Viquipèdia Discussió:Portal/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Com penjar imatges

Hola, no acabo de veure com penjar imatges, en aquest cas pròpies. M'he de fer la llicència commons? segueixo els passos i em diu not logged in, i això que estic connectada. És per afegir una imatge al nou article que he creat "monument als herois del 1808 a Barcelona". Gràcies el comentari anterior sense signar és fet per Mojuel (disc.contr.) 13:00, 2 set 2008 (CEST)

Enllaç a pàgines orfes

hola, no sé si això tocava posarlo aquí o a la taverna: al portal hi ha un vincle a pàgines orfes que no rutlla --Guillem() 20:38 24 mai, 2005 (UTC)

Complement de la nova portada

Podiem activar aquesta pàgina com vol Micru i utilitzara-la com a complement de la nova portada en construcció (com a la resta de Viquipèdies), la reanomenem a "El portal de la comunitat". M'agrada molt l'estil que s'hi utilitza a la viqui castellana (pels colors i l'estructuració) i s'hi podria posar:

  • Trucs d'utilització de la Viquipèdia
  • El projecte Babel, com a la viqui francesa, (per a què tot aquell usuari nou ho conega)
  • La contribució de la quinzena
  • L'ajuda
  • Tasques pendents
  • Esdeveniments
  • Les votacions
  • La llista de tots els viquiprojectes
  • I crear, com a la viquipèdia anglesa, la imatge del dia

--Pepetps (discussió) 11:24 2 oct, 2005 (UTC)

error al nom de les llengües

A l'actualitzar les posicions els noms nadius de les llengües estan malament, l'ucraïnès té suomi al costat (finès) i el romanès l'ucraïnès. No sé com canviar-ho.--Hei hei (discussió) 18:42, 14 jul 2008 (CEST)

Merci, pel canvi a l'ucraïnès però ara està malament el romanès... si sabés anar a la pàgina que toca... --Hei hei (discussió) 13:36, 17 jul 2008 (CEST)
ja està, mètode Joan Colom, jo m'ho guis jo m'ho com.--Hei hei (discussió) 15:56, 20 jul 2008 (CEST)

portal

Per a mi, el truc sobra i en canvi trobo a faltar un apartat que abans estava a la portada: els enllaços en vermell. Dins la secció que posa traduïu, avalueu etc hi hauria d'haver una llista d'enllaços demanats que anés canviant. Recordo que les suggerències de la portada s'acostumaven a omplir.--barcelona 11:11, 18 des 2005 (UTC)

I una altra coseta, podeu posar si us plau l'enllaç a l'arbre de categories a l'apartat de la viquipèdia d'aquest portal? era molt útil tenir-ho a l'abast--barcelona 15:54, 18 des 2005 (UTC)

Continuo amb suggerències: per què no posem en comptes del truc el consell del dia? a vegades pot ser un truc, altres visitar determinades categories (pàgines requerides, per exemple), navegar per portals, incidir en alguna tasca... sovint els nous no saben què fer, per on començar--barcelona 12:09, 7 gen 2006 (UTC)

La veritat és que no sé com sabria posar en pràctica la teua idea. Si et sents capaç i creatiu, podries mostrar-nos-ho com jo vaig fer fa uns quants mesos per a modificar el Portal. Fes un disseny de com quedaria eixe quadre (que estiga d'acord amb la resta) i després presenta-ho. Si tens qualsevol pregunta o dubte, no dubtes en preguntar-m'ho. somriure --Pepetps (Podem discutir-ho) 12:34, 7 gen 2006 (UTC)

Consell

Hi he posat un nou apartat que és el consell del dia. Suposo que us semblarà bé. Me n'he adonat, però que la pàgina és tirant a caòtica, a l'hora de modificar-la. No sortiria a compte comprimir-la en plantilles? Llull · (vostè dirà) 13:21, 15 jul 2006 (UTC)

Crec que estaria millor posar la plantilla enmig i no al costat dret. Però em sembla genial posar una plantilla de consells. --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 19:57, 15 jul 2006 (UTC)
Si penses això deu ser que no ho veiem igual. En el meu navegador, el costat esquerre és moltíssim més llarg que el dret de manera que ho havia posat així per omplir el buit. Llull · (vostè dirà) 20:26, 15 jul 2006 (UTC)

Dreceres

Es podria incloure la plantilla {{Dreceres importants}} al portal (modificada per que hi encaixi), que en penseu? La veieu útil? --Razor Ramon HG 20:18, 26 set 2006 (UTC)

Error en pàgina corregida

Ei, ahir es va protegir la pàgina just després que un analfabet (ho sento, però veient com escriu, és així) hi afegís un error. Caldria canviar l'espanyol "quechua" pel català "quítxua". --81.38.184.253 19:43, 22 febr 2007 (CET)

Fet Fet! --Oersted (parlem-ne) 20:07, 22 febr 2007 (CET)

enllaç en vermell

Acabo de veure que l'enllaç al dia d'avui està en vermell. Algú s'ho pot mirar...--Gcm 21:33, 2 maig 2007 (CEST)

No hem tornat a avançar als romanesos

Veig que al rànquing hi diu que hem avançat als romanesos. Ara mateix, amb les dades de les portades, em sembla que no és cert, sinó que el nombre d'articles nostres està actualitzat i el dels seus deu ser de fa unes hores.--Pere prlpz 11:40, 6 set 2007 (CEST)

Llo crec que no que si fos asi no u dirian i tu no tens cap idea nova?

Perque tothom vol contradir a la gent si diuen aixo es per alguna cosa... el comentari anterior sense signar és fet per Alton (disc.contr.) 08:33, 14 des 2007 (CET)

Capçalera

Hola,

No hauria de ser...

Si voleu participar amb nosaltres, sigueu benvingut/da! Podeu veure l'ajuda més avall i practicar l'edició d'articles en la pàgina de proves. No oblideu de registrar-vos-hi.

En aquest moment, estem treballant en 78.637 articles i disposem de 4.322 fitxers multimèdia propis, encara que és preferible de carregar-los en a WikiCommons perquè així totes les Viquipèdies en tindran profit. Podeu veure les darreres modificacions a Canvis recents.

Que ningú se m'enfadi si és correcte en valencià! (o si m'he equivocat) ;) --Meldor 00:51, 22 set 2007 (CEST)

Sobre els "de" no n'estic segur. "Hi": està bé perquè substitueix "a la Viquipèdia". Sobre l'"en" crec que hauria de ser "a", ja que va abans d'un nom propi marcant una localització (mirant la GNV). --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 12:41, 22 set 2007 (CEST)

Avalueu

L'apartat "Avalueu", en aquest moments, no es pot actualitzar adequadament. L'increment de propostes desborda la capacitat d'anar-lo actualitzant. Crec que caldria fer algun canvi.--Peer (discussió) 01:01, 27 gen 2008 (CET)

En general, l'actualització de l'apartat Coordinació no s'està realitzant i sovint va força endarrerida; i en alguns casos en el que hi ha força activitat (per ex., en l'avaluació) encara és més complicat i tot va més desfasat. Podria simplificarse si només s'anuncien les novetats (Darrera demanda, Artcile distingit, etc.) i, per tot l'altre, s'enllaça a la pàgina corresponent per als que vulguin conèixer les darreres propostes o cerquin més informació.--Peer (discussió) 10:36, 16 març 2008 (CET)

Fusionar articles

Dissolució i solució no són el mateix per tant no veig que s'hagi de fusionar, en tot cas, remarcar la diferència de l'un i de l'altre.--Homespider (discussió) 00:29, 23 feb 2008 (CET)

Progres

Perquè el progres hi ha al 14-16-17 i el 15?¿?¿ --Cbcbc 18:50, 5 maig 2008 (CEST)

Consulta aquesta discussió. --Quico (discussió) 21:11, 7 maig 2008 (CEST)
En concret és Viquipèdia:La taverna#Llista de viquipèdies (a la tertúlia d'abril).--V.Riullop (parlem-ne) 09:26, 8 maig 2008 (CEST)

CRIT D'EMERGÈNCIA!

Bon dia a tots!

Un dels meus objectius en la Viquipèdia és patrullar tots els articles que s'han creat recentment. El problema és que NO dono l'abast i hi ha articles que es van crear fa un mes pendents de ser patrullats.

Alguns viquipedistes haurien de apartar per uns dies la seva feina i dedicar-se a posar al dia els articles i patrullar els que ens queden.

Molts dels que llegiu aquesta crida segurament haureu contestat a l'enquesta feta fa uns mesos sobre els hàbits, etc. dels viquipedistes. No sé si us en recordareu; però hi havia una pregunta que preguntava quant creiem que és d'important patrullar els articles. Jo vaig contestar que era molt important, i és que ho és. Imagineu-vos que la Viquipèdia no patrullés els articles nous: estaria tot ple de faltes, sense l'estil de la viquipèdia, miniesborranys, desordre, incongruències! És difícil d'imaginar-ho, no?

Doncs és per això que vull conscienciar als viquipedistes que s'ha de patrullar i controlar periòdicament que no quedi cap article erroni.

Ja podeu començar, com més aviat millor aquí. ÀNIMS!!

--Davidpar (discussió) 12:53, 2 març 2009 (CET)

cerca

No sé si ja s'ha discutit algun cop, però volia proposar moure la casella cerca cap amunt de la columna / navegador. A gairebé totes les altres wikis està amunt de tot, la raó per a mi és senzilla, per als usuaris de portàtil amb pantalla petita és molt poc pràctic haver de baixar sempre a "cercar" la casella cerca. --GemmaMR (discussió) 00:34, 1 abr 2009 (CEST)

PROGRÉS DE LA VIQUI CATALANA EN RELACIÓ A LA VIQUIPÈDIA EN XINÈS!

Ei viquipedistes! No sé qui se n'encarrega, però m'agradaria fer una petició als qui ho fagin (els "màsters", suposo)... Cada dia que em connecto a la Viquipèdia vaig al Portal viquipedista i miro el "Progrés" de la viqui en català en relació a la viquipèdia en noruec (a sobre nostra) i la viquipèdia en finlandès (a sota). Bé doncs, la meva demanda es que sempre que hi entro, veig la viquipèdia en xinès per sobre de la viquipèdia en noruec! i m'agradaria poder saber quina és la diferència entre la viquipèdia en xinès i la viquipèdia en català. Penso que, com jo, molta gent ho trobaria interessant. Ho dic perquè, quan veig el "Progrés", m'agrada veure que la producció en català és més alta (no sé si de més qualitat, però..). Cada dia anem creixent. I creixem a un ritme més alt que les viquis en noruec i en finlandès. Cada dia ens allunyem més dels viquipedistes finlandesos (que, per cert, vam passar per setmana santa) i ens apropem més als de noruecs. I m'agradaria saber si en relació al xinès també ens hi anem apropant. Doncs ja està, res més. Si ho trobeu interessant digueu-ho així podem aconseguir que ho posin. Moltes gràcies i endavant amb la nostra viquipèdia!

Comptador

Em sembla que hi ha un problema amb el comptador d'articles, que es va bloquejar des setmanes a 289.436 articles in no canvia, tot i que vaig publicar uns deu articles. Algú pot explicar-me? --Flamenc (disc.) 23:55, 22 oct 2010 (CEST)

Canvi de nom?

No seria millor que aquesta pàgina es digués Portal:Viquipèdia enlloc de Viquipèdia:Portal? --Bestiasonica (disc.) 00:42, 16 set 2011 (CEST)

És debatible, però per mi millor com està perquè no és un portal sobre contingut sinó sobre la comunitat. Ara bé, d'acord a fer la redirecció.--Pere prlpz (disc.) 13:56, 24 maig 2013 (CEST)

Viquipèdia ucraïnesa

Bon vespre, acabe de veure que la viquipèdia ucraïnesa ha passat davant la noruega però que l'enllaç continua enviant a la noruega; ho he volgut canviar i no ho he sabut fer. Que vos vaja tot molt bé. Slava Ucraïna! Bona nit! Capsot (disc.) 23:21, 9 nov 2011 (CET)

Idiomes ambaixada

He posat la llista d'idiomes de la secció de benvinguda a l'ambaixada en ordre alfabètic, per fer-la més neutral.--PeioR (disc.) 07:06, 11 maig 2012 (CEST)

botó "Inicieu l'article"

Caldria arreglar l'error que apareix a l'apòstrof del botó "Inicieu l'article".--FloiT (disc.) 09:06, 10 oct 2012 (CEST)

Fet, gràcies per l'avís. És un missatge del sistema que ara està fallant incomprensiblement. Ho he solucionat posant-lo com a paràmetre en lloc del missatge per defecte. --V.Riullop (parlem-ne) 09:31, 10 oct 2012 (CEST)

Error amplada columna?

Veig la primera columna d'una amplada excessiva, que m'ocupa tota la pantalla. Les columnes s'haurien d'ajustar a l'ample de la pantalla, i ara no passa.--Pere prlpz (disc.) 13:54, 24 maig 2013 (CEST)

Jo també ho veig així. Opino que caldria evitar l'aparició del scroll horitzontal. --Bestiasonica (disc.) 18:11, 24 maig 2013 (CEST)
A mí també em passa. L'amplada no se m'ajusta al 100% de la pàgina--Kippelboy (disc.) 18:47, 24 maig 2013 (CEST)
(/me Aquests que no usen programari lliure sempre donant problemes...) En reportar problemes tècnics acostumeu-vos a donar pistes sobre el vostre en:user agent (l'enllaç extern ho diu). Jo ho veig bé amb Firefox, Chrome i IE. --V.Riullop (parlem-ne) 19:56, 24 maig 2013 (CEST)
Jo també m'havia adonat i he enviat un missatge a l'Arnaugir que havia renovat fa poc el portal.--Manlleus (disc.) 20:02, 24 maig 2013 (CEST)
@V.Riullop: Jo estic amb Chromium i Firefox en Linux (tot programari lliure) i es veu l'error igual, i aposto que vía mobil també.--Manlleus (disc.) 20:04, 24 maig 2013 (CEST)
Solucionat! Devia ser error d'alguna plantilla o subpàgina i algú ho ha modificat. Ara ho veig bé.--Manlleus (disc.) 20:09, 24 maig 2013 (CEST)
No veig cap canvi relacionat des d'ahir. Potser calia refrescar. --V.Riullop (parlem-ne) 21:18, 24 maig 2013 (CEST)
Potser és el que realment ha passat.--Manlleus (disc.) 21:36, 24 maig 2013 (CEST)

Usuaris actius

Bones, seria possible que on diu "1522 usuaris actius" la paraula actius enllaci a alguna pàgina on expliqui què significa usuaris actius? O no ho trobeu necessari?--Kippelboy (disc.) 08:13, 28 maig 2013 (CEST)

Tenim alguna pàgina que ho expliqui? Si no, es pot fer una cosa així.--Arnaugir (discussió) 10:07, 28 maig 2013 (CEST)
Aquí ho explica una mica, es podria copiar el descriptiu al tooltip i potser enllaçar la llista al número.--Kippelboy (disc.) 11:08, 28 maig 2013 (CEST)
Fet Fet! he afegit el tooltip. La pàgina d'estadístiques està enllaçada més avall, enllaçar-la des d'aquí confondria.--Arnaugir (discussió) 11:19, 28 maig 2013 (CEST)

Articles proposats aleatòriament per bot

Hola, com esteu? Notifico alguns usuaris que normalment s'interessen per temes similars: Vriullop, Pere prlpz, Bestiasonica.

Voldria saber què us semblaria si les llistes de 8-9 articles del tipus Plantilla:LlistaCurtaMillorar que surten a l'apartat "Tasques per fer", que actualment es genera a mà i canvia segons el dia de la setmana (per tant, hi ha set variants), fos una sola plantilla que s'actualitzés cada dia amb bot agafant una mostra aleatòria de la categoria de manteniment corresponent.

Penso que fer-ho així alleugeriria feina manual (que, d'altra banda, gairebé no fa ningú, bàsicament se n'encarrega en Bestiasonica de tant en tant) i, a més, proporcionaria una llista més diversa que potser faria que els viquipedistes hi passessin més sovint per trobar feina per fer.

Ja direu. Òbviament amb la proposta va implícit que m'encarregaria jo mateix de programar el bot.--Arnaugir (discussió) 23:18, 9 març 2014 (CET)

Tinc el bot a punt--Arnaugir (discussió) 14:08, 10 març 2014 (CET)
Endavant, és una millora per fer-ho més simple. Pensant en aquestes necessitats, he creat {{llista aleatòria}} que pot ser útil en lloc de necessitar un bot, un exemple simple a {{Mentor/Aleatori}}. --V.Riullop (parlem-ne) 14:30, 10 març 2014 (CET)
He tirat pel dret i el bot ja funciona. Cada dia a les 3 de la matinada actualitzarà les llistes, excepte les tres primeres (articles per crear, esborranys i pàgines sense categoria). La plantilla {{llista aleatòria}} serviria però igualment caldria entrar els articles manualment, penso que amb el bot ens estalviem una bona feina i, a més, cada dia canviaran els articles.--Arnaugir (discussió) 14:46, 10 març 2014 (CET)

Viquipèdia:Portal/Tasques

Pregunta:Com s'actualitza aquista página: hi ha algunn bot o es fa manual?--Kippelboy (disc.) 08:12, 23 set 2014 (CEST)

I invite to participate. And create table for wikipedia of Hispanoamérica.--Kaiyr (talk) 12:13, 26 September 2014 (UTC)

Hello, Dear wikipedians. I invite you to edit and improve this article and to add information about your and other country.--Kaiyr (disc.) 12:25, 31 oct 2014 (CET)