Vés al contingut

Usuari:Meldor/Arxiu Discussions 08-09

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Portal filosofia[modifica]

Hola Meldor! Sembla ser que estàs inactiu, però no sé fins a quin punt... Hi ha un problema amb la presentació del portal; potser tu o algú hi ha fet canvis i ara no apareix bé. Si pots, mira-t'ho; jo pel meu cantó intentaré arreglar-ho, però no m'hi entenc gaire... Bona pausa! (fins aviat?)--Hinio (discussió) 20:55, 11 oct 2008 (CEST)

espero que tornis aviat i reactivis el portal, he anat creant articles però necessito ajuda --barcelona (discussió) 13:12, 29 nov 2008 (CET)
hehe són massa coses alhora, quan estiguis actiu m'avises i cauen més deures, de moment si t'avorreixes a la discussió del portal vaig deixar uns regalets sobre conceptes claus en vermell (n'he fet ja alguns) --barcelona (discussió) 12:26, 1 des 2008 (CET)
Hola Meldor! Doncs sí, estudio filosofia, i miraré de fer el què pugui amb el portal (que, per cert, no coneixia). Però abans he d'acabar examens i recuperar-me! :) I encara abans vull deixar pulit un article que tinc pendent d'acabar.Però tot seguit em poso a mirar temes i a veure què hi puc fer.
Una salutació!--Carlus Jové i Buxeda (discussió) 09:19, 27 gen 2009 (CET)

No obstant[modifica]

Fixa't en què l'EVA només està canviant les instàncies en què "no obstant" apareix tot sol (cosa que és incorrecta). Quan "no obstant" va seguit d'un sintagma nominal, és correcte (com diu l'enllaç del GDLC que m'has passat, No obstant l'impediment), i l'EVA no canvia res. – Leptictidium (discussió) 17:28, 12 oct 2008 (CEST)

No! Volia substituir Granota per Anur. Ara ho arreglo. Els altres canvis em semblen bé. – Leptictidium (discussió) 15:09, 29 des 2008 (CET)
Segurament ha passat a bastants articles més, però ara trobaré l'origen de l'error i serà qüestió de minuts arreglar-lo. – Leptictidium (discussió) 10:48, 30 des 2008 (CET)
Al final només n'hi havia un, i ja l'he arreglat. – Leptictidium (discussió) 11:02, 30 des 2008 (CET)

Teologia[modifica]

No, és teològic de teologia. Suposo que és un subtipus de la teleologia. Mbosch (discussió) 14:45, 23 oct 2008 (CEST)

Estirabot Teššup[modifica]

Hi, please do not ad a interwiki link between de (Deutsch) Teššup and br (Brezhoneg) Tarhu, it's not the same and there is already a interwiki link between de Tarhunna and br Tarhu. The br article Teshub doesn't exist at the moment. Thanks -- Mursilis (discussió) 11:57, 27 nov 2008 (CET)

Línies de temps[modifica]

Hola Meldor, Gracies per la resposta, peró no me n'he sortit, et dixo copia del que he posat a la cafetera (per si tens la bareta a mà): Hem dono!!!. Desprès de provar varies combinacions no hi ha manera que surti: a la que modifico qualsevol cosa en una línia de temps ja feta i funcionant aquesta es deixa de veure, exemple a Usuari:Mafoso/Probes#Manipulaci.C3.B3. Alguna persona amb vareta màgica pels voltants tindria la bondat de mirar-s'ho? (ha arribat un punt que no se si sóc tonto o l'ordinador hem pren el pèl). Podria ser problema de configuració?. Gracies--Marc (Mani'm?) 15:35, 4 des 2008 (CET)

ésser[modifica]

passa per la discussió d'existència, opina i, si et ve de gust, ens falta un concepte tan bàsic com ésser, crec que té prioritat però segur que el fas tu millor que jo --barcelona (discussió) 18:10, 20 des 2008 (CET)

Re: Portada/Imatge/Ajuda/Imatge[modifica]

Gràcies, ja l'he esborrat. La vaig crear al reorganitzar les pestanyes de la portada canviant la imatge de la primera a la tercera metacaixa, però aquesta era un error. Les correctes són a Categoria:Viquipèdia:Portades. --V.Riullop (parlem-ne) 20:05, 30 des 2008 (CET)

Bona feina[modifica]

... movent categories. Només una petita cosa: A la pestanya de discussió, apareix: {{delete}} Robot: La categoría ha sido movida a ... Podries mirar de traduir la frase i canviar la plantilla per {{Destrucció}}, que és la que hi tocaria anar? Gràcies, Pau Cabot · Discussió 20:15, 30 des 2008 (CET)

Re:Pregunta sobre imatges[modifica]

Hola Meldor, bon any! Perdona el retard, he estat fora. No et sé donar una solució al problema que tens perquè a mi no em passa. Si fos, com dius, perquè la imatge és massa gran, passaria amb totes les meves imatges. Que no sigui que tinguis una resolució de pantalla molt baixa.--Lohen11 (discussió) 09:29, 2 gen 2009 (CET)

afroamericans[modifica]

Si us plau, us agraïria molt i molt que consultessiu la discussió de la pàgina de la Categoria:Afroamericans i el que he posat a la pàgina de discusió sobre el tema a la pagines de discussió dels usuaris: 83.49.228.88 i Leptictidium. Allà dóno les meves raons. Per mi és molt important que hi poseu el què en penseu. --Pitxiquin (discussió) 01:55, 5 gen 2009 (CET)

VP:1000[modifica]

Hola. El problema que veig amb utilitzar la classificació de Whittaker és que... no és una classificació alternativa, és una classificació obsoleta. No veig gaire la utilitat de concentrar-nos en articles com Monera o Protista. – Leptictidium (discussió) 23:22, 10 gen 2009 (CET)

Ja s'explica: El dominant a nivell didàctic és el Whittaker i a nivell acadèmic el Woese de 1990.. – Leptictidium (discussió) 16:43, 12 gen 2009 (CET)
He canviat el text per una major claredat: El dominant a nivell didàctic és el Whittaker (considerat obsolet a nivell acadèmic) i a nivell acadèmic el Woese de 1990. Et sembla bé? – Leptictidium (discussió) 19:55, 12 gen 2009 (CET)

grups[modifica]

La interwiki de can (anglès) ja la vaig arreglar jo. Allí soc: CàlculIntegral. Pel que fa als articles de grups ho varem discutir amb en SMP i no ho tenim del tot clar. Per mi el que hi ha ara està molt bé com a introducció planera però m'agradaria que n'hi hagués un de més tècnic amb el títol teoria de grups que ara és un pobre esborrany, a grup n'hi hauria d'haver un centrat en el concepte grup. Peró ara com ara ...?--Gomà (discussió) 23:56, 11 gen 2009 (CET)

L'SMP és de la mateixa opinió que tu i amb el contingut que hi ha ara jo penso que tens tota la raó. Altre cosa és que en el futur Teoria de grups és una branca de les matemàtiques i l'article hauria de tenir una estructura de tipus : Estructura suggerida pels articles sobre branques de la matemàtica Mentre que grup és un concepte i hauria de tenir una estructura de tipus: Estructura dels articles sobre conceptes matemàtics en concret grup hauria de ser un article principal al que fes referència l'article teoria de grups amb una explicació resumida. De moment si voleu fusionar-los pràcticament lo únic que cal fer és esborrar teoria de grups perquè a grup hi és pràcticament tot i en deixeu un dels dos, el que us faci més ràbia.--Gomà (discussió) 00:12, 12 gen 2009 (CET)

Dominis de primer nivell[modifica]

Amb els dominis de primer nivell es podria fer un gran article de cada un, perquè coses per explicar de ben segur que n'hi ha. El problema són els microesborranys que hi havia abans i que són el que tenen a gran part de les viquis.--Pere prlpz (discussió) 20:10, 12 gen 2009 (CET)

Ranking setmanal[modifica]

hola, el codi per calcular el ranking setmanal, és en python? merci --Josepsbd (discussió) 14:20, 15 gen 2009 (CET)

Vandalisme "Quadratura del cercle"[modifica]

Hola, he vist que has arreglat un atac a l'article esmentat abans. Soc la professora que ha engrescat als alumnes a fer la tasca. És possible que sigui un dels meus alumnes qui hagi fet això ja que justament divendres els vaig estar comentant com estava el tema. Tinc alguna manera de descobrir si aquest usuari es va registrar es d'algun PC del Lluçanès (o de la Catalunya central) ? M'interessaria molt tractar aquest tema del vandalisme ja que, per mi, a part de les petites coses de mates que poguem aprendre entre tots, m'interessa més que aprenguin a ser respectuosos amb el treball i l'esforç d'altres així com a veure que el treball col·laboratiu funciona. Aquesta vegada has estat tu qui ha desfet la bretolada d'un vàndal al "nostre" article. Gràcies! --Mzamora2 (discussió) 08:32, 17 gen 2009 (CET)

Com fer el seguiment d'un article?[modifica]

Hola, com vas veure tan ràpid que l'article havia rebut un atac? Jo ja vigilo la pàgina i no me n'havia adonat. Gràcies i que tinguis un bon cap de setmana!!! --Mzamora2 (discussió) 08:47, 17 gen 2009 (CET)

Brama[modifica]

Hola Meldor! D'acord amb aquestes distincions. Però abans de crear els articles caldria que ens poséssim d'acord pel que fa a les transcripcions dels noms estrangers.

A mi em sembla que, sempre que existeixin, s'ha d'optar per la transcripció simplificada en català o en grafia catalana com a denominació principal, tal com fan la majoria de diccionaris. Per això la meva pregunta era què escollir, Brama o Brahmà ("h" o no "h" i accent sí o no). Crec que l'escriptura amb signes diacrítics, com ara Brahmā, Brāhmaṇas, etc., s'ha de posar desprès, entre parèntesi, com a especificació suplementària, de la mateixa manera que es posa el nom amb els caràcters de l'alfabet original.

En tot cas és això el que estem fent amb la transcripció dels noms àrabs, juntament amb en CarlesVA (pots veure la nostra discussió al respecte). I això seria més coherent respecte als articles sobre l'Índia que ja s'han creat on, per exemple, la denominació principal de "Xiva" és aquesta i no pas "Śiva" (ja que el so "Ś" equival a la xeix en català, i que aquesta grafia amb "X" és utilitzada).

T'escric aquí per veure si hi estas d'acord i, si és el cas, podem decidir-nos i fixar-ho a la pàgina de discussió o crear directament la pàgina de desambiguació que proposes.

PS: Qüestió subsidiària: Fa temps (potser no vas veure el meu missatge) et vaig comentar que el portal de filosofia no apareix bé (les columnes de la dreta estan fora del camp visual) He mirat d'entendre el perquè, però no he entès res... Voldria saber si és a causa dels meus navegadors o si a tu també et passa. Gràcies. --Hinio (discussió) 23:48, 23 gen 2009 (CET)

PS II: Acabo de fixar-me en el teu enllaç cap a Brahmā de la GEC. Com veuràs en aquest mateix article, alhora hi escriuen Xiva i Vixnu. No sé quina és la seva política definitiva, però en la pròpia enciclopèdia també s'hi troba "bramanisme" [1], p.e., i "bramans" [2] pel que fa a la casta. Així que la GEC a vegades ens deixa ben desemparats i ens toca a nosaltres de decidir quin criteri adoptar. I veient (em repeteixo) altres diccionaris [3] [4], em sembla que el criteri que proposo deu ser l'adequat.--Hinio (discussió) 00:08, 24 gen 2009 (CET)

Trasllado part de la discussió a Brama i canvio la llista d'enllaços en vermell. Verifica si ens hem entès bé i canvia el que et sembli. A la propera!--Hinio (discussió) 09:59, 26 gen 2009 (CET)

Voluntat[modifica]

Sí, sí que està creat, l'he fet avui mateix, però enlloc de voluntat és voluntat_(filosofia) més que res perquè ara crec que encara no està creat però per diferenciar-ho també de la voluntat aplicada a la psicologia per exemple. Si no ho trobes correcte fes-m'ho saber i ho rectifico. ;) --neith (discussió) 21:45, 1 feb 2009 (CET)

si ja estàs per aquí treu el cartellet de viquidescans... i si no saps en què treballar, ja saps on trobar-me :) --barcelona (discussió) 21:28, 1 feb 2009 (CET)

Bot[modifica]

Hola, Meldor. Estirabot está haciendo muchas ediciones en gl.wikipedia, y nos está llenando la página de cambios recientes, :) :) Por que no pides el status de bot? Un saludo. --Xabier Cid (discussió) 00:17, 5 feb 2009 (CET)

Ikiw/gro.aidepikiw.ac//:ptth[modifica]

No hi havia caigut, a pesar de la redirecció. Estava convençut que es tractava d'un error. L'he restaurat. --V.Riullop (parlem-ne) 20:44, 10 feb 2009 (CET)

CorHomo[modifica]

Gràcies a la informació que em vares donar el abril passat l'usuari KRLS ha creat Viquipèdia:Enllaços incorrectes a pàgines de desambiguació que s'actualitzarà cada mes, és una bona eina pel manteniment. --Jordicollcosta (discussió) 12:39, 12 feb 2009 (CET)

demanats[modifica]

útil la llista del portal, potser caldria mirar altres llengües apart de l'anglès per tenir més suggeriments --barcelona (discussió) 18:21, 14 feb 2009 (CET)

carnet[modifica]

t'agraeixo l'oferiment. em sap greu molestar-te. et vaig enviar un email, si el contestes t'explico més coses. si prefereixes que parlem mitjançant aquestes pàgines de discussió ja t'ho explicaria aquí mateix. en principi de fotocòpies només serien les de les pàgines que m'interessessin, crec que menys de 10 i així tot aniria "de pressa". gràcies per tot.--Denou (discussió) 14:18, 21 feb 2009 (CET)

Wikimedia Català[modifica]

Hem penjat a meta una pàgina per defensar que ens reconeguin com a “local chapter” Si et plau, passa-hi i apuntat a la secció de membres / interessats en participar-hi: Wikimedia Català--Gomà (discussió) 01:42, 23 feb 2009 (CET)

Re: Experiència -> Coneixements[modifica]

Segurament deus tenir raó, el que crec es que la pàgina de desambiguació experiència és força deficient i s'ha de millorar, si ho fas repassaré els més de 200 enllaços que apunten a coneixement, sinó fes tu mateix els canvis que creguis convenients. --Jordicollcosta (discussió) 15:25, 3 març 2009 (CET)

El vostre vot compta[modifica]

Hola,

S'ha desat automàticament este missatge a la vostra discussió perquè teinu més de 500 edicions i heu editat fa menys d'un més.

El propòsit d'este missatge es assabentar el nombre d'usuarisel més gran possible per a que participeu a la votació en curs delsnous verificadors d'usuaris.

No queda gaire temps i a l'usuari Góngora només li falten quatre vots per a aplegar al mínim requerit.

Si creus que aquest usuari mereix la teua confiança i realment compleixes els requisits per a votar, no t'ho penses més, per favor dona-li el teu suport. –Pasqual · discussió · xat 15:28, 6 març 2009 (CET)

Re: William Gilbert[modifica]

M'has fet recordar que ja havia estudiat el gilbert (Força magnetomotriu). Vaig a fer-ne un esborrany, serà més pràctic que esborrar-lo. --V.Riullop (parlem-ne) 10:53, 9 març 2009 (CET)

Impostos[modifica]

Crec que sí que ja es pot arreglar. L'article francès tens raó que deu anar amb tributs perquè ho inclou tot, i l'article lituà ja l'ha col·locat a lloc algú de la viqui lituana. Queda penjat un article rus, però és una cosa rara, i els articles xinès, japonès i coreà suposo que els podem deixar on els vaig posar, tot i que tinc alguns dubtes que no parlin d'algun tribut històric, però podem suposar que són articles prou generals.--Pere prlpz (discussió) 22:06, 9 març 2009 (CET)

Interwiki sorting order on nn.wiki[modifica]

Hello! Thanks for cleaning the tax interwikis. Note that the default sorting order on our wikipedia is no, sv and da, then the rest alphabetic by name, not code. The no-sv-da is most important. Read more at our embassy. --Kristaga (discussió) 16:20, 10 març 2009 (CET)

The interwiki bots allowed on nn.wiki are aware of this rule, so bots updating the interwikis makes no problems. Thanks for a quick response. --Kristaga (discussió) 21:10, 10 març 2009 (CET)

Millll[modifica]

Tot i que la participació no és per a grans celebracions, pensava actualitzar la pàgina amb els pocs articles amb 4 vots... Però potser que baixem el llistó a 3 que serà més dinàmic. Amb 3 vots podrem afegir-ne alguns i treure'n uns altres. Faré una altra campanya tavernícola perquè la gent faci propostes; a veure si es pot arribar a una primera llista de 1000 dels "nostres".--Peer (discussió) 12:46, 15 març 2009 (CET)

Portal:Portada[modifica]

Se'm ha acudit una idea per arreglar el portal. L'encapçalament jo el deixaria igual, però tan la columna de categories com el directori del portal es podrien fer en metacaixes. Què et sembla? --Wiki-Wiki 16:41, 15 març 2009 (CET)

Re:VP:LA[modifica]

Hola! No acabo d'entendre com funciona, això. En tot cas, he canviat "Zoroastrianisme" per Zoroastrisme i estava a punt de canviar "Buddha" per Buda. Però no toco res més, doncs.--Hinio (discussió) 01:09, 18 març 2009 (CET)

Ok, ara capto!--Hinio (discussió) 01:22, 18 març 2009 (CET)

Joan Keops[modifica]

Hola Meldor, referent a la teva pregunta, sí soc la mateixa persona. Suposo que es dobla perquè treballo des de dos ordinadors diferents. Com puc solucionar-lo?. --JoanKeops (discussió) 22:43, 18 març 2009 (CET)

Meta[modifica]

Hola Meldor,

em podries donar algun enllaç interessant on trobi informació sobre el que és meta? Veig que has tret Margaret Tacher de la llista dels articles fonamentals (perdona'm si no és en aqeusta llista sino que és en una altra llista, es que amb tantes llistes em faig un embolic...) Dius que justifiques treure aquest article de la llista i que les explicacions les dones a meta. A veure, jo sé que:

  • a meta.wikipedia.org hi ha fitxers per utilitzar (fotos, audios, etc)
  • he utilitzat fitxers de meta (fotos) per algun article en el que he col·laborat
  • fins i tot he pujat un parell de fotos (encara que em va costar molt i ara no sabria com tornar-les a trobar!!!)
  • sé que hi ha fotos d'altres wikis que no estan a meta ja que quan he traduït algun article hi ha hagut alguna foto que no l'he pogut enllaçar correctament perquè m'han explicat que era un fitxer que estava a la wiki X però que no estava a meta.

En resum, que tinc un lio de "metes" que no m'aclaro. I va i ara dius tu que fas un aclariment de la Margaret Tacher a meta. On haig de mirar???? Passa'm un enllaç sobre el tema "meta", please! Gràcies. --Mzamora2 (discussió) 07:03, 19 març 2009 (CET)

modistae[modifica]

creus que els modistae haurien de tenir un article? no apareixen ni a les llistes de filòsofs, ni a l'Edat Mitjana ni enlloc. Quin nom els posaries? Sé que són més lingüistes que filòsofs, però crec que haurien de ser-hi, la tradició catalana els anomena sempre en llatí? --barcelona (discussió) 11:12, 22 març 2009 (CET)

jo continuo mentre no et queixis; hi ha coses intermitges entre mates i filo que tenen el teu nom, com per exemple lògica modal ;) Per cert m'ha agradat la guia per a turistes amb suggeriments per fer heheh --barcelona (discussió) 18:44, 6 abr 2009 (CEST)

Revisió de la traducció a l’anglès dels estatuts.[modifica]

Si durant el cap de setmana pots donar-li un cop d’ull a la traducció que he fet dels estatuts de la associació i corregir qualsevol error que hi vegis t’ho agrairia. A bans de dilluns voldria registrar la pàgina de meta a la llista de Planned_chapters els tobaràs aquí: Estatus bilingües català anglès. No cal que sigui perfecte. No demanen una traducció jurada oficial. Altres chapters tenen traduccions relativament d’estar per casa. Però com millor estigui més bona imatge donem.--Gomà (discussió) 09:26, 4 abr 2009 (CEST)

Shogi[modifica]

Pel que he vist, no és fàcil de decidir si entra dins el restrictiu espectre de VP:EE, encara que, en realitat, tampoc no sé si complirien la política els altres dos enllaços que ja hi havia. L'he revertit perquè hi ha molta gent que es dedica a posar enllaços externs a la Viquipèdia per tal de millorar la visibilitat de la seva web (no sé si és el cas) ... Pau Cabot · Discussió 20:35, 21 maig 2009 (CEST)

Jo abans pensava més aviat com tu: que sempre estava bé posar enllaços que permetessin accedir a més informació, però diversos companys em varen fer veure que podia ser fàcil convertir l'article en un directori d'Internet. A hores d'ara crec que, d'EE, se n'han de posar pocs i, a poder ser, oficials (o si no és el cas, almenys molt útils) i la utilitat d'aquest article (que està en anglès) no és evident. Pensa que amb un simple cercador, qualsevol persona pot trobar aquesta pàgina i moltes d'altres sobre el Shogi i això és una enciclopèdia.
Dit això, ja t'he exposat el meu criteri. Si encara trobes que hi ha d'anar, no tenc inconvenient en què l'hi posis. Pau Cabot · Discussió 20:46, 21 maig 2009 (CEST)

al-Khwarizmi[modifica]

Mira't Discussió:Abu Abdullah Muhammad bin Musa al-Khwarizmi que fa temps vas fer algun comentari. No sé qui pot orientar en aquesta qüestió (Enric o Hinio?).
Una altra tema és el dels 1000. Ara que hi ha l'efervescència del Viquiprojecte:Els 1.000, estic a l'espera de veure com queda; de moment és espectacular l'empenta. Després esperem que la gent s'animi i impulsem una mica més alguns articles propis del nostre àmbit.
Entre els 1000 he ampliat Filosofia xinesa i Filosofia hindú (encara per polir), afegint material traduït d'altres wiquis. Ho dic per si t'animes a fer-ne millores.--Peer (disc.) 16:38, 23 maig 2009 (CEST)

modistae[modifica]

al final he fet jo l'article, digues si s'entén perquè he intentat millorar la versió anglesa; tenim més filòsofs medievals per omplir, a veure si fitxes companys de carrera perquè ens ajudin! --barcelona (disc.) 13:16, 24 maig 2009 (CEST)

Portada[modifica]

Ostres! Ho sento, però quan he dit que volia que ampliessis l'esquerra em referia a la dreta! Ara que tinc temps, si em deixes, intentaré fer un canvi perquè quedi millor. --Joancreus · 13:53, 2 juny 2009 (CEST)

He fet un canvi. Per veure'l, has d'afegir
.ciencia { 
 background-image: url(http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/fa/BandeauPortailLogique.jpg);
}

al monobook.css, i netejar la memòria cau (al Firefox "Shift+Botó Actualitza").

També es pot intentar disminuir la intensitat del color perquè quedi millor. --Joancreus · 14:08, 2 juny 2009 (CEST)

Correcció[modifica]

M'he guiat per la informació d'aquesta pàgina, encara que he de dir que no estic gaire segur de les meves edicions. Si em vaig enganyar, per favor, sent-te lliure de corregir-ho, i perdona les molèsties. Ferbr1 (disc.) 01:06, 17 juny 2009 (CEST)

Llista de filòsofs medievals[modifica]

Vas col·laborar en aquest article, a en: tenen una plantilla amb noms i ens en falten molts, el tema és que no sé com es tradueixen la majoria al català, si tens temps podries passar-te per allà i crear els enllaços per anar omplint (com veuràs continues sent el meu referent per a deures filosòfics heheh) --barcelona (disc.) 20:13, 19 juny 2009 (CEST)

gràcies! així dóna gust.... ompliré algun quan pugui --barcelona (disc.) 18:09, 23 juny 2009 (CEST)
crec que pensament i pensament crític són dues coses diferents, em fa l'efecte que estem traduint només per ampliar un dels 1000 i omplir, com està passant a altres articles (s'esborra el que hi ha i es posa la traducció literal o s'afegeix sense més si el que hi havia era força llarg), he deixat un comentari a la discussió, digues la teva --barcelona (disc.) 20:55, 28 juny 2009 (CEST)
jo continuo dient-te, ja et queixaràs si no. Tenim la categoria de Filòsofs peripatètics però l'article sobre el concepte, demanat amb 34 enllaços! He fet alguna coseta a medieval però se m'acumula la feina --barcelona (disc.) 19:13, 20 jul 2009 (CEST)
molt bé! et deixo descansar una temporadeta ...--barcelona (disc.) 08:40, 25 jul 2009 (CEST)

Meta...[modifica]

Ara que hi ha l'embranzida dels 1000, he deixat una mica de banda els fonamentals perquè quan retorni la "tranquil·litat" tot n'haurà sortit beneficiat. A més hi ha la Viquiprojecte:Els 1000 Articles sobre la cultura catalana que tota viquipèdia hauria de tenir que caldrà coordinar amb la dels Viquipèdia:Llista dels 1000 articles fonamentals i la dels Viquipèdia:Els 100 articles fonamentals. Evitar que sigui una dispersió, i intentar que sigui un projecte comú amb els complements adequats.
Tinc, però, un embolic amb les llistes de Meta i relacionades. A l'original diu Modifications after November 15th, 2008 may not reflect broad consensus. Hi ha articles diferents a Usuari:PasqualBot/log:Els 1000/llista general que estem desenvolupant. I la nostra llista Viquipèdia:Llista d'articles que totes les llengües haurien de tenir també difereix de la de Meta, amb un ordre diferents per matèries que ara no sé de quina llista deriva. Com ho veus?--Peer (disc.) 11:30, 24 jul 2009 (CEST)

Tot aclarit. Tu marxa tranquil·lament. Jo, en uns dies, tindré més temps i ja la refaré. Sobre les dues llistes, crec que adaptar la de Meta amb articles més propers és la més coherent i fàcil de consensuar. Segueixo creient que és un projecte molt vàlid i el seguiré cuidant. Que tinguis unes booooones vacances.--Peer (disc.) 19:21, 24 jul 2009 (CEST)

1000 catalans[modifica]

Hola Meldor, la llista dels 1000 articles fonamentals sobre la cultura catalana ja té més de 1000 articles. Podries passar per la discussió per opinar i votar sobre quins falten i quins sobren? Gràcies. Pau Cabot · Discussió 10:24, 28 jul 2009 (CEST)

Manquen referències a Joan Garí i Clofent[modifica]

Recorda: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article Joan Garí i Clofent. --Bestiasonica (disc.) 20:40, 8 set 2009 (CEST)