Usuari Discussió:Pau Colominas/Arxiu2

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Es mostren les discussions del 2013
<< Anteriors - Següents >>

Pàgina òrfena

L'article sobre les sales de cinema de l'Hospitalet no l'he creat pas jo, només l'he reanomenat ja que el títol era erroni. --Enric (discussió) 14:48, 26 ago 2013 (CEST)

Cap problema! fa l'ullet --Enric (discussió) 09:55, 27 ago 2013 (CEST)

Acer de gresol

En resum, l'autor de la traducció automàtica fa anys que rebia queixes de molts usuaris per fer-ne a dojo però deixar-les a mitges, sense comprovar ortografia, gramàtica i referències (en 8000 articles), i finalment es va arribar a l'acord entre un bon grapat d'administradors i ell, en la viquimarató de les Drassanes, de tenir resoltes totes les deficiències en sis mesos, per al qual tots els presents ens vam comprometre a fer com a mínim el mateix que ell, a partir d'un primer llistat que es va elaborar, però en cas que el termini s'esgotés i els articles que quedessin, se li va informat que es passarien a l'espai d'usuari. Passat el termini, en el què estava d'acord, havia fet zero millores, de manera que es va començar a procedir com es va acordar. El que queda del llistat és la base del Viquiprojecte:Viquirepte/estiu2013, i es va voler que fos un llistat tancat, de manera que el que queda s'aparta del principal, empaquetant-lo per al proper viquirepte. L'article en concret conté encara nombrosos problemes d'ortografia: "de oxigen", "la atmosfera", "es s'oxida", "la aliatge", "lingot s", i el més greu, que en ser un article tècnic amb dades històriques i tecnològiques no disposa de cap referència. Naturalment, si et veus en cor de repassar l'article i afegir les referències, endavant, però generalment els articles tenen tants errors i s'han de revisar tantes vegades que la majoria de cops el millor que es pot fer és fer la traducció de nou des de zero. --Panotxa (disc.) 21:44, 5 set 2013 (CEST)

En el Viquiprojecte:Viquirepte/estiu2013 hi ha temes per tots els gustos, però com ja fa setmanes que dura els més curts ja els hem anat revisant. La següent tongada de revisions la fem en la Gran Quinzena Anual de la Qualitat, que està programada per Nadal, com cada any, en la que fem una bona neteja de defectes. Moltes gràcies per la col·laboració! --Panotxa (disc.) 08:10, 6 set 2013 (CEST)
Bones, com saps, és el darrer cap de setmana del Viquirepte d'estiu 2013. Des d'Amical Wikimedia et desafiem a posar-te a prova, un viquirepte contra tu mateix, a veure si pots arribar a les 10 entrades revisades. La campanya ha sigut un èxit però necessitem una empenta final. Comptem amb la teva col·laboració ;)--Kippelboy (disc.) 08:51, 14 set 2013 (CEST)

Referències

Sobre això, a la Viquipèdia hi ha dues principals línies de pensament. N'hi ha que diuen que ja es veu clarament que un article no té referències i que no val la pena perdre el temps afegint {{FR}}. I n'hi ha uns altres que opinen que és important avisar explícitament al lector que aquests articles tenen una mancança greu (incompleixen VP:CF, cosa que complica VP:VER). Jo som d'aquests segons.

A més, la plantilla permet tenir localitzats aquests articles (Categoria:Articles sense referències) i classificar-los segons el temps que fa que esperen ser referenciats (Categoria:Articles sense referències per data). Pau Cabot · Discussió 16:35, 23 set 2013 (CEST)

Perfecte. Recorda a posar la data de l'avís: {{FR|data=setembre de 2013}}. Pau Cabot · Discussió 16:41, 23 set 2013 (CEST)

Hola. Jo sóc més aviat dels primers mentre no hi hagi raons per dubtar de la veracitat de l'article. :)

Crec que la major part d'aquests articles de personatges clàssics van sortir de Smith, William (editor). A Dictionary of Greek and Roman Biography and Mythology (en anglès), 1870.  . Algú hauria d'agafar aquests articles, comprovar que surten en aquest diccionari, i posar-hi la referència. El problema és que és una feinada, perquè en Jolle, que és qui els feia, era molt prolífic en aquell temps, i a més va trigar molt a aprendre a posar referències, de manera que hi deu haver milers d'articles d'aquests, correctes però sense referències.--Pere prlpz (disc.) 23:07, 23 set 2013 (CEST)

Jo soc dels segons, i soc dels què afegeixo plantilles perquè també soc dels que les treu afegint les referències. Un a un, amb el temps, tots els articles han de disposar de referències. --Panotxa (disc.) 07:15, 24 set 2013 (CEST)

Patrullatge

Hola, Pau Colominas. Et vull felicitar per la tasca que fas de patrullatge, desfent canvis vandàlics. Et voldria avisar però que cal fixar-se en què desfàs, per si de cas l'edició o edicions anteriors també fossin vandàliques. Em refereixo a això. Jo, quan desfaig canvis vandàlics, sempre miro l'historial de l'article, per veure si l'edició anterior a la que desfaig era legítima o no. De vegades toca desfer-ne unes quantes. Com que hi ha molt de vandalisme escolar, de vegades diverses IP's "ataquen" el mateix article, i és fàcil que no n'hi hagi prou amb desfer la darrera edició. També passa sovint que una IP fa un canvi vandàlic i llavors ella mateixa el desfà (que és el que havia passat en l'article de la Secció àuria que et comentava). No passa res, a mi també m'ha passat algun cop, d'equivocar-me en desfer canvis, per això procuro fixar-m'hi molt, perquè em fastigueja bastant el vandalisme, la veritat. Endavant!.--Carles (enraonem) 22:05, 25 set 2013 (CEST)

Hola Pau Colominas! Veig que acaben de donar-te permissos d'autopatrullador. Ara veuràs que als canvis recents apareix un símbol vermell d'admiració en aquelles modificacions que no han estat patrullades (o que han estat realitzades per usuaris que no són autopatrulladors). Per filtrar-les i veure només aquestes, pots prémer "amaga edicions patrullades" (sense patrullar). D'aquesta manera, els qui patrullem no hem de patrullar allò que ja ha estat patrullat. I com es marca que ja està patrullat? En visualitzar les diferències, veuràs un enllaç que diu "[Marca com a supervisat]"; si ho cliques, el canvi quedarà "patrullat" (i segurament ja no ho mirarà cap altre patrullador).
Res més. Felicitar-te per la confiança que desprens i animar-te a fer pam-pam al cul als vàndals ;) Salutacions. -Aleator (disc.) 18:51, 1 oct 2013 (CEST)
Hola, venia a demanar el mateix que l'Aleator: si pots marcar les edicions com a patrullades, millor, perquè sinó els que venim darrere perdem segons valuosos remirant edicions que ja has mirat tu :-) un cop portis un temps patrullant, et recomano demanar ser revertidor ràpid: amb un botó desfàs totes les edicions de l'usuari i, a més, es marquen com a patrullades automàticament, cosa que t'estalvia feina. Si necessites ajuda m'ho dius. salut!--Arnaugir (discussió) 20:29, 2 oct 2013 (CEST)
No passa res home! necessitem patrulladors :-) em reitero que consideris demanar ser revertidor ràpid, és una eina que t'estalviarà molta feina.--Arnaugir (discussió) 10:41, 3 oct 2013 (CEST)

nom d'usuari

Hola Pau, merci per l'oferiment d'ajuda. La veritat és que això és complicadet...

Tinc una pregunta que probablement no t'hauria de fer a tu, però com que t'has ofert... ;-)

El meu nom d'usuari Rvaque és una mica antic. Ja té uns quants anyets. I crec que abans els noms d'usuari no es podien fer com el teu, amb nom i cognom. Saps si puc canviar Rvaque per Ricard Vaqué? O és millor crear un usuari nou i fora embolics?

Gràcies. --Rvaque (disc.) 14:48, 26 set 2013 (CEST)

Bé, per acabar abans he fet un perfil nou: --Ricard Vaqué (disc.) 15:15, 26 set 2013 (CEST)
I a continuació refondré els continguts de la pàgina .ct i de Domini .ct

Re: Atureu-vos

D'acord, només volia provar una cosa no ho faré més. el comentari anterior sense signar és fet per 84.20.11.55 (disc.contr.)

Hola Pau

Gràcies pel teu oferiment d'ajuda en primer lloc. De seguida començaré a trastejar les guies d'edició que m'has indicat. La meva intenció era pujar imatges pròpies d'alguns cims de Catalunya que he fet. Només voldria preguntar-te, un cop ho faci bé, quant de temps triga la imatge en sortir a la pàgina definitiva?

Gràcies pel teu temps

Xavier Garcia

el comentari anterior sense signar és fet per Moogido (disc.contr.) 27 set 2013 10:26 (CEST)

Presentacions

Bones, Pau! He vist que m'has esmentat en una plana de discussió. Simplment comentar-te que sóc una noia ;-) (ja ho he corregit). Salut! --Judesba (digues...) 16:56, 30 set 2013 (CEST)

No passa res, home! Tots els errors fossin així...! :-) Ja feia temps que obserbava les teves edicions; per cert, no t'interessaria ser un reversor ràpid? Tindries l'opció de revertir de manera més ràpida i efectiva; però això ho has de demanar tu, si de cas. Salut! --Judesba (digues...) 17:21, 30 set 2013 (CEST)

Cercant un mentor

Sistema de mentorització
Elaf (disc.) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 20:10, 2 oct 2013 (CEST)

Hola Pau,

Sóc nova en aquest món i la veritat que vaig una mica perduda. He llegit tot el manual d'inici, he fet proves però tinc una pregunta inicial que no sé com resoldre. He vist que hi ha enllaços que malgrat existir entrada no els reconeix. Per exemple, en aquesta fitxa: https://ca.wikipedia.org/wiki/Fitxer:Francesc_Galofr%C3%A9_i_Oller-_Un_model-_251.JPG Existeix l'entrada de l'autor a la viquipèdia però encara que intento posar com enllaç la seva pàgina a la fitxa no hi ha manera... Com ho hauria de fer? Què faig malament?

Moltes gràcies,

                              Elisenda.

gracies

aqui em possa tot el que tic que fer el comentari anterior sense signar és fet per Kevinsimon300 (disc.contr.) 4 oct 2013‎ 14:14 (CEST)

Història de Mallorca

Gràcies Pau.--Rotget (disc.) 09:13, 7 oct 2013 (CEST)--Rotget (disc.) 09:13, 7 oct 2013 (CEST)

Un petit problema

Hola Pau,

Sóc novella aquí, a Viquipèdia i m'agradaria comentar-te un petit problema que he tingut amb una de les pàgines. Solament, només per a realitzar una pràctica d'universitat, he volgut modificar un petit detall en el cas de la pàgina de viquipèdia referent a Girona. He canviat la data de finalització de les festes de Sant Narcís d'aquesta ciutat, ja que l'entrada es va realitzar l'any 2007 i he considerat que calia actualitzar-la.

El canvi s'ha realitzat bé, les dades s'han pogut desar sense problemes però he observat que un cop he modificat aquest detall, i clicant per actualitzar la pàgina sencera he vist que la part més inferior d'aquesta entrada, pateix un desajustament del text, que no queda centralitzat. Em pregunto si això és una errada meva o es pot solucionar. He considerat no tocar res més i deixar-ho tal com estava.

Bé, això és tot. I disculpa'm les molèsties, que m'ha sabut greu.

Moltes gràcies!

--Mariam Sadaob (disc.) 13:45, 7 oct 2013 (CEST)Míriam

Hola

Moltes gràcies Pau! Qualsevol dubte et preguntaré :) el comentari anterior sense signar és fet per Narila (disc.contr.) 8 oct 2013 17:53 (CEST)‎

Benvinguda

Moltes gràcies. Ho feia a la meva pàgina per no embolicar massa les vostres pàgines de discussió. Salut. --Ramon Fornós (disc.) 18:48, 8 oct 2013 (CEST)

4 de 8 amb l'agulla

Hola Pau, només he afegit una modificació de darrera hora per a actualitzar el contingut de la pàgina. No sé ben bé com funciona, però suposo que hi ha algú que valida el nou contingut. Ja em diràs. el comentari anterior sense signar és fet per Soccarles (disc.contr.) 9 oct 2013 14:34 (CEST)

4 de 8 amb l'agulla

I com responc al teu comentari? Si no ho he afegit en una taula és perquè no he vist com fer-ho. Ja et dic que creia que algú validava els continguts. --Soccarles (disc.) 14:53, 9 oct 2013 (CEST)

4 de 8 amb l'agulla

Hola Pau,intento incloure la referència entre els tags <ref></ref> i no me n'ensurto. És una url a un article. Què faig malament? --Soccarles (disc.) 15:10, 9 oct 2013 (CEST)

4 de 8 amb l'agulla

Ep! Crec que ja ho he vist! 'Modifica la font' em semblava que es referia al tipus de font. I això em permet accedir al codi font. Des d'aquí sí que ho puc fer. Gràcies! --Soccarles (disc.) 15:13, 9 oct 2013 (CEST)

Benvingudes

Hola Pau! Em sembla molt bé que donguis la benvinguda als nous usuaris. Seria bo, que no copiessis tot el codi html perquè aquest està recollit en una plantilla {{Benvinguda}}. Serà suficient si copies això: {{subst:benvinguda}}Salutacions cordials.~~~~

--KRLS , (disc.) 16:50, 9 oct 2013 (CEST)

Gràcies

Hola Pau, Gràcies per l'oferiment. Si que em farà falta ajut. Ara per ara estic intentant posar enllaços a l'article que he publicat. Ho estic fent amb el help ... si li dones una ullada quan estigui acabat i em dius com es podria millorar t'ho agrairé. Salut Toni el comentari anterior sense signar és fet per Tonicp (disc.contr.) 11 oct 2013 17:54 (CEST)

Cercant un mentor

Sistema de mentorització
Unapersona (disc.) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 13:33, 13 oct 2013 (CEST)

Dubtes, help!!

Hola Pau, Gràcies pels teus comentaris. Et volia demanar ajut: no me'n surto intentant afegir una foto al article. Esperava trobar algun lloc per a indicar el "camí" de la foto en el meu ordinador però no ho trobo. He provat de seguir l'exemple però no me'n he sortit.

Cordialment Toni el comentari anterior sense signar és fet per Tonicp (disc.contr.) 14 oct 2013 12:42 (CEST)

Vadalismes

Bones Pau! Com veig que vas controlant aquest tema i no ens funcionen els viquiestris, et facilito les plantilles que s'utilitzen (en aquest ordre) per tal que puguis anar més ràpid i no hagis de copiar text: {{vandalisme}} {{atureu-vos}} {{darrer avís}} {{compte blocat}} Salut! --Judesba (digues...) 13:36, 14 oct 2013 (CEST)

D'acord, cap problema. No sabia que feies servir el "subst", no m'hi havia fixat... :-) Salut! --Judesba (digues...) 11:34, 17 oct 2013 (CEST)

Dubte amb les paraules en cursiva

Hola Pau Colominas, He començat l'article Simfonia núm. 8 de Mahler i com que mahler era alemany hi han algunes paraules en aquest idioma. He llegit la Guia bàsica i posa que els llatinismes han d'anar en cursiva. Les paraules en alemany també? I si és que si, els noms de llacs o coses d'aquest estil també? --Unapersona (disc.) 16:21, 14 oct 2013 (CEST)

Gràcies!

Hola Pau, moltes gràcies pel teu oferiment. Acabo d'argumentar la meva objecció a la pàgina de proposta d'esborrament, però em trobo bastant indefens a l'hora de atraure viquipedistes cap els meus plantejaments; la gent ja fa temps que treballen plegats, i els nouvinguts ho tenim molt difícil davant aquestes situacions. Si jo et voto en contra a tu, demà tu em votaràs en contra a mi, així que és preferible estar d'acord amb els de sempre; ens convé a tots. Si llegeixes la meva argumentació a la pàgina veuràs que és del tot rebuscat defensar l'esborrament, però crec que la sentència ja s'ha dictat, passi el que passi, donades les sinergies que intueixo. Tampoc he estat massa ben tractat els dos cops que van ficar els rètols a l'article, primer el de criteris d'admissibilitat i desprès el de proposta d'esborrament; no s'em va avisar en cap cas a la meva pàgina d'usuari. És per això que t'agraeixo el detall de tractar-me amb cortesia i el teu oferiment d'ajuda. Moltes gràcies. Josep Ferran (disc.) 14:50, 18 oct 2013 (CEST)

Posar una imatge

Hola Pau, He començat un article que es diu «Castell de Castellar (Oliva)» i em cal posar imatges, alguna del meu ordinador doncs les que he intentat enllaçar de la GVA no són molt bones. Com es posen imatges del meu portatil i com s'enllacen imatge de fora pujades a Internet ? el comentari anterior sense signar és fet per Cferrando (disc.contr.) 15:37, 20 oct 2013 (CEST)

Esborrar pàgina

Hola pau, me'n he adonat que la pàgina «Castell de Castellar (Oliva)» és duplicada i ja n'existeix una anomenada «Castell_del_Castellar» que vaig a modificar per afegir més informació i les imatges que ha pujat a wikimedia. T'ho dic per que un robot m'ha dit que no puc esborrar la pàgina «Castell de Castellar (Oliva)» i està intentant reparar-la. Ajuda'm si et plau. el comentari anterior sense signar és fet per Cferrando (disc.contr.) 16:32, 20 oct 2013 (CEST)

Portal: Música clàssica

Hola Pau,

Estic construint, a la meva subpàgina Usuari:Unapersona/Lab 1, el Portal:Música clàssica. M'estic basant en el Portal:Música que ja existeix. Això m'ha plantejat una sèrie de dubtes:

  • La llista d'Articles demanats del portal de música, n'hi han que no tenen res a veure amb la música clàssica. Podries dir-me com fer-ho per crear una pàgina on ho posi? Ho dic perquè a la part superior de la pàgina hi ha una plantilla i no sé com modificar-la per poder incluir-hi la pàgina d'articles demanats pel portal de música clàssica.
  • Una cosa semblant em passa amb la imatge del mes: No sé com fer-ho perquè la imatge surti aleatòriament.
  • I per últim, els articles demanats: He vist que a la pàgina d'articles demanats n'hi han molt pocs de música clàssica (un parell o tres). Hauria de "demanar-los" tots jo, o posar només els dos o tres que hi han?

Ja sé que són moltes preguntes (almenys per mi), però confio en la teva experiència perquè puguis respondre-me-les totes. I per això del temps que vas trigar a respondre el meu missatge anterior, no et preocupis. Entenc que puguis no connectar-te a la Viquipèdia durant un temps. O que se't passi per alt amb tants missatges que deus tenir...:-)Unapersona (disc.) 18:46, 22 oct 2013 (CEST)

BTV

Hola Pau, fa poc vaig registrar l'usuari de BTV perquè volia modificar la informació que hi surt de Barcelona TV a la viquipèdia. Resulta que estic al departament de Comunicació de BTV i voldria fer uns canvis, però resulta que la persona que va editar i va escriure sobre Barcelona TV ara mateix no hi treballa ja aquí i no tinc manera de poder canviar/modificar res. Em podries dir com ho hauria de fer per actualitzar la nostra informació que hi apareix? Moltes gràcies.

Laura. el comentari anterior sense signar és fet per BTV (disc.contr.) 30 oct 2013 17:44 (CET)

Gràcies per la benvinguda i l'oferiment

Benvolgut Pau, vaig rebre el teu missatge de benvinguda i l'oferiment d'ajuda: moltes gràcies! Estem fent una formació sobre Viquipèdia al Servei de Biblioteques de la UAB, on treballo. Tots els assistents al taller vam haver d'obrir un compte fa unes quantes setmanes, i avui per fi l'hem pogut estrenar: ara estem fent pràctiques de redacció i edició d'articles. Per cert, la persona que ens està fent la formació és Barcelona, suposo que la coneixes si ets habitual per aquí. Estem en contacte. --Shub (disc.) 12:53, 31 oct 2013 (CET)

Missatge sense resposta

Hola Pau,

Fa més o menys una setmana et vaig deixar un missatge a la discussió (dos missatges més amunt que aquest) i, com suposo que t'imagines, m'agradaria que el responguessis.

Gràcies Unapersona (disc.) 12:45, 4 nov 2013 (CET)

Esborrament pàgina Francesc Trillas i Jané

Krls, Pau Colomina, Judesba, Pere Prlpz, Jordi Roque, Panotxa, i Pau Cabot

Ja he observat que em vau esborrar la pàgina Francesc Trillas i Jané. Hom ja sabia que l’article estava sentenciat des del moment que “el guardià de les essències” Pau Cabot era el promotor de l’esborrament. Però, nois i noia podíeu haver-ho fet amb més elegància i no “amb nocturnitat i alevosia” sense dir ni “asa ni bèstia” com sembla que es habitual en la vostra Viquipèdia. krls, Pau Colomina, Jordi Roqué on són les respostes a la meva resposta?. On van quedar las vostres ofertes i promeses ?. Del Panotxa, el Pere Prlpz, i clar, del Pau Cabot membres del sector talibà depredador del morro fort no es podia esperar res. Però, de vosaltres n’esperava quelcom més. Però, no patiu ho comprenc. El buròcrata administrador va dir fins aquí hem arribat, i clar tots calladets, no fora que... Quina panda tots plegats...Jordi Nyol (disc.) 01:13, 5 nov 2013 (CET)

Krls , Pau Colomina, Judesba, Pere Prlpz, Jordi Roque, Panotxa, i Pau Cabot

Bé jo si seré coherent amb les meves decisions. Vaig dir deixaria la Viquipèdia si executàveu l’esborrament. En conseqüència avui tanco la meva col•laboració amb la Viquipèdia. Abans però, us facilito el treball per què no perdeu el temps patrullant i us dediqueu a la vostra tasca de manipulació i d’esborrament d’articles que tant us encanta especialment al Panotxa, Pere Prlpz i clar el Pau Cabot. Us deixo agrupades totes les meves pàgines generades i/o en els que hefet alguna contribució. Aquí les teniu: Consell de la Joventut de Barcelona Albert Batlle i Bastardas Albert Fina i Sanglas.Antoni Batlle i Mestre Antoni Jutglar i Bernaus Antoni Roldós i Baleta Assemblea Permanent d'Intel•lectuals Catalans.Associació Catalana d’EscoltismeAssociació de Banquers de Barcelona Aurelio de Pino Gómez Banc de Madrid Banca Suñer Banco de Madrid Boy Scouts Radicales Buró Europeu de Coordinació de les Organitzacions Internacionals no Governamentals Juvenils (BEC) Buró Europeu de Coordinació de les Organitzacions Juvenils Internacionals no Governamentals Carta europea sobre la participació dels joves en la vida local i regional Centre Escolapi de Muntanya Centre d'Estudis Pastorals Claudi Colomer i Marqués Confraria de Virtèlia Confraria de la Mare de Déu de Montserrat de VirtèliaConsell Europeu de Consells Nacionals de Joventut Consell Europeu de Consells Nacionals de Joventut (CENYC) Consell de Forces Polítiques Juvenils de Catalunya 1976-1979 Consorcio de Industriales Textiles Algodoneros Cruz Martínez Esteruelas Daniel Cando Cando Daniel Fernández González David Vegara i Figueras Delegació Diocesana d'Escoltisme Demetrio Carceller Segura Dr. Lluís Carreras Editorial Molino Eladi Homs i Oller Enric Fontana Codina Enrique García-Ramal y Cellalbo Entronització de la Mare de Déu de Montserrat de 1947 Ernest Maragall i Mira Escola Virtèlia Escoles Virtèlia FOCSA FOPIMAFabián Mohedano Federació d'Escoltisme a Espanya Federació de la Banca Local a Catalunya Foment d'Obres i Construccions S.A. Foment de Pedres i Marbres S.A. Fomento de Obras y Construcciones S.A. Francesc Homs i Ferret Francesc Pardo i Artigas Fòrum Europeu de la Joventut Fòrum Europeu de la Joventut / European Youth Forum Fòrum de Joventut de les Comunitats EuropeesGermanor de Minyons de Muntanya Gremi de Fabricants de Sabadell Grup Castell Història de l'escoltisme català Isidor Boix i Chaler Isidor Boix i Lluch Jaime Roldós Ignasi Fina i Sanglas Jaume Castell i Lastortras Joaquim Piña i Batllevell Joan Fuster i Sobrepere Jordi López i Camps Jordi Menéndez i Pablo Jordi William Carnes i Ayats Josep Capmany i Casamitjana Josep Coll i Bertran José Ignacio Urenda i Bariego José María de Amusátegui de la Cierva José Ribas Seva José Antonio Díaz Valcárcel Josep Maria Guix i Ferreres Just Manuel Casero i Madrid La Caputxinada La Taula Rodona (1966-1973) Laureà López Rodó Les terceres vies a Europa León Roldós Lourdes Muñoz Santamaría Lluís Carreras i Mas Luys Santa Marina Manifestació de capellans de 1966 Manuel Fernández Márquez Manuel Murcia i Ros Manuel Ortínez i Mur Minyons Escoltes i Guies de Catalunya Minyons de Muntanya Minyons de Muntanya–Boy Scouts de Catalunya Miquel Casablancas i Juanicó Miquel Cors Montserrat Avilés i Vila Parròquia eclesiàstica Maria Ferret i Espanyol Marina Subirats i Martori Marquès de Cabanes Núria Carrera i Comes Núria Gispert i Feliu Pedro Cortina Mauri Pere Solà i Gussinyer Pastoral (religió) Pere Tena i Garriga Piera, Cortinas i Companyia Pilar Malla Escofet Portal Europeu de la Joventut Quim Boix Lluch RMS Titanic Ramon Daumal i Serra Ramon García-Bragado i Acín Rector (religió) Martí de Riquer i Morera Ricard Lobo i Gil Ricard Pedrals i Blanxart Robert Bassas Figa Santiago Udina i Martorell Servicio Comercial de la Industria Textil Algodonera Servicio Exterior de la Industria Textil Algodonera Tancada d'intel•lectuals a MontserratTaula de Joves de Barcelona Taula de Joves de Catalunya Tomàs Chicharro i Manero Tomàs Suñer i Ferrer Unió Sacerdotal de Barcelona Virtèlia Xavier Folch i Recasens Xavier Guitart i Domènech Alexandre Cirici i Pellicer Andreu Ribera i Rovira Anton Cañellas i Balcells Antoni Briva i Miravent Antoni Llonch i Gambús Antoni Maria Simarro i Puig CC (Catalunya) Carles Martí i Jufresa Carles Navales i Turmos Carles Trias Bertran Carlos Güell de Sentmenat Claudio Boada Villalonga Comissió Abat Oliba Comissió dels Vint Consejo Nacional del Movimiento Dolors Calvet i Puig Eduard Aunós Pérez Eduardo Martín Toval El Topo Obrero Enric Truñó i Lagares Eulàlia Vintró Castells Federico Mayor Zaragoza Felip Solé i Sabarís Ferran Valls i Taberner Francesc d'Assís Vidal i Barraquer Front Obrer de Catalunya Genís Samper Triedu ICESB Ignasi Agustí i Peypoch Irene Rigau i Oliver Jaume Aligué i Escudé Jaume Lorés i Caballería Jaume Sobrequés i Callicó Joan Codina i Torres Joan Pluma i Vilanova Joan Sardà i Dexeus Joan Subirats i Humet Joaquim Arana i Pelegrí Joaquim Nadal i Farreras Jordi Parpal i Marfà Jordi Pujol i Soley. Jordi William Carnes i Ayats Josep Andreu i Abelló Josep Benet i Morell Josep Burrull i Bonastre Josep Manuel Basáñez i Villaluenga Josep Maria Albert i Despujol Josep Maria Batista i Roca Josep Maria Bultó Marquès Josep Maria Marcet i Coll Josep Maria Martorell i Codina Josep Maria Triginer i Fernández Josep Riba i Ortínez Josep Sendra i Navarro Josep Solé i Barberà Josep Subirats i Piñana Josep Tuneu i Gassó Josep Valls i Taberner Josep Verde i Aldea Joventut Socialista de Catalunya Juan Alamillo Cuesta Juanjo Ferreiro Suárez Lluís Armet i Coma Lluís Bonet i Armengol Lluís Maria Xirinacs i Damians Macià Alavedra i Moner Manel Nadal i Farreras Manuel de Sárraga Gómez Marcel•lí Moreta i Amat Mercè Sala i Schnorkowski Miquel Roca i Junyent Miquel Àngel Essomba i Gelabert Montserrat Roig i Fransitorra Nacionalcatolicisme Narcís Serra i Serra Neus Sanmartí i Puig Oriol Bohigas i Guardiola Pasqual Maragall i Mira Pau Porta Bussoms Ricard Masó i Llunes. Estigueu tranquils ja no us molestaré més. Aquí finalitzo la meva col•laboració amb la Viquipèdia. Quin gran projecte sinó fos per la panda de talibans que la gestiona !!! Adéu.Jordi Nyol (disc.) 01:15, 5 nov 2013 (CET)

Preparant Viquimarató pel 21 novembre

Com deus saber estem preparant la Viquimarató Il·lustració Científica pel proper 21 de novembre, si veus que pots venir a algun dels torns per col·laborar i ajudar als editors novells inscriu-te aquí. D'altra banda hi ha algunes coses a fer ara mateix en les que potser ens pots ajudar. Estem fent la llista d'articles a crear o millorar i, per exemple, cal identificar si existeixen en altres llengües; també hi ha una columna "admissibilitat" en les taules d'articles on es pot indicar si és admissible com a tal o si s'hauria d'integrar en un article més genèric. La idea és intentar minimitzar l'esporgat posterior del que es fa a la Viquimarató. Si veus que pots col·laborar en alguna d'aquestes coses aniria molt bé. Gràcies, salutacions. -- Dvdgmz fent observació participant (Escriu-me) 19:36, 5 nov 2013 (CET)

Fantàstic que puguis col·laborar en els preparatius i els dies posteriors. Entre tots ho farem tot! A veure si podem aconseguir una millora important en aquests temes. Salut! -- Dvdgmz fent observació participant (Escriu-me) 10:03, 6 nov 2013 (CET)

Plantilla desembiguació

Hola de nou Pau. A veure si ho entenc. Existeix una entrada per Pragmàtica que es refereix a la lingüística.

Jo estic fent l'entrada de Pragmàtica (dret) per distingir-la de l'altra.

Llavors : 1. la referència de vegeu també (la plantilla) s'ha de posar en l'entrada de Pragmàtica a seques? 2. ho he de fer jo, o ho ha de fer la persona que ha fet l'entrada Pragmàtica?

gràcies x endavant.

--Peti boom (disc.) 13:55, 6 nov 2013 (CET)

català i pagina en castellà

Hola en castellà hi ha l'entrada Pragmática ley.... algú m'ha dit que s'ha de fer una interwiki.... però no trobo com es fa? en tens algun exemple, please? gracies de nou--Peti boom (disc.) 13:45, 8 nov 2013 (CET)

Hola de nou Pau

és aquesta la pàgina on he de fer la pregunta o les preguntes??? espero que aquest cop, sí. Vaig a continuar amb la feina perquè he de fer varies entrades relacionades. Moltes gràcies per tot.--Peti boom (disc.) 13:31, 11 nov 2013 (CET)

Simfonia núm. 8 de Mahler

Hola Pau,

He posat l'article Simfonia núm. 8 de Mahler en Avaluació. Et faria res mirar-t'ho? --Unapersona (disc.) 18:38, 11 nov 2013 (CET)

Viquitrobada 2013

Hola Pau! T'animes a venir a la Viquitrobada 2013? Així ens coneixerem! :-) --Arnaugir (discussió) 20:32, 11 nov 2013 (CET)

Sobre els plurals i els singulars, el castellà i el català

Pau gràcies per la teva ràpida contesta, però no sé si m'he explicat bé. Mira, jo voldria posar per exemple ....110 són pragmàtiques...

i aquesta frase enllaçar-la amb la de Pragmàtica (dret).

si faig ...100 són Pragmàtica (dret) en el text em surt ..100 són Pragmàtica (dret) i jo ho vull posar en plural. El mateix amb Cédula Real que ho vull posar en castellà i enllaçar-ho amb l'entrada en català... no me'n surto i entenc les explicacions,, però alguna cosa se m'escapa.

merci again. :-))--Peti boom (disc.) 09:16, 12 nov 2013 (CET)

Aconseguit!!!

Pau, ja he descobert la fòrmula... uff.... era simplement posar-ho del revés... m'ha costat però mira, mica en mica s'omple la pica. Thank you!!!--Peti boom (disc.) 09:47, 12 nov 2013 (CET)

més coses

Pau, gr`cies, tu no et preocupis que he de fer com una plantilla on he de posar Reis, anys y temes de pragmàtiques i intentaré fer-ho sense cap plantilla però ja ho veuré. jejejjeje, que guai.--Peti boom (disc.) 10:15, 12 nov 2013 (CET)

infotaules

ufff Pau, fa dos dies que faig això (má o meno...) i ho trobo molt complicat. A veure si tu trobes o si saps d'una taula com la de biografia però clar jo només vull posar Monarca, dates de la pragmàtica i tema de la pragmàtica. Ja veuré, de moment ho vaig a redactar a veure com queda. Si se t'acut alguna idea, i tens temps (perquè deus fer altres coses no????) jaja

a reViki!!--Peti boom (disc.) 10:58, 12 nov 2013 (CET)

Nooo, no et facis aquesta currada

no ho facis mentre no tingui clar si ho vull posar per anys, per noms de reis o per temàtica. De moment he començat per Reis, un darrere l'altre i faig un enllaç d'algunes pragmàtiques a voleo del repositori de la uab. Si pots t'ho mires, això sí. gràcies :-)))--Peti boom (disc.) 11:16, 12 nov 2013 (CET)

Re: Benvinguda

Salutacions Cordials. el comentari anterior sense signar és fet per Homer Simpson (disc.contr.) 19:25, 12 nov 2013 (CET)

Guia per referenciar per a novells i no tan novells.

Pau, en la línia del compromís que vaig agafar de millorar les ajudes, he començat per la part que em sembla que tenim més fluixa i que genera més passions amb els que encara desconeixen les regles del joc: les REFERÈNCIES. No està acabat encara, però voldria el punt de vista d'un tercer abans sigui massa tard per recuperar el rumb, si és que no vaig bé. He fet la Viquipèdia:Guia per referenciar inspirat en una ajuda que he trobat a la WP-EN. Com que les múltiples opcions que hi ha per referenciar i la munió de plantilles són la primera barrera per entendre tot això, he decidit que la guia seria voluntàriament limitada als "casos normals", tal com explico al full de ruta que m'he fet. Ajuda'm també a veure si m'he quedat curt o si creus que encara ha de ser més simple. Per ser pràctics, contesta a la pàgina de discussió de l guia. Merci,--amador (disc.) 07:02, 4 des 2013 (CET)

Re: Eines d'ajuda per usuaris novells Comentari

Hola Pau,

Ja he deixat alguns comentaris a Eines d'ajuda per usuaris novells. Em sembla una bona idea fer aquesta pàgina. Una cosa que no he pensat en dir és que estaria bé inculuïr un enllaç cap a la pàgina a la plantilla que es fa servir per donar la benvinguda (no he mirat si ja hi és).

A més, també et vull fer una petita petició (que no cal que compleixis si no vols). Podries fer una ullada a Viquipèdia:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Simfonia núm. 8 de Mahler i dir-hi el que?

Saltutacions d'Unapersona (disc.) 19:57, 5 des 2013 (CET)

Merci Pau, per enviar-me un parell de col·laboradors. A la taverna ha sortit el tema de "si té sentit això" amb l'editor visual. Coneixes algú que ho faci servir per posar referències ?. és útil i fàcil?. Jo no sóc usuari, però sembla normal que la gent que li espanta el codi wiki opti pel visual. Si ho saps, m'aniria bé saber-ho i així mirar de incorporar-ho a les explicacions. Merci,--amador (disc.) 22:32, 6 des 2013 (CET)

Hola Pau

Hola Pau!

estem a la Biblioteca de Roquetes amb Kippelboy aprenent a fer servir la Viquipèdia. Moltes gràcies! el comentari anterior sense signar és fet per RosanaAndreu (disc.contr.) 11:23, 11 des 2013 (CET)

Gràcies Esaged

Hola Pau, mil gràcies per oferir-te a donar un cop de ma amb els alumnes de l'escola d'Arxivística. Espero que les hores invertides reverteixin en la comunitat! Ahir les noies de Roquetes (Biblioteca) es van quedar molt sorpreses quan només registrar-se un tal Pau Colominas els hi enviava una salutació i oferia ajuda. Merci! ;)--Kippelboy (disc.) 06:46, 12 des 2013 (CET)

Taula d'arxius

Bona tarda Pau,

Sóc alumna de l'Escola d'Arxivística i Gestió de Documents i estic fent una veu a la Viquipèdia sobre l'Arxiu Diocesà de Girona. M'agradaria saber com puc incloure més informació a la taula de l'arxiu, com els arxivers que hi treballen, la bibliotecària o l'abast cronològic. Gràcies.

Marta Planas el comentari anterior sense signar és fet per ESAGED1369391 (disc.contr.) 19:46, 12 des 2013 (CET)

Taula per a un arxiver

Bon vespre Pau,

Som alumna de primer del Màster d'Arxivística i Gestió de Documents de l'ESAGED. Per aquest motiu, faig part del Viquiprojecte: Arxivística i TIC 2013-2014.

L'entrada que faig és la de l'arxiver Jesús Ernest Martínez Ferrando. A l'hora de modificar el codi de la redacció, per dir-ho de qualque manera, no he tengut problemes. Allà on no me n'he acabat de sortir ha estat en fer la taula, la que de vegades surt als personatges.

Per ara el que es veu és: naixement, defunció, ocupació, predecessor i successor. De totes maneres, també hi voldria incloure la tasca que féu com a arxiver i les seves primeres obres com a historiador icom a escriptor. Si pegues una ullada al codi de la taula, surt dues vegades | primera_obra =, perquè hi volia incloure les obres. Què passa, però? Que vaig copiar aquesta, diguem-ne, etiqueta de la taula d'un escriptor però en desar els canvis, res de tot això em surt.

Com ho podria fer per incloure aquests tres camps (Tasca com a arxiver, Primeres obres com a historiador i Primeres obres com a escriptor)? A part, l'etiqueta d'ocupació es podria canviar per activitat o convé més mantenir la que ja hi ha?

Moltes gràcies. el comentari anterior sense signar és fet per ESAGED1323496 (disc.contr.) 19:53, 12 des 2013 (CET)

Moltes gràcies Pau!!

Hola Pau,

Sóc Miquel Rodríguez, el professor de Tecnologies de la Informació en el Master d'Arxivística de l'ESAGED, i impulsor del Viquiprojecte Arxivística i TIC.

Volia donar-te les gràcies per oferir-te a donar un cop de mà als alumnes en la introducció dels seus articles. Realment contribueix molt a entendre la filosofia altruïsta i col·laborativa de la Viquipèdia, tot gràcies a gent com tú, com Kippelboy, i com molts d'altres usuaris anònims.

Seguim en contacte!

Quinzena de la qualitat

Bones! Com es va comentar en la viquitrobada, aprofitem el Nadal per ocupar-nos més intensament del manteniment de la viquipèdia en el què s'anomena Gran Quinzena Anual de la Qualitat, que aquest any es celebra de 21 de desembre de 2013 al 5 de gener de 2014, a la que et convido a participar i apadrinar algun dels camps per procurar netejar-lo. Estem en fase de preparació i s'agrairan sugerències i comentaris. --Panotxa (disc.) 21:49, 12 des 2013 (CET)

Taula d'arxius

Bona tarda, Gràcies, Pau. Ja he modificat la taula d'arxius, afegint-hi el camp Arxivers. Salut. el comentari anterior sense signar és fet per ESAGED1369391 (disc.contr.) 13:38, 13 des 2013 (CET)

Cercant un mentor

Sistema de mentorització
ESAGED2134240 (disc.) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 19:35, 13 des 2013 (CET)

Bona nit Pau, soc Mateu Riera, estudiant del màster en arxivística i gestió de documents de l'ESAGED. Estic redactant l'article sobre l'Arxiu Municipal de Maçent de la Selva i,com crec que ja han fet alguns companys amb els seus respectius articles, et volia demanar algun consell per tal de pulir-lo el màxim possible. Sobretot el tema referències i la imatge del logo.

Gràcies per la teva atenció

Ajuda per penjar enllaços

Sistema de mentorització
ESAGED1357960 (disc.) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 00:36, 15 des 2013 (CET)

El nostre professor de Tic ens va donar el teu nom, i volia consultar-te: Estic fent l'article de la Maria Josep Arnall i Juan, i no me'n surto amb el tema dels enllaços a pàgines web (tant sigui amb els enllaços amb wikipèdia com amb pàgines externes), no sé per què no se'm passa a blau i em surt una quadret al costat amb la indicació que hi ha un enllaç. Al penjar les fotos del wikimedia commons també em passa el mateix, no veig la imatge i no entenc per què. Gràcies per la col·laboració

no se com publicar la pàgina

Bon ia, Fa setmanes que miro de publicar la pàgina de la Federació alut Mental Catalunya, però només hem surt com a pàgina d eproves. No se com fer-ho. Gràcies. José Luis el comentari anterior sense signar és fet per Federació Salut Mental Catalunya (disc.contr.) 13:50, 16 des 2013 (CET)

Article ESAGED "Calendari de conservació i eliminació" modificat per un robot

Hola Pau,

Sóc alumna de l'ESAGED i he fet l'entrada sobre el "Calendari de conservació i eliminació" la vaig deixar enllestida el dia 16 de desembre a la tarda. Aquest matí quan he entrat per rellegir-la m'he trobat que l'article ha estat modificat (tal i com estava a la primera prova que vaig fer) i un missatge que deia:

Avís automàtic per robot a Calendari de conservació i eliminació[modifica el codi | nova secció]

Stop hand.svg Hola. Gràcies per col·laborar amb la Viquipèdia. Us donem la benvinguda al projecte; tot i així, hi ha un problema amb les vostres contribucions a la pàgina Calendari de conservació i eliminació i aquestes han estat revertides per un robot que intenta reconèixer i reparar vandalismes i proves d'edició. Si el robot ha revertit una edició legítima, espero que accepteu les disculpes del seu controlador, i que n'informeu a la seva discussió per intentar millorar-ne el seu funcionament. Disposeu de la pàgina de proves per fer les vostres proves d'edició. A més, si sou nou en el projecte, us pot interessar consultar la Introducció o la pàgina d'acollida. Gràcies. --–AvisaBot · (comentaris/incidències) 18:44, 16 des 2013 (CET)

Haig de refer de nou l'article o es pot recuperar d'alguna manera la versió que vaig deixar feta el dilluns a la tarda?

Moltes gràcies.

Maria el comentari anterior sense signar és fet per ESAGED1357640 (disc.contr.) 17 des 2013 22:53 (CET)

Moltes gràcies!!

Hola Pau,

Moltes gràcies per la teva ajuda, he vist que ja m'ho has arreglat gràcies per la rapidesa.

He aprofitat per introduir uns petits canvis a l'article.

Et responc per aquí perquè no sé si es pot fer d'altra manera.

Maria el comentari anterior sense signar és fet per ESAGED1357640 (disc.contr.) 17 des 2013 23:13 (CET)

ISO 30300

Hola Pau em dic Miriam Laqui i sóc estudiant de la ESAGED, per error he esborrar el meu article en català: ISO 30300 de la meva pagina de proves volia saber si el poc recuperar ja que he de lliurar-lo demà i ho tenia acabat, espero que em puguis ajudar es urgent . Gràcies el comentari anterior sense signar és fet per ESAGED1369163 (disc.contr.) 00:14, 19 des 2013 (CET)

Cercant un mentor

Sistema de mentorització
RosanaAndreu (disc.) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 19:13, 19 des 2013 (CET)

Hola Pau, perdona que et molesti. Volia contactar amb Kippelboy però no sé com. El cas és que em vaig comprometre a crear dues entrades d'escriptors, però m'està costant bastant, tot i que em manejo bé amb xarxes socials i blocs. He creat una pàgina de proves de l'escriptor Miquel Esteve Valldepérez i ara no sé com treure l'estat "en prova", és a dir, que voldria que aparegués ja. A més, em costa molt el tema "edició" de com formatar l'entrada, etc....

Moltes gràcies d'avançada

Ajuda

Bon dia Pau,

moltes gràcies per la teva resposta respecte el dubte que et vaig formular. Ho deixo una mica en stand-by perquè ara estic liada amb les vacances, però ben segur que seguiré els teus consells i ben segur també que et tornaré a preguntar. Moltes gràcies de nou i bones festes!

Cercant un mentor

Sistema de mentorització
Hakira11 (disc.) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 19:47, 25 des 2013 (CET)

Bones festes!

Bon Nadal(Amb retard) i Bon 2014(Per avançat)!

I gràcies per haver-me ajudat i animat a donar els primers passos (o primeres edicions) A la Viquipèdia.

Salutacions nadalenques d'Unapersona (disc.) 16:12, 26 des 2013 (CET)

Hola

Hola Pau, estic fent un exercici per la Universitat de Lleida, però totes les teves aportacions i millores seran benvingudes :) Gràcies. el comentari anterior sense signar és fet per Anneta jm (disc.contr.) 16:32, 31 des 2013 (CET)