Tema de Viquipèdia:La taverna/Novetats

[170a setmana] El diumenge de les referències

18
Leptictidium (discussiócontribucions)

Bon dia a tothom. La setmana passada vam referenciar 92 articles sobre llengües germàniques que no tenien referències durant «El diumenge de les referències». En total, la iniciativa ja ha servit per referenciar 10.200 articles de diferents temes.

La cent setantena edició se celebra demà, 11 de maig. La categoria que ha tocat per posar com a mínim una referència a cada article és Categoria:Ocells. Podeu consultar aquí els articles sense referències.

Ho notifico als participants anteriors (@TaronjaSatsuma:, @Sorenike:, @Beusson:, @Alvaro Vidal-Abarca:, @Jaumellecha:, @Pere prlpz:, @Pcm:, @Amadalvarez:, @Laurita:, @Townie:, @Medol:, @Willy31igd:, @Cataleirxs:, @Pallares:, @Castellbo:, @Jordi escarre:, @Lluis tgn:, @Vallue:, @Darth vader 92:, @Xavier Dengra:, @Rocafera:, @Davidpar:, @Mercè Piqueras:, @Magenri:, @Flamenc:, @Robertgarrigos:, @Dragonfly137:, @Socialdilema:, @Jordiff:, @Josu PV:, @Smalde:, @Bsckr:, @J bullanga:, @Brunnaiz:, @Ivan Avz F:, @AntoniBM:, @Capsella01:, @Jove:, @Ramon 3223:, @Gemma Aïsa:, @AntoniBM:, @MotsVius:, @Na Renard:, @Amortres:, @Ignasi:, @RhinoFullmetal:, @Lohen11:, @Brunnaiz:, @F3RaN: i @Raspilla Demekin:) i animo tota la comunitat a participar-hi.

Recordeu-vos d'afegir un comentari nou aquí sota amb tots els articles que referencieu!

Leptictidium (discussiócontribucions)
Leptictidium (discussiócontribucions)

Repetim tema per primera vegada en la història del viquiprojecte (ja vam fer els ocells el setembre del 2021). Celebrem el Dia Internacional de les Aus Migratòries (11 de maig) i seguim la proposta del @Xavier Dengra:, que fa un parell de mesos va proposar rematar els ocells perquè en quedaven molt pocs sense referències. Ara bé, el bot ha fet aflorar molts articles d'ocells que no tenien referències però tampoc duien la plantilla, així que no patiu, que segur que en trobareu algun que us agradi.

Leptictidium (discussiócontribucions)
Medol (discussiócontribucions)
Castellbo (discussiócontribucions)
Cataleirxs (discussiócontribucions)
Pcm (discussiócontribucions)
Raspilla Demekin (discussiócontribucions)
Ivan Avz F (discussiócontribucions)
Leptictidium (discussiócontribucions)

54 articles passat l'equador d'aquest diumenge, amb una menció especial per l'excel·lent feina del Pcm. Som-hi!

Jordi escarre (discussiócontribucions)
Capsella01 (discussiócontribucions)
Vallue (discussiócontribucions)

Articles referenciats per vallue (60):

Solde (discussiócontribucions)
Leptictidium (discussiócontribucions)

Òndia, 165 articles referenciats! La Viquipèdia sí que ha guanyat per majoria absoluta. Moltes gràcies a tothom i fins diumenge que ve!

Cataleirxs (discussiócontribucions)

Ha estat una edició... de gran volada :P

Leptictidium (discussiócontribucions)

😂

Resposta a «[170a setmana] El diumenge de les referències»