Suryoyo Sat

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula d'organitzacióSuryoyo Sat
(arc) ܣܘܪܝܝܐ ܣܬ Modifica el valor a Wikidata

LemaFor the people, by the people Modifica el valor a Wikidata
Dades
Tipuscanal temàtic Modifica el valor a Wikidata
Camp de treballTV
Història
Creaciógener 2006
Governança corporativa
Seu
Propietat deBahro Suryoyo Mediaförening
Altres
Satèl·lit
Hotbird 13deg E10971 MHz, (H), 27500 ks/s, FEC 3/4
Galaxy25 (America), (V),, FEC 1/2

Lloc websuryoyosat.com Modifica el valor a Wikidata

Suryoyo Sat (en siríac: ܣܘܪܝܝܐ ܣܬ) és una cadena de televisió en arameu (siríac) transmès per satèl·lit des de Södertälje, Suècia. Va ser establert el 2006 per la Syriac Universal Alliance i les seves federacions afiliades. El centre principal es troba a Södertälje, Suècia, però un altre centre s'ha obert recentment a Gütersloh, Alemanya.

S'emet el canal en 82 països i els seus espectadors es distribueixen a tot el món.

Suryoyo Sat té com a objectiu proporcionar una varietat de programes interessants, emocionants i informatives, proposant, entre d'altres, els debats periòdics sobre la cultura, la història, la religió i la societat.

Avui en dia, les emissions de Suryoyo Sat, incloent diaris, debats, tertúlies, programes per a nens, principalment en arameu. Però no només en el dialecte siríac occidental, anomenat "Turoyo", sinó també en altres idiomes parlats pels arameus (àrab, kurd, turc i l'adopció de les llengües com el suec, l'alemany, el neerlandès, l'anglès i el francès. Els espectadors són principalment arameus (sirians) de tots els continents, però també hi ha altres persones de l'Orient Mitjà.[1][2]

Suryoyo Sat vol arribar a tots els qui puguin tenir un interès a veure el canal. Tothom hauria de tenir l'oportunitat d'accedir a la informació i la varietat de la seva llengua materna, sense importar on visqui. Suryoyo Sat pretén fer veure el món des d'una perspectiva diferent. Com a espectador, és possible participar en el que està succeint a d'un nivell local, nacional i internacional. Actualment, la gran majoria dels programes de radiodifusió són produïts per la mateixa cadena. Però es preveu en el futur, comprar i vendre programes per oferir una difusió diària d'alta qualitat.

Notes i referències[modifica]

  1. Länstidningen i Södertälje[Enllaç no actiu]
  2. «Länstidningen i Södertälje». Arxivat de l'original el 2011-10-06. [Consulta: 25 abril 2014].

Enllaços externs[modifica]