Viquipèdia:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Iaia de Cízic

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Iaia de Cízic[modifica]

Proposat per: Xavier Dengra (MISSATGES) 09:28, 8 nov 2018 (CET)
Avaluació prèvia
Tot i que per la seva brevetat i els comentaris previs a l'avaluació no n'espero un AdQ, presento aquest article a votació ja que pràcticament tota la informació disponible sobre la biografiada es troba representada a l'article. Xavier Dengra (MISSATGES) 09:28, 8 nov 2018 (CET)

Valoracions

  1. Nuvola apps kontact.png Bo Hi ha dos possibles punts de vista. 1) Un article que contingui tota la informació existent pot ser un AdQ/ABo, per molt curt que sigui, ja que el que importa és la completesa. 2) Hi ha articles per als quals es disposa de tan poca informació, que no tenen vocació de ser AdQ/ABo (sense que això impliqui un judici negatiu sobre la seva qualitat). Encara no sé per quin em decanto...Leptictidium (digui) 12:15, 20 nov 2018 (CET)
  2. Gold Medal ca.svg Qualitat És difícil escollir entre Abo/AdQ o simplement proposar-ho just per les poques línies presents, però mentre tingui una introducció raonable i una secció mínima amb prou text per mantenir-se com a tal i aquestes línies compleixen amb els requisits de distinció, em decanto a que es possibiliti la candidatura sempre i quant no sigui sobre un tema en curs o d'actualitat on es veu manifest que la informació pot canviar i la proposta de distinció seria un desgavell. Tot i així voto com a bo perquè podriem tenir categoritzades sota aquesta distinció els articles amb aquestes carències. Salutacions--Manlleus (disc.) 18:05, 20 nov 2018 (CET)
  3. Gold Medal ca.svg Qualitat si vam decidir que Timareta fos de qualitat, no veig per què aquest no hauria de ser-ho si dóna tota la informació del subjecte.--Arnaugir (discussió) 21:49, 22 nov 2018 (CET)

Afegiu els vostres comentaris ací