Usuari Discussió:Bloguer/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure


Hola, Bloguer! Sigues benvingut a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura (recorda signar prement l'icona Icona per a signar). A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició

Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda

Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi

Proves
La teva pàgina de proves

Don't speak Catalan?

Salutacions cordials

--Pau Cabot · Discussió 19:04, 10 ago 2013 (CEST)

Benvinguts al Bus turístic de la Viquipèdia!

Hola Bloguer! Estem molt contents que hagis volgut participar en el nostre circuit de descoberta sobre la nostra comunitat i missió de forma entretinguda i divertida. Aquests són alguns enllaços que poden ser útils per quan vulguis començar:


Necessito ajuda
Sobre el Bus turístic | Una estona a la Parada d'esbarjo

Necessito ajuda

Sobre el Bus turístic | Una estona a la Parada d'esbarjo

-- Missatge automàtic enviat durant el circuit del Bus turístic per Bloguer (disc.) 17:32, 12 abr 2014 (CEST)

Avís automàtic per robot a Bombardejos atòmics d'Hiroshima i Nagasaki

Hola. Gràcies per col·laborar amb la Viquipèdia. Us donem la benvinguda al projecte; tot i així, hi ha un problema amb les vostres contribucions a la pàgina Bombardejos atòmics d'Hiroshima i Nagasaki i aquestes han estat revertides per un robot que intenta reconèixer i reparar vandalismes i proves d'edició. Si el robot ha revertit una edició legítima, espero que accepteu les disculpes del seu controlador, i que n'informeu a la seva discussió per intentar millorar-ne el seu funcionament. Disposeu de la pàgina de proves per fer les vostres proves d'edició. A més, si sou nou en el projecte, us pot interessar consultar la Introducció o la pàgina d'acollida. Gràcies. --–AvisaBot · (comentaris/incidències) 19:45, 21 maig 2014 (CEST)

Articles absents

T'animo a fer més articles d'aquestes llistes, molts d'ells són temes clau que ens manquen--barcelona (disc.) 17:41, 2 ago 2014 (CEST)

La Bisbal

Hola! Hauries d'adaptar una referència que afirmi que la Bisbal d'Empordà és una ciutat. --Davidpar (disc.) 00:04, 3 ago 2014 (CEST)

Bon Nadal

Arbol de Navidad hecho de mazapán en Göztepe, Kadıköy, Istanbul. A la izquierda frascos con dulces de castaña.

Mejores deseos para el 2015. --E4024 (disc.) 08:46, 23 des 2014 (CET)

FC de Gimnàstica

@Bloguer: M'has posat l'avís de 'Falta enllaçar les paraules més significatives als articles corresponents', abans que acabés l'edicció de la pàgina, ara ja està. Ho podries treure si et sembla correcte tal com ha quedat?--Tiputini (disc.) 10:35, 23 des 2014 (CET)

Quinzena de la Qualitat

Salut! Acaba de començar la Gran Quinzena Anual de la Qualitat en la què segur que trobes coses que puguis fer. T'animes a participar? --Panotxa (disc.) 16:45, 24 des 2014 (CET)

Trobada de Viquipedistes en Andorra

Hola, estic buscant Viquipedistes en Andorra per la nostre trabada. Coneixes algun?--Lib2know (disc.) 14:53, 15 jul 2015 (CEST)

500 mil

Espero que t'uneixis als esforços col·lectius per incrementar el ritme de creació d'articles nous durant l'estiu i assolir els 500 mil articles abans que acabi l'any. Ànims!--barcelona (disc.) 18:34, 19 jul 2015 (CEST)

Ei torno a ser per aquí! Que vindràs a la trobada a Girona d'enguany? Es diumenge 15 de novembre, tens informació aquí Viquiprojecte:Viquitrobada_2015--barcelona (disc.) 13:01, 24 oct 2015 (CEST)

viquimarató gastronomia de l'Empordà

Hola, Hem organitzat una viquimarató/formació sobre la gastronomia de l'Empordà a la Bisbal el 30 de setembre. Hi estàs convidat a participar presencialment o a distància. --Paputx (disc.) 13:11, 15 set 2015 (CEST)

Portal Educació

Hola, et contacto perquè he llegit a la teva pàgina d'usuari que ets professor. Des d'Amical Wikimedia hem creat un portal educatiu amb l'objectiu que els estudiants comparteixin el seu coneixement, tot editant articles de la Viquipèdia com a deures de classe, ensenyant al món allò que estan aprenent. Com que ets viquipedista i professor, ens agradaria demanar-te dues coses: Per una banda que li donis un cop d'ull al portal, ens diguis què et sembla i com el podem millorar, i per una altra que ens diguis si t'agradaria implementar aquest projecte a l'aula durant el proper semestre. Què et sembla?--Kippelboy (disc.) 11:37, 17 nov 2015 (CET)

Feina feta

Gràcies per la feina feta, així agrupada cronològicament llueix més.--barcelona (disc.) 19:08, 7 maig 2016 (CEST)

t'animo a fer una marató tintinaire aquest estiu, és un tema que mereix tenir tota la informació disponible --barcelona (disc.) 17:45, 23 jul 2016 (CEST)

Viquirepte Any Llull de Viquidites

Hola! T'animo a participar al Viquirepte Any Llull! És el concurs d'enguany del projecte germà Viquidites, que celebra el 12è aniversari i posa èmfasi en la creació de citacions sobre l'obra de Ramon Llull i dels escriptors en llengua catalana. T'hi animes? Inscriu-t'hi en aquest enllaç! --Xavier Dengra (MISSATGES) 00:04, 4 ago 2016 (CEST)

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey

  1. This survey is primarily meant to get feedback on the Wikimedia Foundation's current work, not long-term strategy.
  2. Legal stuff: No purchase necessary. Must be the age of majority to participate. Sponsored by the Wikimedia Foundation located at 149 New Montgomery, San Francisco, CA, USA, 94105. Ends January 31, 2017. Void where prohibited. Click here for contest rules.

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey

(Sorry to write in English)

sèries

Veig que vas contribuir a la sèrie 13 reasons. Si ets un fan de les sèries, t'animo a fer-ne els articles, és una pena que per informar-se sobre les emissions de més èxit els lectors sovint hagin de recórrer a altres viquipèdies --barcelona (disc.) 16:51, 30 abr 2017 (CEST)

Usuari autopatrullat

Apreciat company/a, via una petició prèvia heu estat marcat com a usuari autopatrullat.--Arnaugir (discussió) 11:06, 13 maig 2017 (CEST)

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey

WMF Surveys, 20:40, 29 març 2018 (CEST)

Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey

WMF Surveys, 03:38, 13 abr 2018 (CEST)

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey

WMF Surveys, 02:47, 20 abr 2018 (CEST)