Llista d'episodis de Turc per Principiants

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Turc per principiants (Türkisch für Anfänger) és una sèrie de televisió alemanya creada per Bora Dağtekin, estrenada pel canal de televisió alemany ARD el 4 de març de 2006. Fou estrenada a Catalunya el 18 d'abril de 2007[1][2] pel canal K3, reemetent-se posteriorment en diverses ocasions.

Llista d'episodis[modifica]

La següent llista correspons a la llista d'episodis de Turc per principiants.

Primera Temporada[modifica]

La primera temporada fou emesa des del 4 de març de 2006 fins al 31 de març del mateix any pel canal de televisió ARD.

Núm. # Títol en català Direcció Guió Data d'estrena a Alemanya Data d'estrena a Catalunya
11 On perdo la llibertat
Die, in der ich meine Freiheit verliere
Edzard OnnekenBora Dağtekin14 de març de 200618 d'abril de 2007[1][2]
Quan la Doris li diu a la seva filla Lena que s'ha enamorat d'en Metin, un policia turc, i que se'n va a viure amb ell i els seus dos fills, la Lena ho troba horrorós. I efectivament, la Yagmur, la seva nova "germana", és una devota musulmana, i el seu "germà", en Cem, és un aprenent de masclista que li diu directament que ara l'home de la casa és ell, i que la Lena ha de deixar de posar-se roba tan provocativa... 
22 On no vull cap germana
Die, in der ich keine Schwester will
Edzard OnnekenBoris Anderson15 de març de 200625 d'abril de 2007
En Metin intenta en va ensenyar al seu fill l'art de la seducció sensible de les dones. La Doris li demana a la Lena que cooperi més per unir les dues famílies, i la Lena acompanya la seva nova "germana", la Yagmur, a pregar a l'escola islàmica. Però la Lena, que ha estat educada de forma anti-autoritària, i la Yagmur, que és una musulmana devota, no tenen res en comú, i el xoc entre les dues és inevitable. 
33 On faig una relliscada
Die, in der ich abstürze
Edzard OnnekenBora Dağtekin16 de març de 20062 de maig de 2007
Ara que finalment la Lena i la Yagmur es comencen a acostar, han buscat alguna activitat per fer juntes. La Yagmur voldria jugar a escacs, però la Lena se la vol emportar a una discoteca. I al final la convenç, però la sortida acaba en desastre i la Doris i en Metin s'han de plantejar quanta llibertat els haurien de donar. 
44 On no trobo amics
Die, in der ich keine Freunde finde
Edzard OnnekenBora Dağtekin17 de març de 20069 de maig de 2007
En Metin no vol que a casa celebrin el Ramadà, però la Yagmur es nega a menjar fins que es pongui el sol. Mentrestant, la Lena es nega a anar a la seva nova escola i la Doris, que per alguna cosa és psicòloga, s'adona immediatament del que passa. Li diu a la Lena que en realitat li fa por no poder fer amics, i la noia s'indigna i immediatament se n'inventa una dotzena. 
55 On l'Axel s'enamora de la meva família
Die, in der sich Axel in meine Familie verliebt
Oliver SchmitzBora Dağtekin21 de març de 200616 de maig de 2007
La Lena està empipadíssima perquè la seva mare l'ha volgut aparellar amb l'Axel, però finalment la Doris la convenç que tot ha estat un malentès. La Lena perdona l'Axel i acaben fent-se amics. Però tot i això, ella nota que l'Axel voldria que fossin alguna cosa més que amics. 
66 On apareixen molts secrets
Die mit den Geheimnissen
Oliver SchmitzBora Dağtekin22 de març de 200623 de maig de 2007
La Lena creu que l'Axel ha traït la seva amistat perquè s'ha enamorat de la Ching. Mentre es pregunta on hi ha la frontera entre l'amistat i l'amor i per què està tan terriblement gelosa, la Yagmur s'imposa un càstig perquè ha menjat porc sense saber-ho. Un cop més, en Metin no sap què fer, i la Doris passa a l'acció. Se'n va a parlar amb el professor de religió de la Yagmur, però al final només aconsegueix empitjorar les coses. 
77 On tinc la mala sort de fer-me gran
Die, in der ich leider erwachsen werde
Oliver SchmitzBora Dağtekin23 de març de 200630 de maig de 2007
Mentre la Doris intenta refer la seva relació amb la Yagmur, en Cem decideix que ha d'aconseguir que en Costa surti amb la Lena perquè així la podrà controlar millor. Quan la Doris acusa la seva filla de ser incapaç de tenir una relació, la Lena vol mostrar a tothom que és una dona madura, i els assegura que ella i l'Axel ja fa temps que surten junts. I per corroborar-ho, li fa un petó davant de tota la família. L'Axel no posa inconvenients a la comèdia, però ella s'adona massa tard que el seu amic, tot allò no s'ho ha pres només com un joc. 
88 On no tinc sentiments
Die, in der ich keine Gefühle habe
Oliver SchmitzBora Dağtekin
Sathyan Ramesh
24 de març de 20066 de juny de 2007
La Doris està tan nerviosa a la feina, que intenta quedar amb en Metin per fer l'amor, però en Metin s'ofèn d'allò més. Mentre els dos tenen la seva primera discussió seriosa, la Lena medita com s'ha de prendre la declaració d'amor de l'Axel. Finalment decideix acabar la relació encara que, de fet, no han estat mai parella oficialment. Però de sobte, topa amb un dilema. Quins són els seus sentiments respecte a l'Axel? 
99 On l'Axel es passa tot el dia de color verd
Die, in der Axel ständig grün ist
Oliver SchmitzNesrin Şamdereli
Yasemin Şamdereli
28 de març de 200613 de juny de 2007
Finalment, la Lena i l'Axel surten junts, però la Lena ja comença a veure que s'acosten problemes. S'ha adonat de seguida que l'Axel no en té prou amb la seva relació platònica de petonets i agafar-se de la maneta. Però quan l'Axel nota que la Lena dubta si han de fer l'amor o no, ell també li assegura que s'estima més esperar-se. La Lena es tranquil·litza... fins que descobreix que l'Axel té molta més experiència amb el sexe del que diu. I, per acabar de complicar les coses, en comptes de sortir amb l'adorable Ching, ara en Cem només té ulls per la Lena. 
1010 On sóc bona tia
Die, in der ich echt voll okay bin
Oliver SchmitzJörg Wagner29 de març de 200620 de juny de 2007
La Yagmur és una mestressa de casa perfecta, i no para d'avergonyir la Doris. Mentrestant, l'Axel i la Lena s'han reconciliat, i el fet ha provocat la fúria d'en Cem, que li assegura a l'Axel que arribaran a les mans si no toca el dos. L'Axel desapareix del mapa i li deixa el problema a la Lena, que n'hi canta quatre de fresques al seu "germà". Però en Cem li assegura que l'Axel no ha volgut lluitar perquè no l'estima, i deixa la Lena ben confosa... 
1111 On m'atrapa el llop
Die, in der mich der Wolf kriegt
Oliver SchmitzBülent Aladağ
Bora Dağtekin
30 de març de 200627 de juny de 2007
El pesadíssim pare de la Doris, en Hermi, apareix de sobte, i com que no vol quedar com una fracassada a ulls del seu pare, li assegura que la seva relació amb el pare de la Lena encara continua. Però la mentida aviat sortirà a la llum de la manera més descarada possible. Mentrestant, la disputa entre l'Axel i en Cem va pujant de to. Per mirar d'arreglar el conflicte, l'Axel proposa a la Lena que aparellin en Cem amb la Ching. Entre els dos preparen una situació perfecta perquè en Cem i la Ching s'enamorin, però al final el tret els surt absolutament per la culata. 
1212 On n'haig de triar un
Die, in der es nur einen geben kann
Oliver SchmitzBora Dağtekin31 de març de 20064 de juliol de 2007[3]
Mentre la Yagmur i en Nils intenten en va que la Doris i en Metin no vegin l'avi Hermi, la Lena es troba enmig d'unes autèntiques muntanyes russes emocionals. Tot i això, com que sap que de les emocions no se'n pot fugir, decideix que en farà cas. Mentrestant, però, en Cem no para de mirar-la amb aquells ullets, i l'Axel comença a estar-ne cada cop més gelós. La Lena sap que només és qüestió de temps que el castell de cartes s'enfonsi. Per això s'ha de decidir ben aviat: l'Axel, o en Cem? 

Segona Temporada[modifica]

La segona temporada fou emesa des del 27 de març de 2007 fins al 9 de maig del mateix any pel canal de televisió ARD.

Núm. # Títol en català Direcció Guió Data d'estrena a Alemanya Data d'estrena a Catalunya
131 On les dones flaquegen
Die, in der Frauen schwach werden
Oliver SchmitzBora Dağtekin27 de març de 200711 de juliol de 2007[4]
Arran de l'intent de suïcidi de l'Axel, la seva terapeuta, la Doris, pateix un enorme sentiment de culpa. I la Lena també es veu en l'obligació de ser considerada. Ara no pot engegar l'Axel de cap manera. Però tampoc pot oblidar en Cem, i finalment, ell li fa una oferta immoral: que tinguin una aventura! Ser o no ser... immoral, aquesta és la qüestió! 
142 On faig el petó de comiat
Die mit dem Abschiedskuss
Oliver SchmitzBora Dağtekin28 de març de 200718 de juliol de 2007
L'Axel fa tot el que pot per fer fracassar la inepta aventura secreta de la Lena i en Cem. Fa tan bé el paper d'orfe i de pobre víctima, que la Doris li ofereix que es quedi a viure a casa dels Schneider-Öztürk, una decisió que desembocarà en diversos problemes d'organització per a la Lena i en Cem. 
153 On apareix un mòbil perpetu
Die mit dem Perpetuum Mobile
Oliver SchmitzBora Dağtekin29 de març de 200725 de juliol de 2007
La Diana, la germana petita de la Doris, torna a Berlín. Ara és professora d'una escola, i per això es comença a preocupar de l'educació dels nens consentits de la família Schneider-Öztürk. I resulta que, segons ella, en Nils és un superdotat! Per altra banda, en Cem finalment té proves que l'Axel no es va voler suïcidar, i que només s'aprofita dels sentiments de culpa de la Lena. 
164 On va de sexe i pistoles
Die mit Sex und Pistols
Oliver SchmitzBora Dağtekin30 de març de 20078 d'agost de 2007
La Doris es resisteix a perdre el seu Nils enviant-lo intern a un col·legi Suís per superdotats, i ara, a més, ha perdut els resultats del seu test d'intel·ligència. El seu petit s'enfonsa en una crisi depressiva perquè s'ha convençut que és del tot estúpid. Mentrestant, la mentida del suïcidi de l'Axel ha sortit a la llum. En Cem tenia raó, però la Lena no aconsegueix abraçar el seu germanastre turc. I també té lloc un accident en què hi ha involucrat un regueró. 
175 On en Cem no vol semblar més un gos castrat
Die, in der Cem keine Wurst sein will
Oliver SchmitzBora Dağtekin3 d'abril de 200715 d'agost de 2007
Un petit accident que ha tingut lloc representa un obstacle més en l'accidentat camí de la Lena cap a en Cem. En Metin finalment s'ha armat de valor i ha posat un anell de compromís en un pastís per fer seva la Doris per sempre més. 
186 On se m'encongeix l'estómac de l'emoció
Die, in der ich Kitschi-Gänsehaut kriege
Oliver SchmitzBora Dağtekin4 d'abril de 200722 d'agost de 2007
En Cem no es troba còmode amb els sentiments profunds i contesta a una carta d'amor de la Lena amb una exhibició de clar desinterès. Aquesta fredor turca enfonsa la Lena en la desesperació. I l'amor desemboca en guerra. També resulta que els plans d'en Metin per casar-se amb la Doris topen amb un obstacle implacable: la Yagmur, la seva filla, pensa en la seva difunta mare. 
197 On la Yagmur aprèn a fer petons
Die, in der Yağmur ihren ersten Kuss kriegt
Oliver SchmitzBenedikt Gollhardt5 d'abril de 200729 d'agost de 2007
La Yagmur rep tot de missatges romàntics d'un admirador anònim, i està horroritzada. La Doris interpreta la lluita romàntica entre en Cem i la Lena com un combat per obtenir l'afecte dels pares, i posa en marxa una teràpia que només empitjora les coses. I els plans de boda d'en Metin no arriben al cor de la Doris sinó a la claveguera. 
208 On faig parar boja la mare
Die, in der ich Mama wahnsinnig mache
Oliver SchmitzBora Dağtekin10 d'abril de 20075 de setembre de 2007
La Doris ha sabut quins són els sentiments de la Lena respecte en Cem i, ves per on, fins i tot aquesta mare tan permissiva té els seus límits. No se'n sap avenir que un flirteig tan descarat posi en perill els fonaments de la seva valuosíssima família. En Metin tampoc pot més, perquè el seu fill sap un secret que podria destruir la seva imatge. Els dos pares estan a punt de tenir un atac de nervis. 
219 On en Cem es fica a la boca del llop
Die, in der Cem Rotlicht sieht
Christian DitterBora Dağtekin11 d'abril de 200712 de setembre de 2007
En Metin i la Doris rivalitzen per saber qui dels dos educa millor els fills. Mentre la Doris fa tot el que pot per intentar acceptar els sentiments de la seva filla per en Cem, a en Metin se li presenta una tasca encara més dura: el seu fill li ha demanat que vagin junts a un bordell. Mentrestant, la tieta Diana anima la Yagmur perquè es posi en contacte per e-mail amb el seu admirador secret. 
2210 On en transformo en una grua
Die, in der ich ein Kranich bin
Christian DitterBora Dağtekin12 d'abril de 200719 de setembre de 2007
En Cem s'ha de decidir. Amb qui es vol fer home? Amb la Lena, o amb una prostituta de 45 anys? Mentrestant, la Doris vol ajudar la Lena i en Cem i en fa un gra massa. Intenta fer-los una anàlisi d'aura i la Lena ho troba del tot excessiu. Però com que està desesperada, accepta el pla esotèric de la Doris per aparellar-los. I la Yagmur li sembla que ja sap qui és el seu admirador anònim, però al final és una falsa alarma. 
2311 On en Metin té una aventura
Die, in der Metin fremdgeht
Christian DitterBora Dağtekin
Robert Grimm
13 d'abril de 200726 de setembre de 2007
En Metin li demana a l'avi Hermi que li concedeixi la mà de la seva filla en matrimoni i llavors s'assabenta d'un terrible secret que el fa dubtar molt seriosament de l'amor que li té la Doris. Mentrestant, la Doris creu que en Metin té una aventura. Els dos es perden en un malentès romàntic que acaba de forma molt poc romàntica. En Metin acaba marxant de casa, i dormint al cotxe. 
2412 On un conillet no fa bondat
Die, in der der Osterhase böse war
Christian DitterBora Dağtekin17 d'abril de 20073 d'octubre de 2007
La Lena s'ha assabentat de l'excursió d'en Cem al baixos fons i, com que està d'allò més empipada, es llança als braços d'en Malte, un antic amic del parvulari. I ves per on, ha de ser l'Axel qui intenti arreglar les coses enter en Cem i la Lena! La Doris no es vol casar, vol poder tenir sempre les mans lliures, però per desgràcia aquesta decisió té un efecte reductor de la potència d'en Metin. 
2513 On tots estan histèrics
Die, in der alle hysterisch sind
Christian DitterBora Dağtekin18 d'abril de 200710 d'octubre de 2007
De mica en mica, la Doris s'adona que li fa por comprometre's i es llança a buscar algun trauma que expliqui aquest problema que té amb els homes. La Yagmur finalment ha descobert la identitat del seu admirador i li escriu uns e-mail d'allò més innocents. I llavors arriba el sotrac: el seu admirador és discapacitat. La Lena ho troba genial, però a la Yagmur li fa por que els fills que tingués amb ell també poguessin ser discapacitats. 
2614 On When a Metin loves a Woman
Die mit When a Metin loves a Woman
Christian DitterBora Dağtekin
Sathyan Ramesh
19 d'abril de 200717 d'octubre de 2007
La Doris finalment ha acceptat el casament, però vol que no sigui convencional. A la Diana li fa por que, a part de poc convencional, el casament sigui un autèntic avorriment. Per altra banda, resulta que en Costa té un problema de quequeig i se sent inferior. En Cem hauria de demostrar la seva sensibilitat, però per desgràcia demostra que no en té gens ni mica. I la Yagmur resulta que ha estat estudiant el llenguatge dels sord-muts però li espera una altra sorpresa. S'ha confós de persona i, en realitat, no ha conegut el seu admirador secret. 
2715 On tothom té co...co...complexos
Die, in der alle K..K..Komplexe
Christian DitterBora Dağtekin
Sathyan Ramesh
20 d'abril de 200724 d'octubre de 2007
La Doris no es vol casar de blanc perquè troba que no és prou bonica i demana una boda ecologista més del seu estil. Curiosament, serà la Yagmur qui s'ocuparà de les inseguretats de la futura núvia. En Cem, per part seva, ha descobert que hi ha molts joves estrangers que quequegen a causa de la por que els fa la llengua del nou país. També ha descobert que cantar ajuda, i resulta que l'Ulla, la filla gens enrotllada del pastor protestant, porta el cor del grup de joves de l'església. Dit i fet: en costa i en Cem gairebé fan que s'enfonsi l'església. 
2816 On arriba l'Ulla
Die, in der Ulla kommt
Christian DitterVivian Naefe24 d'abril de 200731 d'octubre de 2007
La Lena i en Cem encara estan enfadats. En Cem està dolgut perquè la Lena ha fet l'amor abans que ell i per això li diu que és una fresca. La Doris aconsella a la Lena que trenqui amb en Cem. Però la Lena decideix tornar-s'hi d'una altra manera i es fa amiga de l'Ulla. Per desgràcia, però, l'Ulla li troba totes les gràcies a en Cem. I la Doris de moment fa tot el que pot per evitar que el seu compte corrent i el d'en Metin es converteixin en un de sol, ja que cada mes li passa una quantitat a en Markus, el seu ex, perquè pugui pagar el terreny que tenen a l'Amazones i pugui ajudar la tribu xamànica dels Mehikanu a superar l'època de sequera. 
2917 On m'avergonyeixo de la meva família
Die, in der ich mich für meine Familie schäme
Edzard OnnekenVivien Hoppe25 d'abril de 20077 de novembre de 2007
La Lena voldria fer-se amiga de l'Ulla, la filla del pastor protestant, però a l'Ulla, la família Öztürk-Schneider més aviat li fa por, i considera la Lena com un element problemàtic. Mentrestant, en Cem ha de respondre a l'acusació que li fa en Costa: que és un imbècil sense sentiments. Però l'Ulla, ves per on, li demostra a en Costa que està equivocat. En Cem descobreix una nova emoció. 
3018 On l'ex torna a la civilització
Die mit dem Ex in der City
Edzard Onneken26 d'abril de 200714 de novembre de 2007
Les sospites de la Doris s'ha fet realitat: el seu irresponsable ex, en Markus comença a infiltrar-se en la seva vida, i vol veure els seus fills. A la Doris no li fa cap gràcia perquè per alguna cosa ha passat d'ells durant 13 anys. A més, sempre ha estat un home terriblement gelós, i ara la Doris està a punt de casar-se amb en Metin. Mentrestant, l'Ulla comença a ficar-se de cap en una complicada relació a tres bandes amb en Cem i la Lena. 
3119 On m'ofereixen grills amb mel
Die mit Grillen in Honig
Edzard Onneken27 d'abril de 200721 de novembre de 2007
A la Doris, que està a punt de casar-se amb en Metin, li fa por que el seu ex no vulgui tornar amb ella. Quan ell li grapeja el cul sense vergonya, les seves sospites es veuen confirmades. En Cem, que vol fer-s'ho amb l'Ulla, s'adona que la Lena encara està penjada d'ell i per desfer-se'n mira d'aparellar-la amb en Costa. Mentrestant, la Yagmur ha descobert el nom del seu amic secret d'Internet. 
3220 On en Costa clava un cop de puny a en Lukas
Die, in der Costa den Lukas haut
Edzard OnnekenBora Dağtekin2 de maig de 200728 de novembre de 2007
La Yagmur descobreix qui és la persona amb qui ha xatejat durant setmanes, i es queda de pedra. I tot i que el seu admirador cibernètic la salva d'uns neo-nazis, ella no el vol veure mai més, o només ho fa veure... La Lena descobreix gràcies al seu pare que la seva amiga Ulla també és la seva més gran enemiga perquè a totes dues els agrada en Cem. En Markus vol ajudar la Lena a recuperar en Cem amb pràctiques xamàniques! 
3321 On tornen els anys vuitanta
Die, in der es La Boumt!
Edzard OnnekenBora Dağtekin3 de maig de 20075 de desembre de 2007
Juntament amb el seu pare, que ha après els secrets del xamans, la Lena prepara la seva ofensiva secreta contra l'Ulla. Per recuperar en Cem ha organitzat una festa d'aniversari on es repartiran còctels xamànics. I en Markus també espera seduir algú en aquesta festa: la Doris. I la Yagmur resulta que s'ha adonat que ella i el seu suposadament inacceptable admirador tenen una cosa en comú. El que passa entre ells simplement és màgic. 
3422 On la festa no continua
Die, in der die Fete nicht weiter geht
Edzard OnnekenBora Dağtekin4 de maig de 200712 de desembre de 2007
A causa de les grans quantitats d'alcohol que s'hi han consumit, la Lena és incapaç de controlar el que passa a la festa. Realment s'ho pot muntar amb en Cem? O ell s'estima més fer-s'ho per la seva banda? Resulta, a més, que quan la Doris sent "Purple Rain", comet un error terrible. Ho sabrà, en Metin? I la Yagmur s'enamora per primera vegada. 
3523 On en Metin n'està fins als pebrots
Die, in der Metin die Schnauze voll hat
Edzard OnnekenBora Dağtekin8 de maig de 200719 de desembre de 2007
La Lena, amb l'ajuda del seu pare ha sortit del recte camí. En Metin s'ha assabentat de la por pre-nupcial de la Doris, que no es vol convertir en una persona avorrida i convencional, i en Markus, l'ex de la Doris sembla que pot jugar més d'una carta per evitar la imminent celebració de la boda. Mentrestant, surt a la llum l'amor primerenc de la Yagmur. En Cem i en Metin queden esgarrifats. 
3624 On sembla que tot s'acaba?
Die, nach der schon alles vorbei sein soll?
Edzard OnnekenBora Dağtekin9 de maig de 200726 de desembre de 2007
Qui estima la Doris? En Markus o en Metin? I qui estima en Cem? L'Ulla o la Lena? I els que perdin, faran alguna cosa terrible? Qui és l'admirador desconegut de la Yagmur? N'està enamorada de debò, ella? Es rebel·larà contra el seu pare per primera vegada i lluitarà per la seva llibertat de manera dramàtica, seguint l'estil turc? No hi haurà un final feliç per tothom? I per algú? 

Tercera Temporada[modifica]

Per demanda popular, es va fer una tercera temporada, que es va començar a emetre originalment la tardor del 2008.

Núm. # Títol en català Direcció Guió Data d'estrena a Alemanya Data d'estrena a Catalunya
371 On el que estava fotut ho continua estant
Die, in der es total beschissen weitergeht
Edzard OnnekenBora Dağtekin18 de novembre de 20088 de desembre de 2009
 
382 On no sé com obrir un capó de cotxe
Die, in der ich die Motorhaube nicht aufkriege
Edzard OnnekenBora Dağtekin19 de novembre de 20089 de desembre de 2009
 
393 On ja no m'interessa l'Anne, sinó la Jette
Die, in der ich nicht Anne will, sondern Jette
Edzard OnnekenBenedikt Gollhardt20 de novembre de 200810 de desembre de 2009
 
404 On les bufetades no serveixen de res
Die, in der Schläge auch nichts bringen
Edzard OnnekenBora Dağtekin
Benedikt Gollhardt
21 de novembre de 200811 de desembre de 2009
 
415 On jo sóc el Boris Becker
Die, in der ich Boris Becker bin
Edzard OnnekenVivien Hoppe25 de novembre de 200814 de desembre de 2009
 
426 On torno a tenir disset anys
Die, in der ich wieder 17 bin
Edzard OnnekenBora Dağtekin
Vivien Hoppe, Fabian Wiemker
26 de novembre de 200815 de desembre de 2009
 
437 On l'àvia es desmaia
Die, in der Oma ohnmächtig wird
Edzard OnnekenBora Dağtekin
Vivien Hoppe
27 de novembre de 200816 de desembre de 2009
 
448 On jo no vull ser un bonobo
Die, in der ich kein Bonobo sein will
Edzard OnnekenBora Dağtekin
Vivien Hoppe
28 de novembre de 200817 de desembre de 2009
 
459 On la iaia fa el seu agost
Die, in der Oma Big Business macht
Oliver SchmitzBora Dağtekin
Benedikt Gollhardt
2 de desembre de 200818 de desembre de 2009
 
4610 On l'avi s'enamora
Die, in der Opa sich verknallt
Oliver SchmitzBora Dağtekin
Jan Friedhoff, Benedikt Gollhardt
3 de desembre de 200821 de desembre de 2009
 
4711 On fem l'especial-gueto
Die mit dem Ghetto-Spezial
Oliver SchmitzBenedikt Gollhardt4 de desembre de 200822 de desembre de 2009
 
4812 On els morts ressusciten
Die, in der die Toten auferstehen
Oliver SchmitzBora Dağtekin5 de desembre de 200823 de desembre de 2009
 
4913 On ve la cigonya
Die, in der der Papagei kommt
Oliver SchmitzBora Dağtekin9 de desembre de 200823 de desembre de 2009
 
5014 On torna el vell amic, el marc alemany
Die mit der guten alten D-Mark
Oliver SchmitzBora Dağtekin10 de desembre de 200824 de desembre de 2009
 
5115 On en Cem vol ser "mestressa de casa"
Die, in der Cem Hausmann werden will
Oliver SchmitzBora Dağtekin
Vivien Hoppe
11 de desembre de 200825 de desembre de 2009
 
5216 On arriba la menopausa
Die, nach der Menopause ist
Oliver SchmitzBora Dağtekin12 de desembre de 200825 de desembre de 2009
 

Referències[modifica]

  1. 1,0 1,1 «TV3 - 25 anys. Programes - Turc per Principiants». Sant Joan Despí: Televisió de Catalunya, 2008. [Consulta: 27 març 2012].
  2. 2,0 2,1 «Vivir en Barcelona - Televisión». La Vanguardia. Barcelona: Grupo Godó, 18-04-2007. [Consulta: 27 març 2012].
  3. «Vivir en Barcelona - Televisión». La Vanguardia. Barcelona: Grupo Godó, 04-07-2007. [Consulta: 27 març 2012].
  4. «Vivir en Barcelona - Televisión». La Vanguardia. Barcelona: Grupo Godó, 11-07-2007. [Consulta: 27 març 2012].