Usuari Discussió:Túria/Arxiu 2

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure


Arxiu de discussions antigues: 2008-2012

Muro i l'economia del bé comú

Tot i que no se d'on traure bibliografia, trobe que pot ser un "mini-viquiprojecte" interessant. Què tens pensat?--Coentor (disc.) 10:59, 5 feb 2013 (CET)

Podries fer-me un exemple per veure-hi l'error? Pau Cabot · Discussió 18:24, 9 feb 2013 (CET)

Articles bonificats VP:1AD

Hola Túria, podries passar a votar per Viquiprojecte:Un article al dia/Articles bonificats? La idea és seleccionar els articles més importants que ens manquen. Si els tenim seleccionats, serà més fàcil de saber en quins articles hem de dedicar més esforços. Gràcies, Pau Cabot · Discussió 09:21, 10 feb 2013 (CET)

Plantilla Equips

Veig que segueix sense funcionar doncs. És una funció que hauria de fer que les equipacions es mostressin només si hi ha dades introduïdes. Si un equip només en té dues la tercera queda en negre i no es pot amagar (lleig). Ja es va provar d'arreglar fa temps i no hi va haver manera. Si no s'hi posa algú que en sàpiga em temo que l'única solució serà tenir dues plantilles, una per dues equipacions i una altra per tres. De moment t'ho he tornat a deixar amb l'opció de tres. --Arinsau (disc.) 18:12, 7 març 2013 (CET)

M'ajudes?

He començat Usuari:Paucabot/Llista d'incidents per parlar en català i m'agradaria fer-lo el més exhaustiu possible. Si t'abelleix ... Pau Cabot · Discussió 15:40, 4 abr 2013 (CEST)

Canvi de nom

Endavant. Desconec qui ho canvià, però no li veig massa lògica a allò de tindre com a majúscula una part del nom. A cap nom d'article no s'utilitzen sigles, o siga que és un altre argument a favor del canvi.--Coentor (disc.) 17:54, 24 juny 2013 (CEST)

Sobre la Q

Em consta que l'home està avergonyint als seus, fins i tot. En qualsevol cas, allà estan avisats, i hi han més usuaris en la meua situació. Ací no ha fet res, veritat? gràcies pels ànims.--Coentor (disc.) 23:06, 2 jul 2013 (CEST)

Municipis del País Valencià a Wikidata

Hola Túria, com participares al Viquiprojecte:Municipis del País Valencià, voldria invitar-te a participar també a Wikidata:País Valencià task force. Wikidata és la base de dades central per a totes les Viquipèdies (més informació), llavors ens interessa tenir dades de bona qualitat per a que altres projectes en altres idiomes (també Wikivoyage) les tinguen accesibles. Ací hi ha un exemple: Carcaixent. Ens ajudes?--Micru (disc.) 17:41, 30 ago 2013 (CEST)

Joan Francesc Mira i Casterà

Hola Túria!

Gràcies per ampliar l'article de Joan Francesc Mira i Casterà! Trobo que se centra molt en la seva activitat política, que és rellevant, però no creus que també caldria dedicar més espai per la seva obra literària? Salut, --Davidpar (disc.) 21:54, 1 nov 2013 (CET)

Sí, és el que volia dir: no esborrar frases del vessant polític, sinó afegir més dels seus llibres ;-) --Davidpar (disc.) 11:48, 2 nov 2013 (CET)

Alacant

Hola, Túria. Estic d'acord en que hagis desfet les «aportacions» d'aquest usuari, és el que calia.--Carles (enraonem) 22:53, 16 feb 2014 (CET)

Banderes

Segurament ho pot explicant millor en QuimGil, però crec que el llibre d'estil és prou cal quan diu que en "infotaules de biografies" no es poden banderes per a la nacionalitat, lloc de naixement, etc. --Davidpar (disc.) 16:56, 6 abr 2014 (CEST)

Hola Túria, gràcies per preguntar (i Davidpar, moltes gràcies pel ping). La idea és que les icones de banderes són útils en llistes i en infotaules d'enfrontaments, on fan que sigui més senzill tenir una impressió ràpida dels territoris relacionats. En el cas de les infotaules de biografies sovint són redundants i desvien l'atenció del tema principal de l'article. Tot article amb infotaula de biografia ja està deixant clar l'origen de la persona en qüestió a l'inici del text i la infotaula. El cas que cites de Joan Francesc Mira i Casterà és un exemple clar. PS: moltes gràcies per cop de mà amb l'article de Frederica Montseny!--QuimGil (disc.) 06:13, 7 abr 2014 (CEST)

Towns of Wales

Hi. I apologise for not speaking Catalan. Please can you translate the following for me: User:Wici Rhuthun 1/Rhuthun as I wish to create a few articles on Welsh towns. Do you use Welsh names or English names eg Denbighshire or Sir Ddinbych? Many thanks, Wici Rhuthun 1 (disc.) 00:56, 9 abr 2014 (CEST)

Sortim a la Weeklypedia!

D'aquella manera, però ja m'entens: 9. Frederica Montseny i Mañé (37 changes by 2 authors). Moltes gràcies per la teva ajuda.--QuimGil (disc.) 07:25, 12 abr 2014 (CEST)

Bé, QuimGil, crec que la meua part de merit és més aviat xicoteta en comparació a la teua. Més enllà dels granets de sorra que intente aportar, estàs fent una gran feina amb l'article! --Túria (disc.) 00:59, 13 abr 2014 (CEST)

Ciutats i pobles a Gal · les

Hola! Many thanks for your corrections. Brilliant! Just added a few articles on towns and large villages in Wales (this level in Wales is called 'Communities') with the corrections all done. If this article is now correct, how do I request using a AWB bot to upload all 700 articles? Moltes gràcies! Wici Rhuthun 1 (disc.) 13:12, 15 abr 2014 (CEST)

We can now also add a sentence based on the percentage of the population which were born in Wales, with reference to the 2011 census [1]. Can you please translate the following: , and x% were born in Wales. Moltes gràcies! Llywelyn2000 (disc.) 09:35, 17 abr 2014 (CEST)

Gràcies

Realment han estat unes viquivacances de pega, doncs han durat una setmana, però no lleve el cartell perquè ara estic en "mode passiu", fent canvis estètics o menors, o revertint vandalisme. Realment m'està venint bé este període "passiu", doncs si mires el ritme que portava abans de posar el cartell (i començar a ignorar a certs usuaris) era malaltís. Si tens temps i ganes (si no, hauré de fer-ho jo) mira totes les referències que s'han demanat a un article considerat bo.--Coentor (disc.) 12:25, 14 maig 2014 (CEST)

Quinzena de la Qualitat

Salut! Acaba de començar la Gran Quinzena Anual de la Qualitat en la què segur que trobes coses que puguis fer. T'animes a participar? --Panotxa (disc.) 07:40, 24 des 2014 (CET)

Selecció nacional

Has vist l'uniforme (:-P)? Una mànega és més ampla que l'altra però les barres coincideixen. Pedro J. Podría ser este. De Lucas (el partit es jugava a Elx). Sent Elx i 2006, doncs, Manolo hauria de ser este, però no ho crec.--Coentor (disc.) 12:53, 26 feb 2015 (CET)

Si tens els convocatòries 2001-2006, podem fer una llista de jugadors convocats per anys. També podem afegir els partits jugats amb la selecció a les seues infotaules.--Coentor (disc.) 13:07, 5 març 2015 (CET)

Gràcies a tu, m.--Maria Fullana de València (disc.) 11:52, 29 ago 2015 (CEST)

Gràcies a tu, m.--Maria Fullana de València (disc.) 13:22, 19 nov 2015 (CET)

Joan Francesc Mira i Casterà

Ei, Túria, havies marcat esta edició com a patrullada, però no és correcta, i l'he revertida. Supose que simplement l'havies marcat com a patrullada per error, però t'ho dic perquè cal fixar-se molt en les edicions dels anònims!. Salut!.--Carles (enraonem) 23:07, 10 des 2015 (CET)

Disculpa

Per suposat que arriben els reis al sud (allà on la terra mor, allà on la calor no em deixe veure el sol). He tingut un lapsus principesc. Les meves sinceres disculpes. -- Gerhidt · disc. 00:51, 6 gen 2016 (CET)

Problemes de drets d'autor: Francesc Boix i Campo

Agraïm les teves contribucions, com a Francesc Boix i Campo, però malauradament hi ha un problema per verificar que realment és un material lliure. No podem acceptar text o imatges copiats d'algun altre lloc incompatible amb la nostra llicència d'ús. Aquest article sembla que s'ha copiat de http://www.enciclopedia.cat/EC-GEC-21072424.xml, i per tant podria ser una violació dels drets d'autor. De forma preventiva, el contingut serà esborrat en breu.

Si creus que l'article no és una violació dels drets d'autor, o si tens un permís del titular legítim per alliberar-lo sota una llicència compatible amb la CC-BY-SA 3.0, pots seguir les següents instruccions:

  • Si tens permís de l'autor, deixa un missatge explicant-ho a Discussió:Francesc Boix i Campo i envia un correu electrònic amb la confirmació del permís a "info-ca (arrova) wikimedia (punt) org". Pots veure la pàgina d'autoritzacions per a més informació.
  • Si en la font original hi ha algun avís legal que digui que es pot utilitzar sota la llicència de Creative Commons Reconeixement i Compartir-Igual, en versió 3.0 o posterior, o bé que està en domini públic, pots deixar un missatge a Discussió:Francesc Boix i Campo amb un enllaç a aquest avís legal. Pots veure les compatibilitats amb la nostra llicència a Ajuda:Republicació/Copyleft.
  • Si ets el titular dels drets: envia un correu electrònic, des d'una adreça que es pugui identificar amb la publicació original, a info-ca(arrova)wikimedia(punt)org i amb una declaració explícita de cessió sota les llicències GFDL i CC-BY-SA, o com a mínim la segona. Deixa una nota a Discussió:Francesc Boix i Campo dient que ja l'has enviat. Pots veure Ajuda:Republicació/Autor de text.

Cal tenir en compte que és possible que el text s'hagi de modificar per a que tingui un to enciclopèdic i que s'adapti a una estructura i estil. A més, formalitzar un permís no és garantia de que sigui acceptat si no compleix amb les nostres polítiques i normes.

Esperem la teva comprensió i que segueixis col·laborant a la Viquipèdia però, si us plau, soluciona o evita aquests problemes.--Discasto (disc.) 11:10, 19 jul 2016 (CEST)

Viquirepte Any Llull de Viquidites

Hola! T'animo a participar al Viquirepte Any Llull! És el concurs d'enguany del projecte germà Viquidites, que celebra el 12è aniversari i posa èmfasi en la creació de citacions sobre l'obra de Ramon Llull i dels escriptors en llengua catalana. T'hi animes? Inscriu-t'hi en aquest enllaç! --Xavier Dengra (MISSATGES) 21:08, 4 ago 2016 (CEST)

Ei!

No et perdes açò fa l'ullet. T'esperem.--TaronjaSatsuma (disc.) 20:41, 12 oct 2016 (CEST)

Bones! Podries fer-me un cop de mà amb la Batalla de Mossul (2016)? A l'article en anglès hi ha coses força interessant (com els punts 4, 5 i 7), però en prou feines puc actualitzar aquesta i un altre article d'actualitat. Gràcies!

País valencià

Tinc una fase valenciana, si poguessis fer un repàs ortogràfic d'Aqüeducte de la Rambla dels Molins i de Teatre Principal d'Alcoi m'agradaria molt. Encara tinc molt més material, però poc de temps. --Flamenc (disc.) 18:45, 20 nov 2016 (CET)

Aforament --> capacitat

Ei, hola, Túria. he modificat una modificació teua perquè aforament no és correcte. La paraula és mencionada ací com a lèxic castellà substitutori. T'ho dic perquè jo tampoc ho sabia fins fa poc, i em va sorprendre: hem de dir capacitat. Salut!.--Carles (enraonem) 03:54, 9 des 2016 (CET)

Bones! Et demano un favor, ja que tu en fas un seguiment de la Batalla de Mossul (2016-2017), em podries fer un cop de mà en les actualitzacions dels dies? Normalment vaig traduint de l'anglès directament i llestos, però últimament diàriament no puc i llavors fer una setmana sensera jo sol és una mica pal perquè no passa res interessant... No sé si coneixes algú més, si és així, entre l'ún i l'altre les actualitzacions seran molt més ràpides i no es farà tant pesat. Gràcies!!--Lucas.espanol (disc.) 23:38, 7 gen 2017 (CET)

Equips valencians de futbol

Caldria estudiar la viabilitat de canviar els noms dels equips valencians de distints esports, vist que no coincideixen els noms dels articles amb els noms oficials, noms persistents en el temps, en cap dels casos, fent menys visibles els mateixos articles al públic que seguix eixos equips. Perquè per més que els canviem el nom, això no farà que normalitzen els noms més prompte. La teua opinió?--Haslf (disc.) 07:07, 24 feb 2017 (CET)

Sí, més o menys això. Estaria interessant posar-los el nom que tenen en l'actualitat, ja que no representen viles i per tant no fereixen sensibilitats. No voldria que açò s'assemblara a altres wikis de menor qualitat i projecció. Comence estandaritzant-ho?--Haslf (disc.) 00:38, 27 feb 2017 (CET)
Xarre massa, vull dir, si X és X no és Y per més que volguérem que fóra Y. La influència ha de ser base no de capitell. "Demà" els demane el seu parer. Gràcies.--Haslf (disc.) 03:09, 27 feb 2017 (CET)
Donat que Taronja i Carles han votat en contra i Coentor està inactiu (havent esperat uns dies a que contestara). La proposta es rebutja i no es tira avant. Ho dic per deixar constància.--Haslf (disc.) 22:49, 4 març 2017 (CET)

Estaria bé guardar el missatge en alguna plana de discussió per si torna a eixir el tema, i vore els arguments. Salutacions.--TaronjaSatsuma (disc.) 09:53, 7 març 2017 (CET)

Viquiconcurs Magnànim i Viquimarató a la Fira del Llibre de València

Fins el diumenge 14 de maig pots participar al Viquiconcurs Magnànim, un repte per a difondre la Cultura Valenciana de la mà de les publicacions de la Institució Alfons el Magnànim.

El concurs culminarà amb una Viquimarató a la Fira del Llibre de València el diumenge 30 d'abril a partir de les 11 h. al Museu de Ciències Naturals, al Jardí dels Vivers de València.

T'esperem! pacopac (disc.) 23:06, 27 abr 2017 (CEST)

Batalla de Mossul

Bones! Com vas de temps? Em pots donar un cop de mà amb l'article Batalla de Mossul (2016-2017). Ara que s'ha recuperat la ciutat per complert, m'agradaria donar-li una empempta i maquejar-lo una mica. L'altre dia em vaig dedicar a separar la cronologia que hi havia perquè no l'actualitzava des de gener, creant Cronologia de la Batalla a l'est de Mossul i ara m'agradaria resumir una mica com ha anat l'enfrontament a l'est i l'oest del Tigris sense ser tant cronològic, i aprofitar la feina feta pels companys anglo i francoparlants pel tema de reaccions i tracte internacional, els crims comesos pels diferents bàndols i les conseqüències a mesura que es vagin publicant. Gràcies!!--Lucas.espanol (disc.) 15:12, 10 jul 2017 (CEST)