Usuari Discussió:Culturaactiva

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

, Culturaactiva

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Culturaactiva/Arxiu 1 en data 18-04-2020.

Annadecorts (discussiócontribucions)
Resposta a «Música moderna»
Amortres (discussiócontribucions)

Mira't l'article, he començat a neutralitzar i referenciar, començant per la part d'història, eliminant el contingut amb biaix, tal com se t'ha comentat per diferents editors. Malauradament, hi ha tant text sense referenciar i o neutral, que s'ha de començar de nou. Et convido, de nou, a que revisis les polítiques. En molts articles, la part d'opinió, com la que inclous en general en l'article, es posa en apartats "controvèrsies" o similars, crec que és una bona manera de salvar alguna part del teu treball, si és que està ben documentat.

Resposta a «Organització no governamental»
Alzinous (discussiócontribucions)

He reordenat i reanomenat les seccions finals de l'article Brega pels pols per tal d'adaptar-les al llibre d'estil de la VC (VP:LE). Espero que estiguis d'acord amb aquesta edició. Si tens qualsevol comentari, dubte o pregunta sobre aquest tema o sobre qualsevol altre o necessites ajuda, deixa'm un missatge. Salutacions i gràcies per la feina.

Culturaactiva (discussiócontribucions)

Personalment ho trobava més estètic i permet donar més rellevància a la biografia perquè la gent cerqui més info si vol. Però ja són dues advertències. Corregiré la resta d'articles on ho he fet, però deixeu-me temps.

Alzinous (discussiócontribucions)

Tot el temps que vulguis i també l'ajuda si la necessites. El meu missatge no pretén ser un advertiment (sona massa amenaçador), només és la notificació d'una col·laboració en un article que vas iniciar. Doncs això, si vols qualsevol cosa estic a la teva disposició. No dubtis en posar-te en contacte si ho trobes oportú. Gràcies per respondre :-)

Culturaactiva (discussiócontribucions)

Ok, gràcies :)

Amortres (discussiócontribucions)

He proposat l'esborrat de l'article, té moltes deficiències i la seva reparació requereix refer-lo per complet. No es parla gens de les reclamacions territorials dels diferents països sobre tots els territoris polars, només de Groenlàndia i Islàndia, i el contingut d'aquestes seccions és descriptiu sobre el territori i la pertinença a la UE o la OTAN. Es parla de Viseu i Singapur... Informació molt esbiaixada

Culturaactiva (discussiócontribucions)

Agreixo que m'ho diguis.

El problema de la geopolítica és aquesta. És difícil ser impercial, que nno dir que no s'aconsegueixi.

Aniré per punts i miraré de fer-ho amb tu si això no t'importa:

-Viseu no és esbiaixat perquè he vist la ciutat amb els meus ulls i no és una ciutat-jardí. També he estudiat profundament què vol dir la ciutat-jardí?

-Singapur s'hi apropa enormement. L'he estudiada tot i que no hi he anat. Bàsicament es pot dir que és una ciutat jardí perquè s'han ideat barris de forma a evitar els desplaçaments (pol·lució) degut a les compres. També he pogut informar-me que s'ha concebut la xarxa viària per evitar que la gent es deplaci amb cotxe i prefereixi el bus. A més aa més hi ha tota una construcció de vegetació sobre edificis i asfalt per tal d'incrementar notablement la presència de verd i disminuir l'impacte de tota contaminació.

Dit això:

La construcció de la nova ciutat ecològica que vol Aràbia sauddita i tinc coneixement d'altres casos ja construïts és propaganda així mateix ho expliquen diversos diaris diferents consultats. Aleshores vaig consultar el Times, després vaig mirar la premsa francesa, Courrier Internacional, vaig voler saaber-ne més i vaig trobar un documental, vaig pensar que calia saber-ne més i vaig mirar si trobava més coses i bàsicament la premsa francesa en general n'ha parlat i tots conclouen la mateixa cosa: és propaganda.

En quant a les deficiències:

Hi estava trebaallant i volia continuar per tal de completar-ho però me l'has esborrat de cop i volta sense que pugui dir-hi res.

Pel que fa a allò que anomenes descriptiu, descric el problema, també he d'abordar-ho amb més info. Però m'has esborrat l'article i no has deixat que continuï fent la feina.

Per tant, veig bé que m'avisis que pot haver-hi esbiaix i llavors podem fer-ho plegats. Si estàs informat de l'assumpte podem completar-ho tot, escriure'l tot i posar-hi les parts necessàries.

Gràcies.

Amortres (discussiócontribucions)

Bona tarda. Recorda que viquipèdia és una enciclopèdia, i ha de ser forçosament imparcial, i en un grapat d'articles què has participat, el contingut és tendenciós i ple d'opinió, i un to informal, just el contrari del què ha de tenir un article enciclopèdic. Hi ha greus mancances de referències en els articles, i les intervencions que no estiguin ben fonamentades no es poden incloure, especialment si s'inclou opinió. L'article no està esborrat però està proposat per ser esborrat, pots veure-ho a Viquipèdia:Esborrar pàgines/Propostes.

Culturaactiva (discussiócontribucions)

Ok,

Ara que estàs en línia el podem revisar conjuntament?

Amortres (discussiócontribucions)

Ja tens les indicacions de què has de fer. Primer, llegir-te a fons les polítiques i entendre què és el què no has fet bé, que son unes quantes coses. Ho trobaràs a Viquipèdia:Els cinc pilars. I després, eliminar qualsevol cosa que sigui una opinió i investigació original, eliminar tot el text no neutral, eliminar qualsevol cosa que no sigui explícitament referent a les disputes territorials dels diferents països que reclamen una part del territori, formatar el text correctament i referenciar qualsevol cosa controvertida.

Resposta a «Brega pels pols»
Leptictidium (discussiócontribucions)

Bon dia. En referència als articles sobre geopolítica que has escrit o ampliat, et prego que facis un cop d'ull a «Viquipèdia:Punt de vista neutral». Gràcies i salut.

Resposta a «Geopolítica»
Capsot (discussiócontribucions)

Molt bon dia! Espere que vos vaja tot molt bé a tu i tots els teus durant aquest peri'ode molt complicat. Gràcies per tota la gran faena que fas amb gran qualitat i la teua constància! Impressionant el que fas, sobretot per Andorra!!! T'escric ja que s'estan fent les eleccions de la Junta de la Fundacio' Wikimedia (però potser ja ho saps) i crec que hi tens dret de vot, si no has votat ja. Trobe que hem de demostrar que la nostra comunitat té molta força, empenta i vitalitat mitjançant una participacio' important; ja hem assolit un 25% de participacio' i gràcies a tots vosaltres podem pujar encara si no has votat. Espere que hi votaràs, si encara no ho has fet i t'ho agraisc. Per a entendre de qué es tracta (molta gent no en té ni idea dissortadament), he elaborat una mena de balanç amb el meu parer sobre els candidats amb un enllaç penjat a la Taverna on es diu diverses coses sobre les eleccions (segon apartat, Viquipèdia:La_taverna/Novetats o directament al meu enllaç: Usuari:Capsot/Eleccions). De nou, moltes gràcies per les teues contribucions constants i de gran qualitat. Et desitge una molt bona setmana i un excel.lent estiu. Fins ben prompte! Una abraçada! Claudi/Capsot

Culturaactiva (discussiócontribucions)

Hola,

T'agraeixo moltíssim que m'hi convidis. Vaig veure efectivament que havien començat unes eleccions, de les qual no feia idea, però tot just havia de marxar a Barcelona de viatge. M'hi he estat gairebé 4 dies i no sempre hi he tingut internet. Per això no he participat. Però ara em sembla que és massa tard perquè el termini s'ha acabat. Per la propera vegada podreu comptar amb mi.

Capsot (discussiócontribucions)

Bon dia! Moltes gràcies pel teu missatge. No passa res. Ho farem molt millor una altra vegada, tot esperant que tinguem un representant de la nostra comunitat per a defensar els nostres valors i la nostra llegua! Que et vaja tot molt bé! Ja comptaré amb tu! Pots escriure'm per a qualsevol cosa també. Una abraçada! Claudi/Capsot

Culturaactiva (discussiócontribucions)

T'agraeixo que comptis amb mi. Comptaré amb tu doncs per qualsevol cosa. Veig que has escrit "ho farem millor" i això em fa por perquè no soc ningú de molt aconsellable per a prendre decisions estratègiques. Vaig el meu treball sense demanar mèrit, tot i que convençut que seré capaç de donar valor afegit al català. Això sí, em plau que comptis amb mi, ho també comptaré amb tu. Gràcies de nou.

Capsot (discussiócontribucions)

Bon dia! De res, quan dic "ho farem" és comptant tota la comunitat, no només tu. Estic segur que molts companys, no només els membres de la nostra associacio' Amical sino' viquipedistes de diversos àmbits, estaran disposats a ajudar encara que siga amb coses molt puntuals! Ets molt modest; és una gran qualitat però sé que pots portar molt més del que penses, i trobe que si tenim ganes d'aprendre i millorar, i crec que és el teu cas, doncs podem anar més lluny encara, i potser algun dia podràs prendre decisions estratègiques i capitals tot i que en dubtes ara! Au, gràcies a tu! Una abraçada! Pots escriure'm quan vulgues! :)

Culturaactiva (discussiócontribucions)

Gràcies pels ànims. Però de debò que no soc gaire adequat per això. Fins i tot m'havia pres "ho farem" per mi i anava per tothom :) en tot cas continuem treballant ^^

Capsot (discussiócontribucions)

Bon dia, formes part del "tothom"... :) Segur que portaràs molt, au, no tingues tanta poca confiança en el que pots fer. Compte amb tu primer i també amb els altres! Fins ben prompte! Una abraçada, molt bon cap de setmana!

Culturaactiva (discussiócontribucions)

Una altra gran abraçada i un escalf molt gran. Gràcies.

Resposta a «Bon dia!»
Medol (discussiócontribucions)

Felicitats @Culturaactiva: !

Abans de res, gràcies per contribuir al concurs per crear i millorar 10.000 articles a la Viquipèdia amb edicions en articles que van des d'Estat sobirà a nacionalisme.

A part de reconèixer l'esforç als tres primers classificats, ens vam comprometre a sortejar-ne un quart. Així ho hem fet i has estat l'afortunat. T'endús el sorteig del mes de juny. Es tracta d'una capsa regal d'experiències per viure, sentir i compartir on pots escollir entre restaurants, rutes culturals i natura, entre d'altres. Les activitats proposades són per fer principalment a Catalunya i tens dos anys per escollir la que més t'agradi i gaudir-la.

Ara només cal que ens indiquis a través d'un correu a secretaria@wikimedia.cat on t'ho hem d'enviar. Recordem que aquest regal és possible gràcies a Amical Wikimedia, l'organització independent de voluntaris que fomenta el coneixement lliure, la llengua i la cultura catalanes.

Aprofitem per animar-te a seguir col·laborant intensament al projecte!

Culturaactiva (discussiócontribucions)

Moltes gràcies pel regal. La veritat és que no m'esperava ara mateix cap regal. Tampoc no he estat escrivint a la Viquipèdia per rebre'n, però tanmateix, em posaré en contacte amb l'amical. Moltes gràcies de nou.

Culturaactiva (discussiócontribucions)

Bon dia @Medol,

No aconsegueix pas que el missatge s'enviï. No sé pas si l'adreça electrònica és correcta o potser he de corregir algun caràcter. Només era això.

Gràcies.

Medol (discussiócontribucions)

El correu és correcte, però si el problema persisteix si vols prova a enviar el missatge també a coordinacio@wikimedia.cat

Gràcies

Culturaactiva (discussiócontribucions)

Gràcies.

Resposta a «Els 10.000 articles vitals»
Capsot (discussiócontribucions)

Espere que et vaja tot molt bé.

No et coneixia, però veig que portes cert temps editant ací i amb gran qualitat. Moltes gràcies i enhorabona! Tant de bo continues fent-ho i ajudant a millorar la Viquipèdia.

T'agrairia que participares al vídeo que fem per al 20é aniversari de la Viquipèdia! Amb un nom com "cultura activa" trobe que hauries de fer alguna coseta per a demostrar que som una gran comunitat, i sé que ho faràs molt bé. En Sorenike ha deixat més detalls a la Taverna però tens més avallet les dades essencials:

"Si esteu interessats a participar-hi, heu de gravar-vos durant uns 10 o 15 segons màxim, explicant molt breument què significa, què en penseu o per què és important per a vosaltres la Viquipèdia i desitjar-li un feliç aniversari, un per molts anys, etc. És important que el vídeo que feu estigui en format horitzontal; pel que fa a la qualitat, no és un requisit indispensable, però és un valor afegit que en tingui un mínim.

Una vegada tingueu el vídeo, el podeu enviar a viquipedia@wikimedia.cat, on el rebrà la persona encarregada de l’edició."

En teoria s'havia d'enviar abans de mitjans de la setmana vinent però com més aviat millor per a Marc, el company que es dedica tan gentilment a l'edició.

Espere que t'hi engresques, i que puguem comptar amb tu! Una abraçada! Molt bon cap de setmana! Claudi/Capsot

Culturaactiva (discussiócontribucions)

Bon dia,

Fa il·lusió tot això. Moltes gràcies, m'hi fico abans no acabe la setmana vinent i així ho teniu. Una gran abraçada i bé, a veure si no surto massa lleig al vídeo :)

@Culturaactiva

Capsot (discussiócontribucions)

Segur que no! Amb la meua barba jo sí que espantaré les persones! :) Bon diumenge! Una altra abraçada!

Culturaactiva (discussiócontribucions)

Hola Capsot. M'ho he repensat i potser no voldria que sortís la meva imatge. Ara bé, segueixo redactant a la Viquipèdia i voldria proposar una sèrie de línia a l'amical catalana per tal que creixi el contingut de qualitat. Si en formes part, estaria poder-t'ho presentar a tu i després vosaltres jutgeu si penseu que és oportú o no.

Resposta a «Bon dia!»
Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Hola, en aquest article la major part de text no té cap referència, no es pot comprovar gaire be res, sembla un treball inèdit tot i ser el resultat de la traducció d'altre llengua on, de ben segur, són més laxos en el tema de la verificabilitat. Tanmateix la referència que surt amb el número 2 és de notació curta i no enllaça amb res, ni tant sols hi ha el llibre/publicació al que hauria de fer referència.

Culturaactiva (discussiócontribucions)

Hola. Bé, agraeixo que m'enviïs el missatge. La veritat és que no sé pas com referenciar l'article perquè a partir de l'Edat mitjana, Eslovàquia és sota mans hongareses i, tot o gairebé el que passa a Hongria, també passa a Eslovàquia. En no haver aconseguit trobar pràcticament cap biografia sobre la història d'Eslovàquia, he hagut de procedir a fer això:

  • copio i enganxo allò de la història hongaresa que també succeeix a Eslovàquia
  • copio i enganxo allò de la història txeca que també succeeix a Eslovàquia
  • tradueixo allò que he trobat a la versió anglesa d'Història d'Eslovàquia

Amb això he aconseguit reconstruir la història d'Eslovàquia. Però, és clar, hi ha referències que ja hi eren i potser no enllancen a res, i, més important, no puc referenciar tot l'article amb articles de la Viquipèdia.

Si trobes cap solució, és ben agraïda.

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Doncs ja saps que allò que no es pot verificar no pot ser publicat. Abans ja he deixat l'enllaç a un dels pilar del projecte Wikimedia: Viquipèdia:Verificabilitat. Potser aquest és el motiu que molts articles no estiguin més desenvolupats. Recorda: Viquipèdia:Citau les fonts

Culturaactiva (discussiócontribucions)

Miraré de corregir-ho. El treball no és inèdit. Hi ha biografia sobre la història d'Eslovàquia. El que passa és que no són ni en anglès, ni francès, ni català o castellà, que són llengües que sé parlar. En no tenir accés a les de llengua eslovaca, he procedit a fer aquesta composició, però, tot i això, tot allò que replego d'Hongria, puc referenciar-ho i tot el que replego de les fonts angleses i franceses, també. Deixa'm uns dies sisplau perquè l'article és tan extens que n'he de fer una revisió de dalt a baix quan l'hagi acabat.

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Ep! que jo no he posat cap termini! només són «puntualitzacions» sobre la manca de referències. Ves fent, es tracta d'anar millorant els articles. Gràcies per la teva feina.

Culturaactiva (discussiócontribucions)

A tu. Cap problema :)

Resposta a «Història d'Eslovàquia»

Enviament màscares de la Viquipèdia 2021

4
Sorenike (discussiócontribucions)

Hola! T'has apuntat per rebre una de les màscares amb motius viquipèdics. Necessitem informació sobre la ubicació on vols que l'enviem. Escriu-nos un correu electrònic a secretaria@wikimedia.cat amb el teu nom i cognoms, usuari a la Viquipèdia i adreça postal. Les teves dades seran usades únicament per enviar-te la màscara i seran eliminades després de l'enviament. El tractament de les dades és a càrrec de l'Associació Amical Wikimedia. Salutacions.

Culturaactiva (discussiócontribucions)

Hola @Sorenike,

He intentat enviar-vos un missatge amb aquesta adreça electrònica que m'heu proporcionat però el meu correu electrònic diu que no existeix i no em deixa enviar-lo.

@Culturaactiva

Sorenike (discussiócontribucions)

Hola! He corregit un problema que hi havia el codi que no deixava copiar l'@. Ara hauries de poder enviar-lo sense problemes :)

Culturaactiva (discussiócontribucions)
Resposta a «Enviament màscares de la Viquipèdia 2021»
Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Bon dia @Culturaactiva,

Com a usuari ben actiu del projecte, ens faria molta il·lusió que poguessis lluir un dels tres models d'aquest petit regal amb motiu dels 20 anys del projecte global Viquipèdia. Així quan arribin els 20 anys de l'edició en català al març, podràs celebrar-los millor que mai! Què et sembla? Salut i una aferrada virtual.

Culturaactiva (discussiócontribucions)

Molt agraït. I tant! Ohhhhh Estic molt content. No ho sabia que això passava també a la Viquipèdia. Què guai! Gràcies. Què s'ha de fet per tenir-les?

Culturaactiva (discussiócontribucions)

He vist com s'ha de fer. No cal que m'ho indiquis. Gràcies.

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

A la portada de la Viquipèdia veuràs que sempre hi ha tres bànners desplegables. El tercer, just a tocar de l'actualitat, és una pestanya als viquiprojectes en línia, reptes i concursos de la comunitat. Sempre està bé participar-hi i veure què hi ha en marxa, fan caliu de comunitat i tenen l'objectiu de redreçar biaixos de tota mena de contingut.

Sovint intentem crear el màxim d'articles d'una temàtica o d'una llista necessària en el mínim temps possible, i d'altres vegades hi participen institucions museístiques, biblioteques, arxius, etc. Crec que et farà molta patxoca! L'enllaç és aquest: Viquipèdia:Coordinació de concursos i viquiprojectes.

No te n'estiguis de remenar enllaços i botons al projecte, sempre hi ha quelcom nou i interessant per fer ;)

Culturaactiva (discussiócontribucions)

Moltes gràcies. Doncs m'hi fixaré, estaré molt atent i miraré de contribuir-hi. Moltes gràcies novament,

Resposta a «Viquipèdia i regals»