Portal:Esport català/Actualitat històric

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure


Recull de notícies iniciat el setembre del 2006

Any 2006[modifica]

  • 2 de desembre: El CPA Olot es proclama campió del món de patinatge artístic sobre rodes per tercer any consecutiu, mentre que el CP Masnou obté la medalla de bronze.

Any 2007[modifica]

  • 25 de juny: Mor Ramiro Loyola, jugador argentí de la secció de rugbi del Futbol Club Barcelona, a causa d'ingerir un aliment que li va provocar un procés alèrgic irreversible. Ramiro Loyola, de 30 anys d'edat, va entrar a formar part de la secció a principis de la temporada 2005-2006, provinent de l'Argentina, d'on era natural de Córdoba. Ràpid i estilista jugador, es caracteritzava per la seva velocitat i capacitat atacant. Descansi en pau.
  • 20 d'agost: Toni Bou aconsegueix el seu primer títol mundial de trial de forma automàtica després de la cancel·lació del Gran Premi de Bèlgica. El pilot de Montesa té un avantatge de 20 punts sobre l'ulldeconenc Adam Raga que ja no el pot atrapar.
  • 3 de setembre: La selecció catalana de curses de muntanya s'ha proclamat matemàticament campiona del món de curses de muntanya després dels resultats aconseguits aquest cap de setmana a la sisena cursa de la temporada disputada a Ontake (Japó). La prova nipona se l'ha adjudicat en categoria masculina el corredor cerdà del Centre Excursionista de Catalunya Kilian Jornet, mentre en fèmines la victòria ha estat per l'andorrana Stephanie Jiménez. Catalunya amb 1.830 punts és ja la campiona del món a falta de l'última prova del circuit que s'ha de celebrar el pròxim 23 de setembre a Zegama (Euskadi).

Any 2008[modifica]