Abans d'iniciar una guerra d'edicions i proposar el teu bloqueig, respecte un tema que has proposat en la taverna, i que claríssimament segons el què de moment manifesten els usuaris, no té cap mena de consens per interpretar la normativa com ho estàs fent, que és (entenc) qualsevol article és admissible i no pot ser fusionable si està mencionat en alguna font. Et demano que aturis les reversions i revisis la normativa actual, que com bé saps, diu Es demana «cobertura significativa» en fonts fiables per poder escriure un article complet en lloc d'un sol paràgraf, una simple definició o una fitxa de dades primàries sobre el subjecte. Si només es poden escriure algunes frases sobre el tema, encara que justificades en fonts, segurament no és apropiat per a un article propi sinó per a una fusió en un altre article més ampli o en una llista.
Les fusions que has revertit son:
- Roca dels Corbs (Collbató). Proposta de fusió de Paucabot de 2017, cap contribució significativa des de llavors. El contingut íntegre de l'article és La Roca dels Corbs és una muntanya de 436 metres que es troba al municipi de Collbató, a la comarca del Baix Llobregat, i ja va ser fusionat per Isidre blanc en Llista de topònims de Collbató en 2022 amb una feina espectacular de creació de llistes automatitzades a partir del contingut de viquidata.
- Municipal Joan Capdevila. Proposta de fusió de Paucabot de 2019. Contingut íntegre de l'article: L'estadi Municipal Joan Capdevila és un estadi on juga la Unió Esportiva Tàrrega. L'estadi porta el nom del futbolista Joan Capdevila i Méndez nascut a la ciutat de Tàrrega. Una única referència a una font pròpia, per tant no vàlida en aquestes circumstàncies. I cercant altres fonts (que jo en cerco, i molt. Recordo amb carinyo la investigació per Camp Olímpic de Tir amb Arc) no havia trobat més que el nom anterior (ni capacitat, ni arquitecte, ni quan es va fer amb gespa artificial, que en molts altres camps m'ha donat peu a justificar articles de llocs on es fa esport). Atès que el camp de futbol no està ni mencionat com a lloc d'interès a Tàrrega m'ha semblat millor fusionar a Joan Capdevila i Méndez, on he posat TOT el contingut de l'article, perquè ja està a Unió Esportiva Tàrrega i pertant l'he deixat com estava. Mal fusionat? Potser.
- Escut del Montsià. Proposta de fusió de Paucabot de 2017. Tot i no tenir CAP referència, havia bolcat TOT el contingut de l'article a Montsià
Els articles de qualsevol mena que es poden referenciar d'acord als criteris enciclopèdics que té viquipèdia, els amplio, i cada dia dedico una estona a articles abandonats de fa molts anys als que ningú fa cas. Només a tall d'exemple, altres edicions al voltant de propostes de fusió fetes per mi en un parell de dies (un bon grapat, de topònims):
De moment, només m'ha semblat entendre que Amadalvarez està plenament d'acord amb tu (encara que només sobre la microtoponímia dels PPCC, no sobre qualsevol article en general, segons es pot veure amb les teves reversions):
- Amadalvarez opino que hem de ser generosos amb els nostres topònims, no perquè ho digui la GEC, sinó perquè existeixen, sigui per aparèixer en algun de registres d'autoritat, sigui el mapa de topònims dels PPCC, o el del cartogràfic o el dels talaiots menorquins o, el que sigui. ... Al món deu haver centenars de milions de casos com els que descric, però només em refereixo als de l'abast territorial dels PPCC, és a dir, d'aquells que no defensaran altres.
El comú dels editors està opinant que diferent que tu sobre la microtoponímia local, et cito exemples de la conversa que has iniciat sobre la toponímia menor que no té més contingut que el que ja s'inclou en les llistes automatitzades que va fer Isidre Blanc. Ara bé, per a les reversions d'edicions que fas, crec que no tens cap suport.
- Leptictidium: què fem respecte a la toponímia menor? Personalment, jo fusionaria a «Llista de topònims de [municipi]» tots els articles de masies, ermites, etc. que no continguin informació més enllà de «X és una masia del municipi de Y a la comarca de Z», ja que no ofereixen més informació de la que es podria trobar en aquesta taula. Ni més ni menys el que faig;
- Quetz72 perquè la masia de la meva família surt a la VP (no el vaig crear pas jo...), quan no té cap mena de valor patrimonial (per la nostra cultura vull dir) ni singularitat enciclopèdica (o notabilitat com en diu la norma). Ni més ni menys el jo afirmo;
- Xavier Dengra Crec que el criteri ha de seguir el que diu en @Leptictidium i que, fet i fet, ja tenim a les nostres polítiques de VP:ADMS i VP:FF: 1) un mínim de dues fonts fiables, 2) publicades editorialment i 3) externes 4) que en parlin de manera significativa i no pas de passada. Les bases de dades, mapes i altres fonts que només n'esmenten el nom, la localització i el municipi a què pertanyen, amb potser algun altre valor numèric, no compleixen les quatre premisses anteriors i no són enciclopèdiques, per tant, els articles què en depenen haurien d'acabar en un article de llista general per municipi o esborrats.
- Pau Colominas si no ho formalitzem en una presa de decisions correm el risc que cadascú vagi per lliure (amb propostes d'esborrament que depenen dels viquipedistes que aquella setmana passen per allà, fusions no consensuades, plantilles a tort i a dret i altres situacions usuals) ni més ni menys que el què t'he demanat
- Pere prlpz Comparteixo l'apreciació dels topònims, però si els articles de masies que s'estan posant en qüestió aquí no proporcionessin "gaire context més enllà de descriure les seves característiques arquitectòniques i artístiques" ningú en qüestionaria l'admissibilitat. El que estem parlant és d'articles de masies que no descriuen la masia sinó que es limiten a dir que "Can XXX és una masia del municipi YYYY".
Així doncs, atès que crec que estic justificant plenament l'ajust a normativa de les edicions d'articles amb proposta de fusió iniciades per tercers editors amb molts anys de vigència, et demano que revisis les edicions que has fet i aturis l'acós al que em sotmets, i com t'he dit altres vegades, si ho consideres oportú obre una proposta de modificació dels criteris d'admissibilitat. Si el criteri canvia o s'estableixen excepcions com les que impulseu tu i Amadalvarez, no tinc problema en deixar de fusionar articles que altres han proposat fusionar, però el criteri actual és el què és.