Usuari Discussió:Daniol

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Daniol! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint perfectament l'esperit del projecte. Per fer traduccions us pot ajudar l'Amical-bot. Visiteu la seva pàgina on s'explica com fer-lo servir.


Consell del dia: Podeu proposar una pàgina per a que un administrador l'esborri. Per a fer això, editeu la pàgina que voleu que s'esborri i poseu-hi {{destrucció|motiu per a esborrar la pàgina}}.}}

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?

--Manu bcn 16:28, 20 mai 2006 (UTC)


Si has tret aquest mapa de http://www.pueblos-espana.org , ens podries indicar a quina part de la web específicament permet la lliure distribució, còpia i modificació d'aquest mapa?. En qualsevol cas, dubte que aquest mapa siga propietat d'eixa web, i que molt probablement haja estat extreta d'una Guia Michelin o Guia Campsa o semblant sense el seu permís. --Joanot Martorell 16:24, 25 mai 2006 (UTC)

mapa termini municipal elx[modifica]

la imatge és de http://www.pueblos-espana.org. respecte al que dius, la web no hi ha cap explicació sobre l'ús d'imatges. En tot cas, propietat seva no és, i això significa que és lliure de distribució.

no és de cap guia michelin... ;/

Llicències d'imatges[modifica]

Hola. A la Imatge:Camp de Les Baies 001.jpg dius que "Llicència: Creació pròpia". Això és l'origen, que està bé explicar-ho, però no és la llicència. A la Imatge:Antonio Gomis Agulló en 1993.jpg dius que "La seva reproducció o difussió ha de ser amb propòsits personals o acadèmics". Aquesta condició no és compatible amb la viquipèdia. Hauries de posar explícitament alguna de les llicències que hi ha a Viquipèdia:Avís de drets d'autor de material audiovisual. Si són imatges pròpies l'habitual és {{DP-Propi}} que vol dir que les lliures al domini públic. --VRiullop (parlem-ne) 18:01, 25 mai 2006 (UTC)

Si us plau, podeu especificar qui és l'autor o el propietari de les fotografies que hi has pujat a Commons sobre les Baies? D'on els has tret? Quina llicència d'ús tenen? Ací s'ha d'especificar amb detall tot per a assegurar-se que no s'estiga infringint cap llei sobre drets d'autor. Com més aviat ho aclarisques millor, perquè altres admins de Commons ja l'han assenyalat com a possible esborrament per manca d'informació. Gràcies. --Joanot Martorell 10:23, 5 jun 2006 (UTC)

Antonio Gomis Agulló[modifica]

La pàgina d'Antonio Gomis Agulló resulta entranyable, però em sembla irrellevant per a una enciclopèdia. Així ho he expresat a la seva pàgina de discussió. --VRiullop (parlem-ne) 18:24, 25 mai 2006 (UTC)

Que quedi clar que el problema no és les Baies sinó l'article sobre Antonio Gomis Agulló. Encara no tenim descrit a la viquipèdia el problema amb aquest tipus d'articles però, per exemple, ho pots veure a es:Wikipedia:Páginas de autopromoción o bé a en:Wikipedia:Vanity guidelines. --VRiullop (parlem-ne) 20:53, 25 mai 2006 (UTC)

Consells[modifica]

  • No pugis imatges amb copyright
  • No pressuposis que perquè una imatge és del 1932 està en domini públic. Podria ser que l'autor encara és viu...
  • Portant aquí tant pot temps, no et dediquis a posar marques de {{Destrucció}} a tort i a dret. Si hi ha una votació ja s'ho mirarà quan podrà un editor.
  • No abusis de les traduccions automàtiques. A Pet Shop Boys hi ha un àlbum que es diu Fonamental...
  • Si et dediques a les traduccions automàtiques, tria articles bons. Per exemple, en:Pet Shop Boys en lloc de es:Pet Shop Boys
  • No usis codis html, tipus <br>
  • Quan creïs un article crea'n també els enllaços interwiki. I més encara quan l'estàs copiant d'altres wikipèdies.
  • Quan creïs un article, crea'n interwikis en altres idiomes, com a mínim a l'article en anglès (després hi ha bots que l'estenen)

--81.38.175.167 23:45, 25 mai 2006 (UTC)

Aquest anònim no sap dirigir-se a la gent, són bons consells però no bones maneres d'oferir consells a novençants, hi ha una norma clara: no mossegueu els nouvinguts. No li ho tingues en compte, és la seua forma de ser. –Pasqual · bústia 23:13, 26 mai 2006 (UTC)

Més consells[modifica]

  • No pressuposis que perquè no hi ha una nota de copyright una imatge o text és lliure.
  • No acusis els que compleixen les normes de ser un cretino que busca el luxe personal.
  • Tota obra intel·lectual té un autor, que en té els drets. Per llei aquests drets duren fins a 70 anys després de la seva mort.
  • No diguis que una imatge té uns certs drets sense que sigui cert.
  • No et pensis que perquè esborris la teva pàgina de discussió, tipus commons:User_talk:Daniol, la informació desapareix.
  • Llegeix-te commons:Commons:Licensing#Spain abans de col·laborar a commons.
  • Em pensava que després del que parlàvem amb la imatge del penis hauries après alguna cosa sobre la necessitat de tenir els drets d'una imatge per a penjar-la aquí.
  • No volem que els jutges puguin tancar la wikipedia per incomplir les lleis.

--83.36.162.193 17:04, 30 mai 2006 (UTC)

Ei anònim, molt bons consells, però no cal aquesta grolleria. Vilallonga 17:08, 30 mai 2006 (UTC)

No t'entenc[modifica]

No entenc el comentari que m'has fet (per cert, sense signar) a la meva plana de discussió. M'ho podries aclarir? Gràcies, --Paucabot 20:08, 30 mai 2006 (UTC)

Plantilla dels PPCC[modifica]

Ja era hora que algú afegís aquesta plantilla. Jo personalment t'ho agraeixo i et felicito. --Baggio 19:53, 8 jun 2006 (UTC)

CopyAtt[modifica]

Hola. M'he quedat sorprès per la plantilla CopyAtt i pel canvis que has fet a Viquipèdia:Avís de drets d'autor de material audiovisual, ja que tenen contradiccions. No ho acabo d'entendre i ho he explicat a la pàgina de discussió. --VRiullop (parlem-ne) 12:10, 9 jun 2006 (UTC)

Matemàtica/Matemàtiques[modifica]

Les enciclopèdies defineixen termes. Posen un terme i el desriuen. No els debaten. Un article amb un interrogant en el títol és incompatible amb una enciclopèdia.

No t'has de[modifica]

No t'has de prendre en serio el que t'ha dit un anònim en el resum de David Hume!

Perquè has esborrat la discussió?[modifica]

M'agradaria saber perquè has esborrat la conversa que tu mateix has encetat a la meva plana de discussió i que jo he respòs aquí. No n'hi ha cap necessitat. A més, tampoc m'has respòs a les preguntes que et feia. --Oersted (parlem-ne) 11:08, 11 jun 2006 (UTC)

Doncs no és una bona política esborrar converses en les quals no tens la raó i en canvi conservar només les que te la donen, no és una actitud gaire democràtica, que diguéssim. --Oersted (parlem-ne) 11:12, 11 jun 2006 (UTC)
Daniol, no t'ofengues, jo pel meu atreviment m'enduc moltíssims disgusts. Supose que presentar-te com a administrador ha sigut una descurança totalment perdonable. El que vaig dir en la pàgina dels administradors no era gens seriós. –Pasqual bústia 18:07, 14 jun 2006 (UTC)
El que tu t'ho prengues malament no depén de mi. –Pasqual bústia 18:09, 14 jun 2006 (UTC)

WikiPermísAutor[modifica]

Està en discussió si s'haurien de carregar totes les imatges de la Viquipèdia a Commons. És millor tenir una correspondència de plantilla entre una i l'altra. Què et sembla si substituïm WikiPermísAutor per l'equivalent a commons:Template:Copyrighted free use? L'única imatge afectada és la Imatge:Dolçaina.gif. --VRiullop (parlem-ne) 19:01, 11 ag 2006 (UTC)

Indicar l'origen i l'autor és obligatori per totes les imatges sigui quina sigui la llicència. Justificar la llicència és obligatori per totes aquelles que no siguin lliures. Evidentment si s'utilitza "Copyrighted free use" caldrà justificar-ho. Ja tenim algunes imatges amb drets d'autor però autoritzades, per exemple, {{Generalitat de Catalunya}}. Aquesta nova llicència, que té la mateixa funció que WikiPermísAutor, servirà per imatges autoritzades de forma més genèrica i, a més, es podran carregar a commons.--VRiullop (parlem-ne) 16:21, 13 ag 2006 (UTC)
Finalment m'he decidit per posar-hi la llicència {{Cc-by-sa-2.5}}. La condició de citar l'autor està implícit en aquesta llicència de Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.5/ Així no cal crear una plantilla per una sola imatge. Si no hi veus cap inconvenient podem esborrar WikiPermísAutor. --VRiullop (parlem-ne) 17:10, 20 ag 2006 (UTC)

Comarques dels Països Catalans[modifica]

A Imatge:Comarques dels Països Catalans.jpg poses un enllaç com origen. En aquest enllaç no es troba la imatge, ni consta l'autor tal com obliga la llicència que has posat, però es que tampoc consta que aquesta sigui la llicència original.VRiullop (parlem-ne) 17:11, 20 set 2006 (UTC)

Imatge amb llicència desconeguda[modifica]

Atenció! la imatge Imatge:Proclama República 1931.jpg que vàreu carregar a la Viquipèdia, ha estat marcada amb la plantilla {{Llicència desconeguda}}. Us preguem que editeu la informació de la imatge i hi afegiu la llicència que correspongui a la imatge. Moltes gràcies. --Joanjoc (discussió) 16:34, 3 nov 2006 (CET)[respon]

Aquest és el primer missatge del butlletí dels Viquiestris.

Heu rebut aquest butlletí perqué esteu registrat a la pàgina d'usuari dels Viquiestris. Si no voleu rebre'n cap més podeu eliminar-vos vosaltres mateixos indicant-ho com a mínim en el resum d'edició.

~~~~

Viquiestris - Butlletí núm. 1[modifica]

Aquest és el primer missatge del butlletí dels Viquiestris.

Heu rebut aquest butlletí perqué esteu registrat a la pàgina d'usuari dels Viquiestris. Si no voleu rebre'n cap més podeu eliminar-vos vosaltres mateixos indicant-ho com a mínim en el resum d'edició.

Pasqual

Kassalla[modifica]

He llegit el que has posat a La Gossa Sorda. Entenc que la "Kassalla" de que parles és "casalla", varietat de l'anís molt més fort en quant a graduació i sabor que és tradicional a la Marina, d'on són La Gossa. D'aquí l'expressió "veu de casaller" o "veu de casallera" quan un té una veu molt cascada i abrupta.

Assistència Trobada dissabte[modifica]

Bones,

Aquest dissabte a les 11 hores fem al Cibernarium de Barcelona la primera trobada informal de viquipedistes. Si us plau confirma la teva assistència a aquesta Viquitrobada en cas que estiguis interessat en assistir i hi puguis venir. També et demanaria si us plau que en cas de que no puguis venir també comuniquis la teva absència a la mateixa pàgina de la Viquitrobada.

Perdona les molèsties que t'hagi provocat i gràcies per tot!!!!

--Hugoaes 21:20, 25 jul 2007 (CEST)[respon]

Viquimedia.cat[modifica]

Hem creat l'associació Amical Viquipèdia perquè fa temps que anem al darrere de ser reconeguts com local chapter de wikimedia, aquí pots veure la nostra candidatura, potser pots considerar de donar-hi suport signant al corresponent apartat (cal haver-se registrat a Meta). --Jordicollcosta (discussió) 12:43, 28 nov 2009 (CET)[respon]


Proposta d'esborrament de la pàgina Fitxer:Dolçaina.gif[modifica]

Paperera
Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «Fitxer:Dolçaina.gif», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.--Ferbr1 (disc.) 12:05, 15 març 2010 (CET) .[respon]

Viquipèdia:Com mantenir-se calmat en un conflicte. Ferbr1 (disc.) 19:01, 16 març 2010 (CET)[respon]

Plantilla Wikimedia CAT[modifica]

S'ha creat la plantilla d'usuari Wikimedia CAT. El motiu d'aquesta es mirar de fer el màxim visible el suport a la iniciativa de crear la secció local de Wikimedia. La teniu a la vostra disposició per tal de posar-la en la vostra pàgina d'usuari (tant d'aquí com de altres projectes, si no es molt demanar). El suport de tots i cada un de nosaltres és valuós per tal de poder assolir l'objectiu. Tens més informació a la pàgina d'Amical Viquipèdia Gràcies i disculpa la intrusió a la teva pàgina--Gus.dan (disc.) 16:59, 6 maig 2010 (CEST)[respon]

Plantilla Wikimedia CAT[modifica]

S'ha creat la plantilla d'usuari {{Wikimedia CAT}}. El motiu d'aquesta és mirar de fer el màxim visible el suport a la iniciativa de crear la secció local de Wikimedia. La teniu a la vostra disposició per tal de posar-la en la vostra pàgina d'usuari (tant d'aquí com de altres projectes, si no es molt demanar). El suport de tots i cada un de nosaltres és valuós per tal de poder assolir l'objectiu. Gràcies Marc (Mani'm?) 18:07, 6 maig 2010 (CEST)[respon]