Usuari Discussió:Francesc de Molí

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Francesc de Molí! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint l'esperit del projecte.


Consell del dia: Si no esteu segur de com quedarà una pàgina amb els canvis que li heu fet, abans de desar podeu pitjar mostra previsualització, botó que apareix just al costat de desa la pàgina. Així us apareixerà una versió de la pàgina amb les modificacions que hi heu introduït i que ningú més serà capaç de veure. Així és molt fàcil evitar mil edicions per evitar errors.

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?


Salutacions cordials

--Bestiasonica (disc.) 13:02, 17 abr 2012 (CEST)[respon]

Manquen referències a Casa dels Dofins[modifica]

Hola Francesc de Molí,

recordeu que la Viquipèdia no és una font primària. Per això, en crear o ampliar un article, heu de citar les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat.

Us encoratgem a que treballeu en millorar l'article en aquests sentits. Podeu aprendre com citar les fonts aquí. Tota informació no verificable pot ser posada en dubte o eliminada. Si teniu algun dubte podeu deixar-me un missatge a la pàgina de discussió, traslladar-lo a la La taverna o, directament, al xat.
Aquest recordatori és en motiu de l'article Casa dels Dofins. --Pau Cabot · Discussió 17:46, 17 abr 2012 (CEST)[respon]

Tens la informació a VP:CF. Si no t'aclareixes, demana'm altre cop. Pau Cabot · Discussió 18:56, 17 abr 2012 (CEST)[respon]

Perfecte! Gràcies per l'ajuda.

G. de Andreis[modifica]

Hola, sigues benvingut. He vist que has creat l'article G. de andreis quan ja tenies creat el Gottardo de Andreis amb el mateix contingut. Veient el canvi que has fet a l'article de Joan Amigó i Barriga, dedueixo que volies canviar-li el nom i no sabies com fer-ho. Bé, diguem com vols que quedi i t'ajudaré a fer-ho. Compta amb mi per a qualsevol consulta. Salut ! --amador (disc.) 20:49, 17 abr 2012 (CEST)[respon]

Per cert, he aprofitat per a millorar el format de les referències que havies posat a Casa dels Dofins. El que havies fet era correcte, si bé el format que li he posat jo és més còmode per treballar quan un article té moltes referències de la mateixa font (que no era el cas). Una altre bon costum és fer servir les plantilles {{citar ref}} per a documentar webs o llibres, d'aquesta forma no t'has de preocupar d'escriure l'anotació en l'ordre correcte, perquè ja ho fa automàticament. Veuràs que és molt fàcil, només es tracta d'agafar-li el truc. Observant i copiant dels companys més experimentats s'aprèn molt ràpid. Torno a reiterar la meva disponibilitat a ajudar-te en el que et calgui. Ànim !. --amador (disc.) 21:12, 17 abr 2012 (CEST)[respon]
Bé, per un camí una mica complicat veig que has arribat al punt que volies: Fàbrica G. de Andreis com article principal i la resta de combinacions (G. de andreis, Gottardo de Andreis i G. de Andreis) com redireccions. Ara bé, el camí correcte quan has creat un article i vols canviar-li el nom és fer un "reanomenar". Ho trobaràs al menú d'edició de l'article (a dalt dreta) justa al costat de la "caixa de cerca". Si no ho veus, es perquè -a vegades- queda amagat darrera d'una fletxa que obre un desplegable. Si ho prems, et demana el nou nom i el motiu del canvi. L'efecte de fer-lo servir és que et canvia el nom de l'article i crea una redirecció des del nom antic cap al nou. És a dir, t'hauria quedat igual que ho tens ara. Si et miràs l'historial de l'article, veuràs que en Vriullop ha fet el reanomenament i s'ha mantingut totes les modificacions que havíem fet en l'article original. Dubtes ?. --amador (disc.) 21:13, 18 abr 2012 (CEST)[respon]

Imatge del museu[modifica]

Has carregat a Commons una imatge del web del Museu de Badalona, commons:File:Baetulo casadofins 03g.jpg. Per fer això cal una autorització del Museu. Pots veure Viquipèdia:Autoritzacions. És molt probable que sense autorització la imatge sigui esborrada d'aquí poc.--Pere prlpz (disc.) 13:46, 18 abr 2012 (CEST)[respon]