Usuari Discussió:Friviere/arxiu2008

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

checkusers inicials

Este missatge l'heu rebut perquè heu estat editant recentment i compteu amb un nombre d'edicions considerable. També s'ha acordat enviar este missatge als més veterans encara que no hagen editat darrerament.

El propòsit d'este missatge és comunicar-vos d'una forma directa la posta en marxa de l'elecció d'uns checkusers inicials complint les normes establides a Viquipèdia:Elecció de checkusers. Si creieu que reuniu els requisits per optar al càrrec, presenteu-vos a Viquipèdia:Presa de decisions/2008/Checkusers inicials. La data límit és el 17 de gener de 2008, queden -10 dies. Tanmateix, si no us considereu suficientment experimentat, esperem que pugueu participar tant en les discussions com en les votacions. --Pasqual 00:03, 12 gen 2008 (CET)

Spam amic

Ei, Paco!!

Ja dono per "prou bo" l'article del Joaquim Raspall i el presento com a AdQ. Et demano que t'ho miris i el votis. Estic segur que t'agradarà i sentarà un precedent sobre biografies d'artístes i la seva obra. Salut !! --amador (discussió) 23:38, 19 feb 2008 (CET)

Salutacions

Hola Paco, tot just em decideixo a fer un cop d'ull per aquí... i t'he trobat! i he comprovat que estàs fent una feinada! Segur que tard o d'hora et demano ajuda... :-I Jfontich (discussió) 05:31, 24 març 2008 (CET)

Ja que estàs a Commons, et plantejo un dubte: les captures de pantalla d'una pàgina web, o d'un programa, o qualsevol altra... quin tipus de llicència tenen? S'ha de respectar la llicència del propietari del programari o la llicència del programari, si fos el cas? Jordi Fontich (discussió) 23:01, 26 març 2008 (CET)

Cavall

He tret una frase que no lligava a cavall (moneda) [1]. Aniria bé que hi fessis un cop d'ull per si de cas convé corregir la frase i tornar-la a posar.--Pere prlpz (discussió) 12:25, 5 abr 2008 (CEST)


Proposta d'esborrat de la pàgina Protecció col·lectiva

Paperera
Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «Protecció col·lectiva», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.--– Leptictidium (pm!) 16:02, 21 abr 2008 (CEST)

Hola!

Com pots veure fa uns mesos que no he pogut entrar :-) Espero que amb la calma del juliol podré tornar a col·laborar! --Irene Pelegrí (discussió) 17:29, 10 juny 2008 (CEST)

fet

--(?) 14:03, 23 juny 2008 (CEST)

Core Pocket Media Player

Hola:

Fa temps vareu iniciar l'article TCPMP, el qual he reanomenat a Core Pocket Media Player. Trobo que el redactat és una mica pobre i que costa d'entendre per algú no avessat al llenguatge de la informàtica. Hi podrieu fer una ullada per si se us ocorre alguna manera de reescriure alguns dels apartats per tal de millorar-lo? Gràcies d'antuvi. --Bestiasonica (discussió) 19:38, 3 jul 2008 (CEST)

Hola Paco, el que has dit a la Viquitrobada sobre el TiddlyWiki m'ha interessat, però entre tots els arxius que hi ha per descarregar, no trobo l'instal·lador. Em pots ajudar, sisplau? – Leptictidium (pm!) 17:21, 19 jul 2008 (CEST)

Viquitrobada 2008

Hola:

Gràcies per informar-me d'aquest atemptat a la incultura que estem realitzant. Com podràs veure i tal com he amenaçat aquest matí he iniciat Viquiprojecte:Viquitrobada 2009 per tal d'anar pensant-hi tots plegats com volem fer-ho. Avui ha sigut esgotador i he superat el nombre de grams d'etanol als que estic habituat, pel que el meu fetge m'està demanant que m'en vagi a dormir. Resumint que avui no ho faré, però crec que ens ho podriem posar com a deures per al proper mes desenvolupar i estructurar aquesta viquitrobada.

Gràcies per tot.

--Bestiasonica (discussió) 00:45, 20 jul 2008 (CEST)

Article esborrat

Pots veure el que m'ha dit en Vriullop sobre el tema a la meva discussió. Pau Cabot · Discussió 13:18, 20 jul 2008 (CEST)

El mètode d'esborrat era diferent abans. La votació es feia al mateix article, per tant la votació va ser pública i visible fins que es va esborrar l'article. Malgrat tot, tu, com que ets administrador, pots veure, si t'interessa, les edicions antigues d'un article esborrat. Pau Cabot · Discussió 13:52, 20 jul 2008 (CEST)
La votació, com t'he dit, la trobaràs al mateix article. Concretament, ho pots veure a la revisió del 23 d'abril del 2006, ja que l'article fou recreat (i esborrat) dues vegades més. Pau Cabot · Discussió 14:01, 20 jul 2008 (CEST)
No sé si te funcionarà: [2] Pau Cabot · Discussió 14:09, 20 jul 2008 (CEST)
Ho pots veure millor amb la previsualització. Pau Cabot · Discussió 14:17, 20 jul 2008 (CEST)

Articles de recerca i d'opinio

Per que ho preguntes ? Es en referencia a algun article en concret ? Les normes de la casa sobre aixo estan a Citau_les_fonts, Punt de vista neutral i No feu treballs inèdits. Obviament un article que inclou fets contrastats amb referencies no entraria en aquests suposits, pero cal tenir en compte si els fets son rellevants, si les referencies son fiables, i que no siguin esbiaixades. Xevi (discussió) 18:48, 20 jul 2008 (CEST)

Imatge a Història militar de catalunya

Veig que has fet bona feina en l'artícle d'Història militar de Catalunya. Ara bé, en una de les darreres edicions hi has inclòs la imatge del decret de nova planta amb una petita llegenda a sota. Tan sols precisar que el decrete de nova planta no prohibeix el català sinó que obliga a que el castellà en sigui l'única llengua oficial. Ja sé que vé a ser el mateix, però potser seria millor precisar. Per altre banda, la reial audiència no era tan sols un òrgan judicial, com pot donar a entendre el seu nom, sinó que era l'única i màxima institució política de catalunya, conjuntament amb el capità general. I posats a demanar, potser fora millor incloure com a llegenda el punt on, ara sí, el decret de nova planta prohibeix el sometent, que potser estaria més contextualitzat amb el punt que acompanya la imatge: els orígens de la història militar de catalunya.--Georg-hessen (discussió) 16:10, 18 ago 2008 (CEST)

Gràcies per les paraules. Ara estem treballant amb la Companyia Catalana d'Orient per intentar que els viquipedistes el votin i qualifiquin d'artícle de qualitat [Viquipèdia:Articles de qualitat|Adq]. Però has tingut molt bona ideia amb lo del Reg. Pirinenc. Ja me'l poso a la llista per tal que pugui ser el pròxim objectiu. Potser encara trigarem un parell o tres de mesos amb la companyia, però tot es farà. Gràcies de nou.--Georg-hessen (discussió) 04:01, 21 ago 2008 (CEST)

Vilalba

Ei, Paco, Ho tens en digital o ha de ser en mà (fisicament)?. Si m'ho pots fer arribar, el meu mail és com el meu nick de VP en yahoo.es. Si vols que ens veiem, mirem de quedar. merci, --amador (discussió) 17:18, 6 set 2008 (CEST)

Sant Sebastià-Ausiàs March

Hola Friviere!

Hi ha una errada en el fitxer de la imatge de Sant Sebastià que es creia que representava a Ausiàs March i que tu vas pujar. No està a la Col·legiata de Gandia, sinó a la Col·legiata de Xàtiva. Ací tens un enllaç [3]. Ho podries canviar, per favor? Gràcies.

--Socarrat (discussió) 19:13, 1 oct 2008 (CEST)

Hola de nou!
No em vaig expressar bé. L'arxiu de la foto conté una descripció de la foto. Aquesta diu que està a la Col·legiata de Gandia. Això és el que caldria canviar per evitar confusions a altres viquis que utilitzen la imatge. Però no sé com es fa. Tu saps fer-ho? sinó preguntaré a la taverna.--Socarrat (discussió) 18:21, 13 oct 2008 (CEST)
Vols dir que no eres el Friviere que ha pujat la foto? vaja ho sent, ha estat una confusió.--Socarrat (discussió) 12:44, 16 oct 2008 (CEST)

Viquitrobada 2009

He deixat aquesta nota a la taverna, però com que no tothom ho llegeix amb regularitat i tu vas assistir a la segona viquitrobada et deixo aquest avís directament per si et plau de mirar-ho i participar-hi.--Gomà (discussió) 01:14, 26 des 2008 (CET)