Usuari Discussió:Casaforra/2007

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Una petita cosa

Recorda: Per tal de que, en una categoria, els articles de personatges quedin ordenats pel cognom i no pel nom, es pot usar un paràmetre addicional quan indicam la categoria. Exemple: [[Categoria:Escriptors mallorquins|Alomar i Villalonga, Gabriel]].

Pau Cabot · Discussió 12:55, 1 gen 2007 (CET)

Reanomenar

Hola, bon any. Per canviar el títol de Genovés II a José Cabanes, és millor utilitzar la pestanya on diu "reanomena". D'aquesta forma es conserva l'historial d'edicions en el nou article. En canvi si ho fas manualment l'historial anterior queda a la pàgina vella redireccionada.--VRiullop (parlem-ne) 22:22, 1 gen 2007 (CET)

Autoritzacions

La plantilla de falta d'informació ha sortit perquè no hi havies posat cap altra plantilla de llicència. En l'autorització ha de constar de forma explícita que accepta les condicions de la llicència GFDL, per exemple, que serveix tant per les imatges com per copiar textos de la web. Li hauries de demanar que et contesti a la declaració de consentiment que pots trobar a commons:Commons:Modelos de mensajes. Ho pots traduir al català, substituint OBRA per la web i LICENCIA per GFDL, i penjes la resposta a Viquipèdia:Fonts d'informació/Tagarinet. Amb aixó modifiques l'apartat "Sumary" de la imatge, millor utilitzant la plantilla commons:Template:Information i on diu "Permission" hi poses l'enllaç a la resposta. A l'apartat "Licensing" hi podràs posar la plantilla {{GFDL}}.--VRiullop (parlem-ne) 00:17, 2 gen 2007 (CET)

Imatge de la pilota eliminada

Ho senc, l'imatge ha estat eliminada.

Si tens ocasió fes tu mateix una foto a una pilota de vaqueta indicant que n'ets l'autor, una vegada la tingues fes m'ho saber i complementaré l'informació sobre la licència si és que no t'aclarixes. –Pasqual · bústia 20:35, 5 gen 2007 (CET)

Molt bona la pilota de vaqueta gastada! He he, quan tinga un ratet li faig uns retocs per que tinga l'aparença de dibuix i elimine el fons, massa gran, reduint també el pes de l'imatge de manera que es carregue més ràpida en formats més xicotets... –Pasqual · bústia 12:16, 9 gen 2007 (CET)

Categories

Punxa sobre l'enllaç vermell i crea la pàgina afegint la plantilla per l'article principal de la categoria {{catmore}}, equivalent a la nostra {{infocat}}, i els enllaços a les categories superiors i als interwikis. En aquest cas pot ser "Category:Sport in the Valencian community", "Category:Ball games" i "ca:Categoria:Pilota valenciana".--VRiullop (parlem-ne) 21:55, 19 gen 2007 (CET)

Josep Guia

S'ha de citar la font tal com s'explica a en:WP:CITE#HOW. El més fàcil és amb footnotes, per exemple ho pots veure a Viquipèdia en català. Pot ser un enllaç o una referència bibliogràfica.--VRiullop (parlem-ne) 16:40, 5 febr 2007 (CET)

CCAA

Perquè en totes les Comunitats Autònomes comencen diguent: Andalusia/Extremadura... és una comunitat autònoma d'Espanya... i en canvi, quan ho poso a Catalunya, m'ho treus? Catalunya no és el mateix que Andalusia, Extremadura, ... ?? Poma 21:14 7 de febr 2007 (CET)

Pilota valenciana en Categoria:Resums_esportius

Bé, et comento. La idea d'aquest article és, com diu el nom, fer un resum esportiu per a clubs. No es posen noms de persones pq seria massa extens (imagina els campions de totes les proves d'atletisme, natació, etc, etc). No conec prou bé les competicions de pilota valenciana. Suposo que intentaria fer el mateix que passa amb l'atletisme, que a part de les competicions individuals hi ha una competició especifica per a clubs (idem per a tennis o natació). Si només hi ha competicions per a clubs en categoria amateur, afegeix només aquestes. Una segona opció seria posar un enllaç i crear una pagina nova que fos "Temporada 2006-07 de pilota valenciana" o algun nom semblant i allí posar tots els campions de l'any (clubs, jugadors, amateurs, professionals). Tu mateix i si vols que et doni un cop de mà m'ho comentes.--Felato 12:47, 12 febr 2007 (CET)

Hola. He vist el teu comentari i pense que pel gran nombre de modalitats existents de pilota valenciana seria millor crear un article amb el resum d'aquest esport incloent, com diu Felato, un enllaç en l'article principal del resum anual per clubs. --Alfàndec 13:22, 12 febr 2007 (CET)
L'article està molt bé. He afegit enllaç des de la pàgina dels clubs. He afegit al nou article la categoria:Resums esportius. --Felato 17:40, 12 febr 2007 (CET)

Re: Xiquet de Quart

Aquestes fotos no són lliures. Hauries de demanar autorització seguint les instruccions de Viquipèdia:Autoritzacions. Si és un familiar i se li explica bé crec que pot acceptar.--VRiullop (parlem-ne) 16:05, 12 febr 2007 (CET)

Aquesta imatge no es pot pujar a commons, ja que allà només hi poden anar imatges lliures. Em sembla que sí que pot carregar-se a en: i a ca:, però això ho hauries de parlar amb en Vriullop que és qui vertaderament en sap del tema.--SMP​·d​·+ 14:19, 15 febr 2007 (CET)

Re: Assumir l'autoria d'unes imatges

Si ho he entés la qüestió és que accepta que es pugin imatges seves a la Viquipèdia però no es vol comprometre amb una autorització que no entén. Aixó és comprensible però alhora és incoherent amb el fet que posi a la seva web "tots els drets reversats" i animi a la difusió a través de la Viquipèdia. S'ha d'entendre que la Viquipèdia és un enciclopèdia lliure i per tant ha de ser estricte amb els drets d'autor. D'aquesta forma té una major difusió. Si tu n'assumeixes l'autoria tard o d'hora s'esborraran per infracció de llicències. Si les carrega ell ja està donant una autorització a través d'una llicència. Si les carregues tu li hem de demanar igualment si ho ha autoritzat. No té volta de fulla. Si no vol comprometre's amb un correu el que recomano és que afegeixi una llicència Creative Commons a peu de la pàgina d'imatges. La més indicada és http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.5/es/deed.ca i la forma d'incloure-la és a [1]. Amb això tindrà la màxima difusió, estarà promocionant el seu treball, se'l reconeixerà com l'autor i ho podràs carregar a commons. Crec que és raonable.--VRiullop (parlem-ne) 15:04, 18 febr 2007 (CET)

Perfecte. La llicència que es veu ara a la web és "Creative Commons Reconeixement-CompartirIgual 2.5 Espanya". La plantilla corresponent és commons:Template:cc-by-sa-2.5-es. La llista de plantilles la tens a commons:Commons:Copyright_tags#Free_Creative_Commons_licenses. D'on has tret "uploaded to flick"? --VRiullop (parlem-ne) 16:29, 19 febr 2007 (CET) PD Li hauries de dir que tregui del peu de pàgina "Tots els drets reservats". És incoherent amb l'altre "CC Some rights reserved". --VRiullop (parlem-ne) 16:37, 19 febr 2007 (CET)
Ok, fas servir la interficie de commons en anglès i jo en català. El desplegable l'han canviat en anglès i no està actualitzat en català. Tens l'opció de seleccionar una llicència del desplegable o bé deixar-ho a None i tal com diu add a licence tag in the summary box above. Posa a l'apartat Permission: "Creative Commons on main page" i un enllaç a la portada. Després de la plantilla Information afegeix la plantilla {{cc-by-sa-2.5-es}}.--VRiullop (parlem-ne) 17:02, 19 febr 2007 (CET)

Re: Álvaro Navarro Faura ----> Álvaro Navarro Serra

Al reanomenar deixa una redirecció del primer al segon i amb aixó els enllaços ja van a la pàgina nova, a no ser qui hi hagi una doble redirecció. Quan fas el reanomenament t'avisa que revisis les redireccions dobles. La resta d'enllaços és cosa teva si consideres que s'han de canviar o no. Automàticament no ho fa.--VRiullop (parlem-ne) 19:21, 19 febr 2007 (CET)

Taula per a l'historial

Pots combinar cel·les de diferents files com si fóra "Excel" amb rowspan="X" on X=nombre de files a combinar. Jo no ho domine molt, però aquesta taula que vaig fer tal vegada t'ajude Plantilla:Estadis 5 estrelles El nom del país està en una cel·la combinada, es podria substituir pel nom de la competeció i altres cel·les iguals per al lloc, participants i any, després amb cel·les independents (com estan els noms dels estadis) cada modalitat amb campions i subcampions. Si no et surt bé, m'ho dius i ho intentaré fer. Tal vegada també es podria separar en dos taules els campionats europeus i els mundials, com veges més convenient. Ànim. --Alfàndec 10:18, 28 febr 2007 (CET)

Ben fet, ara es veu més clar. Açò es qüestió d'anar provant poc a poc. Intentaré ajudar-te amb el que puga. Endavant. --Alfàndec 20:18, 28 febr 2007 (CET)

Pense que aquesta definició de dau no és molt correcta. --Alfàndec 20:59, 28 febr 2007 (CET)

Comentari anònim

Ho llevat l'escut oficial de Benigembla, i ho posat un altre que no és oficial. el comentari anterior sense signar és fet per 68.237.214.207 (disc.contr.) Oersted (parlem-ne) 00:03, 30 març 2007 (CEST)

Suggeriment per la Pilota valenciana

Ei company! Et vaig fer unes propostes en els suggeriments per l'article de Pilota valenciana a aquí i encara no m'has respós. Què et sembla? --Jove (discussió) 16:13, 30 març 2007 (CEST)

Salut! He tornat a canviar l'ordre dels capítols perquè amb l'anterior no eren comprensibles la puntuació i les condicions de victòria, i crec que ara funciona bé. Què et sembla si el proposes per AdQ? Jo crec que s'ho mereix --Panotxa 22:51, 21 abr 2007 (CEST)
La teua reordenació em sembla perfecta. Gràcies.  :)
Article de qualitat? Crec que ja ho vaig demanar en el seu moment. M'aniria molt bé per a l'ego, però em semblaria lleig per part meua insitir-hi. De tota manera, gràcies.
--Casaforra (parlem-ne) 15:00, 22 abr 2007 (CEST)
Que jo vegi, no l'has arribat a proposar formalment mai seguint el protocol establert, i com a molt has fet la demanda d'avaluació en la que t'he donat un cop de mà. Crec que és un article que ja s'ho mereix i et toca a tu presentar-lo, t'ho has guanyat! --Panotxa 15:45, 22 abr 2007 (CEST) Conta amb els meus vots favorables i puja aquest ego.

Ei. Vaig a rellegir l'article i votaré per a declarar-lo AdQ. M'interessa la Pilota Valenciana i crec que entre tots heu fet un bon article. --Wakamai 11:49, 3 maig 2007 (CEST)

Valencia (autonomous community)

Hello company! Has llegit el debat sobre el nom "oficial" en castellà de la Comunitat Valenciana a en:Talk:Valencia (autonomous community)? Què hi penses? Hi vaig escriure els meus arguments explicant perquè el nom de la comunitat en castellà i valencià s'haurien d'incloure al primer paràgraf de l'article, però que l'infobox només hauria de tenir l'únic nom oficial de la comunitat: el nom en valencià. Sembla que, llevat d'acusar-me de "xenòfob" i de revertir totes les meves edicions, Maurice27, no ha fet res més.

El problema és que amb usuaris tan tossuts com ell, no assolirem res de productiu si no ens unim. A la viqui en anglès existeix una política que prohibeix que cap usuari reverteixi un article més de tres vegades (en:WP:3RR) o serà bloquejat. (De fet, Physchim62 ja m'ha amenaçat, però no va amenaçar Maurice27... que sí que ha violat la regla). Però, si dos o més usuaris reverteixen les edicions d'un sol usuari tossut que no justifica les seves edicions, llavors només aquest usuari seria bloquejat. Si estàs d'acord amb la meva proposta, et demano que escriguis la teva opinió a la pàgina de discussió i que també reverteixis els canvis que faci Maurice27. Així, si ell no comença a debatre d'una manera civilitzada, com nosaltres, ell podria ser bloquejat per violar la regla de 3RR.

--Dúnadan 00:59, 9 abr 2007 (CEST)

Dúnadan, gràcies per ajudar a mantindre una miqueta el trellat en l'article aquest. Malauradament, les tergiversacions, omissions interesades o simples mentides de Maurice27 són molt nombroses i afecten tot el que tinga relació amb la llengua o la cultura catalana. A tall d'exemple, són memorables per patètiques les seues intervencions en en:Northern Catalonia o en en:Andorra. Ara ho estem veient en en:Nueva Planta decrees, on aprofita que un blavero anònim va afegir la llengua valenciana com a una de les prohibides per Felip V per a imposar una frase que diferencia el català del valencià.
No entenc com els administradors li permeten tantes reversions indiscriminades, tants insults i tanta òbvia mala fe. Com quan ell i Mountolive es reien de qui no pensava com ells amb una broma sobre el tamany del penis. Infantil, com a mínim. De fet, Physchim62 ja els hi va cridar l'atenció sobre això. Però és normal que Physchim62 no s'hi vulga ficar en tot aixo perquè ja ha mantingut a ratlla Maurice27 durant un temps, l'ha bloquejat, i ha debatut amb ell públicament a les pagines de discussió. Així que qualsevol acció que hi prenga en contra pot ser malentesa com a animadversió personal.
Però què hi farem! Està clar que hi ha usuaris que només estan en la wp per imposar le seues opcions ideològiques.
Aquest és el gran problema: La viquipèdia està indefensa davant els vàndals anònims i els usuaris que actuen per motius polítics, no científics.
--Casaforra (parlem-ne) 11:27, 9 abr 2007 (CEST)

Haveu de saber que si en alguna ocasió noto que us habeu unit per a revertir-me, adonaré compte d'aquest parraf ("Però, si dos o més usuaris reverteixen les edicions d'un sol usuari tossut que no justifica les seves edicions, llavors només aquest usuari seria bloquejat. Si estàs d'acord amb la meva proposta, et demano que escriguis la teva opinió a la pàgina de discussió i que també reverteixis els canvis que faci Maurice27. Així, si ell no comença a debatre d'una manera civilitzada, com nosaltres, ell podria ser bloquejat per violar la regla de 3RR.") als administradors. I vosaltres parleu de falsedats i tergiversacions? Qui són els quals que volian esborrar tota cita de Catalunya com a comunitat autonoma? No sé si us pensais els amos de la wikipedia, però seguiré sense deixar que enverineu la wikipedia amb comentaris com que "Espanya no reconeix les diferents nacionalitats de les seves regions" com al parraf que acabo d'esborrar en l'article de Catalunya. Qui trata d'imposar le seues opcions ideològiques? I si, també parlo un miqueta de català...

"Un deuria examinar-se a si mateix per molt temps abans de pensar a condemnar als altres"- Molière. Maurice27


HAHAHAHA!!!! :D
Zozoak beleari... ipurbeltz! [2]
--Casaforra (parlem-ne) 15:38, 5 maig 2007 (CEST)
Una mostra de les trampes i mala fe del nostre patriota franco-espanyol preferit: Li dóna a Mountolive el seu mail, quan ha vist que tots dos estan d'acord en el seu anticatalanisme, [3]. Es pot entendre d'aquí una coordinació com la que ara s'ofén ell?
--Casaforra (parlem-ne) 12:19, 20 juny 2007 (CEST)

Reanomenament de Maulets

Hola company. Crec que has fet malament el reanomenament de Maulets. S'ha de fer reanomenant i no copiant i esborrant, perquè així es perd l'historial (en aquest cas, l'historial que correspondria a Maulets (política) ha quedat a Maulets). Si el programari no t'ho deixa fer-ho (perquè les pàgines tenen historial) ho ha de fer un administrador. Si ho demanes a VP:PA solen fer-ho força ràpid. Potser et fa servei: Ajuda:Canviar el nom o traslladar una pàgina. Bona feina.--Pere prlpz 13:54, 11 abr 2007 (CEST)

Xiquet, tu de què vas?
Que no veus que havia preparat una pàgina de desambiguació, Maulets, que apuntava a Maulets (política) (l'organització independentista), i a Maulets (història) (els del s.XVIII) ????
Que no has vist que havia posat el tag de En construcció als Maulets històrics?
Vinc ara a penjar la traducció de l'article en anglés i em trobe que m'has desfet tota la faena!
Moltes gràcies per res, nano!
--Casaforra (parlem-ne) 20:10, 11 abr 2007 (CEST)
Em sap greu l'embolic, però el problema ve ara de que un administrador no m'han entès i ho ha arreglat malament (si algú t'ha desfet la faena no he estat jo). Ja he mirat d'explicar-me millor i suposo que ho acabaran d'arreglar. En tot cas, l'origen de l'embull està en que quan has traslladat Maulets a Maulets (política) (canvi que em sembla bé) no has traslladat l'historial (i l'historial és un element esencial d'un article de la viquipèdia), perquè ho has fet copiant i enganxant en comptes de fer-ho amb el botó de reanomena. Si vols seguir la discussió i/o dir-hi la teva, és a Viquipèdia:Petició als administradors#Més reanomenaments per arreglar.--Pere prlpz 20:35, 11 abr 2007 (CEST)

Bernard Weiss

Hola, Casaforra!

He deixat una intervenció a Discussió:Bernard Weiss i he canviat la plantilla de "neutralitat" a "millorar|estil"". Pau Cabot · Discussió 19:15, 4 maig 2007 (CEST)

Pilota basca i valenciana

Hola Casaforra. Moltes gràcies per la teva ajuda amb els articles d'esport de pilota. Intentaré mirar aquests articles quan pugui, per què em sembla molt interessant el tema. A la Wikipedia en euskara ens falten encara molts articles bàsics, i n'hi han molts que s'han de millorar. Totes aquestes col·laboracions entre llengues ajuden molt a aquest projecte. Gràcies. TXiKi 18:50, 18 maig 2007 (CEST)

Plantilla Quarts de final amb tercer lloc

Hola :-) són diferents plantilles, en anglès tenen la plantilla en:Template:Round8 i en:Template:Round8-with third mentre que a la catalana només hi havia la plantilla {{Quarts de final}}. Avui he creat la plantilla {{Quarts de final amb tercer}} i ja ha quedat solucionat :-) --Joanjoc (discussió) 10:55, 19 maig 2007 (CEST)

Justificació d'imatges

Tal com està explicat al formulari de càrrega, des del 23 de març és imprescindible afegir una justificació d'exempció d'imatges no lliures per assegurar-se de que es compleixen els Viquipèdia:Requisits de les imatges no lliures. Tens més informació a Viquipèdia:Justificació d'imatges no lliures. Cal completar la informació de les Imatge:Indi07w1.jpg, Imatge:Indi07w2.jpg i Imatge:Indi07w3.jpg. --VRiullop (parlem-ne) 17:09, 25 maig 2007 (CEST)

Pilota valenciana ja és article de qualitat

Enhorabona! Pau Cabot · Discussió 12:35, 26 maig 2007 (CEST)

M'uneixo a les felicitacions! --Panotxa 16:19, 26 maig 2007 (CEST)
:) Moltíssimes gràcies!
Jo he escrit part de l'article però han hagut altres usuaris (registrats i anònims) que l'han corregit i ampliat, gràcies a tothom! --Casaforra (parlem-ne) 15:45, 28 maig 2007 (CEST)

Rebuscant/regirant per casa he trobat un "llibret" de presentació del VI Campionat Individual d'Escala i corda (any 1991) on s'inclou fitxes tècniques dels pilotaris participants, partides programades del campionat, normativa, fotos dels jugadors i un epíleg on escriuen Victor Iñurria (president de la Federació per aquella època) i Josep Mª Cataluña (president de Caixa Sagunt anteriorment i actual vice-president de Bancaixa)

He començat escrivint sobre Pigat II (a vore si pots extendre l'article), però també hi ha fitxes de jugadors com Vicentico (feridor), Pasqual II (feridor i punter), Pepet de Vilamarxant, Raúl d'Alfara d'Algímia, Cervera, Fredi II, Pastor, Feliu, Fenollosa, etc.

Altre assumpte. A l'article del Campionat Autonòmic Interpobles, a l'apartat de l'historial de campions, si comparem l'historial que la Federació de Pilota Valenciana ofereix a la seua renovada plana web, [4], concretament a la direcció [5] comprovaras que no correspon amb l'historial que a Viquipèdia ens apareix.

Gràcies per la teua atenció i amunt la Pilota Valenciana.

Parlem-ne--Wakamai 15:49, 20 jul 2007 (CEST)

Vicentico

Home, tot és discutible, Vicentico i Victor són pilotaris que en algun article sobre pilota tenen un enllaç i per això tenen el seu article. La veritat és que Vicentico no ha sigut un dels pilotaris que més es recorden, però com que tenia una referéncia d'ell i estava en roig a l'historial del Campionat Nacional d'Escala i Corda, vaig creure convenient obrir un nou article. Però si decidim que no es necessari... El cas de Víctor Serrano Ródenas, crec que si mereix un article perquè és un pilotari en actiu i considerat un jugador de primera categoria.

Pel que fa al tenma de la data concreta de naixement dels jugadors, és una informació complementària que, si es té, no sobra en l'article. Les biografies solen incloure aquesta dada.

Wakamai--Wakamai 13:36, 24 jul 2007 (CEST)

Trobada dissabte 28 de juliol

Bones,

Com s'havia comentat inicialment he fet gestions a l'Ajuntament de Barcelona i he aconseguit que ens cedeixin una espai pel dissabte al matí al Cibernariumde Barcelona gratuitament, on podrem gaudir d'una sala per nosaltres amb aire acondicionat, cadires i connexió WiFi de forma gratuita si portem els portatils, ja que els responsables municipals del Cibernarium estan molt interessats que fem aquesta primera trobada al seu espai (Marie Curie s/n). Digues que penses al respecte si us plau i confirma la teva asistència a la trobada informal. Gràcies!!!!

--Hugoaes 20:17, 25 jul 2007 (CEST)

Trobada dissabte

Bones,

Aquest dissabte a les 11 hores fem al Cibernarium de Barcelona la primera trobada informal de viquipedistes. Si us plau confirma la teva assistència a aquesta Viquitrobada en cas que estiguis interessat en assistir i hi puguis venir. També et demanaria si us plau que en cas de que no puguis venir també comuniquis la teva absència a la mateixa pàgina de la Viquitrobada.

Perdona les molèsties que t'hagi provocat i gràcies per tot!!!!

--Hugoaes 12:02, 27 jul 2007 (CEST)

Òpera

Veig que vas fer uns comentaris sobre l'article de l'òpera, però no vas participar de l'avaluació i calen deu vots per a ser acceptat com un article de qualitat. Ho dic perquè tot i ser crític amb alguns aspectes (que en part comparteixo) el valoraves positivament.--Peer 08:25, 28 jul 2007 (CEST)

Efectivament, no hi vaig votar perquè si ho haguera fet el vot haguera sigut negatiu. I em sap greu dir que ara mateix també hauria de votar-hi en contra. Al meu parer, l'article continua mancat de quasi tot, ja que només parla de la història i dels compositors més rellevants. --Casaforra (parlem-ne) 19:57, 29 jul 2007 (CEST)

Coordenades

Vés a veure si ho he posat bé i senyala on ha de senyalar. A VP:COOR explica quines són les diferents plantilles que pots fer servir i com funcionen. Si no entens alguna cosa pots preguntar-me. Llull · (vostè dirà) 12:00, 21 ag 2007 (CEST)

És el lloc exacte! Jo anava a posar-ho així: {{coor dms|39|28|1.42|N|0|22|43.81|W}} perquè és el format dms, però ja veig que els dos formats serveixen. Gràcies! --Casaforra (parlem-ne) 12:09, 21 ag 2007 (CEST)

Les torres de Bolonya

Ei, no t'ho prenguis tan malament. He començat a revisar l'article perquè vaig ser fa temps a Bolonya i sempre m'havien encuriosit les seves torres. I el primer que surt a l'article és una imatge on deia "les dos torres". Fins molt avançat l'article no m'he trobat amb alguna forma que indicava que estava escrit en la variant valenciana (la seua estada, les seues anàlisis, siga). Però eren tan poques que no denotaven prou clarament la procedència (per exemple, dins el text diu apareix, no aparix), i tampoc m'ha semblat que el canvi de dos femení per dues contravingués tant la norma valenciana. De fet, sóc lector habitual d'El Temps i allà es conserven els trets morfològics valencians, però el femení del numeral parell acostumen a escriure'l dues. Per a algú catalanoparlant oriental poc avesat a les subtils diferències que es puguin apreciar dins l'article, segur que dels seues i sigues gairebé ni se n'adonarà, però en canvi aquest dos torres li sonarà com un error, tot i que sigui la forma habitual valenciana. Per cert, al Diccionari pràctic d'ús del valencià, de Bromera, que tinc ara al davant, diu: «dos, dues adj. Un més un. Un xiquet de dos anys. Té dues germanes.» No ho he fet amb mala fe, ja ho veus. Per cert, molt bona traducció! (només t'he canviat el sobreeiximent per inclinació, que era el que realment volia dir en aquest cas l'italià strapiombo). Cordialment, l'Enric 12:59, 10 oct 2007 (CEST)

Gràcies

Gràcies pel correcció al meva pàgina d'usuari! --Amir E. Aharoni 17:29, 15 oct 2007 (CEST)

Va de pilotes

Hola! Perdona pel retard, però aquests dies he estat fora, i a més a més ara vaig molt embolicat de feina i no em puc dedicar gaire a la Viqui. Ja m'he mirat per sobre l'article italià de la pilota valenciana, i la veritat és que jo el lèxic esportiu el domino molt poc (mai m'han interessat gaire, per no dir gens, aquests temes), per tant no sé gaire com el podria millorar. Però si m'indiques els paràgrafs que són incorrectes i com s'hauria de dir de manera correcta, ja ho posaré a la discussió de l'article, vejam si em fan cas. Ja veig que t'has ben currat l'article corresponent de la Viqui anglesa, hehehe. D'això del títol, ja ho proposaré també a la discussió. Però no sé si ens en sortirem, perquè els italians són molt "estatalistes" en tots aquests aspectes; però potser hi veig més complicacions d'entrada de les que hi haurà. Bé, ja ho veurem. No avancem els esdeveniments fa l'ullet . A reveure! –Enric 12:40, 24 oct 2007 (CEST)

He mogut l'article, però ara s'haurien d'arreglar els enllaços i em fa mandra... Ho fas tu? Si et registres, amb les poques contribucions que facis arreglant enllaços ja podràs moure els articles tu mateix la propera vegada. Salut!--Xtv (que dius que què?) 07:51, 28 nov 2007 (CET)

Bloqueig

Hola, avui he llegit tota aquesta discussió entre tu i el nostre amic Physchim62 però he flipat en re menor perquè tot i que aparentment a la discussió semblava que t'havia bloquejat, aquí no diu res de cap bloqueig. Així que no entenc res. També he mirat els bloquejos efectuats per aquest usuari i tampoc t'hi veig. Estàs segur que t'ha arribat a blocar? si realment t'ha blocat (i no veig com és que no apareix allà), i a sobre per una setmana, efectivament obriré una queixa d'abús de poder (fins i tot acceptant que t'has comportat malament i has fet edit warring, i creient que un avís no fora suficient, la qual cosa veig totalment improbable en un usuari amb un expedient immaculat com el teu, una setmana està completament fora de lloc). Bé, digues si realment estàs blocat i si és així ja em queixaré (i de pas preguntaré per què no apareix enlloc en el registre que estàs blocat). Salut!--Xtv (que dius que què?) 05:15, 1 des 2007 (CET)

Tampoc no veig cap bloqueig, però encara així jo ja hi he dit la meva. No em sembla coherent que un administrador que actua parcialment vulgui ser arbitrator (quina és la traducció al català, àrbitre?). Jo crec que tots nosaltres hem de dir alguna cosa a les pàgines de discussió de la seva candidatura i fins i tot fer una queixa d'abús de poder. --the Dúnadan 20:38, 1 des 2007 (CET)
No entenc que no es pugui veure el bloqueig. En tot cas, he obert una queixa informal] perquè et retirin el bloqueig i depenent de com es resolgui tot plegat, obriré una queixa formar perquè es consideri la recusació del seu estat d'administrador. A veure com acaba.--Xtv (que dius que què?) 00:06, 2 des 2007 (CET)

Physchim62 m'ha bloquejat per 1 setmana a en:wp per "edit warring" amb Maurice27 pel seu tag "Globalize" a l'article d'en:Països Catalans.

Tot d'una n'he demanat la revisió:

Admin Physchim62 has blocked me for edit warring. I disagree this since I was reverting 4 times in 3 times a known disruptive editor, Maurice27, who actually DID 4RR in 1 day. Physchim62 hasn't blocked Maurice27, of course, since he agrees with his POV and behaviour, as was noticed in the recent Request for Arbitration about Catalonia which resulted in Maurice27's blocking while proving Physchim62's lenience about him. I stand that this Admin is not fair and has open cases against me.

Però no me l'han concedit i encara m'ha vingut Physchim62 a enfotre-se'n.

La situació és que Maurice27 ara s'ha encabotat en posar el tag "Globalize" a l'article dels Països Catalans, i jo l'hi he revertit 4 cops en 3 dies, raó per la qual Physchim62 m'ha bloquejat, quan Maurice27 ha fet 4 reversions en un sol dia i li han perdonat el bloqueig per una setmana. Diu Physchim62 que, revertint-li, jo estic evitant tota discussió, quan això no és cert: Al meu parer jo estic revertint una decisió no consensuada.

Si Maurice27 vol aqueix tag que en parle a la pàgina de discussió i si hi estem d'acord es queda, però fins aleshores, en no haver consens, no pot romandre-hi aqueix tag. Maurice27 ha arribat a dir:

"I would like you to post or link here WHERE does it say that I must reach a consensus with you in order to keep the tag. If you fail to give it to me, the tag remains! I'm not here to lose my time with incongruent discussions with someone like you." [6]

I qui li va bloquejar li va senyalar una de les regles bàsiques de la Wikipedia, consensus.

Ell no va proposar, no va discutir prèviament, de posar el tag. Ell l'hi va posar i punt. Uns quants editors li hem dit que no hi estem d'acord, això doncs no hi ha consens, i, per tant, no hi ha motiu perquè el tag hi romanga.

Personalment, tant se me'n fot que em bloquegen a en:wp, però no m'agrada la comparació amb Maurice27, quan ell, havent trencat les regles és perdonat, i jo, perquè s'hi ha ficat enmig un administrador rancuniós, sóc castigat sense haver trencat les regles, només per enfrontar-m'hi al seu protegit:

You have been told by ArbCom to play by the rules when editing Catalonia related articles, you have seen what happens if you don't. [7]

Això vol dir que les regles són només per mi? Jo m'hi he adit, no n'he trencat cap. Sembla, però, que les regles no són per a Maurice27, que les ha violat un altre cop més en un altre article relacionat a Catalunya, quan ell ja hi va ser trobat culpable i bloquejat en el RfA sobre Catalunya!

En fi, que no hi estic d'acord. Però, escolta... per ells faran!

En darrer terme, dels administradors i la seua imparcialitat depén la credibilitat de la Wikipedia. Ja s'ho manegaran per explicar les dues vares de mesurar. --Casaforra (parlem-ne) 16:23, 30 nov 2007 (CET)

Ja ho crec si m'ha blocat!
M'ix aquest missatge:
You are currently unable to edit most pages on Wikipedia
You can still read pages, but cannot edit, change, or create them
Editing from Casaforra (your account, IP address, or IP address range) has been disabled by Physchim62 for the following reason(s):
Edit warring
See our blocking policy for additional information
Your IP address is XXXXXXXXXX, and the block has been set to expire: 18:21, 6 December 2007
Sembla doncs que m'ha blocat la IP, no només com a usuari.
Al meu parer és clarament un abús de les seues funcions com a administrador, ja que un admin que havia vist la teua queixa sobre Maurice27 va veure que jo l'havia revertit moltes voltes (però sense arribar a 3 per dia) i em va fer un avís a les 05.17am del 30 de novembre [8], quan resulta que Physchim62 m'havia blocat a les 18.21 del 29 de novembre!
A més a més, fins i tot admetent que jo he fet "edit warring" amb Maurice27, s'ha de dir que ell ha fet 4RR en un dia i jo 2RR. Si ell ha sigut perdonat i desblocat, com és que jo no?
També tinguem en compte que és la primera vegada que em passa una cosa així, no sé si caldria primer un avís o un bloqueig de 24h.
Però el que negue taxativament és que jo siga un usuari disruptiu com ha dit Physchim62. Repetisc que jo estic llevant un tag que Maurice27 va col·locar sense discussió prèvia, el que jo dic és de parlar-ne primer i arribar a un consens. És ell qui no vol discutir-ne!
I encara em ve Physchim62 a dir-me que ja s'havia dit a l'ArbCom sobre Catalonia que ens havíem de portar bé i que estic limitant la possibilitat de discussió de Maurice27.
Però qui es pot creure això? Qui està imposant un tag sense discussió prèvia? Ell NO va proposar de posar el tag, ell el va posar i prou. I si li discuteixes t'insulta: I'm not here to lose my time with incongruent discussions with someone like you.
En fi, que Physchim62 me la tenia guardada per l'ArbCom que va perdre i ha aprofitat aquesta topada amb Maurice27 per fotre'm i blocar-me. I tant ell com el seu protegit tan feliços! --Casaforra (parlem-ne) 15:38, 1 des 2007 (CET)


El nom de Mezquita

Tens raó. No he pogut trobar cap font amb el nom Josep Jordi Mezquita. Així que em pareix bé que ho hages revertit. M'agradaria poder preguntar-li al propi Mezquita quin nom prefereix per al seu article en la vikipèdia, però com sempre, per defecte, o davant el dubte, el ficarem en castellà. Disculpa per pressuposar que el nom hauria d'anar en valencià. Salutacions i gràcies pel teu ajut.--Felivet (discussió) 19:36, 10 des 2007 (CET)