Usuari Discussió:Gcm/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Gràcies per ocupar-te dels papes. Espero que et quedis molt amb nosaltres --barcelona 00:08 3 nov, 2005 (UTC)

Ferran_de_Mallorca Atenció, em sembla que aquest rei està duplicat amb Jaume_III_de_Mallorca--Paco 17:28 7 nov, 2005 (UTC)

Doncs ignora el meu comentari.--Paco 21:30 7 nov, 2005 (UTC)

Informació original[modifica]

Com s'explica a arreu, la informació de Wikipedia ha de ser lliure de drets d'autor. Si us plau, no tornis a introduir informació copiada d'altres llocs. Pensa que acabarà esborrant-se. Així mateix demano que miris l'encilopedietat del que escrius. En l'article del drac fins i tot hi havia unes gràcies cap a qui va fer el drac. Rata de Biblioteca 13:53, 11 nov 2005 (UTC)

De totes maneres, em sembla que el que hi ha a la xarxa té sempre per defecte drets d'autor a no ser que s'indiqui expressament que és al contrari. Rata de Biblioteca 22:16, 12 nov 2005 (UTC)

Concili de Trento[modifica]

Has redirigit Concili de Trento a Concili de Trent, doncs, Trent no és català, no existeix a la GEC, sí Trento

Pasqual Remolar | ¿? 22:49, 13 des 2005 (UTC)

Bé, l'explicació és la següent: Ahir tractava de trobar una pàgina a la què li havia posat la plantilla {{millorar| drets d'autor |}} amb la intenció de canviar-li l'avís per el de {{copyright}}, molt més escaient per al cas. El què passa és què em vaig trobar també amb l'article sobre en Ramon Berenguer II i què pareix ser que no cumplia o hi havia una sospita sobre els drets d'autor i vaig voler remontar fins a l'autor de penjament de la plantilla donant per bona aquella versió què en el resum ficava "refet estil, drets d'autor?", com que a la pantalla ja no eixien més versions no em vaig adonar que qui realment va penjar el cartell era en Joanjoc on deia: "millorar|repassar drets d'autor, i format".

Doncs ho senc a sigut una confusió i vaig a rectificar-la...

Ludor | ? 14:47, 2 gen 2006 (UTC)

Disvcussió dels noms dels articles a la taberna[modifica]

Em crida l'atenció que tu que has escrit tant sobre els nobles de l'Edat Mitjana no apareguis a la Taverna en la discussió que hi ha sobre els criteris a seguir en aquest tema. Potser ja ho has vist i no t'interessa, però per si no és el cas t'indico que existeix tal discussió i que estàs convidat a treure-hi el cap. Després no sigui dit. Llull 19:15, 9 gen 2006 (UTC)

Interwikis[modifica]

Hola Gcm. I hope you understand english. I've noticed you are placing ca: interwikis at all articles, when you create one of the King of Asturias. I just wanted to tell you that it isn't necessary. It's enough to place one interwiki here and another one on another wikipedia, and the wikipedia bots will propagate it. I'm just trying to make your work more productive. Anyway, I have a bot. I'm registering right now, but would like to know if there is any usual procedure to request the bot flag. Please reply as soon as possible. Nuno Tavares 19:32, 23 gen 2006 (UTC)

t'esta dient que, quan afegeixis els enllassos entre viquipedies, no cal afegir-los tots, ja que hi ha robots que despres ho actualitzen (es a dir, si p.ex. fas un enllas des d'aqui cap a la wikipedia en angles, i potser un altre de l'angles cap aqui, ja hi ha robots que despres "sincronitzen" les altres viquipedies). De fet, si agafes una altra versio com a referencia, copiar tots els enllassos que hi hagi alla de cop no porta gaire feina, el que si que no val la pena es despres anar editant la versio en cada llengua per afegir-hi l'enllas cap a l'article en catala (suposo que en Nuno es refereix a aixo). Salut, Xevi 21:38, 23 gen 2006 (UTC)
M'imagino que el que vol dir es que aqui ell nomes hi ve a posar interwikis. No crec que te n'hagis de preocupar mes. Xevi 21:49, 23 gen 2006 (UTC)

Els noms dels Reis[modifica]

Hola, a principis d’aquest mes vaig encetar una discussió sobre els noms dels reis de la Corona d’Aragó en la que tu vas participar en alguna ocasió. Ara ha passat un temps i la discussió s’ha parat, per això he fet una proposta final de la que m’agradaria que donares la teua opinió, o que la esmenares si ho creus necessari. Una vegada decidim açò, pense que ens hem de centrar en l’elecció d’un criteri per als Austries i els Borbons. Gràcies. --Andarella 13:32, 24 gen 2006 (UTC)

PS: Els present missatge ha estat enviat als usuaris Llull, VRiullop, Historiadorvalencià, Gcm, CarlesVA i Joanot Martorell.

==OPINIÓ==[modifica]

Títols de reialesa.

No se si és un bon espai per comunicar però com dius tu tot són opinions. En vistes aquesta opinió simplement et demanaria, amb tot el respecte del món, que respectessis les pàgines que jo he fet i que he decidit posar aquesta informació extra. A part el rei d'Espanya només té un únic tractament, SM, però en canvi té molts títols.

Ducs de Borgonya[modifica]

Hola :-) Cap problema, tot sovint recategoritzo articles, situats en categories amb molt pocs articles... Personalment sóc partidari de crear-los en una categoria superior i després quan n'hi han quatre o cinc, crear la categoria específica i recategoritzar-los, però cadascú té el seu estil :-) --Joanjoc (discussió) 20:40, 3 abr 2006 (UTC)

He estat veient la feina que feies posant biografies hi ho feies molt bé. Em va costar molt trobar un parell de biografies semi llargues per posar a la portada, però veig que les has estat cercant. És cert que hi ha poques dones, però què hi farem; per més que fessin no s'escribia sobre elles i han quedat relegades a l'oblit. Ara el que queda no hi ha pressa. D'aquí a què les plantilles buides apareguin a la portada encara falta molt, per tant es pot prendre amb calma. Si vols canviar el directori tu mateix. La veritat és que no sabia com posar-ho i he anat montant-m'ho sobre la marxa. Suposo que s'hi poden fer diverses revisions, canviant categories de lloc i creant fins i tot nous apartats. Tu mateix. Llull · (vostè dirà) 18:14, 17 abr 2006 (UTC)

Núcpies i descedents[modifica]

Solament fer-te adonar d'una distracció. Suposo que copiant-enganxant has multiplicat un error ortogràfic en moltes biografies: enlloc de descendents hi deia descedents i en algunes ocasions enlloc de Núpcies, deia Núcpies. Errors de picar que he intentant corregir. Salut i bona feina!

--CarlesVA (parlem-ne) 16:56, 18 abr 2006 (UTC)

simultaneitat[modifica]

Ei !!: Estem tocant simultaniament la fitxa del Carles IV. ET deixo que acabis, perque acabem de duplicar el contingut.

Em paso a un altre cosa. Merci per l'ajut.--amador 21:41, 27 abr 2006 (UTC)

Carles IV d'Espanya[modifica]

Ha quedat de luxe !!- Molt millor que la ES. Gràcies--amador 05:56, 28 abr 2006 (UTC)

per a un xafaner[modifica]

Gràcies pels teus elogis del meu quadre. Porto 3 dies pencant per a tenir-ho. Abans no en sabia res de com fer taules, però mirant per la Wiki s'aprèn molt. Ja quasi està, però em falten comtats que, o be els considero -cronologicament- menys importants perque sempre han estat en mans d'algun altre comtat (ex.: Osona) o be, sempre han tingut una linia de succesió en absolut solapada amb els que he dibuixat. Jo volia reflectir com es produeixen les fusions i desintegracions entre comtats fins quedar sota la Corona d'Aragó i, amb aquest objectiu, els 7 presentats son els mes significatius. Tinc por que algun purista de la història es molesti. Tanmateix, no se a on posar-ho. Primer vaig pensar de fer una fitxa de "Comtats catalans", però tindria d'escriure un texte que ja està a d'altres llocs. Tambè pot anar al final de "Marca Hispànica" que quedaria molt be per obrir l'arbre de consulta a cadascún dels comtats o comtes segons cadsacú vulgui.

ACCEPTO SUGGERIMENTS !!--amador 05:37, 30 abr 2006 (UTC)

PD: Si penses que un quadre com aquest podria servir per comparar altres regnes entre sí, abans d'intentar copiar-ho, digam-ho!!, perque el 90% es genera des d'un excel que he construit. ESCRIURE AIXÒ A PEL ES DE BOIXOS. A10.

la teva taula[modifica]

Gcm, gracies per avisar-me de la discussió. Com s'ha posat aquell pel tema del "sud". Ja he dit la meva, ara que facin el que volguin. Mira't la meva pagina i veuras la proposta de taula de castella. Finalment no he afegit asturies perque acaba al 925, quasi quan comença lleó i no es veia cap comparativa contemporania. Com que també m'han fotot la bronca per lo de la "incorporació al regne de...", espero que em propossis "a on i qué" vols que posi i ja la tindrem. Facil, oi?. Si vols ja t'ho explicaré.--amador 20:12, 30 abr 2006 (UTC)


Lo de Navarra ha estat un lapsus del copy-paste. Ara ho arreglo. La resta de comentaris m'els miro amb carinyo.--amador 20:44, 30 abr 2006 (UTC)


Ja no ho se millorar. M'ho aproves?. Per cert, quan acabem el regne de Castella?. Diem que passa a nomenar-se regne d'espanya a partir de Carles I ??. Be, tu ets el que sap d'història. Jo només faig taules. Per cert: ves pensant a on ho penjem !!--amador 23:36, 30 abr 2006 (UTC)


Be, ja ho tens. Creada Template:Crono Regnes castellans. Et deixo a tu l'honor i la responsabilitat de penjar-la, així si es reparteixen "collejas" hi haurà algun entés per a poder defensar-ho. Ja m'avisaràs!. SALUT.--amador 12:22, 1 mai 2006 (UTC)


Pero bueno !!! Has començat per lo menys intuitiu d'entendre. De fet, jo havia fet tot per prova i error. Quan em vas demanar reflectir els solapament de rei i regent em va costar molt, fins que vaig trobar [[1]], pàgina que m'havia fet un tip de buscar al ajut català i no hi es. ET FELICITO !!. Recorda que no hi ha prou amb la template, ara cal penjar-la a alguna pagina.--amador 18:55, 2 mai 2006 (UTC)


He vist que has tocat els colors de comtes catalans. Ha quedat mes vistós. El criteri que havia seguit era el de posar de color aquells que estaven a mes d'un comptat per a que es veies la simultaneitat. Els que eren monocomtat, estaven en gris. Vaig pensar també que, en altres quadres, es pot posar un color per dinastia, i entre cada tio posar una linia negra. Aixó estaria be si compares regnes que no han compartit bitxo. Per exemple, si vols veure comparadament que pasava a xina, persia i frança al s.XIV, amb aquest sistema es molt fàcil i els colors ja no tindrien la funció que jo li he assignat als comtes catalans. Be, no m'enrotllo. Està molt be. Un altre tema: havia pensat fer altres taules amb diferents zones i contemporànies entre si i, pensaré un gadget per navegar d'una a l'altre com si tinguessis un gran mapa mundial davant i et anessis movent. T'animaries a preparar/obtenir/indicar on trobar la informació ?? per automatitzar-ho, nomes em cal una llista (tipus excel) amb regne,any inici, any final i nom. La resta ho faig jo en un plis-plas. Digam quelcom !!--amador 19:19, 2 mai 2006 (UTC)


quan ho torno a llegir, no s'enten res. Ho torno a provar: Imagina que fem tres taules del s.IX al XVII de 3 zones amb una certa coherencia dins de cadascuna d'elles (Ex.: Peninsula Iberica, Europa Occidental, zona Orient Mitja). Mirar cadascuna et fa entenedor el que pasava en una part del mon, però si a mes pots saltar d'una a l'altre, permet comparar "que pasava en Alemania (o com es digues) quan aqui estava Felip V, posem per cas. S'enten millor ?--amador 22:28, 2 mai 2006 (UTC)


Ja em va be que segueixis pensant, i t'ho agraeixo. Estic treballant en disseny d'una nova taula per a que sigui fàcil d'omplir en quan sapiguem "amb que". Tinc una idea, però es massa abstracta encara. Una pista: coneixes el google earth ?, doncs conceptualment es el mateix. Si mires de lluny, només veus territoris i formes pero sense detall ni noms. Si fas zoom, veus molt mes detall, però de una zona mes petita. Em segueixes?. Be, quan tingui alguna mostra, t'aviso per que em diguis la teva opinió. A partir d'aqui, s'et girarà feina perque caldrà omplir-ho i em farà falta el teu assessorament. Merci,--amador 19:01, 7 mai 2006 (UTC)

Tennis[modifica]

Felicitats per la bona feina que has començat amb els tornejos de tennis.--Felato 09:06, 16 mai 2006 (UTC)

A propòsit del tennis he fet un comentari a Discussió:Campions dobles femení dels Grand Slam sobre el títol de l'article. Em sembla que estava una mica espés, però és que alguna cosa em sonava malament. Míra-te'l a veure si ho entens.--VRiullop (parlem-ne) 13:17, 27 mai 2006 (UTC)

Gracies company, feia temps que volia fer l'article, no sé si te l'he robat. ;-). Sobre Orantes, entenc la pregunta, tot i néixer a Granada va viure la seva infància a L'Hospitalet i es va formar tennísticament a Catalunya, i com sabràs, parla perfectament català. Per això, tot i no ser català de naixement, crec que es pot considerar català d'adopció. Aquest ha estat el meu criteri. En podem parlar.--Felato 20:49, 30 mai 2006 (UTC)

Comcilis[modifica]

Segur que tens rao. Com que foren en bona part concilis politics, de fet l'equivalent a un Parlament d'avui en dia, caldra categoritzar a ambdós llocs. Merces.

Descedents[modifica]

Hola, Gcm. Volia avisar-te que quan crees la secció ==Núpcies i descendents== escrius "descedents" i no "descendents". He vist aquest error en bastants d'articles i estaria bé parar atenció per no propagar-lo més. Em sembla que un altre usuari ja t'ho va comentar una altra vegada. D'altra banda, aprofito per dir-te que m'agrada molt el teu estil a l'hora d'escriure articles sobre reis i comtes. --Sax 18:43, 15 jun 2006 (UTC)

Hola,

Diria que l'article sobre Menahem Begin (bé, la traducció) és teu. Mira-te'n la discussió, a veure si pots explicar-hi per què en dius Menachem en lloc de Menahem. --81.38.180.7 19:34, 27 jun 2006 (UTC)

Ostres, doncs no... no sé arreglar-ho ho he intentat del dret i del revès i no hi hagut manera.... Merci per tot Pere Serafi

C. del Món de ciclisme[modifica]

He vist un comentari teu que falta crear els campions femenins. Pots fer un article separat. Quedarà menys atapeït l'article. És nomès un suggeriment. Salut.--Felato 19:09, 25 jul 2006 (UTC)

Logos[modifica]

Tots els logos tenen drets d'autor. Cal ser més explícit en aquest punt de la descripció de la imatge, com la que he afegit a Imatge:Icervantes-logo.gif. Les Imatge:Dante Alighieri-logo.jpg i Imatge:Insituto Camões-logo.gif no tenen cap informació d'origen ni autor.--VRiullop (parlem-ne) 17:22, 14 ag 2006 (UTC)

Per mi ja està bé. Pots afegir-ho tu mateix i treure l'OD. --VRiullop (parlem-ne) 17:48, 14 ag 2006 (UTC)
Company,
Per a aquesta imatge has de posar la llicència en fair use, és a dir, té copyright, però sota la legislació americana es permet l'ús no comercial i nociu d'aquestes imatges. Has de posar-hi el cartell de Plantilla:Logo, ja que és un logotip.
Fins aviat,
Vilallonga · (digui digui) 19:54, 4 set 2006 (UTC)
He tret l'etiqueta fair use, ja que l'etiqueta logo ja és una etiqueta fair use en sí i es causa una duplicació. Vilallonga · (digui digui) 20:09, 4 set 2006 (UTC)
És senzill, ja ho veuràs: Amb l'origen de la imatge i una llicència vàlida (que pots extreure de la llista de llicències) pujar fotos no ha de ser un problema!
Endavant,
Vilallonga · (digui digui) 20:19, 4 set 2006 (UTC)

Banderes[modifica]

No és que la pàgina resultant sigui massa pesada, el que és massa pesat és l'arxiu que es genera, amb el contingut de la plantilla {{Bandera}} sencer i sense processar, inclòs n vegades (una per bandera), abans de processar les instruccions que conté. A partir d'aquest arxiu intermedi es genera la pantalla resultant però el Mediawiki no pot amb tanta plantilla gegant!! A la taverna he deixat el que cre que és la solució... Nanit :-) --Joanjoc (discussió) 20:50, 7 set 2006 (UTC)

Cal crear una subplantilla per a cada linia de la plantilla {{Bandera}}. Amb el nom Plantilla:Bandera/XXXXX on XXXXX és la part del davant de les linies de la plantilla Bandera (entre el caràctre "|" i "="), per exemple la primera linia és "Aragó", doncs; Plantilla:Bandera/Aragó i aquesta plantilla ha de contenir el nom i extensió de la imatge que conté la bandera d'aragó "Aragon Flag.PNG" (la part després de l'igual. He preparat la plantilla {{ProvaBandera}} per fer proves, de moment sense tocar la plantilla "Bandera", per exemple;

A mesura que vagis creant les subplantilles Plantilla:Bandera/Itàlia, ... la pàgina de proves aquesta, ha d'anar millorant el seu aspecte; [2] --Joanjoc (discussió) 20:59, 7 set 2006 (UTC)

Enhorabona![modifica]

Hola Gcm,

Veig que estàs a punt d'acabar amb els premiats dels Premis Príncep d'Astúries. Vaja feinada! Enhorabona pel curro! Pau Cabot · Discussió 22:41, 2 nov 2006 (CET)[respon]

Hola GCM[modifica]

Sóc el Galazan,

Acabo de veure que el juliol em vas escriure un missatge sobre l'article del Compromís de Casp que estic elaborant. Perdona que no t'hagi respost fins ara però ja veus que això de la Viquipèdia no ho domino massa.

Sobre les teves correccions gramaticals les vaig observar i les vaig valorar molt positivament en el seu moment. Gràcies.

Sobre les imatges vaig tant perdut com tu, realment no sé pas quines posar (del compromís en sí no n'hi ha, hauríem de posar retrats dels protagonistes i si estan sense drets). De moment no m'hi capficava esperant acabar l'article.

Ja ho veurem més endavant.

Molts records des de Sant Pere de Riudebitlles, a l'altra punta de la vegueria Penedès. --Galazan 19:24, 5 nov 2006 (CET)[respon]

Convenció "asteroidal"[modifica]

Hola! Efectivament durant una temporada en Sax, jo mateix i altres usuaris vam estar arreglant i ampliant la part d'astronomia dedicada als planetes menors vam unificar la nomenclatura segons la convenció estàndard de la UAI i segons el nom original de l'asteroide. Malauradament no vam incloure-ho dins el llibre d'estil ni enlloc, malgrat estar-ho discutint una bona temporada, amb el resultat que ara no consta enlloc... un error! Bé, espero que en algun moment ens decidirem a afegir-ho al llibre d'estil. --Oersted (parlem-ne) 23:14, 6 nov 2006 (CET)[respon]

Recorda: Per poder crear una nova categoria, ha d'encabir almenys cinc articles ja creats prèviament. Pots trobar més informació aquí.


Les que en tinguin menys seran eliminades per sistema 81.33.47.95 11:41, 12 nov 2006 (CET)[respon]

El missatge no era improvisat sinó que està estandarditzat segons la normativa acordada {{5Articles‎}}. Tothom diu el mateix però després en fa abús i després deixa categories amb només un o dos articles. Per evitar que s'abusi de la confiança la norma és senzilla: primer es creen els articles i si en un moment donat hi ha prou articles per a fer-ne una subcategoria llavors (i només llavors) es crea. Suposo que ho entendràs. 81.33.47.95 11:48, 12 nov 2006 (CET)[respon]

Barbara Hendricks[modifica]

Veig que intencionadament vas indexar les categories de l'article Barbara Hendricks per Barbara i no Hendricks. Anava a esmenar-ho, però he preferit preguntar primer Jordi Roqué 19:49, 1 des 2006 (CET)[respon]

Creus de Sant Jordi[modifica]

Hola Gcm,

Crec que se t'ha girat feina: Llista de Creus de Sant Jordi. ;)

Pau Cabot · Discussió 12:34, 7 des 2006 (CET)[respon]

Jo també vaig servit: Premis 31 de desembre, Medalla d'Or de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, els premiats mallorquins amb la creu de Sant Jordi ... ;) Pau Cabot · Discussió 16:09, 8 des 2006 (CET)[respon]

Estatunidenc[modifica]

Hola de nou Gcm,

Es veu que el gentilici que s'empra per als originaris dels EUA a la Viquipèdia és "estatunidenc", ja que en el seu moment es va considerar "nord-americà" massa genèric. Ho dic pe les categories de físics i químics que has creat: Categoria:Estatunidencs. Jo tampoc no ho acab de veure clar, però el criteri usat és aquest. Més informació. Pau Cabot · Discussió 19:54, 8 des 2006 (CET)[respon]

contribució[modifica]

Hola, He proposat com a article de qualitat el Palau de la Generalitat. Pots col·laborar amb el teu vot a la seva avaluació ? Merci.--amador 23:38, 19 des 2006 (CET)[respon]

Nobel[modifica]

Hola :-) Potser en els articles amb imatges podríem fer com els italians; it:Maria Skłodowska que queda força bé... Què et sembla? --Joanjoc (discussió) 22:05, 3 gen 2007 (CET)[respon]

Jean Dausset[modifica]

He fet una petita investigació i sí, és ell:

de http://boib.caib.es/pdf/2005031/mp4.pdf

DR. JEAN DAUSSET

Metge. En reconeixement de la seva capacitat de compaginar la ciència pura amb les aplicacions pràctiques al servei de l'home i la societat, que l'ha fet mereixedor del Premi Nobel; i per haver mantengut vius el vincles que l'uneixen des de temps enrere amb les Illes Balears.

Pau Cabot · Discussió 22:03, 21 febr 2007 (CET)

Es veu que té residències a Palma i Biniaraix, és fill adoptiu de Sóller ([3]) i Doctor Honoris Causa per la UIB: [4] i [5]. Pau Cabot · Discussió 22:21, 21 febr 2007 (CET)
L'article ha quedat molt bé. Canviant de tema, potser sí que s'hauria de crear la categoria dels premiats. Si un dia tenc una estona, ho faré. I respecte al tema dels enllaços, no t'havia entès: em parlaves dels enllaços externs! També miraré de rectificar-ho. Pau Cabot · Discussió 07:17, 22 febr 2007 (CET)

Enhorabona de nou![modifica]

T'he de tornar a felicitar per la feina amb els Premis Nobel de Medicina o Fisiologia. La meva més gran admiració i respecte. Vaja crac! ;)

Pau Cabot · Discussió 19:59, 7 març 2007 (CET)[respon]

nova contribució[modifica]

Hola, torno a contactar amb tu per demanar la teva avaluació/aportació sobre un article de qualitat qué he proposat sobre el Rococó. Pots col·laborar amb el teu vot a la seva avaluació ? Merci.--amador 14:03, 9 març 2007 (CET)[respon]

Merci pel suggeriment. Ho he millorat i he deixat una resposta en la pagina de discussió. Salut !!--amador 10:35, 12 març 2007 (CET)[respon]

Bernats de Pallars i el seu nombre[modifica]

He trobat desacords en la numeració dels comtes de Pallars Sobirà anomenats Bernat entre els articles que vas crear tu i l'article Comtat de Pallars Sobirà. La teva opinió serà benvinguda a Discussió:Comtat de Pallars Sobirà.--Pere prlpz 19:36, 4 abr 2007 (CEST)[respon]

Pàgines òrfenes[modifica]

Recorda: En crear un article, comprova a l'enllaç de l'esquerra "Què hi enllaça" que no estiguis creant una pàgina òrfena. Si cap altre article no enllaça cap a la pàgina que has creat, cal cercar almenys un article adequat des d'on crear-hi un enllaç.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Medalla d'Honor del Parlament de Catalunya.


Proposta d'esborrament de la pàgina «Iruka Umino»[modifica]

Hola,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Iruka Umino», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Pau Cabot · Discussió 12:01, 11 nov 2017 (CET) Jordi Coll Costa 21:42, 14 abr 2007 (CEST)[respon]

Gràcies per la bona feina que fas. Jordi Coll Costa 22:41, 14 abr 2007 (CEST)[respon]

categoria[modifica]

Hola company, mira a veure si em pots donar alguna idea sobre aquest tema. Ho vaig penjar a la Taverna però no he rebut suggeriments. Merci.--amador 15:43, 19 abr 2007 (CEST)[respon]

Enhorabona, crac![modifica]

Amb Imre Kertész, has completat el megaprojecte. Em desfaig en elogis per la feinada amb la què has contribuit al tema dels Premis Nobel. Bona feina! Pau Cabot · Discussió 20:50, 25 abr 2007 (CEST)[respon]

Enhorabona de part meva també!! És una feinada colossal i gent tan treballadora com tu és el que cal a la Viquipèdia! Ànims, i bona sort! (I potser pren-te un descans fa l'ullet -- Leptictidium - Carta a l'Eocè 21:35, 25 abr 2007 (CEST)[respon]

Sobre les biografies[modifica]

Hola, veig que has estat treballant i força amb les biografies dels premis nobels, per la qual cosa et felicito, però no entenc perquè en tots els que al parraf inicial hi havia el lloc i data i any de naixement i mort, n'has eliminat la data deixant només l'any i el lloc. No li veig el sentit. No estava bé com estava. A mi em sembla que està bé que a l'encapçalament de l'article hi hagi aquesta informació.--Jordi_G (parlem-ne) 23:09, 4 maig 2007 (CEST)[respon]

re:Katharine Hepburn[modifica]

Gràcies per la correcció.--Lohen11 19:57, 10 maig 2007 (CEST)[respon]

Ara sí[modifica]

Enhorabona de nou. Ara sí, ja tenim tots els Premis Nobel! Amb la meva més sincera admiració, enhorabona. Pau Cabot · Discussió 21:10, 11 maig 2007 (CEST)[respon]

felicitats! --ArinArin (parla'm) 21:22, 11 maig 2007 (CEST)[respon]

felicitats! Si li has agafat el gust, tinc més feines similars per a tu hahaha només pregunta ;) --barcelona 22:37, 11 maig 2007 (CEST)[respon]
Enhorabona!--Xtv (que dius que què?) 13:49, 16 maig 2007 (CEST)[respon]

Et concedeixo una Viquiestrella[modifica]

Per aconseguir que tinguem tots els Premis Nobel

Mira no serveix de res però a mi em va fer molta il·lusió quan me la van donar.Endavant amb nous reptes!--Lohen11 20:44, 13 maig 2007 (CEST)[respon]

Justificació d'imatges[modifica]

Des del 23 de març cal afegir una justificació a les imatges no lliures. Pots veure més informació a Viquipèdia:Justificació d'imatges no lliures. Cal completar la informació de la Imatge:Logo internazionaliditalia.jpg. --VRiullop (parlem-ne) 21:58, 13 maig 2007 (CEST)[respon]

Ok, ja està bé. A sota de la imatge posa la mida: 301 × 99 píxels, que dóna una idea aproximada de la resolució. --VRiullop (parlem-ne) 22:42, 13 maig 2007 (CEST)[respon]

Re: sobre imatges[modifica]

Totes les imatges de la Generalitat estan pendents de revisar segons la nova política de la Fundació. Haurien de complir els Viquipèdia:Requisits de les imatges no lliures, i un dels punts a revisar és que no s'admeten fotos de persones vives ja que existeix la possibilitat de fer-ne una lliure. En cas que no sigui viva s'hauria d'explicar perquè no n'existeix cap de lliure. --VRiullop (parlem-ne) 22:57, 14 maig 2007 (CEST)[respon]

També és possible que no m'hagi explicat bé :-( Ho torno a provar. En aquest cas també cal afegir una justificació com et deia més amunt. El problema que hi veig és justificar el punt que diu que aquestes imatges no són substituïbles per altres lliures. De forma explícita ja s'apunta que no és justificable carregar fotos no lliures de persones vives ja que sempre se'n pot fer una foto lliure. --VRiullop (parlem-ne) 10:14, 15 maig 2007 (CEST)[respon]
En aquest cas jo ho justificaria així: "no existeix cap foto lliure, no és possible fer-ne una nova ja que va morir el 1994, és una foto difosa en medis acadèmics [6], [7], [8], que facilita la identificació del personatge i no hi ha cap indicació del fotògraf." Com veus, s'ha de mirar cas per cas i ser prudent. El fet que tinguem una pseudo-autorització de gencat és el de menys. --VRiullop (parlem-ne) 18:36, 15 maig 2007 (CEST)[respon]

MIr Geribert[modifica]

Em sembla molt be, com tot el que fas....

Per què dius que "et toca a prop"? --amador 22:50, 24 maig 2007 (CEST)[respon]

Doncs no el coneixia, però era tot un personatge.!!--amador 23:06, 24 maig 2007 (CEST)[respon]

Re: gènere femení[modifica]

Fet Fet! Em sembla que no m'he n'he deixat cap. Efectivament, copiant el que havia canviat tantes vegades com hi apareix hauria de funcionar. Salut!--Iradigalesc (discussions) 22:07, 25 maig 2007 (CEST)[respon]

Solucionat! No hi havia pensat somriure. Gràcies per avisar.--Iradigalesc (discussions) 22:17, 25 maig 2007 (CEST)[respon]

Imatge amb llicència desconeguda[modifica]

Atenció! la imatge Imatge:Logo-idi.gif que vàreu carregar a la Viquipèdia, ha estat marcada amb la plantilla {{Llicència desconeguda}}. Us preguem que editeu la informació de la imatge i hi afegiu la llicència que correspongui a la imatge. Moltes gràcies. --V.Riullop (parlem-ne) 18:36, 30 maig 2007 (CEST)[respon]

Ok, per mi és correcte. Aquesta era de les fàcils ;-) El que hauries de procurar és no pujar imatges amb el format GIF que està desaconsellat. Si tens a ma un editor d'imatges mira si pots canviar-la a PNG. --V.Riullop (parlem-ne) 20:01, 30 maig 2007 (CEST)[respon]

Contribucions[modifica]

Crec que és general. A les meves contribucions, també passa. No sé qui ho podria arreglar ... Pau Cabot · Discussió 21:25, 6 juny 2007 (CEST)[respon]

Gràcies[modifica]

Moltes gràcies per arranjar-me les errades de la bandera de Sud-àfrica, perquè jo ja no savia que fer-hi. Doncs això, gràcies! --Beusson 22:10, 9 juny 2007 (CEST)[respon]


Manca d'informació amb el fitxer Imatge:RenéCassin.jpg[modifica]

العربية | Català | Dansk | Deutsch | English | Español | Français | Magyar | 日本語 | 한국어 | Nederlands | Norsk (bokmål) | Polski | Русский | Slovenčina | Slovenščina | Suomi | Türkçe | 简体中文 | modifica

Warning sign
Aquest fitxer podria acabar suprimit.

Gràcies per carregar la imatge Imatge:RenéCassin.jpg. Ens hem adonat que, ara com ara, la pàgina de descripció d'aquest fitxer no especifica qui n'ha creat els continguts, per tant l'estat de drets d'autor no és clar. Si heu creat la imatge vós mateix, aleshores cal que expliqueu perquè es pot fer servir a la Viquipèdia (vegeu l'enllaç d'etiquetes de drets d'autor més avall). En cas contrari heu d'especificar on l'heu trobat, en la majoria dels casos amb un enllaç cap a la web d'on l'heu agafada i les condicions d'ús del contingut d'eixa web.

Si la imatge no té un senyal de dret d'autor també hauríeu d'afegir-lo. Si l'heu creat vós aleshores podeu fer servir {{GFDL}} per posar-la sota els termes de la GFDL o bé {{PD}} per a deixar-la en domini públic, indicant tot seguit que en sou l'autor material. Podeu llegir la llista completa de plantilles que es poden utilitzar.

Adoneu-vos que qualsevol imatge sense indicació de l'origen o sense senyal de llicència d'ús serà esborrada una setmana després de l'avís, segons els criteris per a la supressió ràpida. Si heu carregat altres imatges, si us plau, comproveu que hi heu especificat també el seu origen i el senyal de drets d'autor. Podeu trobar tots els fitxers que heu carregat fent servir l'eina de la Galeria. Gràcies. --V.Riullop (parlem-ne) 17:52, 11 juny 2007 (CEST)[respon]

Sembla ser que a fr.wiki s'ha esborrat perquè hi ha una imatge equivalent lliure a Wikimedia Commons. Si et sembla que són mínimament semblants, es pot usar la versió lliure d'allí i esborrar la de ca.wiki. Pensa que fent-ho aconseguiràs que la Viquipèdia sigui <<una mica més lliure>>. Salutacions!--Iradigalesc (discussions) 20:03, 12 juny 2007 (CEST)[respon]

Estic mirant de seleccionar articles de màxima qualitat. Si omplo les 53 setmanes amb aquest sistema aniré interposant--Allman 23:17, 12 juny 2007 (CEST) articles[respon]