Un saludo.--Jayopla (disc.) 09:16, 24 març 2014 (CET)

presentació

Bones, estic fent els meus primers passos en la viki, estem aportant fotografies d'una zona de massos abandonats a la zona del Pallars Jussà que coneixem bastant a fon, i que haviem vist que a la viqui no hi havia fotografies. He obert un compte a wikicommons, i compartit les fotografies amb llicència Creative Commons Reconeixement i Compartir Igual 3.0 No adaptada i posant-hi marca d'aigua.

Si hem de fer-ho d'alguna altre manera, ja ens ho faràs saber.

Salut Xavi--Neophron1467 (disc.) 10:06, 19 març 2014 (CET)

De moment no cal. Tot controlat ;) Gràcies igualment. --Lluís de Miguel (disc.) 18:17, 19 març 2014 (CET)

Dubte acrònims

Hola Pau,

Ja vaig enllestint el meu article (en una subpàgina de proves, per ara!), però tinc un dubte sobre els acrònims i no he sabut trobar la resposta. L'article és sobre el Digital Curation Centre, però trobo que potser al llarg de l'article m'hi podria referir com a DCC. Com ho veus? Si ho faig, he d'indicar a algun lloc a què es refereixen les sigles?

Gràcies, --Bagueleta (disc.) 11:46, 21 març 2014 (CET)

Aprenentatge permanent

Bones Pau

Volia enganxar l’article que he configurat sobre el terme Aprenentatge permanent i veig que esta esborrat, como puc recuperar-ho

Gràcies

Cordialment el comentari anterior sense signar és fet per Andross (disc.contr.) 19:09, 21 març 2014 (CET)

hi

Hello, how would be word "Valiant" in your language? Jaqeli (disc.) 20:50, 21 març 2014 (CET)

So, "Person the Valiant" will be "Person el Valent" in Catallanian? Right? Jaqeli (disc.) 20:57, 21 març 2014 (CET)

Epígraf DCC creat!

Hola Pau,

Gràcies per la teva ajuda amb el tema dels acrònims i per avisar-me amb les referències. Primera versió feta!

--Bagueleta (disc.) 00:31, 23 març 2014 (CET)

Hola Pau, pots tirar-me una mà. He passat la meva pàgina de proves a l'original i no em surt. A més a la de proves ja no m'apareix el que jo havia fet. Gràcies. el comentari anterior sense signar és fet per Bmc (disc.contr.) 16:01, 23 març 2014 (CET)

Ús enllaços externs

Hola Pau,

Una última consulta sobre l'article del Digital Curation Centre: consideres adequat l'ús que he fet dels enllaços externs en l'apartat de "Projectes"? Des del meu punt de vista, crec que és interessant poder accedir directament als projectes en cas que algú hi estigui interessat. Però llegint el llibre d'estil de la Viquipèdia m'entren dubtes.

Gràcies,

--Bagueleta (disc.) 13:10, 24 març 2014 (CET)

Hola Pau,

He seguit la teva recomananció: queda molt més clar i sense redundàncies.

Gràcies de nou,

--90.244.82.230 (discussió) 21:48, 24 març 2014 (CET)

Agraïment

Hola Pau, Gràcies per l'oferiment. El tindré en compte quan entri en matèria. Avui em toca treure una lletra repetida que he vist en un article. Fins aviat,

DeltebreGirl (hic est: Neus Bertomeu) el comentari anterior sense signar és fet per DeltebreGirl (disc.contr.) 22:14, 27 març 2014‎ (CET)

Hello again

Hello again Pau,

Can you please translate this article into Catalan if you can? Or maybe you can tell me who can I ask here on Catalan Wiki? Maybe you know someone who especially work on Georgia-related articles in this wiki? Jaqeli (disc.) 18:50, 31 març 2014 (CEST)

Hola Pau, estem fent un projecte per a la universitat *Museu del Disseny i tenim pujats dos articles Llobet estudi d'interiorisme i outline studio amb el qual estem tenim problemes agrairia una mica d'ajuda per poder pujar sense problemes els articles. Gràcies el comentari anterior sense signar és fet per Pemoju (disc.contr.) 17:57, 5 abr 2014 (CEST)

Pau, sóc en Josep Gibert Miralpeix, també del Prat, i acabo de fer pública la meva primera entrada a la Viquipèdia: Altmetrics. Veig que en tinc com a mentor, em sembla. Per tant doncs si et sembla iniciem així una relació i ja em diràs si faries moltes modificacions a la meva entrada. És una traducció de l'entrada en anglès: Altmetrics

El segon pas serà fer la pàgina personal

Em va introduir en el món viquipedista en David Parreño

Fins aviat Josep Gibert

Entrada Altmetrics: traducció de l'anglès

--Josep Gibert (disc.) 00:20, 24 abr 2014 (CEST)Josep Gibert 24.04.14 00:15 Pau, ahir et vaig crear aquest missatge sense títol i sense signar. Te'l reenvio "correctament"

Pau, sóc en Josep Gibert Miralpeix, també del Prat, i acabo de fer pública la meva primera entrada a la Viquipèdia: Altmetrics. Veig que en tinc com a mentor, em sembla. Per tant doncs si et sembla iniciem així una relació i ja em diràs si faries moltes modificacions a la meva entrada. És una traducció de l'entrada en anglès: Altmetrics

El segon pas serà fer la pàgina personal

Em va introduir en el món viquipedista en David Parreño


Fins aviat Josep Gibert

Cercant un mentor

Sistema de mentorització
Vns 36 (disc.) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 00:18, 5 maig 2014 (CEST)

Hola Pau! Gràcies per oferir-te a ajudar-me: ara la necessito. Vull posar la bibliografia i no sé si l'he d'escriure directament, com la resta del text o hi ha alguna fórmula, igual que amb les referències, per posar-la. Tampoc tinc clar d'on treure les imatges, perquè les que he trobat són de museus i diferents llibres, però no tinc clar que ho permetin. I per últim, de moment, és que vull relacionar algunes notes amb la seva entrada bibliogràfica, però no he trobat la forma. M'ajudes?

Avaluació

Ping de meta:Amical Wikimedia/Avaluació comunitària activitats 2014 - 1r trimestre.--KRLS , (disc.) 17:45, 5 maig 2014 (CEST)

Hola, Pau

Voldria demanar-te ajuda i donar-te les gràcies per posar-te en contacte amb mi. El meu dubte és el següent: m'he mirat a consciència l'article escrit i l'he adequat al format requerit per la vikipedia, però encara segueix sorgint un víncle que m'informa de que hi ha algun error. Quan el vas veure tan sols era un esborrany amb informació i calia a passar-lo al format correcte. Però després del canvis encara falla quelcom, m'agradaria que em poguessis ajudar, si no es molta molèstia. Per la resta me'n surto sense problemes. Moltes gràcies Pau

--AnnaJetteMoyà (seient.) 19:01, 5 maig 2014 (CEST)

Si us plau, no puc posar correctament la referència 2 de l´article Il libro dell´arte. A la referència 2 ha de dir: Op. Cit, Pàg 12. Si ho faig per "Modifica" no em deixa guardar-ho, i si ho faig per "Modifica el codi" no m´ho posa correctament.

Gràcies. el comentari anterior sense signar és fet per ALMUmuñoz (disc.contr.) 15:10, 6 maig 2014 (CEST)

Il libro dell´arte

Hola Pau,

Estic editant l´article de Il libro dell´arte. El teu d´inserir referències sempre em dona problemes. Si ho faig des de "modifica" no es guarda res, i si ho faig des de "modifica el codi" no em deixa fer res: (entro a "Cita ref" i no em permet fer res). Pots explicar-me les passes??? Necessito crear referències/cites. Cito una frase extreta d´un llibre determinat i vull que a l´apartat referències pugui posar de quin llibre i de quina pàgina he tret la cita.

Gràcies. el comentari anterior sense signar és fet per ALMUmuñoz (disc.contr.) 13:08, 14 maig 2014 (CEST)

Gràcies!

Hola Pau, Gràcis pels comentaris. Repasso el llibre d'estil i faig modificaions...--NeusColomer (disc.) 16:20, 21 maig 2014 (CEST)

Viquiprojecte Museu del disseny

Hola Pau, estic posant referències al article de Brosmind Studio, ja que no tenia i surtia l'avís, però un cop posades continua sortin l'avís de que no hi han referències. Com ho he de fer? Gràcies. el comentari anterior sense signar és fet per Anaflara (disc.contr.) 09:21, 22 maig 2014 (CEST)

Cercant un mentor

Sistema de mentorització
Monica Coll (disc.) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 09:40, 28 maig 2014 (CEST)

Ola, bon dia!

Com puc inserir una plantilla de referencies? Intento seguir les instruccions de l'ajuda però no m'en surto.

Voldria crear referencies web.

Gràcies!

Ola!

Veig que algú ja ha inserit la taula de referències; has estat tu? En aquest cas, gràcies!!!

Ola!

Hi ha alguna manera de "protegir" l'article perque no m'el vagin "remenant"? Encara no acabo de publicar algo ja m'ho modifiquen.

Moltes gràcies per la teva ajuda!!!

Sino... si li pots posar tu...

Perquè...

I a quina part del codi va ? Vull dir que no ho posi on no toca... i desgavelli la pàgina...


Vinga, perdona les molèsties...

Petit comentari

Hola Pau! Com estàs? Només et volia dir, com que sovint ajudes novells, que l'editor visual ara ja té un botó "Referència" que inserta directament la plantilla de web, llibre o publicació, tot molt fàcil. Dóna-li un cop d'ull. T'ho dic perquè és molt més fàcil de fer servir pels nous... per si no ho sabies! salut!--Arnaugir (discussió) 16:00, 28 maig 2014 (CEST)

Mira-te'l. Et sorprendrà! ;)--Arnaugir (discussió) 16:45, 28 maig 2014 (CEST)

Tranquil, em sembla que ja m'ha sortit bé :) perdona.

Espero no haver de molestar-te gaire més

Fins ara!! --Monica Coll (disc.) 20:31, 29 maig 2014 (CEST)

Ola!

Perquè un cop he tret les llistes de cursos i conferències, i haver-me modificat la pàgina, segueix sortint la plantilla de que s'assembla a un currículum? O és que encara no heu pogut mirar els canvis?

Sinó no ho enteng.

Gràcies per la vostra ajuda!

Fins ara! --Monica Coll (disc.) 20:30, 29 maig 2014 (CEST)

Moltes gràcies Pau!--Monica Coll (disc.) 13:48, 29 maig 2014 (CEST)
I ara què passa??? --Monica Coll (disc.) 20:30, 29 maig 2014 (CEST)

Ola!

Ara hi he posat noves referències independents d'ella; com per exemple

http://www.parlament.cat/web/actualitat/noticies?p_format=D&p_id=676537

http://www.naciodigital.cat/baixmontseny/noticia/3480/psicologa/sexologa/nuria/tio/cloura/2a/edicio/bredabatega

http://www.revistadegirona.cat/rdg/autors.seam?autor_nom=TI%C3%93+I+ROTLLAN%2C+N%C3%9ARIA&cid=40248&actionMethod=autors.xhtml%3AautorAction.viewArticlesAutor&autor_id=2436


I n'estic buscant més...

Et sembla millor ara?

De moment seria suficient per treure la plantilla d'admissió? La primera al menys, la considero prou "destacable"... vull dir, que més superior que el parlament de Catalunya, ja no sabria què posar-hi... el que no sé és perquè hi ha hagut algú que m'havia esborrat l'enllaç... en fi...

Tal i com et dic, però, seguiré buscant.

Vinga, merci per la teva ajuda!!!--Monica Coll (disc.) 20:37, 30 maig 2014 (CEST)


Fórmules de distribució d'escons

Hola Pau,

Tal com tenim el país i amb iniciatives com aquesta em penso que sentirem parlar properament de lleis electorals i de fórmules de repartiment d'escons. Ara ens regim per la Regla D'Hondt, però ja he vist algú que parla de la fórmula d'Hare o Cocient Hare i buscant m'he trobat amb el Mètode Sainte-Laguë. Penso que estaria bé revisar / ampliar aquesta colla d'articles (no sé si hi ha més fórmules) i, sobre tot, ser servir els mateixos supòsits en els exemples a fí de poder fer una taula comparativa entre els seus resultats. Què, t'animes ? per una tasca com aquesta cal un matemàtic didàctic. Crec que acompleixes les dues característiques. Ja em diràs, --amador (disc.) 21:19, 31 maig 2014 (CEST)

Magnífica notícia !. Quan ho tinguis avisa que farem una mica d'spam tweetaire et al.. Merci,--amador (disc.) 06:24, 1 juny 2014 (CEST)

Cercant un mentor

Sistema de mentorització
Aserra6 (disc.) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 00:23, 1 juny 2014 (CEST)

Bones, he començat fa poc i no sé com incorporar les millores a una entrada nova que té algunes "esmenes":

- hi ha algun protocol a seguir per millorar un articles que està "esmenat" ( per exemple: "Cal millorar el format". O bé, "Aquest text no és propi d'una enciclopèdia"...)

- Puc millorar el text i incorporar imatges, directament des de 'modificar' o 'modificar codi'?

, o bé,

- He de sol·licitar prèviament, poder incorporar les millores de les esmenes a "discussió" ?

Gràcies per la vostra ajuda !

--Aserra6 (disc.) 00:23, 1 juny 2014 (CEST)

Cercant un mentor

Sistema de mentorització
PllyH (disc.) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 02:03, 2 juny 2014 (CEST)

Cercant un mentor

Sistema de mentorització
PatFernandez (disc.) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 16:17, 2 juny 2014 (CEST)

Hola, bona tarda. Tenim dos dubtes sobre el nostre article de viquipèdia. El nostre article és Sozialgeschichte der Kunst und Literatur d'Arnold Hauser. El primer problema que tenim és sobre la "info taula", el que ens passa és que quan estem en "modificar el codi" ens apareix tot els camps que hem escrit, però quan desem la pàgina ens despereixen alguns camps, com per exemple el "d'autor". El segon problema és que a l'hora de posar l'enllaç de "Pierre Francastel" la viquipèdia no ens dona cap opció per poder-lo enllaçar, però en canvi si busquem el seu nom a google ens surt un article de viquipèdia sobre aquest autor.

En ajudaria si ens poguessis respondre el més aviat possible als nostres dubtes per poder solucionar-los.

Gràcies.

Cercant un mentor

Sistema de mentorització
Verousdcd (disc.) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 10:31, 4 juny 2014 (CEST)

Hola m'agradaria saber com es pot editar el requadre que apareix a la dreta, ja que no he vist cap lloc on fiqui per editar.

Verousdcd (disc.) 10:31, 4 juny 2014 (CEST)

Cercant un mentor

Sistema de mentorització
Xboronat (disc.) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 04:54, 7 juny 2014 (CEST)

Hola, soc nou com a col·laborador. M'gradaria poder col·laborar en la mesura que el temps m'ho permeti amb vosaltres. Domino els camps del disseny, principalment el gràfic. Soc conscient que fa poc ha apergut aquesta iniciativa "https://ca.wikipedia.org/wiki/Viquiprojecte:Museu_del_Disseny_de_Barcelona" Estic a la vostra disposició per aprendre!

Salut!

Xavier Boronat

Cercant un mentor

Sistema de mentorització
MosKawer (disc.) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 16:58, 7 juny 2014 (CEST)

Busco algú que m'ajudi per poder crear un article sobre Sorenson Squeeze a la Viquipèdia i no sé com puc afegir taules de continguts ni taules d'informació. És la primera vegada que escric un article.

Pàgines del llibre

Ola!

Només volia fer una pregunta.

Afegeixo vàries pàgines al llibre, però quan torno a entrar a la pàgina, el llibre s'ha esborrat i les haig de tornar a afegir. Hi ha alguna manera de que no s'esborrin?

Perdona les molesties.

Que acabis de passar un bon diumenge! :)--Monica Coll (disc.) 15:23, 8 juny 2014 (CEST)

Bueno, sembla que ara funciona! Merci per la teva ajuda!--Monica Coll (disc.) 15:32, 10 juny 2014 (CEST)

Cercant un mentor

Sistema de mentorització
Joan Riedweg (disc.) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 20:45, 9 juny 2014 (CEST)

Hola, em dic http://www.imdb.com/name/nm2583358/?ref_=fn_al_nm_1 i sóc nou amb això de la Viquipèdia tot i que ja fa molts anys que estic inscrit, els meu dubte és que vull fer una entrada que expliqui la meva carrera professional (sóc director de cinema juntament amb l'Abel Folk i http://riedwegproduccions.com/Joan_Riedweg/ca/category/videoclips/ d'un munt de videoclips de grups molt coneguts del panorama nacional i diversos treballs de televisió i documentals) i no hi ha manera que me l'acceptin, no ho entenc. Suposo que enteneu que em faig publicitat de mi mateix (cosa que no és certa, és obra i feina feta que a més hi han entrades fetes a la Viquipèdia de treballs meus), doncs la meva pregunta és com s'ho fan altres professionals (com pr exemple l'Abel Folk) per aparèixer? Com ho hauria de fer jo?

Hola, Pau. Sóc la Diana, i no acabo d'entendre ben bé com funciona això de publicar articles. M'agradaria escriure, per començar, sobre l'empresa on treballo, ja que té una bonica història. En vaig fer cinc cèntinc a la pàgina de proves, però no sé com "publicar". Estic familiaritzada amb Blogger, però veig que aquí no és tan intuïtiui. Si em puguessis dona un cop de mà... Gràcies! Diana el comentari anterior sense signar és fet per Dianagamisans (disc.contr.) 15:54, 12 juny 2014 (CEST)

Gràcies Pau per l'oferiment

De moment no m'ha calgut ajuda, tot i que soc pràcticament nou en això. Salutacions. Jaume Taulats el comentari anterior sense signar és fet per Jtaulats (disc.contr.) 12:52, 13 juny 2014 (CEST)

Cardona

Ens acompanyaràs a Viquipèdia:Viquimarató Ruta 1714?--barcelona (disc.) 13:22, 15 juny 2014 (CEST)

Hola Pau, molt agraït per les contribucions. Ara bé, no et preocupis que aniré perfilant la pàgina, perquè és un treball de classe.

Cordial,

Misael el comentari anterior sense signar és fet per Misaelalerm (disc.contr.) 18:11, 17 juny 2014 (CEST)

matemàtica

Potser ens pots ajudar ampliant l'article per desencallar una discussió que s'està complicant.Així tindrà informació, serà admissible i podrem reconduir el debat cap als criteris, que és el que en el fons s'està discutint. Gràcies--barcelona (disc.) 08:53, 27 juny 2014 (CEST)

Article Lleó Alcalay

Bon dia, Pau; Ahir vaig començar a fer l'article del violinista Lleó Alcalay i vaig desar una part abans de posar-hi cap font. Immediatament i abans que acabés l'article hi va aparéixer un avís dient que "aquest article no cita les fonts i no és fiable etc. etc." Poc després ja el vaig acabar, amb totes les fonts citades d'on vaig treure la informació, però l'avís encara hi és. Em pots dir si hi ha alguna cosa que encara estigui malament?

Merci el comentari anterior sense signar és fet per IreneValle (disc.contr.) 09:19, 11 jul 2014 (CEST)

Dates a les referències

Hola! Què tal va tot? Segons les recomanacions de l'IEC, les dates de la bibliografia van en format "17 juliol 2014", i no pas "17 de juliol de 2014". Au, que vagi bé! – Leptictidium (digui, digui) 18:51, 17 jul 2014 (CEST)

Nova entrada: Ramon Dachs

Pau, enceto una nova "discussió" amb tu. He creat una nova entrada: Ramon Dachs, poeta (i bibliotecari) barceloní. Ja em diràs si et sembla correcta.

Hem comenta en Ramon si podria fer-li les entrades a les wikis castellana i francesa i enllaçar-les amb la catalana. Suposo que ens han de donar permís els respectius administradors enviant-los una proposta, no?

Quant a l'altra "discussió", la de la meva entrada Altmetrics van quedar dues o tres qüestions pendents. Vas veure el missatge?

Gràcies

Josep Gibert Josep Gibert (disc.) 18:58, 22 jul 2014 (CEST)

Coves de Mallorca

Hola Pau! Estic amb l'article Coves de Mallorca, decoració de la Casa Trinxet, i sóc incapaç de posar la foto a la infotaula de pintura, a veure si em podries ajudar perquè no recordo com es feia. Moltes gràcies! el comentari anterior sense signar és fet per Nereasantana (disc.contr.) 01:31, 4 set 2014 (CEST)

Coves de Mallorca

Ja ho he solcionat, Pau! Menys mal! Moltes gràcies per la ajuda!! el comentari anterior sense signar és fet per Nereasantana (disc.contr.) 11:26, 4 set 2014 (CEST)

Hola Pau, tinc un dubte

Hola Pau,

Primer cop que demano ajuda a la viquipèdia espero estar fent-ho al lloc correcte. El meu dubte està relacionat amb el tema dels comptes més que amb l'edició en si. El meu compte "Guerrilla dels cossos" és el nom d'un grup de dones d'un Ateneu de Terrassa. Ens ajuntem per fer, entre d'altres coses, autoformació i activisme i una de les coses que ens hem plantejat és fer entrades a la viquipèdia per incloure el nom d'algunes personalitats egarenques importants que ara mateix no hi som. El compte és compartit -tot i que, a la pràctica editarem i afegirem articles només dues persones del grup. He llegit que els comptes compartits no estan autoritzats però que la Fundació Wikimedia autoritza algunes excepcions. Creus que podria ser el nostre cas? Què hem de fer per saber si estem autoritzades?

Moltes gràcies! el comentari anterior sense signar és fet per Guerrilladelscossos (disc.contr.) 15 oct 2014 13:45 (CEST)‎

Viquitrobada

Ens veurem a Viquiprojecte:Viquitrobada 2014? Crec que faries molta falta a la part de com engrescar la gent a explicar la viqui!--barcelona (disc.) 10:27, 19 oct 2014 (CEST)

Link del youtube

Hola Pau, tinc un problema, per a completar els enllaços de l'article Coves de Mallorca i del que estic fent ara hem de penjar els videos del youtube on els comissaris parlen de les obres, pero no em deixa perquè diu que aquests enllaços estan a les llistes negres perquè han donat problemes (?) no sé com solucionar-ho. Moltes gràcies! --Nereasantana (disc.) 10:39, 20 oct 2014 (CEST)

siusplau modifica el comentari dek tamarro !!! soc del pallars concretament de tremp i es una tradicio k estem intentant mantenir entre el jovent del poble pero la teva publicacio ja ens a frustrat mes de un intent avui en dia tota la canalla te acces a internet i cada cop k nem a caçar el tamarro algu es conecta, trova la teva publicacio i ens kedem sense caceria !!! esta molt b informar a la gent pero hi ha coses k millor no !!! la gracia es k si algu jove o de fora pregunta k es el tamarro totom se inventa k es un animalo mlt petit i bonic i que si vol el poden anar a caçar !!! pero ara la gent no pregunta ara miren a internet i troven la teva publicacio i com a consecuencia es deixa de fer i aixi acavarem per perdre la tradicio el comentari anterior sense signar és fet per 91.126.253.235 (disc.contr.) 30 oct 2014 18:27 (CET)

eliminacio total emma fernandez miranda

boma tarda pau, podries eliminar definitivament lentrada de emma fernandez miranda esque es la meva germana que li hem fet una broma perque marxa als usa i no li mola que ara que marxa quedi la resta de larticle. moltes gracies asungollum69 el comentari anterior sense signar és fet per Asungollum69 (disc.contr.) 5 nov 2014‎ 17:02 (CET)

Viquitrobada 2014

Hola company! No ens veurem a la Viquitrobada 2014? L'any passat vas fer grans aportacions (inclosa aparició estel·lar per TV3 :D), estaria bé que repetissis si pots! Ens hi veiem?--Arnaugir (discussió) 12:52, 14 nov 2014 (CET)

Bazlama

Hola. Me puede echar un cable en Bazlama por favor? (Al parecer Google Translate tiene peor catalán que un servidor... :-) Saludos. --E4024 (disc.) 08:43, 17 nov 2014 (CET)

Moltes gràcies! --E4024 (disc.) 10:38, 19 nov 2014 (CET)

Dona asseguda. Manolo Hugué

Hola Pau, sóc la mireia del Museu Abelló. Acabo d'actualitzar l'article de Dona asseguda, del Manolo Hugué i, al cap de dos minuts, torno a l'article i hi ha un missateg dient que s'esborrarà tot l'article. PERQUÈ????? el comentari anterior sense signar és fet per Artcelerat (disc.contr.) 17 nov 2014 10:53 (CET)

Ja està, ja he vist que el que heu fet és simplificar el títol el comentari anterior sense signar és fet per Artcelerat (disc.contr.) 17 nov 2014 10:57 (CET)
Moltes gràcies!!! el comentari anterior sense signar és fet per Artcelerat (disc.contr.) 17 nov 2014 10:59 (CET)

Felicitats per la teva edició número 5.000!!

Hola, felicitats per haver arribat a les 5000 edicions. Moltes gràcies i ànims a continuar col·laborant amb la viquipèdia.--Pitxiquin (disc.) 02:01, 18 nov 2014 (CET)

Dona asseguda. Manolo Hugué . desambigüació

Hola Pau, no crec que posar el link o la desambiguació de Dona asseguda de Çatalhöyük, ajudi gaire a entendre l'article. Des del meu punt de vista, no tenen gaire relació , a part del títol. JO ho trauria.

Gràcies.

artcelerat el comentari anterior sense signar és fet per Artcelerat (disc.contr.) 18 nov 2014 10:41 (CET)‎

Cercant un mentor

Sistema de mentorització
Quendi4359 (disc.) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 11:54, 25 nov 2014 (CET)

Bon dia Pau, acabo d'aterrar a la viquipedia. El meu usuari és Quendi4359, i el meu nom real és Joshua. He llegit la forma de treballar, i he mirat de fer un article nou, no gaire llarg, del terme "sqlmap". Actualment el tinc a la meva secció de proves https://ca.wikipedia.org/wiki/Usuari:Quendi4359/proves, desconec si tu hi tens accés a ella per donar un cop d'ull i fer les anotacions/modificacions necessàries abans de donar-li sortida. Moltes gracies per tot

Bon dia Pau,
He revisat les teves anotacions i modificacions i fent cas el teu consell he afegit una referència més, d'una font independent i fiable com Microsoft.
He tirat endavant la publicació, ara a esperar les millores :)
el comentari anterior sense signar és fet per Quendi4359 (disc.contr.) 26 nov 2014 09:09 (CET)

Re: Ortografia (kms -> km)

224.000 ? No em pensava que fossin tantes ... Bé. Si poso kms en plural és perquè tinc aquest mal vici. En els que faci ara procuraré no posar-ho. Gràcies.--Walden69 (disc.) 16:11, 1 des 2014 (CET)

Te turc

Un got de te turc.

Hola. Empeza a traducir te turc palabra por palabra, sin usar el Google Translate, y como es de imaginar ahora me encuentro con dificultades. "Houston, ground contol, te dificultà". (Estic traduint, pero necesito una mano de ayuda. :-) Moltes gràcies de antemano. --E4024 (disc.) 10:04, 3 des 2014 (CET)

Por favor sigue corregiendo el texto, yo no voy a hacer nada hasta que termine. Muchas gracias de nuevo. --E4024 (disc.) 16:57, 3 des 2014 (CET)

Dates

Hola. Vols dir que aquestes redireccions calen?. En principi, són gramaticalment incorrectes. En quin context es fa servir quelcom com 5 febrer en lloc de 5 de febrer?. Ho dic perquè particularment sóc contrari a crear redireccions des de formes gramaticalment o ortogràficament incorrectes, perquè tot i que faciliten la recerca, fomenten precisament l'escriptura errònia. Si algú escriu 5 febrer està bé que quedi vermell, perquè així s'adona que no és correcte. Això passa molt amb les traduccions automàtiques, precisament.--Xamil (disc.) 10:35, 15 des 2014 (CET)

Bon Nadal

Arbol de Navidad hecho de mazapán en Göztepe, Kadıköy, Istanbul. A la izquierda jarros con dulces de castaña.

Mejores deseos para el 2015. --E4024 (disc.) 11:16, 22 des 2014 (CET)

Bones festes!

Hola profe! :) Aprofito que s'acosta el Nadal per agrair-te molt sincerament l'ajuda i l'empenta que vas donar-me als meus inicis. Mil gràcies.

« Que aquestes festes estiguin embolicades amb el paper de la felicitat i lligades amb la cinta de l'amor perquè perdurin per tota la vida. I que aquesta felicitat i amor es faci extensible a tots els teus amics i no amics »

Bé, no és Viquidites, però per algun lloc es comença. Bon Nadal!--Unapersona (Sóc tot orelles!) 20:29, 22 des 2014 (CET)