Usuari Discussió:Am19933

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Am19933! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint l'esperit del projecte.


Consell del dia: Si no esteu segur de com quedarà una pàgina amb els canvis que li heu fet, abans de desar podeu pitjar mostra previsualització, botó que apareix just al costat de desa la pàgina. Així us apareixerà una versió de la pàgina amb les modificacions que hi heu introduït i que ningú més serà capaç de veure. Així és molt fàcil evitar mil edicions per evitar errors.

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?


Salutacions cordials

--Carles (enraonem) 15:27, 4 jul 2012 (CEST)[respon]

El plànol topogràfic i parcel·lari de Barcelona de Miquel Garriga i Roca[modifica]

Hola, Que bo tenir algú que te cura de la informació històrica de BCN. El teu nom és la matricula Ajuntament, per casualitat ?. Bé només era una curiositat. L'article del plànol té algunes qüestions d'estil "viquipèdic" que voldria compartir amb tu. Si vols t'ho retoco directament i després t'ho mires o, si t'estimes més, et dic les més destacables i ja ho canviaràs:

  • Els noms no acostumen a portar l'article. Seria més correcte "Plànol topogràfic,...."
  • El començament de l'article és més literari que enciclopèdic. Tots els articles han de tenir una entradeta amb la definició del concepte. No cal que sigui de diccionari, telegràfica, no. Pot tenir una explicació extensa però amb vocació de definir l'objecte entrant poc en la història, què podria ser el primer paràgraf numerat.
  • Les referències han d'estar contextualitzades. És a dir, els continguts han d'indicar d'on han sortit. No cal que sigui cada frase o cada paraula, faltaria més. Jo personalment acostumo a posar una referència per cada paràgraf com a mínim. És a dir, si dos paràgrafs seguits surten de la mateixa publicació, repeteixo la referència a cadascun d'ells. Si dins d'un paràgraf hi ha continguts de diverses fonts, poso una referència darrera de la frase que correspon. He vist que algú ja t'ha posat algun missatge en aquest sentit.

Bé de moment et deixo amb feina i si et cal ajuda, només m'ho has de dir.--amador (disc.) 17:44, 3 gen 2013 (CET)[respon]

Compta amb mi. Jo també sóc de l'Ajt. i porto uns anys a la Viquipèdia. Per cert, he vist que l'has tornat a crear amb el nou nom que et proposava, però mantenint l'article antic. Quan et passi això, hi ha una forma de "reanomenar" articles sense tornar-los a crear. És més còmode i més polit perquè preserves l'historial de contribucions. En aquest cas no importa perquè no hi havia gaires i totes pràcticament eren teves. Si no t'importa aniré fent retocs de forma i demana ajuda sempre que sigui menester.--amador (disc.) 09:56, 4 gen 2013 (CET)[respon]

Fons oral Dones del 36[modifica]

Bones! Penso que la secció d'enllaços externs és innecessàriament extensa, ja que segurament tots (o la majoria) d'aquests enllaços et servirien com a referències per tal de referenciar part del text de l'article. En un principi, en aquesta secció hi van els enllaços oficials (per exemple, si hi ha un enllaç a aquest fons de l'arxiu), o lectures relacionades amb el tema. No és una crítica, sinó una idea per a integrar aquestes referències al cos de l'article. Si tens algun dubte al respecte m'ho pots comentar a la meva pàgina de discussió. Salut! --Judesba (digues...) 04:15, 21 gen 2014 (CET)[respon]

Bones![modifica]

Com va tot? Només dir-te que al desembre faré una xerrada/curs per a arxivers de Barcelona aquí i m'agradaria -si et va bé i et ve de gust- que et passessis per compartir amb altres arxivers la feina que fas per aquí. T'interessa? --Kippelboy (disc.) 16:46, 6 ago 2015 (CEST)[respon]

Rossend Serra i Pagès[modifica]

Ja se t'ha demanat en diferents ocasions que incloguis les referències a les ampliacions dels articles que fas, i que aquestes compleixin viquipèdia:Fonts Fiables. Si et plau, deixa de fer aportacions de les que no incloguis les fonts. Moltes gràcies. --Panotxa (disc.) 20:54, 6 ago 2015 (CEST)[respon]

Vostè perdoni però entenc que els dos enllaços externs incorporats, que remeten als inventaris dels quals es parla a la nova aportació, són referència més que suficient.