Viquipèdia:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Batalla de les Termòpiles (480 aC)

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Batalla de les Termòpiles (480 aC)[modifica]

Viquipediiiiisteeeeeeeeeeessss!!!!! Que opineu d'aquest article que parteix d'una traducció de l'anglesa on té distintiu, on en ‎Leptictidium ha fet una revisió més profunda que el de fossa de les Mariannes i on s'han creat més de 50 articles (no hi ha cap enllaç en vermell)?

Valoracions

 1. Gold Medal ca.svg Qualitat Auu! Auu! Auu! --Mbosch (会話) 15:00, 7 juny 2021 (CEST)
 2. Gold Medal ca.svg Qualitat Voteu amb ànims, viquipedistes; avui potser soparem amb AdQ! PS: per als votants que es preguntin per què voto AdQ quan l'original anglès és «només» ABo; durant la revisió s'han polit i millorat petits defectes que hi havia a la Viquipèdia en anglès (p. ex. referències que no deien el que se suposava que deien), així que el nostre article sí que compleix els requisits d'AdQ.—Leptictidium (digui) 17:25, 7 juny 2021 (CEST)
 3. Gold Medal ca.svg Qualitat Impecable. Honor a aquells, qui siguin, que llur vida han dedicat a millorar aquest article! --Townie (discussió) 18:24, 8 juny 2021 (CEST)
 4. Gold Medal ca.svg Qualitat Συγχαρητήρια! Enhorabona als contribuïdors, una feina increïble com és habitual!--Manlleus (disc.) 23:34, 8 juny 2021 (CEST)
 5. Gold Medal ca.svg Qualitat Quina feinada! Enhorabona als col·laboradors de l'article, que mereixeria una distinció encara més alta! --Willy31igd (parlem?) Flag of Igualada.png Wikipedia-logo-v2-ca.svg 10:01, 9 juny 2021 (CEST)
  1. Comentari Comentari Bona feina als implicats i és d'agrair la traducció de totes les imatges. S'han de pollir petits detalls que he assenyalat amb plantilles. A més a més, crec que hi ha alguns errors de traducció com l'ús del terme «host» en tres ocasions;
   • Heròdot narra que la host persa era tan gran que el riu Equidor quedà sec de tanta aigua que en begueren les tropes aquemènides
   • nom d'aquell que va al davant de les hosts del cel és "Fidel i Veraç" […] i totes les gestes fetes en aliança amb aquestes hosts
   I també en la frase següent; El 1998 també sortí Gates of Fire ('Portes de Foc'), de Steven Pressfield, una novel·la de gran èxit internacional, més fidel als fets històrics, però també amb força llicències. Quan se solucionin, votaré a favor--KajenCAT (disc.) 01:29, 13 juny 2021 (CEST)
   Bon dia, @KajenCAT:. Sóc qui va afegir la paraula «host» durant la meva revisió de l'article de l'Mbosch. Per què dius que és un error de traducció? La primera accepció d'aquest mot al DIEC és «exèrcit en campanya». A la literatura catalana n'hi ha nombrosos exemples, tant en textos originals com en traduccions, tant en documents històrics com en obres recents.—Leptictidium (digui) 14:46, 15 juny 2021 (CEST)
 6. Gold Medal ca.svg Qualitat Quina feinada! Enhorabona a tots els que heu treballat a l'article.Beusson (disc.) 22:19, 5 jul 2021 (CEST)
 7. Gold Medal ca.svg Qualitat--Medol (disc.) 18:43, 9 jul 2021 (CEST)
 8. Gold Medal ca.svg Qualitat--Laurita (Missatges) 21:31, 17 jul 2021 (CEST)

Afegiu els vostres comentaris ací

'