Usuari Discussió:Arturo Reina~cawiki

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Arturo Reina! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint perfectament l'esperit del projecte. Per fer traduccions us pot ajudar l'Amical-bot. Visiteu la seva pàgina on s'explica com fer-lo servir.


Consell del dia: Podeu proposar una pàgina per a que un administrador l'esborri. Per a fer això, editeu la pàgina que voleu que s'esborri i poseu-hi {{destrucció|motiu per a esborrar la pàgina}}.}}

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?

En aquest moment, aquest usuari està temporalment inactiu
Pot ser que l'usuari estigui de vacances, no tingui connexió a Internet o qualsevol altra raó...

el comentari anterior sense signar és fet per Xavier Dengra (disc.contr.) 12:05, 12 ago 2009 (CEST)[respon]

Està molt bé la imatge que has fet sobre la trejectòria (molt aconseguida), però estaria bé que hi indiquessis sobre quina llicència la deixes, si domini públic, GFDL (la estàndard de la Viquipèdia) o què. Llull 12:17 3 gen, 2005 (UTC)

Potser el millor serà que miris com les tenim classificades a Categoria:Imatges per a què te'n facis una idea. Ací no som tant estrictes però a la versió en anglès o poses un dels rètols automàtics sobre els drets de les imatges o te l'eliminen. El més habitual és posar-hi o bé el cartell {{GFDL}} o {{PD}} (domini públic) per classificar-les.Llull 12:49 3 gen, 2005 (UTC)

Ei, he vist aquestes imatges que has fet! Són "estupendes"!!! Només per curiositat, amb quin programa les fas? joanjoc 15:16 10 gen, 2005 (UTC)

fotos metro[modifica]

hola arturo,

si us plau passa't per la discussió Discussió:Metro i treu-nos de dubtes. --ArinArin 18:48 14 mar, 2005 (UTC)

Imatge nombre complex[modifica]

No se'm va acudir això dels eixos, és una bona pensada. Per aquest motiu jo no la vaig ficar a commons.

T'ha quedat molt maca. --David 17:10 4 abr, 2005 (UTC)

Wikimania PR[modifica]

Hello, I'm contacting you as you are listed as the ambassador for your Wikipedia!

It would be nice if also your Wikipedia could place the Wikimania PR banner on MediaWiki:Sitenotice. The text which should be used (translated into your language) is:

[[Image:Wikimania-468x60-en.png|100px]] The first '''[http://www.wikimania.org International Wikimedia Conference]''' will take place in [[Frankfurt]] [[August 4|4.]]-[[August 8|8 August]]!

The text should be kept until August.

Greetings, 83.109.148.29 18:42 16 mai, 2005 (UTC)

He avisat als administradors. --Peleguer 13:04 18 mai, 2005 (UTC)

Viquillibres[modifica]

Moltes gràcies per proposar-me per administrador :) però potser no tindré prou temps com per dedicar-m'hi... --Vedranell

Gràcies[modifica]

Gràcies per avisar-me :) Ara hi ha tres administradors a Viquillibres --Vedranell 11:40 16 jul, 2005 (UTC)

Tres administradors[modifica]

Un buròcrata va nomenar en Martorell com a administrador (si no ho he entès malament) i va proposar-li obrir una votació, segurament quan ja la teniem en marxa. Mira-ho aquí: Usuari Martorell a Viquillibres

Ara em posaré amb el Viquillibre receptes de cuina, unes quantes fotos, separar-ho, i convertir les receptes que ja tenim en sub-pàgines. --Vedranell 11:48 16 jul, 2005 (UTC)


llibres[modifica]

sembla que t'estàs tornant el representant de viquillibres aquí... M'aniré passant. També vaig fer l'altre dia una petita incursió a viquicites, que està solet--barcelona 21:15 18 jul, 2005 (UTC)

Missatges a discussió: de Viquillibres?[modifica]

T'he deixat un missatge a [1]. Mires més la pàgina de discussió de Viquillibres o de la Viquipèdia? ... per saber on deiar els missatges :) --Vedranell 19:00 19 jul, 2005 (UTC)

Viquiprojecte matemàtiques[modifica]

Gràcies. No és que pugui fer molt volum de feina, però aniré fent... m'he apuntat més que res perquè així podem posar-nos d'acors ràpidament per qüestions de format, estil, etc...--Oersted 13:01 22 ago, 2005 (UTC)

Hi,

I address you as the ambassador of your wikipedia. Please notice the above project.

This project, more than other projects, will benefit from inter-wiki cooperation. Can you post a message regarding this project at your wikipedia village pump.

Thanks for your help, APH from the English wiki

Ambaixades[modifica]

Hola! Acabe de veure una pàgina on hi ha una cosa que es diu ambaixades i uns viquipedistes que fan d'ambaixadors. Em podries explicar una mica (o dir-me on és explicat) de què va la cosa? Què cal fer per a ser ambaixador? --Ferran 18:48 4 nov, 2005 (UTC)

Hola de nou. Acabe de llegir la teua informació i te'n done les gràcies. Jo d'idiomes en sé tres miques: una d'anglés, una altra de francés i una altra d'italià. Si, sense necessitat de ser ambaixador, et puc ajudar d'alguna manera, doncs m'ho dius. D'acord? --Ferran 09:40, 9 novembre 2005 (UTC)

Re: Las imágenes de Llull[modifica]

Hola Arturo, gracias por tu respuesta. Si crees que son obra del mismo Llull entonces quizá fuera mejor licenciarlos bajo la GFDL en Commons, así él conserva su autoría. ¿Crees que los escudos que subió estarán en el mismo caso? Un cordial saludo 80.37.198.226 18:58, 21 nov 2005 (UTC) Anna.

Votació de proposta de política sobre noms de la llengua.[modifica]

Hola! T'envie aquest missatge perquè vas participar al sondeig sobre els noms de la llengua. Seguint diverses interpretacions del sondeig, s'ha fet una proposta de política sobre els criteris d'ús dels noms de la llengua que se sotmetrà a votació, en principi, a partir del dilluns dia 12 de desembre, i duraria el termini obert fins el dia 23 de desembre (12 dies). Vos pregue perquè, si en voleu, hi féu una ullada i, si cal, suggeriu alguna correcció o modificació del requisit de participació, de les normes del vot i d'aprovació, així com del mètode de recompte.

Resumidament, a diferència del sondeig anterior, aquesta vegada els vots possibles seràn "a favor", "en contra", o "blanc", i caldrà una majoria de 75% a favor per a aprovar-lo, o una majoria del 50%+1 en contra per a rebutjar íntegrament la proposta, i fer-ne una altra nova a partir de zero. Si no s'aprova amb percentatge suficient la proposta, es discutirà quins canvis calen, i es torna a sotmetre a votació la proposta modificada. També, per a reduir possibles manipulacions per part d'usuaris "fantasma", el requisit per a poder participar és tenir un compte d'usuari registrat a la Viquipèdia dos mesos abans de l'inici de la votació, i amb un mínim de 50 contribucions reals.

Finalment, només em queda encoratjar-vos perquè hi participeu a partir del dilluns. Gràcies. --Joanot Martorell 10:52, 7 des 2005 (UTC)

Imatges[modifica]

No veig on li vas comentar què de les imatges. Llull 12:08, 12 des 2005 (UTC)

La persona a l'altre costat de l'e-mail no sabia de què li parlava amb allò de els llicències. Només em sabia contestar una parrafada sobre que qualsevol les podia emprar mentre es respectés la lei de símbols de Catalunya. Per això vaig fer servir la plantilla Template:municat explicant-ho. No sé amb quina llicència exacta encaixaria de manera que no n'hi he posat cap altra i no ho he pujat a commons perquè no sé si aquestes condicions ho permeten. Llull 17:30, 12 des 2005 (UTC)

Ambaixadors[modifica]

Crec que com a ambaixadors hauríeu de liderar el projecte d'agermanament, o viquiportal ibèric o similars. Proposo el d'agermanament perquè pot tenir, al meu parer, diverses fases: primer llengües de la península ibèrica (totes), després romàniques etc etc. A falta d'anar-ho concretant entre tots (la pàgina específica.... on és?), em reafirmo: el primer que hauríem de fer és mirar en quines àrees som forts i som més febles per després proposar ontercanvis o recerques concretes a les altrs viquipèdies.--barcelona 23:22, 14 des 2005 (UTC)

Portal mates i portal física[modifica]

Hola! Inspirant-me en el portal que heu començat per a Matemàtiques, he intentat començar-ne també un sobre Física. A veure si ens podem anar ajudant amb les dificultats (cal fer tantes pàgines noves per a un portal d'aquests!). També convindria que els articles destacats que apareguin als respectius portals tinguin una qualitat comprovada. --Oersted 11:52, 19 des 2005 (UTC)

ibèria de nou[modifica]

Em sembla bona idea el projecte de la wikipedia en castellà, però crec que nosaltres l'hauríem de fer una mica diferent, o més ampli. A veure si puc crear un esborrany del que vull dir i t'ho passo. Barcelona

Plantilla "Problemes"[modifica]

Hola! Inspirant-me en la wiki anglesa he creat la plantilla "Problema" per posar-la als articles sobre algun tema que encara és objecte de discussió entre els investigadors, en matemàtiques, en física, en química, en biologia o en el què sigui. El format és {{Problema|camp1|camp2}}, on camp1 és la disciplina i camp 2 és una breu explicació del problema. Al costat tens un possible resultat. --Oersted 14:40, 21 des 2005 (UTC)

agermanaments[modifica]

Continuo donant-li voltes al tema ibèria/agermanaments etc.Podríem crear un viquiprojecte anomenat precisament "agermanaments". Tindria diverses seccions. La primera seria per convidar altres viquis a traduir articles de la catalana: contindria un enllaç cap als articles de qualitat que hagin superat els passos marcats (això ja està muntat i surt al portal viquipedista) i un altre enllaç cap a categories que considerem que són fortes a la nostra viaquipèdia (a simple vista proposo: mitologia, Catalunya, Geòrgia, Heràldica). La segona secció seria a la inversa: per traduir des d'altres viquipèdies. Tindria diversos apartats: un d'articles detsacats en altres llengües (s'està fent!), un altre de llacunes (es pot adoptar el model de la viqui castellana que em vas ensenyar o millor el de la viqui anglesa "missing articles" que és una passada) on surtissin els articles que no tenim i que estan a un mínim de 4 viquipèdies (o 5, o les que fixem) i un tercer apartat per a les invitacions explícites de les viquis germanes i la traducció de la setmana de meta. El viquiprojecte es completaria amb la voluntat d'usar sobretot les viquis germanes per a les traduccions, ajudant-nos mútuament a crèixer. Què et sembla com a primera idea?--barcelona 11:10, 26 des 2005 (UTC)

fer crèixer arquitectura[modifica]

He fet aportaciosn a l'article arquitectura

Mira la discussió on explico el que crec que es pot fer

Vicens

Candidatura meua per ser admin a Commons.[modifica]

Hola! M'he presentat candidat per a ser admin a commons. La plana de votacions és a Commons:Administrators, concretament a Commons:Template:Administrators/Requests and votes/Martorell. Si ho creus convenient, m'agradaria rebre el teu suport, ja que ets usuari allà. Salutacions i bon any nou 2006!. --Joanot Martorell 17:49, 6 gen 2006 (UTC)

Message for Arturo Reina[modifica]

Hello Arturo Reina, I'm Thor from the English Wikipedia. You contacted me on my talk page about 3 days ago, offering to translate the article Tabaluga if the other translator was unable to do it for any reason. He has now backed out, for waht reason I don't know, but he has left a message on my talk page saying that he is unable to do the translation. Therefore, I would like to ask if you would consider translating the article to the Viquipèdia for me. Please contact me on my talk page, either here at the Català Viquipèdia, or on my English discussion page. Thanks! Tmalmjursson 14:21, 26 gen 2006 (UTC) discussió <<<Català || Anglés>>> Talk with me

Arturo: Thanks for the translation of the Tabaluga article, but we need to act quickly. From what I can work out on extremely limited Catalan, the page has been nominated to be deleted, its listed as an Automatic Translation! How do we stop the page from getting deleted??? Tmalmjursson 11:59, 28 gen 2006 (UTC) Discussió

Ignore that. It's out for improvement, not deletion... :) Thanks again Tmalmjursson 12:36, 28 gen 2006 (UTC)

Arturo: Your question to Tmalmjursson on en.wikipedia[modifica]

I just read your question about the lifespan of a dragon, you posted on the talk page for Tabaluga on the english language wikipedia. The way it works, is that a Dragon counts 700 human years, as 1 year of its life. So Tabaluga, being 100 dragon years old, is actually 70,000 human years old. Regards, Thor Malmjursson 1.36am GMT, 11.02.06 Talk to Thor

Especialitats matemàtiques[modifica]

Hola, em sembla que t'agraden les matemàtiques, oi? T'agrairia que repassesis la Llista d'especialitats 12 de la Nomenclatura de la UNESCO, a veure si s'hi poden afegir enllaços.--VRiullop (parlem-ne) 18:00, 2 abr 2006 (UTC)

Cómo estas[modifica]

Te invito a apoyarme con la Sociedad Peruana del Conocimiento, lucharemos por una Internet gratuita, y que no haya servicio de paga como traductores como http://traductor.universia.net. Si te llegan a dar una prueba gratuita me avisas y envias la clave.

A mi me niegan la prueba gratuita, es un engaño. Cuentame si asistes a Wikimania 2006. Bostón Escribeme a: cmaguinal_bc@unmsm.edu.pe 23:44 23 may 2006 (CEST) Usuario:Augusto_maguina


trust on Wikipedia[modifica]

Hi I got your contact from meta's embassy. :) This is Cathy from Hong Kong working on a research about trust on Wikipedia. I wonder if you would kindly contact me at researchingmedia@gmail.com? I'd like to chat with you about Wikipedia of your language. Would you kindly drop me your email or IM (Skype, MSN, AIM or ICQ)? It wouldn't take more than ten minutes, but it would help enormous for us to understand the overall trust-based social landscape of Wikipedia. Thank you!

Necessito, informació[modifica]

Hola, m'agradaria que m'expliquesis o bàsicament em responguessis a una pregunta. A través d'un bloc de racó català he llegit que un dels administradors del viquillibres va fer el seu treball de recerca de la viquipèdia. Perquè sou tres els he preguntat al 3 qui és qui el va fer d'això. Em pots contestar la pregunta a la meva pàgina de discussió, encara que la respota sigui negativa. És important posar-me en contacte amb la persona, perquè necessito la seva ajuda. --KRLS , 15:00, 15 set 2007 (CEST)[respon]

Viquiprojecte Conceptes matemàtics.[modifica]

Veig que estàs apuntat a la llista de participants del viquiprojecte:Conceptes matemàtics.

He fet canvis a la pàgina del projecte.

Si et plau mira-te'ls.--Gomà (discussió) 01:55, 16 ago 2008 (CEST)[respon]

Gràfics[modifica]

Hola,

quin programari utilitzes per a fer aquests gràfics tant genials? Són molt difícils o llargs de fer? Necessitaria alguns esquemes per un parell d'articles que estic traduint i tinc a mitges i no he utilitzat gaire les eines de retoc digital. Merxi! --Mzamora2 (discussió) 08:08, 11 gen 2009 (CET)[respon]

El teu compte serà reanomenat[modifica]

20:29, 17 març 2015 (CET)

Compte canviat de nom[modifica]

03:25, 21 abr 2015 (CEST)