Tema de Viquipèdia:La taverna/Novetats

[155a setmana] El diumenge de les referències

21
Leptictidium (discussiócontribucions)

Bon dia a tothom. La setmana passada vam referenciar 64 articles sobre mexicans que no tenien referències durant «El diumenge de les referències». En total, la iniciativa ja ha servit per referenciar 8.921 articles de diferents temes.

La cent cinquanta-tresena edició se celebra demà, 28 de gener. La categoria que ha tocat per posar com a mínim una referència a cada article és Articles de menys de 340 octets. Podeu consultar aquí els articles sense referències.

Ho notifico als participants anteriors (@TaronjaSatsuma:, @Sorenike:, @Beusson:, @Alvaro Vidal-Abarca:, @Jaumellecha:, @Pere prlpz:, @Pcm:, @Amadalvarez:, @Laurita:, @Townie:, @Medol:, @Willy31igd:, @Cataleirxs:, @Pallares:, @Castellbo:, @Jordi escarre:, @Lluis tgn:, @Vallue:, @Darth vader 92:, @Xavier Dengra:, @Rocafera:, @Davidpar:, @Mercè Piqueras:, @Magenri:, @Flamenc:, @Robertgarrigos:, @Dragonfly137:, @Socialdilema:, @Jordiff:, @Josu PV:, @Smalde:, @Bsckr:, @J bullanga:, @Brunnaiz:, @Ivan Avz F:, @AntoniBM:, @Capsella01:, @Jove:, @Ramon 3223:, @Gemma Aïsa:, @AntoniBM:, @MotsVius:, @Na Renard:, @Amortres:, @Ignasi: i @RhinoFullmetal:) i animo tota la comunitat a participar-hi.

Recordeu-vos d'afegir un comentari nou aquí sota amb tots els articles que referencieu!

Cataleirxs (discussiócontribucions)
Leptictidium (discussiócontribucions)

Com que sembla que el PetScan ha petat definitivament i, de moment, no hi ha resposta a GitHub, aquesta setmana toca fer una mica de MacGyver i emprar una altra manera de detectar articles sense referències. A veure si la setmana que ve ja tornem a tenir el PetScan en marxa.

Tingueu en compte que els «Resultats de les eleccions al Parlament de Catalunya de 2021» que surten a dalt de tot de la llista no són articles «normals i corrents», els podeu ignorar.

Leptictidium (discussiócontribucions)
Articles referenciats per Leptictidium (54)
Laurita (discussiócontribucions)
Articles referenciats per Laurita (77)
Pere prlpz (discussiócontribucions)

Apunteu-me:

Barcelona (discussiócontribucions)
Jordi escarre (discussiócontribucions)
Unapeça (discussiócontribucions)
Flamenc (discussiócontribucions)
Amortres (discussiócontribucions)
Pcm (discussiócontribucions)

Articles referenciats per Pcm (55)

Magenri (discussiócontribucions)
Vallue (discussiócontribucions)
Articles referenciats per Vallue (80)
Leptictidium (discussiócontribucions)

218 articles. Uau! Només aquest matí, ja hem destrossat l'anterior rècord de més articles en una sola edició del Diumenge de les referències, que era de 195. Quins cracs que sou! Podrem arribar als 250? Aquest vespre ho descobrirem.

Ivan Avz F (discussiócontribucions)
Cataleirxs (discussiócontribucions)
Capsella01 (discussiócontribucions)
Laurita (discussiócontribucions)

Uau, estic molt impressionada de tot el que heu fet!

Leptictidium (discussiócontribucions)

380 articles en un sol diumenge. Increïble! El PetScan sembla que ja torna a funcionar, però d'un gran mal n'ha sortit un gran bé. Moltes gràcies a tothom i fins diumenge que ve!

Resposta a «[155a setmana] El diumenge de les referències»