Mòdul Discussió:Location

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Discussions prèvies[modifica]

--V.Riullop (parlem-ne) 09:55, 12 nov 2019 (CET)[respon]

Nous comentaris[modifica]

He anat fent proves i en general molt bé. Hi ha casos que no entenc:

  • Roger Español i Tor surt un error estrany que no veig com solventar.
  • Elena Anaya i tots els casos similars contemporanis ---> no hauria de dir "Palència (Espanya)"?
  • Sèneca ---> no hauria de dir "Còrdova (Imperi Romà)"? Trobo que en els casos no contemporanis, on la localitat formava part d'un altre territori diferent a l'actual s'hauria d'especificar igualment. He fet a mà Julia Margaret Cameron "Calcuta (Índia britànica)" i "Kalutara (Ceilan britànic)", i Gustav Klimt "Baumgarten (Imperi Austríac)" i "Viena (Imperi austrohongarès)".
  • CCH Pounder ---> "Georgetown". Aquí he vist un problema que té dos aspectes: ja que posem les capitals sense el país entre parèntesi, "Georgetown" a seques seria lògic. El problema és quan no hi surt la nacionalitat per enlloc (en aquest article, amb el paràmetre afegit manualment, perque de manera predeterminada no surt a la infotaula); i, a més, hi ha més localitats al món que es diuen "Georgetown" (i llavors, a simple cop d'ull, no sabem on para aquest indret).

Pels segon i tercer casos, ho comento perque vaig entendre que seria tal i com ho estic detallant aquí. El quart cas entenc que és una qüestió lligada a la no-aparició de la nacionalitat a la infotaula, simplement, i que es podria fer que sí es publiqués. --Judesba (digues...) 02:04, 13 nov 2019 (CET)[respon]

@Judesba:
  • Roger Español, corregit l'error. Hi havia un problema de dates perquè Roger Español i Tor (Q55286287) només en té una al premi rebut. Això podia afectar a altres casos.
  • Elena Anaya, corregit. En general evito duplicitats com "Palència (Palència)", però faltava afegir-li una alternativa. Ara treu la comunitat.
  • Sèneca. Aquest és difícil. En casos "anacrònics" no hi afegeixo res. Trec les mateixes dades que hi ha a Còrdova: "província=Còrdova, autonomia=Andalusia, estat=Espanya". A Wikidata no estan definides les administracions històriques ni és una qüestió que estigui estructurada. Encara que hi fossin seria massa complicació.
  • Georgetown: modificat. El problema no és que sigui la capital. No sortia l'estat perquè a Guyana (Q734) diu Creació (P571)=1966 i en canvi a CCH Pounder (Q236434) diu que va néixer el 1952. He modificat localment la data de referència a la constitució de l'anterior colònia de la Guyana Britànica perquè sigui equivalent a l'actual estat de Guyana.
--V.Riullop (parlem-ne) 11:10, 13 nov 2019 (CET)[respon]
Gràcies, Vriullop!
  • Sèneca i resta de casos similars: ara veig el grau de dificultat perque he entès com funciona. No ho havia entès així, sinó que agafaria automàticament el nom del país en funció de l'any. Llavors serà millor afegir el paràmetre a mà, com he fet amb Julia Margaret Cameron i Gustav Klimt, no?
  • Elena Anaya i resta de casos similars (no Països Catalans ni País Basc): creia que s'havia optat pel format "Palència (Espanya)", no per "Palència (Castella i Lleó)". Veig que per al País Basc fas servir la província, pel País Valencià la comarca (a Miguel Albaladejo hauria de ser "el Pilar de la Foradada (Baix Segura)", de tota manera), i per Galícia la província, també? Exemple: Luis Tosar. I per la resta llavors la CA, no? Però llavors Pedro Almodóvar no hauria de ser "Calzada de Calatrava (Ciudad Real)"? No em queda clar quan agafes el nom de la província i quan el de la CA. I per les Balears havies comentat que empraries el nom de l'illa, no? Desquadra Maria del Mar Bonet i tots els que tenen Palma. "Palma (Balears)" hauria de ser "Palma (Mallorca)", com a Antoni Catany i Jaume és "Llucmajor (Mallorca)" o a Aina Comas Camps és "Alaior (Menorca)". També desquadren tots els eivissencs (ciutat): a Pilar Bonet Cardona hi diu "Eivissa (Balears)" (que suposo que aquests seran correctes), mentre que a Antoni Planells Tur hi diu "Sant Miquel de Balansat (Eivissa)".
I, per acabar: si per a les capitals no hi afegim el nom del país, tenim aquest cas que no està bé: Ben Jakober -"Viena (Àustria)" hauria de ser simplement "Viena", oi? Més encara si vas dir que per sota de 1945 no hi sortiria.
Gràcies novament! --Judesba (digues...) 02:17, 14 nov 2019 (CET)[respon]
@Judesba: Els criteris utilitzats els haig d'anotar en la documentació.
  • Catalunya i País Valencià per comarca evitant redundàncies com Barcelona (Barcelonès), Ripoll (Ripollès), Alacant (Alacantí). En algun cas, especialment valencià, pot fallar perquè no estigui definit a Wikidata. Si no hi té la comarca llavors surt la comunitat. És el cas del Pilar de la Foradada. Veient l'article no hi sortia la comarca. L'hi he afegit i ja surt bé.
  • Balears per illa evitant la redundància Eivissa (Eivissa). De fet seria per consell insular que és el mateix i és l'entitat administrativa. A Palma li passava el mateix que al Pilar de la Foradada: d:Special:Diff/1052641838.
  • Resta d'Espanya per província, també evitant les redundàncies que aquí es donen més per coincidir amb la capital. Com a segona opció he agafat la comunitat. Si la província és la unitat bàsica, sembla raonable usar la comunitat quan no es pugui usar la província. Per això surt Palència (Castella i Lleó) com a alternativa a Palència (Palència), en canvi els pobles continuaran amb la província: Aguilar de Campoo (Palència). No és perquè sigui la capital sinó per evitar redundància, així surt Bilbao (Biscaia) igual que Barakaldo (Biscaia). La tercera i última opció "(Espanya)" pràcticament només sortirà per Ceuta i per Melilla, i pels dos casos on coincideix capital-província-comunitat: Madrid i Múrcia.
  • Canàries és una excepció a la resta d'Espanya on primer es prova amb l'illa i després segueix igual: província o comunitat. També hi ha redundàncies capital-illa i en casos on no està definida l'illa a Wikidata, però no em preocupa.
  • Per la resta del món, a banda de casos particulars (EUA, RU, França...), s'indica l'estat. També es detecten redundàncies, independentment de si és la capital o no. La que recordo ara és Andorra la Vella on no hi afegeix "(Andorra)", a més de Nova York (Nova York) que sona a una cançó. Si no es produeix cap redundància sortirà l'estat.
  • Per últim, hi ha definides algunes redundàncies subjectives on no cal cap referent. De moment són: Roma, París, Londres. Els reusencs dirien que Reus, París, Londres. Se n'hi podrien afegir més, potser Viena, Berlín, Moscou, però he preferit veure abans si hi ha demanda o si pot acabar confonent que unes sí i d'altres no.
--V.Riullop (parlem-ne) 11:28, 14 nov 2019 (CET)[respon]
@Vriullop:
No he entès l'últim punt; bé, en realitat la barreja dels últims dos. Roma, París, Londres, Nova York (amb el permís dels reusencs) sense especificar país, però Viena i Berlín segueixen un altre criteri? [aquí em faria falta la icona de rumiar]. Moscou tampoc no especifica país, però Brussel·les i Oslo sí. No ho acabo d'entendre. Considero que, o bé fem totes les capitals a pèl o bé les posem totes amb el país entre parèntesi; unes sí i unes no no em sembla adient.
Gràcies per solucionar la resta de casos, i encara més per explicar-m'ho. :-) --Judesba (digues...) 23:53, 14 nov 2019 (CET)[respon]
@Judesba: Hi ha casos que resulten innecessaris, com Barcelona (Catalunya) o Nova York (EUA). Són casos on el referent és evident i superflu per un lector catalanoparlant. També resulten fora de lloc quan es barregen en una mateixa infotaula "Barcelona (Catalunya), Mataró (Maresme)" o "Nova York (EUA), Boston (Massachusetts)". En aquest mateix sentit d'evident i superflu he considerat Roma, París i Londres, i li acabo d'afegir també Madrid i Washington DC. És una llista d'excepcions al criteri general. Aquesta llista és subjectiva, d'entrada restringida, i es pot ampliar o reduir. Si no ho veus clar demanem més opinions.
Moscou sí que surt com Moscou (Rússia). Si has trobat que no surt Rússia en alguna biografia és perquè l'any de fundació de l'estat és el 1991, segons Rússia (Q159). Si tirem enrere com a estat soviètic seria el 1917. Més enrere, segons Història de Rússia, podria ser el 1547 data del primer tsar de Rússia i precedent de l'imperi rus. De moment li poso el 1547. Realment caldria revisar aquestes dates en molts estats que hagin canviat al segle XX.
--V.Riullop (parlem-ne) 12:55, 15 nov 2019 (CET)[respon]
Cert, el cas de Moscou devia ser anterior al 1991; no hi vaig caure. Pel que fa a la llista d'excepcions, segueixo sense veure-ho clar. Com dius, és subjectiva, i llavors els casos que per a tu són evidents, per a una altra persona poden no ser-ho; i a l'inrevés. Desconec si s'ha donat aquest "debat" en altres ocasions, o bé com es podria definir/solucionar/desllorigar; si consideres fer una pregunta oberta a la Taver-na, per exemple, o consultar-ho amb altres viquipedistes habituals de biografies/història/geografia, per exemple. Salut! --Judesba (digues...) 14:27, 15 nov 2019 (CET)[respon]

Seguint el tema de les redundàncies, trobo curiós que ara mateix amb Berga no hi digui Berguedà però sí que digui Guardiola de Berguedà (Berguedà). Aquestes redundàncies potser són fàcils de detectar i treure, però d'altres com ara Vilafranca del Penedès (Alt Penedès) potser és un tema més delicat. --SMP​ (+ disc. xat) 18:20, 7 des 2019 (CET)[respon]

@SMP: com la discussió és llarga potser se t'ha passat que vam comentar que les capitals de comarca que duen el nom de la comarca no s'afegeixen (Berga - Berguedà, per exemple). Opino que per a la resta de poblacions seria massa complicat de revisar i eliminar (n'hi ha massa!) --Judesba (digues...) 18:23, 7 des 2019 (CET)[respon]
D'entrada estava pensat per les grans capitals: Barcelona, Girona, Tarragona i Alacant. Amb la mateixa solució s'hi inclouen Berga, Ripoll, Solsona i Alcoi. Els casos de municipis amb la comarca com a determinant són força comuns i ja havia pensat que resulten redundants, però em feia mandra mentre ningú en digués res :-) Ho he fet per quan la comarca està inclosa en l'etiqueta. Pels Alt, Baix o els Vallesos ho deixaria estar, dóna informació més precisa que la supracomarca i ens podem estalviar un maldecap tècnic. --V.Riullop (parlem-ne) 19:09, 7 des 2019 (CET)[respon]

Catalunya Nord[modifica]

He modificat el codi de França perquè als Pirineus Orientals hi indiqui la comarca, perquè segons el que llegeixo aquesta era la intenció inicial. Ho sento, @Vriullop:, perquè està fet d'una manera força matussera, comparant directament si alguna de les comarques escrites aquí forma part de la cadena de claims de la propietat P131, però no tenia ganes d'escriure un script més difícil. --SMP​ (+ disc. xat) 17:56, 7 des 2019 (CET)[respon]

@SMP: Perfecte. Ho havia deixat pendent perquè no sabia com atacar-ho de forma senzilla, i ha estat brillant, gens matusser. Ara queda pendent la Franja, encara que sigui amb les comarques oficials i no les tradicionals. --V.Riullop (parlem-ne) 18:15, 7 des 2019 (CET)[respon]
@Vriullop, SMP: (mogut des d'una secció separada) per fer la Franja és copiar i adaptar les línies 149 a 168? Si voleu m'hi llenço jo? --Jey (disc.) 20:40, 15 abr 2020 (CEST)[respon]
@Jey: Està fet en la nova versió explicada en la secció següent sobre internacionalització. Aquesta versió està pendent de les proves finals abans d'activar-la. Ho pots provar per exemple a Fraga {{#invoke:Location/proves|debug}} dóna Fraga (Baix Cinca) i amb lang=en dóna Fraga, Spain. --V.Riullop (parlem-ne) 09:43, 16 abr 2020 (CEST)[respon]

Internacionalització mòdul[modifica]

@Vriullop: Estic fent el pack d'instal·lació Global (instal·lant-lo a plataforma WD) i m'ha semblat que no està preparat per altres llengües. M'equivoco ?. De moment el copio tal com està. Merci, amador (disc.) 08:32, 23 feb 2020 (CET)[respon]

@Amadalvarez: Tots els case són d'ús local, o la majoria: Mòdul:Wikidata/i18n/ús. Si no està definit en el /i18n local doncs no farà res, igual que si no està fet el plural o l'ordinal. Aquest Location està pensat pel manual d'estil de cawiki, amb comarques i tal, i no és exportable. Si no hi ha un Location local amb les plantilles global la informació pot quedar pobre. Si vols es pot crear una versió segons enwiki amb una coma en lloc de parèntesis i només estats tal com els entenen als EUA. Serà més simple i pot servir de model inicial, però l'hauré de posar a la llarga llista de pendents per fer-ho independent de la llengua. --V.Riullop (parlem-ne) 10:57, 25 feb 2020 (CET)[respon]
@Vriullop: deixa-ho aparcat. Potser algun dia m'animo i em servirà poder a fer pràctiques. amador (disc.) 14:28, 25 feb 2020 (CET)[respon]

@Amadalvarez: Ja ho pots provar. L'estructura, en proves, és:

Ho pots provar amb sandbox=yes perquè el Mòdul:Wikidades/proves ara usa el Location/proves. S'ha de tenir en compte que el sandbox només funciona amb Wikidades, no amb el mòdul:Wikidata que ja és una redirecció i n'hauria de fer una segona. Per usar sandbox abans s'ha de migrar la plantilla a Wikidades. Si ho vols provar directament és {{#invoke:Location/proves|debug|Q385923|Qarticle|lang=ca}}, el primer paràmetre és el Qid del lloc, el segon és opcional Qid de l'article biogràfic on pren la data de referència per evitar referents anacrònics. --V.Riullop (parlem-ne) 12:38, 13 març 2020 (CET)[respon]

Gal·les[modifica]

@Vriullop: A Sue Jones-Davies dona Gal·les (Regne d'Anglaterra). És el comportament esperat? Pau Cabot · Discussió 11:41, 29 feb 2020 (CET)[respon]

@Paucabot: És el que diu a d:Q25#P17 com a valor preferent. Seria més normal si tingués la població de naixement, llavors sortiria Poblaciólaquesigui (Gal·les). --V.Riullop (parlem-ne) 15:01, 29 feb 2020 (CET)[respon]
Sí, ja he vist que era a causa de que no se sap exactament on va néixer. El que no acab d'entendre és perquè li han posat preferent a aquesta declaració en lloc de posar-li la del Regne Unit ... Pau Cabot · Discussió 15:08, 29 feb 2020 (CET)[respon]

Equiparació a estat[modifica]

@Vriullop: Un cas similar a Gal·les ho tenim quan el valor és Països Catalans (Q234963), tot i que en aquest cas no té cap preferent, sinó un multivalor. De fet, el seu nivell superior és un continent, no un altre estat. Algun suggeriment?. Cas d'exemple:{{#invoke:Wikidades|claim|property=P495|case=location|item=Q957572}} = Països Catalans Modifica el valor a Wikidata. Merci, --amador (disc.) 08:50, 12 gen 2022 (CET)[respon]

@Amadalvarez, només se m'acut no considerar casos d'estat multivalor amb el mateix rang superior. Si no està clar quin és l'estat és una indefinició potencialment conflictiva. Es pot comprovar amb Wikidades/proves, però ja m'he trobat un primer cas conflictiu. A Pau Casals i Defilló, San Juan surt amb indefinició entre EUA i Puerto Rico: d:Q41211#P17. Ara surt bé perquè pren el primer, EUA, i fa una segona consulta per referenciar-ho per estat federat o dependència. V.Riullop (parlem-ne) 11:06, 12 gen 2022 (CET)[respon]
Pensava que una opció era dir que Països Catalans Format per (P527) els territoris. No és ben bé cert que un espai multi-estat pertany a cadascun dels estats. P.Ex: Unió Europea (Q458) no té P17, sinó P527. En tot cas, aquesta solució reduiria la casuística, però si s'escapa algun cas, amb el teu canvi l'interceptes. Ho provo. Merci, amador (disc.) 18:49, 12 gen 2022 (CET)[respon]
Fa prou patxoca. Mira abans/després a: special:permalink/29227891. He detectat força ciutats amb multi-valor històric sense marcar el preferred. Poc a poc ja s'aniran polint. Penso que es pot pujar. amador (disc.) 14:37, 13 gen 2022 (CET)[respon]
@Vriullop Ho pujaràs ?. Merci, amador (disc.) 17:21, 21 gen 2022 (CET)[respon]
Fet. V.Riullop (parlem-ne) 21:19, 21 gen 2022 (CET)[respon]

Entitats superiors repetides[modifica]

Bon dia. No sé si seria possible fer aquest canvi que propòs a Plantilla Discussió:Indret#Més d'un municipi. c/p:

Una possible millora que es podria fer és que la infotaula comprovàs si les dues entitats superiors (comarques, normalment) coincideixen i només mostrar-ne una. En l'exemple, seria: en lloc de Arles (Vallespir) i Sant Llorenç de Cerdans (Vallespir), posar només Arles i Sant Llorenç de Cerdans (Vallespir).

Gràcies, Pau Cabot · Discussió 10:20, 4 juny 2023 (CEST)[respon]

@Paucabot No ho veig possible actualment. El mòdul:Wikidades obté la llista d'entitats i les passa una a una al mòdul:Location perquè les formati. Aquest mòdul no té la llista per poder fer aquest tractament. És inviable modificar el Wikidades perquè li passi tota la llista quan ja està en l'etapa de formatació i a més fent una excepció per case=location. Caldria un nou mòdul que fes les dues funcions alhora. Només serviria per a una consulta simple com fa la plantilla:Indret {{#invoke:wikidades | claim | property=P131 | case=location }}, però és impensable reproduir les múltiples opcions del mòdul:Wikidades. En qualsevol cas, no hi veig cap solució que no sigui un bon embolic per a un cas que sembla de repercussió menor. V.RiuLlop (parlem-ne) 11:04, 9 juny 2023 (CEST)[respon]
D'acord. Moltes gràcies. Pau Cabot · Discussió 11:52, 9 juny 2023 (CEST)[respon]

Afinament especial[modifica]

@Vriullop Em pregunto si hi ha alguna forma via paràmetre per dir-li que baixi el nivell a mostrar. Per exemple: a special:permalink/32413410, la primera mostra uns estadis amb (Rússia) i la tercera un amb (Colòmbia). Com a criteri general, ja em sembla bé, però si volgués que mostri la ciutat en lloc de l'estat, hi hauria forma d'indicar-li manualment via paràmetre ?. He vist que pot manegar un segon Qid per contextualitzar, però no m'ha quedat clar com s'aplica. S'accepta un NO per resposta. Merci, amador (disc.) 17:00, 2 set 2023 (CEST)[respon]

@Amadalvarez No acabo d'entendre què vols dir. Hi veig (Moscou) i (Cali). Suposo que seria si s'aplica case=location, però si ja tens la ciutat no veig la necessitat. (El segon Qid és la data per case=locationcontext, i ja s'encarrega el Wikidades de proporcionar-lo). V.RiuLlop (parlem-ne) 11:13, 3 set 2023 (CEST)[respon]
Disculpa. Tot i passar-te un permalink, vaig canviar el codi de la plantilla (a l'espera de resposta) i vaig anular el location pel valor de P131 directe, i per això veus la ciutat (que és l'efecte desitjat). Prova ara directament amb Usuari:Amadalvarez/barrera/francès. Només veuràs el cas de Colòmbia, perquè per recuperar el de Moscou hauria de fer canvis a WD que vull evitar. amador (disc.) 11:45, 3 set 2023 (CEST)[respon]
Segueixo sense entendre què vols que faci el location. El propòsit és consultar P131 en arbre i quedar-se amb un dels valors, habitualment l'estat. En casos d'elements urbans amb el primer valor hauria de ser suficient i això és una consulta simple:
{{#invoke:Wikidades |claim |item=Q2466743 |property=P276 or P159 or P115 |formatting=table |qualifier1 = /P276 or /P159 or /P115 |rowsubformat1= $1$2 |qualifier2 = P276/P131 or P159/P131 or P115/P131 |rowsubformat2=  ($2) |rowformat=$1}}: Velòdrom Alcides Nieto Patiño (Cali) Modifica el valor a Wikidata. O si vols completar-ho: Velòdrom Alcides Nieto Patiño, Cali (Colòmbia) Modifica el valor a Wikidata V.RiuLlop (parlem-ne) 12:43, 3 set 2023 (CEST)[respon]
Ja ho muntaré així. De fet és el canvi que estava provant. Primer estava així, quan van començar a aparèixer noms geogràfics a la P276 vaig passar al location que em resultava més pràctic i el que jo intentava dir és si hi havia forma de dir-li al location que, a la demanda, s'aturés abans. D'aquesta forma amb una única forma podia modular el seu comportament. En tot cas, actualment s'ha obert un debat sobre si hi poden posar-se ciutats a la P276 (en el cas de competicions esportives) o si han de ser els estadis els que desapareguin de la P276 per passar a la P115. Més val prendre's-ho amb calma i ja veurem com acaba. Gràcies, amador (disc.) 15:30, 3 set 2023 (CEST)[respon]
Pensant-ho una mica. Si fos necessari hauria de ser via un nou case, tipus locationcity. Recordo monuments que sortien "Sants (Barcelonès)", amb barri o districte. S'ha anat apanyant, però pot passar en qualsevol lloc. El problema serà definir què és una ciutat. Sabem què és un municipi espanyol, però les estructures locals són diferents en cada país, amb possibles entitats jeràrquiques diferents o equivalents. Per exemple, París és amb rang preferent Col·lectivitat territorial francesa amb status especial (Q22923920). Una bogeria. A més, parlant de circuits de motos i autos, pot passar que siguin supramunicipals i no se'n trobi cap. V.RiuLlop (parlem-ne) 17:49, 3 set 2023 (CEST)[respon]
Cap problema. Sempre hi ha una altra opció. Merci, amador (disc.) 19:07, 5 set 2023 (CEST)[respon]

locationcontext i documentació a Mòdul:Wikidades[modifica]

Dues coses:

  1. He usat la funció | case = locationcontext amb el Mòdul:Wikidades i no em funcionava. És equivalent a | case = location o m'he perdut qualque cosa?
  2. Es podria posar la sintaxi també a Mòdul:Wikidades/ús? L'he estada cercant una bona estona fins que me n'he adonat que s'especificava aquí. Pau Cabot · Discussió 10:30, 2 des 2023 (CET)[respon]
@Paucabot No estic segur si hi ha dubtes del seu funcionament o és algun cas on no funciona. Un exemple aniria bé.
Sobre la documentació, a Wikidades només s'expliquen els dos case generals que tracta el mòdul directament. La resta depèn de configuració local del wiki i remet a Wikidades/i18n. El location de fet també és local, almenys requereix una configuració local i és d'instal·lació opcional. Sobre com usar case=location està explicat a /i18n. En aquest mòdul entra en més detalls tècnics. He intentat afegir-hi alguns aclariments, no sé si ho trobes suficient. V.RiuLlop (parlem-ne) 11:57, 4 des 2023 (CET)[respon]

Inca (Espanya)[modifica]

A Lucía Corrales Álvarez, veig que apareix Inca (Espanya). És el comportament esperat o hi ha un error? Pau Cabot · Discussió 20:29, 9 des 2023 (CET)[respon]

El comportament esperat és el que diu la documentació de Mòdul:Location/ca: Illes Balears per illa. El problema ha estat el doble canvi a Wikidata d:Special:Diff/1886834712 que ha fet passar la identificació d'Illes Balears de comunitat autònoma a nacionalitat històrica. Tot això està basat en getParentValues de Wikidades. Com sabem d'altres casos, el resultat és sensible a aquests canvis. He fet un pegat per aquest cas, però això afecta també les infotaules de tots els municipis balears: Inca (Mallorca). Trobo que la província històrica hauria de ser un valor obsolet, però pot ser difícil d'assumir per mentalitats provincialistes. La nacionalitat històrica està bé, però no és una entitat administrativa, així i tot no m'atreveixo a canviar el rang o l'ordre per manca de criteris. Ping Amadalvarez. V.RiuLlop (parlem-ne) 10:57, 11 des 2023 (CET)[respon]
Gràcies, Vicenç. Pau Cabot · Discussió 11:14, 11 des 2023 (CET)[respon]