Vés al contingut

Usuari Discussió:El Fotògraf Valencià

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola El Fotògraf Valencià! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint l'esperit del projecte.


Consell del dia: Si voleu revertir una pàgina, només heu de pitjar a la pestanya superior on hi diu historial, entrar a la versió anterior que volgueu recuperar, editar-la i desar-la.

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?


Salutacions cordials

--KRLS , (disc.) 11:57, 9 set 2011 (CEST)[respon]

Vicenç Salvador Torres Guerola[modifica]

Jo no som l'autor de l'article. Si vols comentar qualque cosa sobre l'article, el lloc adequat és a Discussió:Vicenç Salvador Torres Guerola. Pau Cabot · Discussió 18:26, 9 set 2011 (CEST)[respon]

Hola[modifica]

Benvolgut Fotògraf Valencià, el nostre administrador considera oportú l'esborrament de l'article Carolina Latorre Canet. Vaig veure que afegires referències últimament, i així i tot pareix que Pau considera que és un currículuum. Totes les opinions són totalment respectables. Entendria que l'administrador volguera reduir certes parts de l'article donat que les referències no poden ser millors del que són, però considere que hi ha moltes referències molt variades i independents com per a esborrar un bon treball. M'agradaria que donares la teva opinió també a l'administrador i si pots votar, jo ja ho he fet, féres ús del dret a vot, que calcule seria favorable a no esborrar l'article.

Gràcies.

Fanalet (disc.) 13:21, 29 oct 2011 (CEST)[respon]

Pel que comentes, vols ajudar-me a salvar l'article Carolina Latorre Canet. Jo m'he quedat una mica bloquejat després de tanta discussió i si arribe a saber que tot això és tan complicat no sé si haguera fet aquest article. T'ho dic perquè Anskar m'ha comentat també que l'article Justiniano Latorre Rubio pot passar per la mateixa situació. Sí que he entés una cosa. El que és important per a mi no té per què ser-ho per als altres. A la Ribera del Xúquer vivim al voltant de dos centes mil persones. Sé, per descomptat que no és el centre de cap món però hi ha una vida cultural molt gran i m'agradaria plasmar-la a la Viquipèdia. Pensa que Sueca, per exemple, és un dels tres pobles o viles del País Valencià, junt a Gandia i Morella, que ens representaren a la fira internacional catalana. Pensa també totes les festes, com la Muixeranga, o tota la tradició i vida al voltant de l'arròs i l'horta. Fuster i molts autors són de La Ribera, Eliseu Climent també. Jo estic intentant posar en valor a persones que destaquen al sud de la ciutat de València. Sé que és molt difícil que els administradors i usuaris no acceptaren l'article Ismael Latorre Mendoza o Josep Lozano Lerma, així com persones com Julio Palau Lozano o Pascual Pérez Choví, però ara mateix m'estic plantejant no posar a la Viquipèdia dos articles que estava preparant: Rafael Hervás i Higinio Noja Ruiz, i m'ho estic plantejant, no perquè no tinga referències, per a mi, del tot admissibles, sinó perquè si Justiniano Latorre Rubio no és important tampoc ho seran aquests dos personatjes.
Després de tanta discussió crec que m'ha quedat prou més clar el concepte verificable i admissible. T'agraeix que no hages eliminat el DISE, ja que per a mi també és admissible, per molt trivial que siga que aquesta fotògrafa hagi publicat alguns articles. De fet, la pàgina sols fa un xicotet comentari d'això. Fins una altra. Fanalet (disc.) 21:48, 3 nov 2011 (CET)[respon]

Proposta de fussió[modifica]

Hola, veient que s'està discutint l'esborrament del Projecte Basset, li he fet la proposta a Fanalet de fussionar-lo amb Joan Baptista Basset, que et sembla? --Anskar (disc.) 18:31, 4 nov 2011 (CET)[respon]

Sóc tant viquipedista com tu hehehe. Altra cosa és que vulguis una mediació... No he acabat d'entendre clarament el que m'exposes, pel que difícilment ho podria transmetre. Pel que entenc tu consideres que hi ha d'haver la referència a tres fonts diferents que al cap i a la fi les tres parles de la primera font, no?. Si les tres fonts parlessin de la mateixa cosa però fossin independents, està clar, s'haurien d'incloure les tres, però si dues fan referència a la primera crec que és un cas de font terciària i és la menys important de totes, seria una menció i no tant una font, crec que Pau ha fet el correcte si són la mateixa font (posar tres mencions iguals al mateix fet no és posar tres referències). L'altra cosa és que tant Joan Baptista Basset i Ramos com Joan Baptista Basset van a petar al mateix lloc (Joan Baptista Basset és una redirecció) per tant a totes dues s'ha de veure exactament el mateix, no entenc que diguis que a una li falta alguna cosa respecte l'altra però quan entres des de la redirecció segueix estant la frase.Em sap greu, però m'ho hauràs d'explicar millor. Salut --Anskar (disc.) 12:50, 6 nov 2011 (CET)[respon]
Aquí està. Si les tres referències són calcades, amb posar la principal ja n'hi ha prou. I respecte la pàgina jo la veig exactament igual. Salut.

Recordatori d'admissibilitat de: Estalmat País Valencià[modifica]

Recorda: La Viquipèdia és una enciclopèdia no una base de dades o un lloc per a fer promoció. En crear un nou article s'haurien de comprovar els criteris d'admissibilitat («que hagi rebut cobertura significativa en fonts fiables i independents del subjecte»). Cal mirar d'aportar referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article.

Si no s'aporten referències de terceres parts independents l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament. Demanem calma durant les discussions per intentar cercar el consens a l'hora de defensar els teus arguments o rebatre els dels altres usuaris.
Aquest recordatori és en motiu de Estalmat País Valencià. --Pau Cabot · Discussió 13:06, 6 nov 2011 (CET)[respon]

? Pau Cabot · Discussió 13:46, 6 nov 2011 (CET)[respon]
Hola "El Fotògraf Valencià", he trobat aquesta pàgina [1], potser estaria bé fer l'article que parli de totes les comunitats que tenen aquest prjecte més que només el del país valencià, no creus?. Bona feina. --Anskar (disc.) 11:40, 7 nov 2011 (CET)[respon]

Re: Consulta sobre votacions[modifica]

VP:EP. Entendràs que seria bastant injust que es pogués fer el que has fet tu, o sigui, fer les cent edicions a posteriori per poder votar en un article en el que hi estàs clarament implicat ... Pau Cabot · Discussió 18:49, 12 nov 2011 (CET)[respon]

Votacions[modifica]

Pots haver vist que un administrador s'encarrega d'aquest afer, ja que els editors no podem esborrar pàgines. Rspecte EstalMat jo segueixo sent partidari de fer un de general Estalmat i prou, crec que el projecte és estatal i sortirà millor article que si només és de les comunitats, però vaja, és una opinió personal. --Anskar (disc.) 15:14, 13 nov 2011 (CET)[respon]

D'acord amb Anskar. Crec que seria més fàcil demostrar la seva admissibilitat. Pau Cabot · Discussió 13:31, 29 des 2011 (CET)[respon]