Ajuda:Versió per a impressora

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Si utilitzeu l'aparença per defecte (MonoBook), el MediaWiki utilitza Cascading Style Sheets per especificar l'estil i disposició de la versió per a impressora d'una pàgina. En navegadors moderns, la funció d'impressió del navegador hauria de seleccionar automàticament aquest full d'estil quan imprimiu un article. Per tant, tot el que necessiteu saber, normalment, és l'opció "Imprimeix" del vostre navegador.

Si esteu utilitzant altres aparences, més velles com la "Clàssic", podeu tenir una versió imprimible d'una pàgina utilitzant l'enllaç "Versió per a impressora", o bé afegint el text "&printable=yes" a l'adreça URL, per exemple

//ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Ajuda:Versi%C3%B3_per_a_impressora&printable=yes

Podeu crear la URL de la versió per a impressora d'aquesta pàgina amb:

{{fullurl:{{FULLPAGENAME}}|printable=yes}}

Utilitzant l'aparença MonoBook, la impressió d'una pàgina normal hauria d'incloure automàticament la seva versió, tot i que no sigui a la pantalla. Tanmateix, hi pot haver algunes diferències: depenent de la vostra configuració d'impressora pot incloure els números de pàgina, etc. Per comprovar què obtindreu, utilitzeu l'opció d'exemple d'impressió del vostre navegador.

La definició de fulls d'estil es troba en aquesta pàgina:

//ca.wikipedia.org/skins-1.5/common/commonPrint.css