Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Novetats

Pallares (discussiócontribucions)

Aquest mes hem crescut 0,35 punts, gens malament, per l'èxit de la crida, que repetim aquest mes. També en la mitjana de la mida d'aquests articles. Cada cop cal més picar pedra, ja s'ha acabat el creixement fàcil. Tot i així, si voleu ampliar articles d'aquest projecte on som el número 9 mundial, doncs endavant. Un parell o tres d'articles per cap i ja ho tenim! @Brunnaiz:, @Manlleus:, @Solde:, @Misterspritz:, @Jordiventura96:, @Beusson:, @Leptictidium:, @CarlesMartin:, @Antoni Salvà:, @AntoniBM:, @Castellbo:, @MALLUS:, @CarlesVA:, @Ignasi:, @KajenCAT:, @Willy31igd:, @Sorenike:, @Dragonfly137:, @Rocafera:, @Pcm:, @Jaumellecha:, @Kippelboy:, @Castellbo:, @Jove:, @Capsot:, @Vallue:, @Mbosch:, @Quelcom:, @Jordirooca:,, @CarlesVA:, @Alvaro Vidal-Abarca: @Amadalvarez, @Pau Colominas, @Gemma Aïsa, @Unapeça, @Socialdilema a la pàgina del projecte canvieu el vostre nom per "fet" quan ja l'hàgiu acabat.

Afegir que quan un article té la plantilla de {{fet}}, l'usuari @Lluís RD: li fa una repassada bàsica de llengua i ortografia. Gràcies, Lluís!!!

Rubisimoes (discussiócontribucions)

Pots afegir-m'hi si vols. Aniré fent-ne alguns.

Cataleirxs (discussiócontribucions)

Veuràs que de sociologia anem fluixets, ets molt benvingut.

Manlleus (discussiócontribucions)

apunto que fins que no arribem per sobre dels 9.000, ho tenim fàcil, perquè només traduint arribarem ràpid, però quan ja no es pot traduir, cal investigar i això sí porta temps i tots els wikis que arribin a aquest llindar si trobaran. Tenim que traduir molts articles però el marge d'articles per "investigar" és prou gran que no crec que es faci aviat donant-nos temps per arribar a aquest llindar. Salutacions i enhorabona!

Rubisimoes (discussiócontribucions)

Entès, faré totes dues coses. Avia'm si assoleixo un gran èxit.

Cataleirxs (discussiócontribucions)

Revisant els acumulats per secció, tenim dues fites sucoses: hem superat les 1.000 Biografies llargues i queden menys de 100 esborranys d'Història.

Per millorar: hem d'arreplegar voluntaris de ciències pures, ja que entre Biologia i Física encara tenim més de 1.000 esborranys per ampliar. A més, Socials i Filosofia són les branques amb menor percentatge d'articles llargs.

Enhorabona a tothom per l'esforç, continuem!

MALLUS (discussiócontribucions)

Certament, ens calen més viquipedistes "de ciències", perquè és clar, els de "lletres pures" no podem ficar-nos en segons quins "esbarzers". De tota manera, si alguna cosa es pot fer en el(s) meu(s) camp(s), no dubteu que ho faré.

Pallares (discussiócontribucions)

Aquest mes pot ser un d'aquells que li donem una bona empenta a aquest viquiprojecte. Si penseu que aquesta setmana santa podeu fer alguna aportació els que no l'heu feta o els que si, no hi fa res, doncs endavant. @Brunnaiz:, @Manlleus:, @Solde:, @Misterspritz:, @Jordiventura96:, @Beusson:, @Leptictidium:, @CarlesMartin:, @Antoni Salvà:, @AntoniBM:, @Castellbo:, @MALLUS:, @CarlesVA:, @Ignasi:, @KajenCAT:, @Willy31igd:, @Sorenike:, @Dragonfly137:, @Rocafera:, @Pcm:, @Jaumellecha:, @Kippelboy:, @Castellbo:, @Jove:, @Capsot:, @Vallue:, @Mbosch:, @Quelcom:, @Jordirooca:,, @CarlesVA:, @Alvaro Vidal-Abarca: @Amadalvarez:, @Pau Colominas:, @Gemma Aïsa:, @Unapeça:, @Socialdilema:, @Na Renard:, @Capsella01:

Leptictidium (discussiócontribucions)

Tinc marcat «Cretaci».

Unapeça (discussiócontribucions)

Gràcies @Pallares, col·laboraré en el que pugui. Ja he ampliat l'article Llançament de javelina, però no he sabut com actualitzar la informació a la pàgina del projecte, ni marcar els articles en els quals podria anar treballant. Si em podeu donar un cop de mà, estaré molt agraïda.

Pallares (discussiócontribucions)

Benvinguda, @Unapeça! El llançament de javelina l'has actualitzat perfectament a la pàgina del projecte. Allà, si vols marcar algun article, per "reservar-lo", pots triar entre els que hi ha a la llista o agafar-ne algun altre de Les llistes dels 10.000, a Viquiprojecte:Concursos/Els 10.000

Solde (discussiócontribucions)

Aquest mes de moment pinta molt bé! De moment portem: +49 a >8k / +150 a >16K / +28 a >30K i tot això... com a mínim! ;) Us animo a fer la última empenta entre avui i demà!

Resposta a «Encara, els 10.000»