Usuari Discussió:Jrosell/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure




Última edició: 6 de juliol de 2020.

Us donem la BENVINGUDA

Ajuda

Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Jrosell! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint perfectament l'esperit del projecte. Per fer traduccions us pot ajudar l'Amical-bot. Visiteu la seva pàgina on s'explica com fer-lo servir.


Consell del dia: Marca't objectius a llarg termini:

  • "Escriure sobre la població on visc"
  • "Fer l'article sobre aquella pel·lícula que em sé de memòria"
  • "Un article sobre l'estil de música que més m'apassiona"
  • "Article sobre l'escriptor, filòsof, polític, que més m'ha marcat"
  • ...

Ficar-los en una llista ( o ) a la teva pàgina d'usuari, i així quan tinguis temps i ganes, anar completant la llista que t'hagis plantejat.
Així també d'altres usuaris sabran en què estàs treballant o què tens plantejat fer i et podràn aconsellar.


Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?


Etiquetes

L'Usuari:Espencat fa les etiquetes aquestes. Potser en ha fet d'altres. Xufanc (disc.) 13:47, 12 maig 2009 (CEST)

Falta justificar l'ús no lliure per Fitxer:Jrosell.jpg

Atenció! la imatge Fitxer:Jrosell.jpg que vàreu carregar a la Viquipèdia, ha estat marcada amb la plantilla {{Justificació desconeguda}}. Les imatges no lliures només es poden usar en casos excepcionals amb una argumentació. Cal afegir una justificació que argumenti la seva exempció tal com està explicat a Viquipèdia:Justificació d'imatges no lliures. Us preguem que completeu la informació de la imatge. No cal que carregeu de nou la imatge, simplement editeu la pàgina de descripció. Moltes gràcies.--IradiBot (comentaris/incidències) 14:35, 12 maig 2009 (CEST)

Arma Definitiva i Viquiprojecte dels 1.000

El tema de colors bé a ser com un semàfor i l'actualitza un robot: en roig es marquen els articles que son esborranys, en carbassa els que no arriben a 10.000 caràcters, en groc: entre 10.000 i 30.000, en verd els de + de 30.000. La divisió es fruit del nivell de puntuació. El tema aquest dels 1.000 ha encetat una competició entre les viquis, en general es podria dir que ens hem tornat bojos i s'esmercen esforços per anar pujant en el ranking que editen ... --Marc (Mani'm?) 11:04, 14 maig 2009 (CEST)

prova

prova

Esborrar pàgines

Per esborrar pàgines se segueix tot un procés que inclou votacions sobre si els articles afectats segueixen les polítiques o no. Ho pots veure a VP:EP i les pàgines relacionades.

Pels casos evidents, que no cal votació, pots veure Viquipèdia:Criteris de supressió ràpida.--Pere prlpz (disc.) 23:49, 15 maig 2009 (CEST)

patinatge artístic

Hola Jrosell. Benvingut a la Viquipedia. Sí, és cert que vaig fent articles principalment d'esports. Si vols ajudar, endavant. Pots començar amb aquells articles que t'agradin. Si tens informació que pot ser útil la pots usar. Una altra opció és traduir articles d'altres viquipèdies, en aquest sentit l'anglesa és la més complerta. Qualsevol dubte o ajuda que necessitis m'ho comentes. Endavant. Una salutació.--Felato (disc.) 00:52, 16 maig 2009 (CEST)

informatica

Al Portal:Informàtica hi ha una secció de "Com podeu contribuir-hi" que et pot servir. També hi ha una llista d'articles demanats d'informàtica aquí, que et pot donar idees per a nous articles. Per a començar a editar, pots llegir-te això. Espero que vagi molt bé la teva experiència per aquí a la Viquipèdia. Ànims!--Aljullu {disc. - correu} 15:00, 16 maig 2009 (CEST)

Citar fonts

Hola: Vas deixar un comentari a Viquipèdia Discussió:Plantilles per a citar fonts. No obstant, no acabo d'entendre que és el que planteges. Si us plau desenvolupa una mica més la teva explicació, si tens un moment. Necessitem els inputs dels que no estan familiaritzats amb el sistema de cites i referències per a facilitar-ho més si és possible. Gràcies. --Bestiasonica (disc.) 12:12, 23 maig 2009 (CEST)

Em sembla que t'entenc. Suposo que et refereixes al nombre de camps mínims (paràmetres) que els usuaris emplenin a l'hora de citar la font. Alló que seria ideal és que empressin el màxim de paràmetres possibles. No obstant, i coneixent la filosofia Wiki (ràpid) i que tots els usuaris actuen de forma voluntària és difícil i, crec jo, força impracticable demanar-ho. Quan jo les faig servir miro d'emprar sempre la URL i el títol de la pàgina (citar web); i l'ISBN (si en té) autor/títol del text/data d'edició en el cas de citar llibres, però la comunitat és heterogènia i la immensa majoria d'usuaris es preocupen més de redactar articles que en citar les fonts que recolzen els seus arguments. Aquesta és una batalla constant de difícil solució. Crec que anaven per aquí els trets. No? En tot cas celebro trobar un altre usuari concernit sobre la importància de les fonts. Salut! --Bestiasonica (disc.) 19:41, 23 maig 2009 (CEST)

benvingut

dues cosetes: una, signa els comentaris a les discussions (ho fa un bot si te n'oblides però així et vas acostumant, és més ràpid per respondre't); dues: els interwikis s'afegeixen manualment, copiats o no d'una altra llengua i un robot troba les correspondències que ens manquin. Encara no t'havia dit hola, benvingut al projecte, m'alegra l'empenta que tens! --barcelona (disc.) 18:26, 23 maig 2009 (CEST)

només que posis un dels dos és suficient (ca:ordinadors a computers per exemple), ja trobaran els robots les concordances. Si vols guanyar temps i posar els dos, cap problema tampoc. No ets pesat, no pateixis--barcelona (disc.) 18:34, 23 maig 2009 (CEST)
intenta recordar de signar abans de clicar desa! --barcelona (disc.) 20:58, 23 maig 2009 (CEST)

informatica

hola, sí. faig el que es pot, pq som molt pocs o quasi ningú els que facin coses d'informàtica. per tant tota contribució serà benvinguda. jo el q crec q s'ha de fer és començar pels articles més genèrics i ja s'anirà aprofundint de mica en mica. pq aquí hi ha articles molt raros però després no hi ha coses bàsiques. l'article q està "a mig" és el d'història de l'informàtica. el q es pot ampliar molt i es molt generic és el de programari. (per si volies idees) però vaja, contribueix amb el que et vingui de gust. ens veiem!--Josepsbd (disc.) 01:38, 3 juny 2009 (CEST)

re:informatica

Hola em deies per col·laborar en articles d'informàtica, doncs bé havia fet alguns articles (sobre programes específics..), però ara que hi penso n'he fet més sobre videojocs, tecnologia, i molts temes diversos. Estic obert a col·laborar en articles d'informàtica fins a on pugui arribar, es clar. Sóc estudiant d'informàtica (cicle formatiu de grau superior). Tot i que abans ja sabia coses, ara en sé moltes més i espero poder ajudar.

Ara que llegeixo un missatge a la teva pàgina de discussió d'un company viquipedista, estic d'acord que hi ha molts articles de informàtica malgrat que quan busques un en concret potser no el trobes, però la part fonamental és que falta molta informació bàsica en els articles cabdals. Crec que aquest és un aspecte que ens hem de posar les piles tots junts.--Manlleus (disc.) 21:10, 15 juny 2009 (CEST)

si vols feina, passa per Gènere de videojoc, que està inacabat o qualsevol dels llistats de videojocs, pleníssims d'enllaços en vermell. També pots ordenar la categoria de videojocs per plataformes, si no vols esriure articles. I si t'estimes més coses d'informàtica pura, ens falta, sorprenentment, l'article banda ampla. --barcelona (disc.) 20:04, 19 jul 2009 (CEST)

Re: Dubte redireccions

quan vaig esborrar Xarxes socials no existia xarxa social (23:27, 11 feb 2009 Jordicollcosta (Discussió | contribucions | bloca) eliminat «Xarxes socials» ‎ (R1: Redirecció trencada: el contingut era: «#REDIRECT Xarxa social» (i l'únic col·laborador era Calsbert)) (mira/restaura)), ja l'he restaurat, gràcies per l'avís --Jordicollcosta (discussió) 15:24, 30 set 2009 (CEST)

Pàgina d'usuari

T'he fet quatre correccions a la teva pàgina d'usuari. Si no t'agraden, reverteix-les. Pau Cabot · Discussió 11:27, 7 gen 2010 (CET)

De res! fa l'ullet Pau Cabot · Discussió 20:37, 15 gen 2010 (CET)

Codi_spaghetti és un article orfe

Recorda: En crear un article, comprova a l'enllaç de l'esquerra "Què hi enllaça" que no estiguis creant una pàgina òrfena. Si no enllaça cap pàgina a la que has creat, cal cercar almenys un article adequat des d'on crear-hi un enllaç.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Codi_spaghetti. --Bestiasonica (disc.) 13:55, 28 feb 2010 (CET)

Eines d'Ishikawa

Gràcies per la teva col·laboració! Quina bona idea :) --Slastic (disc.) 15:22, 6 ago 2014 (CEST)

Portal Educació

Hola, et contacto perquè he llegit a la teva pàgina d'usuari que ets professor. Des d'Amical Wikimedia hem creat un portal educatiu amb l'objectiu que els estudiants comparteixin el seu coneixement, tot editant articles de la Viquipèdia com a deures de classe, ensenyant al món allò que estan aprenent. Com que ets viquipedista i professor, ens agradaria demanar-te dues coses: Per una banda que li donis un cop d'ull al portal, ens diguis què et sembla i com el podem millorar, i per una altra que ens diguis si t'agradaria implementar aquest projecte a l'aula durant el proper semestre. Què et sembla?--Kippelboy (disc.) 11:41, 17 nov 2015 (CET)

Benvinguts al Bus turístic de la Viquipèdia!

Hola Jrosell! Estem molt contents que hagis volgut participar en el nostre circuit de descoberta sobre la nostra comunitat i missió de forma entretinguda i divertida. Aquests són alguns enllaços que poden ser útils per quan vulguis començar:


Necessito ajuda
Sobre el Bus turístic | Una estona a la Parada d'esbarjo

Necessito ajuda

Sobre el Bus turístic | Una estona a la Parada d'esbarjo

Necessito ajuda

Sobre el Bus turístic | Una estona a la Parada d'esbarjo

Necessito ajuda

Sobre el Bus turístic | Una estona a la Parada d'esbarjo

-- Missatge automàtic enviat durant el circuit del Bus turístic per jrosell (comenta) 09:48, 20 nov 2015 (CET)