Usuari Discussió:Friviere/arxiu2007

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Pàgines orfes

[[{{{1}}}]] és un article orfe

Recorda: En crear un article, comprova a l'enllaç de l'esquerra "Què hi enllaça" que no estiguis creant una pàgina òrfena. Si cap altre article no enllaça cap a la pàgina que has creat, cal cercar almenys un article adequat des d'on crear-hi un enllaç.


Proposta d'esborrament de la pàgina «Iruka Umino»

Hola,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Iruka Umino», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Pau Cabot · Discussió 12:01, 11 nov 2017 (CET)

Articles orfes
  • Nil Montserrat
  • Protecció col·lectiva
  • Cessna 182
  • Equip de protecció individual
  • Piper PA-18 Super Cub

Jordi Coll Costa 16:23, 9 març 2007 (CET)

La qualitat d'una viquipèdia es pot mesurar per la quantitat d'articles orfes. Això funciona per enllaços interns relacionats. Si a una pàgina no s'hi pot arribar des de cap enllaç, fa poc servei.
Un article orfe no té res a veure amb les categories, sino en que cap altre article hi enllaça. Ara mateix els teus articles ja estan desorfanats, perqué figuren hipertextualitzats a la teva pàgina de discussió.
De totes maneres no us hi capfiqueu. --Jordi Coll Costa 09:41, 14 març 2007 (CET)

Costa Blava, Costa d'Atzur

Bon dia Paco. Tota l'argumentació és a Discussió:Provença - Alps - Costa Blava. Cordialment.--Aubadaurada 10:51, 4 abr 2007 (CEST)

Què hi trobes?

Com ho veus al tema del Viquiprojecte:Setmana del Canvi Climàtic? Coronellian 18:36, 17 abr 2007 (CEST)


L'infornauta

En Vicent Partal ens obre els micròfons de Catalunya Ràdio, el proper dissabte 19 en el programa L'inornauta. L'entrevista s'enregistrarà el dijous, 17 a les 2 quarts de quatre de la tarda; de moment hi assistirà l'Usuari:Simonjoan (Pastilletes), però com a mínim caldrien 3 usuaris (una multitud), i a ser possible un administrador, crec que l'objectiu principal del nostre missatge, pel tipus d'oient del programa, hauria de ser una crida als usuaris històrics inactius, per tal de fer front a la Marató Viquipèdia

Jordicollcosta (discussió) 20:01, 14 maig 2007 (CEST)

Perfecte, dijous, 17 a les 15:30 a l'entrada de Catalunya Ràdio, xamfrà Diagonal/beetthoven, molt a prop de la Plaça Macià. Potser també pugui assistir-hi en SMP, demà ho confirma. Si sou tres o més, no gaire més, jo m'estalviaré 300 i pico de Km. Jordicollcosta (discussió) 18:17, 15 maig 2007 (CEST)
M'ha semblat entendre que heu quedat que participaries al programa per telèfon. Jordicollcosta (discussió) 20:27, 16 maig 2007 (CEST)

Bon dia! Necessitava traduir la paraula anglesa "Slate" i m'he fet una mica de garbuix. Després de mirar-me la ca.wiki , la en.wiki, la es.wiki, la GREC i diversos diccionaris, sospito que la paraula "Slate" es podria traduir en català per "Pissarra", i que "Shale" seria "Llicorella". Però diversos dels llibres també donen "Pissarra" i "Llicorella" com a gairebé sinònimes. La diferència més senzilla que he trobat és que del "Shale" i de la "Llicorella" se'n pot extreure petroli (=?pissarres bituminoses?). Si domines el tema, podries tornar repassar-te l'article de "Pissarra" i mirar quines interviquis hi lliguen més? Gràcies, i ànims en la tasca! Jordi Roqué 10:33, 13 juny 2007 (CEST)

Estic fent campanya

Hola Friviere,

M'he presentat com a candidat a administrador. No és molt habitual que un candidat perda el temps promocionant-se però sempre hi ha una primera vegada. No sé quina va a ser la teua reacció, simplement et demane que passes per allí i dones la teua opinió. El teu vot compta, sia positiu o negatiu, t'estaré igualment agraït. El meu proposit és coneixer la vostra opinió i que la votació sia per part de tota la Comunitat.

Si creus que no reuneixes els requisits necessaris per poder votar fes m'ho saber, este missatge te l'ha deixat un bot i potser no haja fet la seua feina correctament (encara que la tria d'usuari l'he feta jo, però potser hage errat).

Si penses que no s'ha de fer este tipus d'accions no dubtes a comunicar-m'ho també. El meu propòsit és donar a conéixer la meua candidatura a tots el que tinguen dret a vot, tenint en compte que hagen participat en altres candidatures o que estiguen actualment actius. —Pasqual 23:47, 11 jul 2007 (CEST)

Graal

He vist que vas cear l'article Sant Graal. He ampliat l'article Parsifal i buscant la forma correcta en català en trobe dues: Graal i Greal. L'IEC només recull la forma Greal però Graal apareix en molts textos (potser és una forma antiga?). Et sembla bé si cree Sant Greal i la redirigisc a Sant Graal?. Gràcies. Corretger 20:57, 17 jul 2007 (CEST)

Viquitrobada

Hola Friviere,

Estem intentant organitzar una trobada, en la que es parlaran de tota mena de temes viquipèdics, el primer pas ha estat comunicar-lo a la taverna, el segon ha estat intentar concretar alguna data i un lloc. Finalment podrem tractar de tot el que volem abordar en eixa reunió.

Si penses que és una bona idea i vols participar-hi dirigeix te a esta secció de la Taverna i apunta-t'hi.

Este és un missatge enviat a tots els usuaris més actius o que han col·laborat en mantes ocasions a la viquipèdia i que per tant considerem que podran sentir-se involucrats en esta pròxima trobada.

L'objectiu d'este missatge és aconseguir el màxim possible de participants i que se n'assabente quanta més gent ja que en moltes ocasions els temes de la Taverna passen desapercebuts, si creus que no hauries d'haver estat avisat pots comentar-ho amb el Pasqual que n'és l'autor. Tingues en compte que ha estat una persona qui t'ha triat, no un bot. —Pasqual 00:44, 19 jul 2007 (CEST)

Viquiprojecte Viquitrobada 2007

Seguint la voluntat expressada per alguns companys he fet una pàgina de Viquiprojecte:Viquitrobada 2007 on començar a organitzar la Viquitrobada 2007. Espero que hi participis, diguis la teva i poguem organitzar aquest esdeveniment!

--Hugoaes 14:01, 19 jul 2007 (CEST)


Proposta d'esborrat de la pàgina Risc laboral

Paperera
Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «Risc laboral», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Manu bcn 22:58, 22 jul 2007 (CEST)

Assistència Trobada dissabte

Bones,

Aquest dissabte a les 11 hores fem al Cibernarium de Barcelona la primera trobada informal de viquipedistes. Si us plau confirma la teva assistència a aquesta Viquitrobada en cas que estiguis interessat en assistir i hi puguis venir. També et demanaria si us plau que en cas de que no puguis venir també comuniquis la teva absència a la mateixa pàgina de la Viquitrobada.

Perdona les molèsties que t'hagi provocat i gràcies per tot!!!!

--Hugoaes 21:31, 25 jul 2007 (CEST)

Raspall

Paco, Gràcies per l'aportació de Raspall a la Roca. M'he mirat la documentació que tinc i em consta que va ser feta al 1920 per a un tal "Francesc Riviere". És família teva? --amador 06:11, 26 jul 2007 (CEST)

I no tens cap foto antiga que vulguis aportar a Commons ??. --amador 13:36, 4 ag 2007 (CEST)
A l'article del Raspall tinc posades vistes generals dels edificis. En molts casos no queda res del Raspall, però ja és diu a la descripció. Si et mires la descripció de l'estil que figura a l'article o les 150 fotos que he pujat a commons, penso que sabràs veure quina de les teves té algun signe del Raspall. En tot cas, una vista general és millor que res. Merci, en nom de la VP. --amador 04:41, 7 ag 2007 (CEST)

Tota teva :) Vaig deixar un comentari a la discussió sobre la neutralitat, per si t'és útil. Fins una altra! --Meldor 16:30, 12 ag 2007 (CEST)

Re: Catalunya a l'actualitat

La discussió de l'esborrament és a Viquipèdia:Esborrar pàgines/Historial/2006#Catalunya a l'actualitat. Si t'interessa crear-lo de nou hauria de tenir un enfocament diferent amb un altre contingut. --V.Riullop (parlem-ne) 20:03, 12 ag 2007 (CEST)

Doncs, no sé què dir-te. Potser el títol és una mica estrany i se n'hauria de trobar un altre limitat en el temps i no obert permanentment a l'actualitat. Sobre el contingut hauria de ser alguna cosa més que una llista d'esdeveniments. --V.Riullop (parlem-ne) 20:38, 12 ag 2007 (CEST)
Seguint el model anglès la col·lecció d'articles podria ser "Cronologia de la història de Catalunya (xxxx)", en aquest cas "(des de 1982)", però serà millor traslladar-ho a la pàgina de discussió. --V.Riullop (parlem-ne) 12:14, 13 ag 2007 (CEST)

Continuació (si us plau seguiu allà la discussió, no pas aquí).


Republica catalana

Em sembla que l'article s'hauria de centrar en la republica catalana. No veig que hi pinta una cita de Fuster sobre el catalanisme. En tot cas, millor parlar-ne a la discussio de l'article. Xevi 00:17, 14 ag 2007 (CEST)


Avisos de robot respecte a l'article Nova Icària

Hola somriure, sigueu benvinguts a la Viquipèdia;

Estem encantats que us hàgiu decidit a col·laborar-hi i ens agradaria que continuéssiu fent-hi aportacions tan valuoses com la que heu fet a Nova Icària. Tot i així, amb la vostra col·laboració, podem aconseguir que la Viquipèdia encara sigui millor. A continuació un bot us donarà un quants consells per tal que els vostres futurs articles us surtin encara més bé:

Recorda: A l'inici de l'article, escrivim de forma estandarditzada el títol del mateix article en negreta. Pots veure exemples d'això a articles a televisió, Girona o gos.

Recorda: Cada article ha d'estar classificat almenys en una categoria. De no ser així, costarà molt trobar-lo en mig de 750.859 articles. Pots aprendre com categoritzar un article aquí.


Us pregaríem que corregíssiu aquests petits problemes a l'article Nova Icària per tal d'aconseguir que tots els articles de la Viquipèdia segueixin un estil comú votat per la comunitat i descrit a Viquipèdia:Llibre d'estil. Gràcies per la vostra atenció i endavant!--Iradigalesc Bot (comentaris/incidències) 10:10, 14 ag 2007 (CEST)

Sí, és culpa d'una modificació que hi he fet i m'havia oblidat de tenir en compte les redireccions. Ara ja està resolt; gràcies!--83.46.26.4 15:42, 14 ag 2007 (CEST)

Inventada

El contingut eliminat es pot veure ací. Suposo que deus estar molt d'acord en això de "colònies d'Espanya". Realment t'has molestat a llegir què hi posava? Llegeix: "l'any 1980 encapaçalà la candidatura del BEAN per Barcelona en les primeres eleccions al Parlament de Catalunya després del franquisme, sent el senador més votat de totes les colònies d'Espanya". Es barreja informació (eleccions parlament, senador legislatura constituent) explicada abans, hi ha opinió (colònies? Colònies de què?!) i la nota que penjava era completament excentrada, havia d'anar més amunt, on ara és. Ara el text ja està bé, un anònim ha tingut la paciència d'arreglar-lo, cosa que jo no he tingut, és clar.

Ara faré un altre acusació greu: no has llegit res i t'has guiat per purs prejudicis. Fa una mica de por veure la parcialitat i manca de rigor d'alguns administradors.

Apa, servit.

Tanguy 18:07, 17 ag 2007 (CEST)

Per cert, no cal que em responguis. Ja em desconnectaré per un bon temps de la viquipèdia, després de palesar aquests comentaris ben impropis per un administrador. Si s'és un administrador, s'ha de ponderar molt bé el que es fa i evitar de fer persecucions del que ja ha estat superat per una altra edició. Tanguy 18:09, 17 ag 2007 (CEST)

Conflicte amb Usuari:Tanguy

Ara ho estva mirant, no hi ha guerra d'edicions, cap problema comenta-li; en Pere prlpz, ja ho ha fet, ara ho faré jo. --Jordicollcosta (discussió) 18:47, 17 ag 2007 (CEST)

Diria que tal com ara ha quedat l'article ja és correcte. Espero que el tema no doni més de si i ho poguem deixar com un escalfament d'ànims degut a la naturalesa de l'article... Salut.--Xtv (que dius que què?) 18:50, 17 ag 2007 (CEST)

Imatges

Ei! Vigila, estàs eliminant imatges que a commons seran eliminades d'aquí a poc, ja que tenen copyright i algú il·legalment les va carregar allà mentint del copyright. Ja els he avisat i d'aquí a poc les eliminaran allà. Salut!--Xtv (que dius que què?) 04:53, 18 ag 2007 (CEST)

Re: Administradors_actuals

Només té un caràcter informatiu. Ho actualitzo. --V.Riullop (parlem-ne) 12:16, 18 ag 2007 (CEST)

Aquesta plantilla agafa la informació de Usuari:Friviere/Estat, que hauries de crear. --V.Riullop (parlem-ne) 13:58, 18 ag 2007 (CEST)

Imatges de Vilaweb

Hola company,

M'agradaria saber com està el tema de les imatges de Vilaweb. Totes són cedides amb la mateixa llicència que commons:Image:Lluis_Maria_Xirinacs.jpg? o és un cas especial? És que Vilaweb podria ser de gran ajuda per il·lustrar molts articles de la Viquipèdia ... Aquesta discussió parla sobre el tema. Gràcies, Pau Cabot · Discussió 13:14, 22 ago 2007 (CEST)

Jo crec que seria una bona idea, però no sé exactament com està el tema. En Jordicollcosta i en Vriullop varen xerrar amb ell tal com pots veure a Viquipèdia:La taverna/Arxius/2007/Maig#Resposta de Vicent Partal però la cosa no va acabar de quallar. La idea pot ser seria anar en la línia que ja se li havia comentat, no? Pau Cabot · Discussió 21:29, 22 ago 2007 (CEST)
Hola, he vist que parlàveu de'n Partal i d'imatges. Fa un parell de mesos li vaig enviar un correu per mirar de formalitzar una autorització per commons d'imatges fixes tretes dels vídeos de VilawebTV. Ell mateix havia comentat que hi podien haver problemes amb les imatges de Vilaweb ja que no estan identificades quines són seves i quines d'agències, en canvi les de VilawebTV són totes pròpies. Però no he rebut cap resposta. Si vols et remeto el correu. El meu està activat a la pàgina d'usuari. --V.Riullop (parlem-ne) 10:43, 23 ago 2007 (CEST)
He pujat bastants imatges de Flickr a Commons. Utilitzo la cerca http://www.flickr.com/search/?q=&l=commderiv&ct=0 per trobar les que accepten comercial i derivats, i les pujo amb l'eina http://wikipedia.ramselehof.de/flinfo.php --V.Riullop (parlem-ne) 12:47, 23 ago 2007 (CEST)
Em sembla perfecte promocionar l'ús d'imatges lliures. Però una de les mancances que tenim és sobre personatges vius. --V.Riullop (parlem-ne) 18:45, 25 ago 2007 (CEST)
A la Categoria:Imatges no lliures substituïbles estan identificades les que s'haurien de substituir per una lliure, moltes d'elles de personatges. --V.Riullop (parlem-ne) 12:14, 26 ago 2007 (CEST)

Macià

Paco, El comentari que has afegit a la biografia de l'Avi, no s'hauria d'entrecomillar si és extret d'un discurs ?. Be, només és una opinió que m'ha servit d'excusa per parlar amb tu que feia dies que no ho feia. Per cert, suposo que vas veure que al final vaig pujar una vista general de la masia de la teva família, sense especificar què havia fet el Raspall. Salut ! --amador 05:40, 18 set 2007 (CEST)

que burro !!!. Vaig fer la foto abans de vacances i em vaig oblidar de pujar-la. Aquest cap de setmana ho faig. --amador 12:06, 18 set 2007 (CEST)
Aquí la tens. Res de l'altre mon, però tampoc tinc una referència més específica dels canvis. Salut !--amador 06:39, 19 set 2007 (CEST)

Qualitat d'una viquipèdia

Hola, estic fent el meu treball de recerca i tracta de la Viquipèdia, m'agradaria saber la vostra opinió respecte un tema: "Quins factors considereu que són els primordials per pensar que una viquipèdia sigui de qualitat (total articles, mida...). Ës per si em deixo algun el qual tinc d'estudiar per aconseguir la formula perfecta de la qualitat d'una viqui. Vull idees, encara que no sigui el factor, correcte el tinc de descartar. Espero resposta. --KRLS , 01:28, 12 oct 2007 (CEST)

Hola Friviere,

Avanç de tot demano disculpes a tu i als lectors si faig alguna cosa fora de la normalitat a la Viquipèdia. M'acabo d’incorporar amb tot el ànim d’aprendre i fer-ho be.

Vull també agrair-te les aportacions fetes donant a conèixer el poble on visc a la Viquipèdia.

Hi han dues matisacions que et voldria fer respecte al que has inclòs a la pagina de Cabrils:

1ª) A la "Llista d’alcaldes des de 1979" hi ha un error: Joaquim Colomer Godàs (PSC) va ser alcalde just avanç que Manel Pérez García (CiU) que va ser el últim fins les eleccions d’aquest any 2007.

2ª) A "Enllaços" has afegit a "Tu ets Cabrils" com un Diari Electrònic sense mes. Crec que fent honor a la imparcialitat política hauria d’incloure el títol les sigles E.R.C.- ConsensxCabrils ja que en son els editors o, seguint la mateixa línea, incorporar els enllaços dels partits: GPC i VIC (els altres ja els has inclòs a la "Llista d’alcaldes des de 1979" La pregunta es si es millor posar-los a tots o a cap a la Viquipèdia. Creu Friviere que no em dedico a la política. Soc una "forofa" d’un Internet lliure que passi sempre pel diàleg.

Entenc que puc "editar" (canviar) una entrada o "desfer-la" (eliminar-la). Si et sembla be que ho intenti amb la llista dels alcaldes (canviar-la), i em dones permís (no passaré per sobre del mestre) em faràs un favor per poguer aprendre com interactuar a la "Viqui". Pel segon punt: el que tu diguis.el comentari anterior sense signar és fet per Roseta (disc.contr.) 00:34, 29 oct 2007 (CET) Perdó, no havia signat. --Roseta 10:50, 29 oct 2007 (CET)

Hola de nou,
Acabo de canviar les dades (alcaldes) i he donat la referència com m’has ensenyat.
Continuaré intentant obtenir mes informació per posar al dia tant aquest apartat com el dels enllaços a fi de que hi surtin tots el que sigui capaç d’esbrinar.
Els elogis torno a enviar-te’ls amb una salutació molt cordial!--Roseta 00:22, 2 nov 2007 (CET)
Ja torno a ser aquí, Mira si us plau aquest enllaç,últim paràgraf. Es desprèn que Josep Grau va ser alcalde del 1993 al 2001. Si ho poso així Ramon Álvarez queda fora de la llista i no m’atreveixo a treure’l sense preguntar-te ja que era de qui faltava la cita. Gràcies--Roseta 21:16, 4 nov 2007 (CET)
Ja veig que ho has canviat. Només dir-te que si que hi ha data al article, a dalt a l'esquerra. Gràcies de nou.--Roseta 20:54, 6 nov 2007 (CET)


Lluís Maria Xirinacs

Hola Friviere,

com va tot? Mira, he vist a la meva discussió (bastant temps després) el teu missatge en què em comentaves el perquè d'haver esborrat la categoria "dissidents catalans". Francament, fa molt de temps i tampoc recordo amb exactitud els motius, peró mirant la categoria en sí (http://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Categoria:Dissidents_pol%C3%ADtics_catalans&action=edit) observo que aquell dia es va eliminar aquella categoria, de manera que vaig procedir a treure-la dels articles que la contenien.

Fins una altra. salut, Webe (discussió) 18:30, 27 nov 2007 (CET)

Treball de Recerca

Hola! Sóc KRLS i estic fent un treball d’investigació per descobrir quins són els indicadors que determinen la qualitat d’una Viquipèdia. Per a poder arribar a determinar-los necessitaria que tu com a viquipedista experimentat contestis a aquesta enquesta (aquí)., així tindria la opinió d’una part de la comunitat sobre els indicadors que he marcat i potser sobre alguns que podria haver oblidat. No caldrà que perdis gaire temps, en 5 minuts ho pots tenir fet. Desitjaria tenir-ho abans de l’1 de gener.

La enquesta: aquí.

Redireccions a categories

El programari de la Viquipèdia no està preparat per fer redireccions a categories. Els articles apareixen com si fossin un article més de la categoria. Per això no es fa mai. 83.49.110.16 (discussió) 11:59, 25 des 2007 (CET)