Usuari Discussió:Xadaga

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Xadaga! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint perfectament l'esperit del projecte. Per fer traduccions us pot ajudar l'Amical-bot. Visiteu la seva pàgina on s'explica com fer-lo servir.


Consell del dia: Podeu proposar una pàgina per a que un administrador l'esborri. Per a fer això, editeu la pàgina que voleu que s'esborri i poseu-hi {{destrucció|motiu per a esborrar la pàgina}}.}}

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?


Afegiu els vostres comentaris nous al final de la llista, si us plau. Gràcies!


Imatges tsunami[modifica]

Jo de legalitat no hi entenc gens com per dir si has fet res d'incorrecte des d'aquest punt de vista. Només et puc dir que a cada una de les imatges que es pugen al servidor s'hi ha d'indicar clarament dues coses: l' origen i la licència. L'origen s'ha d'escriure en el text descriptiu de cada imatge, i la llicència s'ha d'indicar mitjantçant una plantilla (aquells missatges entre {{}} ) de manera que cada imatge quedi registrada a una categoria de Categoria:Imatges (si hi ha més llicències noves acceptables es pot crear més subcategories). Llull 07:37 15 mar, 2005 (UTC)

Ja et dic que de legalitat no hi entenc. No sé si la plantilla que has posat era necessària o si ja es podia posar una altra existent aplicable també per al cas, però en principi no hi veig res d'incorrecte. En cas que sigui pertinent tu mateix pots esborrar la plantilla {{OD}}. Aquí ningú mana més que els altres. Si estàs capacitat per fer-ho és que pots. Llavors sortirà automàticament de la categoria ja que aquesta és la manera en què funcionen sempre. El que cal, ara, però és que la nova plantilla que fas servir per a les imatges d'aquell web tingui inclòs un codi de categoria que faci que es classifiquin automàticament a alguna banda de Categoria:Imatges. Llull 19:53 15 mar, 2005 (UTC)

Imatges[modifica]

Xadaga, he buscat però la imatge Estalada_8.gif no existix. Segur que es va pujar bé? Intenta tornar a pujar-la i prova. Si no et va, envia'm la imatge per mail i ho faré jo. Saps com s'envien correus electrònics als altres usuaris de la wiki, no? --Makinal 12:07 15 abr, 2005 (UTC)

Pesta Negra[modifica]

Hola Xadaga :-) Tu mateix, pots fer els canvis que proposes a l'article, l'esperit de la Viquipèdia, és que precisament qualsevol persona pot millorar-la. joanjoc 22:17 15 abr, 2005 (UTC)

profes i viquis[modifica]

hola,jo també sóc professora de secundària i animo a usar la viqui als alumnes. Crec que podem col·laborar molt nosaltres mateixos i fer que a les nostres classes es crei algun article, seria una bona manera de motivar la investigació. Si vols ajudar en enciclopèdies didàctiques, mira el projecte corresponent de la pàgina DIM de la UAB, està tot una mica mort i ho podríem revifar. --barcelona 11:55 17 abr, 2005 (UTC

Hola Crec que primer ho hauríem de provar a petita escala. Hi he estat pensant una mica. Hem de deixar que ells triïn el tema, un tema jove, que puguin aportat coses de primera mà i també investigar. Un tema que no sigui transcripció d ellibres de text, que no puguin fer els que normalment col·laborem aquí. Així s'engrescaran. Aquest tema ha d'acabar en un article, consensuat entre la classe sencera. Després ja s'animaran con a viquipedistes individuals alguns, i la comunitat de la viquipèdia els corregirà quan calgui.

Quant al tema DIM: http://dewey.uab.cat/pmarques/dim/ busca per aquí i en parlem¨. De moment les enciclopèdies estan mig mortes i són només una edició web dels apunts del professor, però podem fer créixer el projecte. Seguim en contacte! --62.175.99.209 21:50 18 abr, 2005 (UTC)

Índex alfabètic[modifica]

Xadaga, a mi em sembla bé tot el que dius, però perquè no copies aquest missatge a la taverna a veure que n'opina la gent? Les decissions s'han de prendre entre tots! --Makinal 06:46 26 abr, 2005 (UTC)

Índex alfabètic[modifica]

Hola Xadaga :-) A mi em sembla molt bona idea el que proposes, però opino el mateix que en Makinal, que ho comentis a la taverna, i a veure que n'opinen els altres :-) En quant a afegir la nova pàgina com una pàgina especial, això ho hauràs de comentar a la meta [1] i que ho afegeixin en una nova versió del programari. Els administradors no podem canviar aquestes pàgines... joanjoc 15:15 26 abr, 2005 (UTC)

Aprofitant que has tret el tema, he estat millorant les opcions del botó "Vés-hi" quan no troba cap resultat. De moment no hi he afegit cap enllaç a la teua pàgina, esperant veure que en deia el personal... :-) joanjoc 16:16 26 abr, 2005 (UTC)

Taxa de natalitat[modifica]

Hola! Fa uns dies vaig fer un comentari [2] sobre l'article de la taxa de natalitat tot mostrant els meus dubtes sobre el fet que tenir-la ben baixa fós equivalent de ser un país desenvolupat, i esperava que tu en diguessis alguna cosa abans de, si s'escau, canviar l'aticle. Que te'l podries mirar? Mercès!--Jahecaigut 21:44 26 abr, 2005 (UTC)

Doncs l'he retocat una mica, tot esperant l'arribada de la Transició demogràfica. :-)--Jahecaigut 11:57 27 abr, 2005 (UTC)

Colors[modifica]

Crec que l'enllaç que hi ha a la teva pàgina d'usuari dins d'Eines útils (al final) que posa "Paleta amb els colors RGB estàndards, útils a l'hora de fer quadres i taules." ja no és un enllaç vigent.--Alexblainelayder 22:17 26 abr, 2005 (UTC)

Guerra dels remences[modifica]

En aquest cas no cal esborrar l'article. Es millor (i mes facil) redirigir-lo cap a l'article correcte (#REDIRECT [[Guerra dels remences]]). Ho acabo de fer ara pero ho pot fer qualsevol usuari. Xevi 17:49 10 mai, 2005 (UTC)

Index alfabetic[modifica]

He afegit a la pàgina de l'índex alfabètic els caràcters que hi mancaven. --11:33 13 mai, 2005 (UTC)

pecats[modifica]

Gràcies per corregir les meves errades, sempre les miro i així aprenc. Però per què crear la categoria pecats capitals quan només hi haurà 7 articles? hauríem de crear-ne una altra amb els pecats venials, amb les virtuts...? no en tenim massa,ja? Vaig demanar a la taverna un arbre, em van donar l'enllaç a la viqui anglesa. Estaria bé posar-lo a la portada per a l'usuari perdut. --barcelona 22:34 16 mai, 2005 (UTC)

Veig que estem d'acord en el tema categories. Proposo: duscutir el tema a la taverna, fer que l'arbre estigui visible des de la portada, posar categories dins altres i eliminar les absurdes, després mirar quines categories necessiten ja un cop de mà i millorar-ne els articles--barcelona 22:01 18 mai, 2005 (UTC)

fet, el tema està a la taverna, a veure si té èxit i provoca canvis. Si us plau participa-hi--barcelona 22:24 18 mai, 2005 (UTC)

bé, veig que no em fan ni cas a cap de les tres propostes :( què fem ara?--barcelona 20:54 22 mai, 2005 (UTC)

profes i viquis 2[modifica]

ja he mirat els articles de les alumnes, gràcies per avisar-me. Els pots dir de part meva que estan força bé, tant a nivell de contingut com d'extres (imatge, enllaços...) M'agradaria saber quin grau d'intervenció has tingut, com vas plantejar les sessions, què els va semblar el projecte de la viqui... Explica'm! I com és que ho signes amb el teu nom? compte perquè segons com hagis configurat l'accés, podran veure a partir de l'historial les teves dades. Continuem parlant. Crec que les viquis es poden lligar de forma natural amb una altre projecte d'internet que em sembla molt interessanr: les webquests. El resultat avaluable de la webquest podria ser justament l'article sobre el tema en qüestió, què en penses? --barcelona 21:02 12 jun, 2005 (UTC)

Categoria Nazisme[modifica]

Hola Xadaga :-) Vaig estar dubtant de si esborrar-la o crear-la, i al final la vaig esborrar... Amb categories amb pocs articles, a vegades en busco algun més a la Viquipèdia que hi encaixi i així no queden tan desèrtiques i llavors la creo... T'animo a que hi posis uns quants articles i la creiïs tu mateix sense por :-) Endavant amb la bona feina que fas !! --Joanjoc (discussió) 15:06 12 jul, 2005 (UTC)

Moltes gràcies[modifica]

per haver corretgit l'ortografia de les efemèrides seleccinades del 18 de juliol. Plàcid Pérez Bru 16:33 12 jul, 2005 (UTC)

"a mandar"! ;Þ --Guillem() 08:22 18 jul, 2005 (UTC)


4 coses...[modifica]

  • Veig que l'usuari Enric, ja reanomenat esquizofrénia a esquizofrènia :-)
  • El tema del separador de milers, hi ha la resposta a la taverna.
  • En quant al canvi de la Pedra de Rosetta a la portada, no és que hi hagi cap protecció especial, sinó que la pàgina web que arribava al teu navegador era una versió encara no actualitzada de la portada. I tant pot ser un problema dels servidors de la Viquipèdia, com del teu proveïdor internet, com del teu navegador...

Per acabar, només dir-te que m'agraden molt les edicions que fas a la Viquipèdia :-) Joanjoc (discussió) 20:06 18 jul, 2005 (UTC)

Remences[modifica]

Acabo de restaurar l'article dels remences. Veig que l'havia esborrat Makinal alegant problemes de copyright. Ignoro si es un malentes o si es que realment hi ha problemes de drets d'autor. Pots posar-te en contacte amb ell i aclarir-ho ? Recorda que nomes pots publicar coses que hagis creat tu, que siguin de domini public o distribuibles amb la GFDL. Xevi 19:46 25 jul, 2005 (UTC)

Sobre la Imprenta[modifica]

Gràcies per atendre la meva consulta, la veritat és que havia pensat que ho escrivia bé, sobretot tenint en compte que vaig introduïr la paraula al buscador i no em va trobar res semblant. Una salutació ben cordial. --Haroky 20:57 22 ago, 2005 (UTC)

D'accord[modifica]

No més traduccións forçadas.

--Vicenç 02:27 25 ago, 2005 (UTC)

Te hablaré en la lengua imperialista (para incordiar)[modifica]

Estoy muy enfadado por eso te hablo en castellano. Me pasé forzando traducciones, pero tú también te has pasado revertiendo en exceso.

Has revertido las páginas de la COMUNITAT DE MADRID y GALÍCIA después de lo que me costó traducir las dichosas tablas de la versión castellana.

Te pido que me las reviertas a mi última edición. Yo te prometo cambiar las traducciones forzadas de nombres.

Si no lo haces me iré para siempre, y ayudaré (por llevar la contra) a la edición de wikipedia en español.

Tú decides.

¿¿FINS SEMPRE?? --Vicenç 02:49 25 ago, 2005 (UTC)

Gràcies.[modifica]

Canvis fets a la Comunitat de Madrid, Castella-La Manxa, Cuidad Real i Galícia. Salutacions des de Barcelona. --Vicenç 16:06 26 ago, 2005 (UTC)

Una pregunta més[modifica]

Per què devem admetre noms en castellà si es poden traduir en un perfecte català?

Santa Cruz i Las Palmas es poden traduir a Santa Creu i Les Palmes.

No importa que aquests híbrids no tinguin tradició històrica.

En els mitjans espanyols (en castellà) moltes vegades escriuen Pascual Maragall en comptes de Pasqual. És un delicte escriure Esperança Aguirre en lloc d'Esperanza Aguirre?

És qüestió de normalització lingüística en català.

Més exemples. En l'ABC diuen sempre Generalitat i mai Generalitat. Com l'ABC està escrit en castellà a mi personalment no em molesta.

Jo en castellà sempre dic Lérida i en català sempre Lleida.

No entenc què és històric i què no ho és.

Salutacions des de Barcelona. --Vicenç 22:17 26 ago, 2005 (UTC)

Continents[modifica]

Aixó de fusionar les plantilles d'Europa i la UE només era una idea. El que decideixis em semblarà bé. El que sí m'interessa és si tens algún comentari a fer a Discussió:Oceania, abans que tiri pel dret. Els canvis afectarien a la plantilla.--VRiullop 13:09 27 ago, 2005 (UTC)

Plurinacionalitat[modifica]

Be, deixa-li si vols. La veritat es que no m'he mirat la constitucio, pero em fa l'efecte que aixo de la "plurinacionalitat" no esta pas gaire ben acceptat en general (tot i que suposo que la historia de les "nacionalitats" deu ser un compromis). Xevi

Temlate de Demografia[modifica]

Hola! No hi ha cap problema en afegir més camps a la taula de demografia. De fet, em pensava afegir-hi la taxa neta de migració, que és molt important avui dia per als països d'Europa, com ara Espanya (potser més important que no pas la resta de les dades). Només he posat el template a l'article de Mèxic. Tan bon punt afegeixi el nou camp, ho posaré a altres països. --Alonso 18:19 27 set, 2005 (UTC)

Nova proposta de la Taverna[modifica]

Gràcies per les felicitacions. Però no entenc a què es refereixes amb les discussions de la Taverna. Bé, és igual. Com dius que només és un enllaç, pots fer-ho tu mateixa. També si veus alguna errada o si veus que falta alguna cosa per posar-hi, corregeix-la, per favor. Adéu-siau. --Pepetps (Podem discutir-ho) 12:18 4 oct, 2005 (UTC)

Transició demogràfica[modifica]

Hola!
Me n'he mirat l'article i em sembla molt correcte. Potser hi trobo a faltar més exemples concrets: de països en cada fase, i quan van canviar de l'una l'altre... potser més gràfics -estil la versió anglesa- anirien bé (detall: la connexió va súper lenta en aquest moment i no puc veure'n cap, de gràfic. Potser el què hi ha ja aclareix molta cosa!). Pel que sembla, diverses versions (alemanya, anglesa, noruega) fan referència a una fase 5 en què la població, simplement, disminuiria; potser caldria citar-la, també (ja veus que només m'he dedicat a comparar el qué has dit amb el que hi ha a altres llengües. Jo aquest concepte no el coneixia -amb aquest nom- fins que tu el vas explicar, i em sembla que ho vas fer/has fet bé: tot encaixa). Finalment, una cosa que em sobta: aquest apartat tant llarg de conclusions. Potser és una mena de deformació professional on se't veu l'estil de professor: fer raonar els alumnes i que vagin més enllà del simple vòmit del concepte/fet. En tot cas, per bé que poc ortodox, el que s'hi diu és realment pertinent. Per tant res, ànim i segueix col·laboracions així de positives!--Jahecaigut 17:07 5 oct, 2005 (UTC)

Càrrega d'imatges.[modifica]

He vist que has carregat ací Imatge:Patty_Hearst.jpg des de la Viquipèdia anglesa. Et recomane que per a carregar imatges ho faces a WikiCommons, ja que els fitxers d'aquest projecte es poden compartir per les viquipèdies en totes les llengües. A més, en el teu cas, si un fitxer estava a una altra viquipèdia, crec que el més adient era carregar-lo allà i no ací. T'importaria gaire carregar-lo de nou allà? Així proves i pots aprendre un poc sobre Commons. Tens l'article Ajuda:Càrrega_de_fitxers_a_WikiCommons per si vols més informació. Salutacions. --Joanot Martorell 07:19 7 oct, 2005 (UTC)

D'on treure noves anècdotes?[modifica]

Si mires a canvis recents, he tret algunes anècdotes. La raó és que ja havia visitat abans la mateixa font que tu. La millor manera de saber si ja està o no repetida, és entrar als articles de les paraules clau (en un dels casos que vas posar era el Mar roig, per exemple) i pitjar el cartell de El que enllaça ací. L'últim mes, no l'he saquejat, encara, per cert. Rata de Biblioteca 07:35 18 oct, 2005 (UTC)

Més Transició demogràfica[modifica]

Felicitats! L'article està molt bé, i la taula és d'allò més il.lustrativa. Només hi trobo un petit però: el títol de l'apartat Un procés en 4 fases em sembla contradictori amb la inclusió del subapartat Fase 5? allà mateix. Opino que caldria o bé modificar el títol de l'apartat (Un procés de 4+1 fases? No... no m'acaba de convèncer...) o bé fer de la fase 5 tot un nou apartat. Però tot plegat és un simple matís que no va més enllà del simple gust personal. Felicitats de nou. --Jahecaigut 23:29 24 oct, 2005 (UTC)

Bon retoc! Perfecte.--Jahecaigut 23:44 24 oct, 2005 (UTC)

Hugonots[modifica]

Sí, tens raó. Ja m'ho havia pensat. Faré les modificacions necessàries. --Alonso 23:34 4 nov, 2005 (UTC)

Votació imminent sobre el nom de la llengua.[modifica]

Ja he acabat de redactar tant la recapitulació del debat com del procediment de les votacions. Quant a les normes, són la meua proposta a hores d'ara, i per això he posat que l'inici de la votació fos dins d'un dia, per si algú creu que s'hauria de modificar, treure, o afegir alguna norma o forma de participació. Podries fer-hi una ullada, a vore si ho trobes tot conforme?. No em respongues a la meua pàgina de discussió, sinò a la presa de decisions, per favor. Gràcies. --Joanot Martorell 12:23, 17 nov 2005 (UTC)

Hola! M'agradaria tornar-te l'agraïment si no és perquè la presa de decissions sobre criteris d'ús dels noms de la llengua encara no hi ha acabat, falta encara per concretar una política que s'ajuste com més millor al que es visualitza al sondeig. T'encoratge per a participar-hi i que hi digues la teua :).
Quan a l'altre tema que m'exposaves sobre la Taverna, jo sí he vist el teu comentari a la Terrassa de la Taverna. El que passa és que hi ha un defecte al programa del MediaWiki relacionat amb les plantilles. Com voràs, la pàgina principal de La taverna bàsicament l'únic que fa és invocar altres pàgines com a plantilles, com ara {{Viquipèdia:La_taverna/Arxius/General/2005/12}}, i resulta que si una plantilla canvia de contingut, a la pàgina on se l'invoca no actualitza automàticament el contingut d'eixa plantilla, ni tan sols amb l'ordre de "recarregar" del navegador. És per això que a la Taverna hi ha un enllaç que diu "Actualitza els continguts de la Taverna", tot just abans de l'índex de temes. Si el pitges això forçarà el servidor de la Viquipèdia a actualitzar els continguts de les plantilles invocades. --Joanot Martorell 08:05, 5 des 2005 (UTC)

Votació de proposta de política sobre noms de la llengua.[modifica]

Hola! T'envie aquest missatge perquè vas participar al sondeig sobre els noms de la llengua. Seguint diverses interpretacions del sondeig, s'ha fet una proposta de política sobre els criteris d'ús dels noms de la llengua que se sotmetrà a votació, en principi, a partir del dilluns dia 12 de desembre, i duraria el termini obert fins el dia 23 de desembre (12 dies). Vos pregue perquè, si en voleu, hi féu una ullada i, si cal, suggeriu alguna correcció o modificació del requisit de participació, de les normes del vot i d'aprovació, així com del mètode de recompte.

Resumidament, a diferència del sondeig anterior, aquesta vegada els vots possibles seràn "a favor", "en contra", o "blanc", i caldrà una majoria de 75% a favor per a aprovar-lo, o una majoria del 50%+1 en contra per a rebutjar íntegrament la proposta, i fer-ne una altra nova a partir de zero. Si no s'aprova amb percentatge suficient la proposta, es discutirà quins canvis calen, i es torna a sotmetre a votació la proposta modificada. També, per a reduir possibles manipulacions per part d'usuaris "fantasma", el requisit per a poder participar és tenir un compte d'usuari registrat a la Viquipèdia dos mesos abans de l'inici de la votació, i amb un mínim de 50 contribucions reals.

Finalment, només em queda encoratjar-vos perquè hi participeu a partir del dilluns. Gràcies. --Joanot Martorell 10:53, 7 des 2005 (UTC)

La Taverna[modifica]

Ei, perdona pe'l retard, se'm havia escapat el missatge :-) Hi ha un enllaç a la taverna on hi diu "Actualitza els continguts de la Taverna", just a sobre de la taula de continguts. Crec que prement ací hauria d'aparèixer la teva contribució a l'instant... Endavant :-) --Joanjoc (discussió) 21:11, 10 des 2005 (UTC)

Transición demográfica[modifica]

Hola. Ante todo, disculpa que me dirija a ti en español, ya que no sé hablar catalán, aunque me resulta bastante fácil de entender por su parecido. Bueno, en la wikipedia en español me he encontrado con que el artículo es:Transición demográfica contiene una gráfica que tú has hecho, pero que creo que tiene un error. A partir de la fase 3, el crecimiento de la población debería disminuir, manteniéndose positivo, hasta alcancar valores cercanos a 0 en la fase 4, para llegar a ser negativo en la fase 5, ¿no? Es que, tal y como está ahora, parece que ese trazo representa al total de población (en otra escala, claro está), en lugar de al crecimiento de la misma, ¿no crees? Si tengo razón, te agradecería que subieras una nueva versión de la gráfica a Commons. Para cualquier cosa que quieras, mejor escríbeme a es:Usuario:Johnbojaen. Gracias. Un saludo y feliz año. Johnbojaen 13:20, 4 gen 2006 (UTC)

OK, cuando la tengas avísame y ya la paso yo al castellano, así no molestamos a Mortadelo2005 por si está enfrascado en cualquier otra cosa. Mi correo es johnbojaen en gmail punto com. Gracias por tu tiempo. Saluts i bon any (espero que esté bien escrito) Johnbojaen 11:48, 5 gen 2006 (UTC)

Candidatura meua per ser admin a Commons.[modifica]

Hola! M'he presentat candidat per a ser admin a commons. La plana de votacions és a Commons:Administrators, concretament a Commons:Template:Administrators/Requests and votes/Martorell. Si ho creus convenient, m'agradaria rebre el teu suport, ja que ets usuari allà. Salutacions i bon any nou 2006!. --Joanot Martorell 17:47, 6 gen 2006 (UTC)

L'educació de la benvinguda[modifica]

Déu n'hi do! Si hagués estat "físic" t'haguessis fet un fart d'encaixar mans! Bona (i educada) feina. Bona nit, --Jahecaigut (parlem-ne) 23:51, 14 gen 2006 (UTC)

Administrador en Commons[modifica]

Moltes gràcies pel teu suport! Gràcies a tu i de molta gent de la Viquipèdia finalment ha estat acceptada la meua candidatura a commons. Ja saps que si necessites quelcom em trobaràs allà, si bé tampoc és gaire cosa el que puc fer a diferència de tu. Siau! --Joanot Martorell 09:36, 16 gen 2006 (UTC)

Calendari republicà i noms de reis[modifica]

Bon dia company,
Celebro que t'hagi agradat la proposta. Si vols et passo el miniestudi que vaig fer al 2003 sobre la traducció dels mesos del calendari republicà en català, així quedarà més argumentat.
Quant al nom de Franz-Ferdinand, tens tota la raó. El que passa és que s'hauria d'indicar al costat el nom original. Jo faig història i sempre em trobo tipejos d'aquest estil i al final vaig optar per posar-los tots en l'idioma original. Malgrat tot, endavant amb les entrades en català...
Fins aviat,
Vilallonga 11:52, 12 mar 2006 (UTC)

Company,
Amb un amic biòleg estem acabant de polir la traducció-adaptació dels noms dels dies del calendari republicà. Quan ho tinguem ja ho passarem. Quant a l'estudi sobre la traducció dels mesos del calendari no me n'he oblidat; és que encara l'haig d'embastar i polir.
Fins aviat,
Vilallonga 19:28, 17 mar 2006 (UTC)

Som Campions![modifica]

Hem guanyat la copa!!! Moltes felicitats a tots els culers!!!! --SMP (missatges) 22:51, 17 mai 2006 (UTC)

Bassàiev[modifica]

Estic molt més d'acord amb el nou redactat! --1997 11:48, 5 ag 2006 (UTC)

Viquipèdia educativa[modifica]

Hola Xadaga, jo també som professor. He vist que tu ho eres regirant la plana de discussió de Barcelona. Li he escrit això. Potser et pot interessar ... --Paucabot 22:38, 16 ag 2006 (UTC)

Hola, mira què he fet al respecte a la meva pàgina d'usuari, potser t'interessa --barcelona 18:55, 11 set 2006 (UTC)

Sobre el Pont de Vilomara[modifica]

Hola! He re-revertit de nou, ja que encara que l'entitat de població de Manresa es digui "Pont de Vilomara" (sense article) i el cap del municipi es digui "el Pont de Vilomara" (amb article), es tracta del mateix poble, un tros a cada banda de riu, pertanyent cadascú a un municipi diferent. Això d'un mateix nucli esquarterat entre diferents municipis no és un fet generalitzat però tampoc excepcional (mira't, per exemple, les Fonts, Sant Miquel de Gonteres, la Canya, etc.). En aquests casos, més que crear un article per a cada subentitat segons l'adscripció municipal, és millor fer un únic article, amb redireccions, i explicar allà dins com estan les coses. Ah, potser és que no havies vist l'última redacció de l'article del Pont de Vilomara tal com el vaig deixar ahir. Suposo que ara es veu clara la cosa. Digue'm de tota manera què et sembla. Enric 11:41, 28 des 2006 (CET)[respon]

Bon any, company! (i rima i tot, ;-) ) --Enric 01:47, 29 des 2006 (CET)[respon]

Hola!

Encara no m'he enregistrat, volia preguntar-te què et sembla que la wikipedia espanyola facin servir San Baudilio de Llobregat com espanyol de Sant Boi. Els he dit que a més de franquista i ofensiu, no és cert, perquè tinc sentit a dir que hi ha un poblet de Girona que es diu Sant Baudili.

Què en penses?

Šhehid[modifica]

Hello, I have the song you are looking for. However, I do not know the direct author of the song. The song was sung by the "choir" -> Šehidima BiH. A Šehid [pronounced "Sheheed" (double "e" as in 'feed')] (is a fallen soldier). This song fits the category of "Ilahijhe i kaside". Listen, please send me your e-mail and I will send (e-mail) you the song in .mp3 format. Maybe some other user will give you the name. I shall talk to my friends and search on-line, maybe I'll find more information regarding the author of the song. The Bosnian Wikipedia is the place for this type of questioning... ;) Thanks a lot for your interest. Greetings, Vseferovic 03:15, 10 març 2007 (CET)

I actually found the lyrics:

Sehidi (is actually the name)
Sehidi, hej, miljenici, gdje ste vi?
Kraj cesme, hej, stoji peskir vezeni
I bardak, hej, od kojeg smo stvoreni.
Sehidi, hej, miljenici, gdje ste vi?
Sehidi, hej, evlijade, gdje ste vi?
U prahu, hej, trag tabana bosenih!
Ko klanja, hej, na sofama zelenim?
Sehidi, hej, evlijade, gdje ste vi?
Sehidi, hej, mirisljivi, gdje ste vi?
Kraj sela, hej, dvorci vasi po Bosni.
U basci, hej, pokoseni cvjetovi.
Sehidi, hej, mirisljivi, gdje ste vi?
Sehidi, hej, ptice bijele, gdje ste vi?
Ko laste, hej selice ste veseli.
Skup zvijezda, hej, u tespihu treptavih.
Sehidi, hej, ptice bijele, gdje ste vi?
I'll continue looking for more informations. (Don't forget to give me your e-mail for the song) Greetings, Vseferovic 05:37, 10 març 2007 (CET)

apòstrofs[modifica]

Hola, veig que estàs fent un article sobre l'OAP. Primer de tot, vigila, que les traduccions són molt males conselleres, a més d'anar del tot en contra de la política de la vp (les altres vp no són fonts vàlides). Però bé, la cosa és que l'has anomenat Organització per a l’Alliberament de Palestina quan hauria de ser Organització per a l'Alliberament de Palestina. Sàpigues que a la vp es fa servir com a apòstrof aquest ' , no el que has fet servir tu (). Això és vàlid principal als títols de les pàgines (si no, seria molt difícil trobar-les), però també al cos dels articles (on veig que també l'uses). --81.38.171.93 19:11, 2 abr 2007 (CEST)[respon]

Fronts o organitzacions[modifica]

Passat per Discussió:Front_per_a_l'Alliberament_de_Palestina. --81.39.158.113 22:39, 3 abr 2007 (CEST)[respon]

Torna-hi :-) --81.39.158.113 15:47, 4 abr 2007 (CEST)[respon]


Gràcies[modifica]

Doncs això, que gràcies per aquesta superbenvinguda, i tot això, fins aviat! --UlisesRey 13:17, 9 abr 2007 (CEST)[respon]

Plantilla territoris del País Basc[modifica]

Jo posaria el mapa més avall o a tota l'alçada perquè trobo que el títol ocupa molt i fa la plantilla massa grossa. El problema és que això que proposo no ho sé fer. Si mai n'aprenc ja ho provaré i veurem si ens agrada o no. Per cert, no sé si posar aquesta plantilla a l'article lurralde o si hi seria redundant.--Pere prlpz 13:21, 20 abr 2007 (CEST)[respon]

Professors[modifica]

M'agradaria que els professors que ja useu la viquipèdia opinéssiu sobre el Projecte del Departament d'Educació--barcelona 21:37, 30 abr 2007 (CEST)[respon]

Estic fent campanya[modifica]

Hola Xadaga,

M'he presentat com a candidat a administrador. No és molt habitual que un candidat perda el temps promocionant-se però sempre hi ha una primera vegada. No sé quina va a ser la teua reacció, simplement et demane que passes per allí i dones la teua opinió. El teu vot compta, sia positiu o negatiu, t'estaré igualment agraït. El meu proposit és coneixer la vostra opinió i que la votació sia per part de tota la Comunitat.

Si creus que no reuneixes els requisits necessaris per poder votar fes m'ho saber, este missatge te l'ha deixat un bot i potser no haja fet la seua feina correctament (encara que la tria d'usuari l'he feta jo, però potser hage errat).

Si penses que no s'ha de fer este tipus d'accions no dubtes a comunicar-m'ho també. El meu propòsit és donar a conéixer la meua candidatura a tots el que tinguen dret a vot, tenint en compte que hagen participat en altres candidatures o que estiguen actualment actius. —Pasqual 00:23, 12 jul 2007 (CEST)[respon]

Viquitrobada[modifica]

Hola Xadaga,

Estem intentant organitzar una trobada, en la que es parlaran de tota mena de temes viquipèdics, el primer pas ha estat comunicar-lo a la taverna, el segon ha estat intentar concretar alguna data i un lloc. Finalment podrem tractar de tot el que volem abordar en eixa reunió.

Si penses que és una bona idea i vols participar-hi dirigeix te a esta secció de la Taverna i apunta-t'hi.

Este és un missatge enviat a tots els usuaris més actius o que han col·laborat en mantes ocasions a la viquipèdia i que per tant considerem que podran sentir-se involucrats en esta pròxima trobada.

L'objectiu d'este missatge és aconseguir el màxim possible de participants i que se n'assabente quanta més gent ja que en moltes ocasions els temes de la Taverna passen desapercebuts, si creus que no hauries d'haver estat avisat pots comentar-ho amb el Pasqual que n'és l'autor. Tingues en compte que ha estat una persona qui t'ha triat, no un bot. —Pasqual 00:53, 19 jul 2007 (CEST)[respon]

Viquiprojecte Viquitrobada 2007[modifica]

Seguint la voluntat expressada per alguns companys he fet una pàgina de Viquiprojecte:Viquitrobada 2007 on començar a organitzar la Viquitrobada 2007. Espero que hi participis, diguis la teva i poguem organitzar aquest esdeveniment!

--Hugoaes 14:10, 19 jul 2007 (CEST)[respon]

Trobada dissabte 28 de juliol[modifica]

Bones,

Com s'havia comentat inicialment he fet gestions a l'Ajuntament de Barcelona i he aconseguit que ens cedeixin una espai pel dissabte al matí al Cibernariumde Barcelona gratuitament, on podrem gaudir d'una sala per nosaltres amb aire acondicionat, cadires i connexió WiFi de forma gratuita si portem els portatils, ja que els responsables municipals del Cibernarium estan molt interessats que fem aquesta primera trobada al seu espai (Marie Curie s/n). Digues que penses al respecte si us plau i confirma la teva asistència a la trobada informal. Gràcies!!!!

--Hugoaes 19:55, 25 jul 2007 (CEST)[respon]

Ei, gràcies per dignificar les taules de l'article de la CUP! Això ja sembla una mica seriòs i tot!!

--88.11.255.27 19:05, 13 oct 2007 (CEST)[respon]

Bon Nadal Xadaga[modifica]

Salut Xadaga!

¿Podrías ayudarme a expandir este artículo o aclarar algunos conceptos?

Independentista PR...Aquest :)

Bon Nadal, Gràcies!!

Soc la Noia del Barça :) (discussió) 21:28, 26 des 2007 (CET)[respon]

Re: Air[modifica]

Cap problema. --Jordicollcosta (discussió) 19:10, 2 gen 2008 (CET)[respon]

checkusers inicials[modifica]

Este missatge l'heu rebut perquè heu estat editant recentment i compteu amb un nombre d'edicions considerable. També s'ha acordat enviar este missatge als més veterans encara que no hagen editat darrerament.

El propòsit d'este missatge és comunicar-vos d'una forma directa la posta en marxa de l'elecció d'uns checkusers inicials complint les normes establides a Viquipèdia:Elecció de checkusers. Si creieu que reuniu els requisits per optar al càrrec, presenteu-vos a Viquipèdia:Presa de decisions/2008/Checkusers inicials. La data límit és el 17 de gener de 2008, queden -11 dies. Tanmateix, si no us considereu suficientment experimentat, esperem que pugueu participar tant en les discussions com en les votacions. --Pasqual 00:12, 12 gen 2008 (CET)[respon]

deures[modifica]

Hola, com que normalment escrius articles d'història, potser voldràs crear un article que tenen 42 llengües però no la nostra, em refereixo a talibà, un tema d'interès. --barcelona (discussió) 09:24, 4 març 2008 (CET)[respon]

Sobre la millora de un article[modifica]

T'escric perquè fa uns 2-3 anys, vas proposar millorar l'article de Cristòfor Colom. Doncs, bé, s'hi ha posat un castellà a "millorar-lo" i resulta que l'ha convertit en un aparador de palos de la frontera. Ara, però, estem mirant de millorar-lo, amb, dades que ho bé han estat omesses, i/o dades que poguem recopilar de llibres, internet. Si estàs interessat, passat pel fòrum, ai, vull dir la discussió i podràs observar si t'interesa o no. --Jacquard (discussió) 21:53, 15 jul 2008 (CEST)[respon]

Recorda: els articles de la Viquipèdia sempre estan escrits en un temps verbal impersonal, mai de nosaltres.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Pesta negra.

--88.19.138.25 (discussió) 16:15, 8 nov 2008 (CET)[respon]

El vostre vot compta[modifica]

Hola,

S'ha desat automàticament este missatge a la vostra discussió perquè teinu més de 500 edicions i heu editat fa menys d'un més.

El propòsit d'este missatge es assabentar el nombre d'usuarisel més gran possible per a que participeu a la votació en curs delsnous verificadors d'usuaris.

No queda gaire temps i a l'usuari Góngora només li falten quatre vots per a aplegar al mínim requerit.

Si creus que aquest usuari mereix la teua confiança i realment compleixes els requisits per a votar, no t'ho penses més, per favor dona-li el teu suport. –Pasqual · discussió · xat 15:35, 6 març 2009 (CET)[respon]

feina?[modifica]

Com que t'he vist per diversos articles històrics, he pensat que potser t'interessaria fer Guerra civil grega. Gràcies! --barcelona (disc.) 15:39, 7 ago 2009 (CEST)[respon]

Viquimedia.cat[modifica]

Hem creat l'associació Amical Viquipèdia perquè fa temps que anem al darrere de ser reconeguts com local chapter de wikimedia, aquí pots veure la nostra candidatura, potser pots considerar de donar-hi suport signant al corresponent apartat (cal haver-se registrat a Meta). --Jordicollcosta (discussió) 14:22, 14 nov 2009 (CET)[respon]

Plantilla Wikimedia CAT[modifica]

S'ha creat la plantilla d'usuari Wikimedia CAT. El motiu d'aquesta es mirar de fer el màxim visible el suport a la iniciativa de crear la secció local de Wikimedia. La teniu a la vostra disposició per tal de posar-la en la vostra pàgina d'usuari (tant d'aquí com de altres projectes, si no es molt demanar). El suport de tots i cada un de nosaltres és valuós per tal de poder assolir l'objectiu. Tens més informació a la pàgina d'Amical Viquipèdia Gràcies i disculpa la intrusió a la teva pàgina--Gus.dan (disc.) 16:28, 3 maig 2010 (CEST)[respon]

Manquen referències a Estaferm[modifica]

Hola Xadaga,

recordeu que la Viquipèdia no és una font primària. Per això, en crear o ampliar un article, heu de citar les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat.

Us encoratgem a que treballeu en millorar l'article en aquests sentits. Podeu aprendre com citar les fonts aquí. Tota informació no verificable pot ser posada en dubte o eliminada. Si teniu algun dubte podeu deixar-me un missatge a la pàgina de discussió, traslladar-lo a la La taverna o, directament, al xat.
Aquest recordatori és en motiu de l'article Estaferm. --Pau Cabot · Discussió 19:32, 3 maig 2012 (CEST)[respon]

Bona nit, sisplau, ajuda'ns![modifica]

Benvolgut company, primer de tot perdona'm aquesta intrusió. T'escric per a demanar-te ajuda. Ja fa molts anys que l'associació Amical de la Viquipèdia mira de donar al català un estatus equivalent al de les altres llengües demanant la creació d'un Chapter català, cosa que fins ara ha estat denegada pretextant el fet que els catalans no tenen estat propi. La nostra llengua catalana i els companys d'Amical que treballen de valent per a la promoció del català i alhora del coneixement lliure de pertot, necessiten la teua ajuda. Sisplau/fes-nos el favor, signa a l'enllaç següent per a que es puga veure internacionalment que existim i tenim empenta i sobretot que els catalanoparlants han/hem de rebre el mateix tracte que tots els altres, tinguen estat o no. Gràcies per endavant, que et vaja tot molt bé. Records, Claudi/Capsot (disc.) 00:48, 6 abr 2013 (CEST)[respon]

Llicència[modifica]

He vist que vas penjar Fitxer:Huracans,tifons i ciclons.jpg el 2005, però no vas indicar quina llicència volies que tingués la teva obra derivada. El millor seria que pengessis tu mateix la fotografia a Wikimedia Commons, tanmateix si modifiqués la descripció de la fotografia hi i afegeixes una llicència lliure {{Cc-by-sa-3.0-migrat}} o similar {{DP-Propi}} KRLS, (disc.) 21:21, 13 des 2022 (CET)[respon]