Tema de Viquipèdia:La taverna/Novetats

[134a setmana] El diumenge de les referències

15
Leptictidium (discussiócontribucions)

Bon dia a tothom. La setmana passada vam referenciar 153 articles sobre els territoris russos a l'Àrtic que no tenien fonts durant «El diumenge de les referències». En total, la iniciativa ja ha servit per referenciar 7.317 articles de diferents temes.

La cent trenta-quatrena edició se celebra demà, 3 de setembre. La categoria que ha tocat per posar com a mínim una referència a cada article és Categoria:Índia. Podeu consultar aquí els articles sense referències.

Ho notifico als participants anteriors (@TaronjaSatsuma:, @Sorenike:, @Beusson:, @Alvaro Vidal-Abarca:, @Jaumellecha:, @Pere prlpz:, @Pcm:, @Amadalvarez:, @Laurita:, @Townie:, @Medol:, @Willy31igd:, @Cataleirxs:, @Pallares:, @Castellbo:, @Jordi escarre:, @Lluis tgn:, @Vallue:, @Darth vader 92:, @Xavier Dengra:, @Rocafera:, @Davidpar:, @Mercè Piqueras:, @Magenri:, @Flamenc:, @Robertgarrigos:, @Dragonfly137:, @Socialdilema:, @Jordiff:, @Josu PV:, @Smalde:, @Bsckr:, @J bullanga:, @Brunnaiz:, @Ivan Avz F:, @AntoniBM:, @Capsella01:, @Jove:, @Ramon 3223:, @Gemma Aïsa:, @AntoniBM:, @MotsVius:, @Na Renard:, @Amortres: i @Ignasi:) i animo tota la comunitat a participar-hi.

Recordeu-vos d'afegir un comentari nou aquí sota amb tots els articles que referencieu!

Leptictidium (discussiócontribucions)
Leptictidium (discussiócontribucions)

He de confessar-vos que el tema d'aquesta setmana no és del tot aleatori. A força de portar el Diumenge de les referències durant 134 setmanes, aquesta nit he acabat somiant amb el Diumenge i el tema era l'Índia. Així que passem del somni a la realitat. :)

Medol (discussiócontribucions)
Flamenc (discussiócontribucions)
Jordi escarre (discussiócontribucions)
Leptictidium (discussiócontribucions)
Amortres (discussiócontribucions)
Pcm (discussiócontribucions)
Cataleirxs (discussiócontribucions)
Leptictidium (discussiócontribucions)

48 articles de bon matí. Un bon començament. Som-hi!

Ivan Avz F (discussiócontribucions)

Article referenciat per Ivan Avz F (1):

Unapeça (discussiócontribucions)
Vallue (discussiócontribucions)
Leptictidium (discussiócontribucions)

101 dàlmates articles en aquest diumenge, molt bona feina! Amb aquesta xifra ja superem l'1% de tots els articles de la Viquipèdia referenciats gràcies a aquest viquiprojecte. Gràcies a tothom i fins Diumenge que ve!

Resposta a «[134a setmana] El diumenge de les referències»