Vés al contingut

Usuari Discussió:Cugui13

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Cugui13! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint l'esperit del projecte.


Consell del dia: Si no esteu segur de com quedarà una pàgina amb els canvis que li heu fet, abans de desar podeu pitjar mostra previsualització, botó que apareix just al costat de desa la pàgina. Així us apareixerà una versió de la pàgina amb les modificacions que hi heu introduït i que ningú més serà capaç de veure. Així és molt fàcil evitar mil edicions per evitar errors.

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?


Salutacions cordials

--Pau Cabot · Discussió 16:52, 17 maig 2012 (CEST)[respon]

Recordatori d'admissibilitat de: Fundació Miquel Valls[modifica]

Hola Cugui13,

Entre tots volem fer la millor enciclopèdia possible. Per això, és important que els articles aportin referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article i, d'aquesta manera, complir amb els criteris d'admissibilitat («que hagi rebut cobertura significativa en fonts fiables i independents del subjecte»).

Si no s'aporten referències de terceres parts independents, l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament per no seguir els criteris de la Viquipèdia esmentats. Si tens algun dubte, pots deixar-me un missatge a la pàgina de discussió, traslladar-lo a la la Taverna o directament al xat.
Aquest recordatori és en motiu de l'article Fundació Miquel Valls. --Pau Cabot · Discussió 16:52, 17 maig 2012 (CEST)[respon]

Avís automàtic per robot a Fundació Miquel Valls[modifica]

Hola. Gràcies per col·laborar amb la Viquipèdia. Us donem la benvinguda al projecte; tot i així, hi ha un problema amb les vostres contribucions a la pàgina Fundació Miquel Vallsi aquestes han estat revertides per un robot que intenta reconèixer i reparar vandalismes i proves d'edició. Si el robot ha revertit una edició legítima, espero que accepteu les disculpes del seu controlador,i que n'informeu a la seva discussió per intentar millorar-ne el seu funcionament. Disposeu de la pàgina de proves per fer les vostres proves d'edició. A més, si sou nou en el projecte, us pot interessar consultar la Introducció o la pàgina d'acollida. Gràcies. --–AvisaBot · (comentaris/incidències) 08:48, 18 maig 2012 (CEST)[respon]

Referències a Fundació Miquel Valls[modifica]

Bones. Repassa, si et plau Viquipèdia:Fonts fiables, doncs les fonts basades en la pròpia fundació no son vàlides, i això inclou la pròpia web de la Fundació i el vídeo de youtube, que ha editat la fundació. És imprescindible afegir referències de terceres fonts (diaris, llibres, ràdio, TV, etc) que no procedeixin de la Fundació. Atès que s'està violant el requeriment de fonts fiables, retiro immediatament totes les referències no admissibles, que hauràs de substituïr per acceptables, o caldrà retirar el text no verificable. A més, hi ha un apartat sencer (L'atenció multidisciplinar) en el què la majoria del text parla de coses que no fa la pròpia fundació, sino una altra entitat, l'Hospital Universitari de Bellvitge, de manera que caldria treure d'aquest article tot el què fa l'hospital i passar-ho a un article propi, si té entitat pròpia per tenir-ne, o fer una menció en l'article Hospital Universitari de Bellvitge. Entenc que, atès que només participes en aquest article, que participes d'alguna manera en la Fundació i et mou l'interès en donar-la a conèixer, de manera que et recomanaria que féssis una ullada a Viquipèdia:Allò que la Viquipèdia no és, especialment a l'apartat Autopromoció. --Panotxa (disc.) 16:30, 11 jul 2012 (CEST)[respon]

Salutacions. Abans de tot em sembla molt lloable la vostra feina de control de Viquipedia. Sí, la Fundació Miquel Valls és una ONG molt petita però que fa molta feina i intentarem buscar totes les terceres fonts que puguem... però en alguns casos em sembla que esteu sent escessivament estrictes. Si la campanya de "Fes un Gest per l'ELA" l'ha creat la Fundació i hi ha alguns famosos que s'hi han adherit... d'on voleu que treiem les imatges de les seves fotografies fent el gest si no és dels propis arxius de la Fundació? El treball que es fa a l'Hospital de Bellvitge es fa conjuntament amb la feina de la Fundació. I pel que fa a l'Autopromoció... l'article d'Unicef, per exemple, també és autopromoció? Perquè em sembla que allà hi ha molt poques referències externes i no hi ha ningú que discuteixi si és veritat o no el que fa o deixa de fer. No ho sé companys, si fa falta esborrarem tot l'article perquè tingueu la consciència tranquila però espero, com a mínim, que igual que demaneu que jo m'informi, també ho feu vosaltres i dediqueu un moment a descobrir que és realment l'Esclerosi Lateral Amiotròfica i tota la feina que fa aquesta entitat sent la única a tota Catalunya que té cura de les persones que n'estan afectades i les seves famílies. Amb tot el respecte, em sembla que us preneu massa seriosament coses no són tan importants i massa frívolament les coses que realment sí que ho són. Atentament Cugui13. --Cugui13 (disc.) 18:06, 11 jul 2012 (CEST)[respon]
Cugui13, que la fundació sigui petita, tot i es dediqui a un objectiu certament lloable no vol dir que no s'hagi de verificar el què diu l'article per fonts imparcials. Ha de complir amb els mateixos criteris que la resta d'articles, i no és culpa de la viquipèdia ni dels usuaris que els mitjans de comunicació no us parin suficient atenció com per dedicar-vos unes ratlles, per no dir de la publicacions especialitzades, però aquest no és el lloc per fer publicitat de la institució si no té la rellevància o la cobertura requerida per la Comunitat, sense excepcions.
De tota manera, si la intenció és donar a conèixer la malaltia, potser el què podeu fer és ampliar l'article Esclerosi lateral amiotròfica i qualsevol dels relacionats (especialment aquells per encetar, com electromiografia, superòxid dismutasa 1), donat que segur que millor que molts altres viquipedistes en disposeu d'informació, bibliografia i accés a publicacions mèdiques que poden ser de la major utilitat. I el millor que podríeu fer és treballar per aconseguir convertir-los en Articles de qualitat, que tenen molt més ressó que la resta d'articles. Us convido a treballar-hi, i si necessiteu suport, em teniu pel què calgui.
Per altra banda, que l'article sobre Unicef no tingui referències no vol dir que no en pugui tenir, només cal que algú les demani (com ha passat en el de la Fundació Miquel Valls), i es cercaran i afegiran, doncs entre altres usuaris, jo em dedico a això gairebé en exclusiva.
A disposar --Panotxa (disc.) 18:49, 11 jul 2012 (CEST)[respon]
Molt millor en quant a referències, però hi ha mancances: només revisant-ne algunes per sobre, veig que: Hi ha un enllaç a un bloc (Duran i Lleida) i a la viquipèdia en castellà, que no son fonts vàlides, i la del diari La Torre no diu que Des de la seva creació, l'any 2005, l'acció de la Fundació ha estat decisiva en la lluita contra l'ELA fent que la qualitat de l'atenció directa i mèdica que reben les persones ateses en el territori català en els darrers anys sigui cada cop millor ni res semblant (de tota manera tampoc és una font acceptable per aquesta mena de comentaris, hauria de venir d'una font amb base mèdica, no d'una nota de premsa). Segueix sense justificar-se que la meitat de l'article correspongui a les activitats d'una entitat diferent a la Fundació. No cal posar tres o quatre fonts per recolzar alguna de les afirmacions, amb una per cada una n'hi ha prou. Aneu per bon camí, però cal millorar.
Segons el registre de la Generalitat de Catalunya que aporteu, la fundació es diu Fundació Privada Catalana d'Esclerosi Lateral Amiotròfica i no diu res que sigui una entitat sense ànim de lucre. Cal que aquests punts quedin ben justificats, en cas contrari la referència no serà vàlida. El llistat d'entitats ECOM no diu pas que l'entitat sigui l'única que es dedica a aquest tema, només és un llistat d'entitats: Recorda que les referències han de ser clares i explícites, i no s'ha de buscar dins de pàgines que estan en un llistat.
Cap de les tres referències lligades a Josep Guardiola diuen que és membre d'honor, només que ha estat present en el moment del lliurament d'unes aportacions econòmiques. --Panotxa (disc.) 14:24, 12 jul 2012 (CEST)[respon]

Salutacions. Em sembla que, per alguna raó que desconeixem, s'està demanant una sèrie de coses a aquest article que en cap cas he vist que es demanessin a cap dels articles d'altres ONGs catalanes, estatals o internacionals (Ex: Fundació Esclerosi Múltiple, Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació, i milers d'exemples més...). O sigui que si us plau demano que algú m'ho expliqui, perquè en els altres articles descriuen només que són una entitat sense ànim de lucre, que l'han fundat en tal any, per la persona tal... i no passa res, i la Fundació Miquel Valls ha de justificar fins i tot si el pare del president va morir d'ELA... han de posar com a referència el certificat de defunció? Em sembla molt fort. Amb l'excusa del bon ús de la Viquipedia aquest article està patint un veritable acarnissament. Sap greu però no ho entenc. Segurament teniu la consciència molt tranquil·la però la impunitat amb la que opineu de segons quines coses en aquest mitjà em deixa perplex. Em sembla que, veient que aquest article sembla condemnat a la contínua no aprovació, potser el millor serà renunciar-hi, més si tenim en compte que, segons les teves paraules, ni les fonts de la pròpia Wikipèdia són vàlides. --Cugui13 (disc.) 15:33, 12 jul 2012 (CEST)[respon]

S'han sol·licitat la mateixa mena de referències als dos articles que recomaneu, que mancaven, com dius, de referències, però ho podies haver fet tu mateix. Si no estaven marcades és perquè ningú les ha demanat abans. Més peticions? No és cap problema, les referències fan millor l'enciclopèdia i als articles, incontestables. Per al tema de quines son les fonts que hom considera fiables, repassa de nou Viquipèdia:Fonts fiables i veuràs que ni les pròpies ni la viquipèdia se'n consideren. Si creus que ets víctima d'una persecució (que no és el cas), repassa Viquipèdia:Resolució de conflictes, on se't donen les eines perquè siguis atès. A disposar. --Panotxa (disc.) 18:54, 12 jul 2012 (CEST)[respon]