Usuària Discussió:Binandlv/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure


Hola, Binand! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura (recorda signar prement l'icona Icona per a signar). A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició

Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda

Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi

Proves
La teva pàgina de proves

Don't speak Catalan?

Salutacions cordials

--Carles (enraonem) 10:31, 24 set 2014 (CEST)

El teu compte serà reanomenat

20:28, 17 març 2015 (CET)

Queda solucionat, no caldrà fer res més i ara pots usar el nom nou en tots els projectes. Gràcies. --V.Riullop (parlem-ne) 15:57, 19 març 2015 (CET)

Gràcies

Gràcies per l'acollida d'ahir (també a la Gemmasbons). Espero seguir-vos veient per aquí i que seguiu a la roda de la viqui! Si necessiteu res ja sabeu on trobar-me (o a la Laura.Girona o en Cdani). Per cert, espero que ens veiem a la Viquitrobada 2015 a Girona!--Arnaugir (discussió) 10:02, 12 abr 2015 (CEST)

Moltes gràcies a vosaltres! de ben segur que continuarem treballant en aquest projecte. Ens veiem a Girona! :). --Binandlv (disc.) 09:27, 13 abr 2015 (CEST)

Moltes gràcies a vosaltres, nois! Va ser molt productiu!! Ens anem veient i intentaré animar-me a fer cosetes. :D.

100 edicions!

Bones Júlia! Felicitacions!! Has arribat a les 100 edicions a la Viquipèdia en molt poc temps. Bona feina! :-) Petons!--Kippelboy (disc.) 15:16, 21 abr 2015 (CEST)

Gràcies, a veure si passa Sant Jordi i em torno a posar les piles. Per cert, he vist que ens veurem a Fesabid ;) --Binandlv (disc.) 11:52, 22 abr 2015 (CEST)

Trobada de Viquipedistes en Andorra

Hola, estic buscant Viquipedistes en Andorra per la nostre trabada. Vols assistir? O coneixes algun que té interès?--Lib2know (disc.) 15:15, 15 jul 2015 (CEST)

Hola! la que conec està fora de joc ara mateix. Per quan la vols fer? jo si puc m'apunto és clar que sí. Has provat de contactar en Cdani ? segur que s'apunta també :)--Binandlv (disc.) 11:43, 17 jul 2015 (CEST)

250 edicions!

Bones! 278 edicions ja! Molt bona feina! Bon estiu :-)))--Kippelboy (disc.) 15:56, 16 jul 2015 (CEST)

Recorda: En crear un article, comprova a l'enllaç de l'esquerra "Què hi enllaça" que no estiguis creant una pàgina òrfena. Si cap altre article no enllaça cap a la pàgina que has creat, cal cercar almenys un article adequat des d'on crear-hi un enllaç.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Alexandra Grebennikova Vólkova. --Bestiasonica: enraonem? 19:53, 9 ago 2015 (CEST)

Hola! D'acord. Intento arreglar-ho aquesta setmana mateix. Merci! --Binandlv (disc.) 13:22, 12 ago 2015 (CEST)

Viquitrobada 2015

Hola! Us recordeu de mi? Espero que vagi tot bé. Només us volia dir que la Viquitrobada 2015 serà els dies 14 i 15 de novembre a Girona (15 dia principal). Us hi espero, eh!--Arnaugir (discussió) 12:39, 25 ago 2015 (CEST)

I tant! Jo et tinc ben present :) en principi m'agradaria venir. A veure si puc "liar" a algú més perquè baixi. Ara estava afegint un altre article abans de marxar de vacances!! Salutacions a tu i a la Laura :)--Binandlv (disc.) 12:42, 25 ago 2015 (CEST)

Admissibilitat

Hola. Potser estaria bé que llegissis Viquipèdia:Fonts fiables i Viquipèdia:Criteris d'admissibilitat. Pau Cabot · Discussió 17:03, 29 set 2015 (CEST)

Bon dia Pau. Totes les fonts citades als dos articles entrats ahir són fiables. Es tracta de dos autors minoritaris, per tant no podem incloure més dades sobre ells. El fet d’incloure’ls a la viquipèdia és perquè s’emmarquen al Viquiprojecte:Andorra. Intentem no incloure només autors de gran rellevància i carreres infinites sinó donar sortida també a aquells autors que comencen però que formen part del nostre panorama literari. Només s’ha consultat les pàgines pròpies de l’autor quan cercàvem dades molt concretes com ara les dates de naixement o les formacions. Tots dos autors tenen dues obres publicades i d'altres preparades per sortir a la venda. Tinc una fotografia pendent de pujar però ho deixaré per si finalment es decideix eliminar els articles.--Binandlv (disc.) 08:16, 30 set 2015 (CEST)--Binandlv (disc.) 11:01, 20 oct 2015 (CEST)
Binandlv, t'animo a seguir millorant els articles, esteu fent molt bona feina. En Pau fa molt bona feina de revisió, ens ajuda a tots a que els nostres articles compleixin els requisits mínims d'una enciclopèdia. Pensa que tenim molta gent fent-se autopromoció i sovint ens cal ser estrictes pel que fa a la qualitat mínima acceptada. Pel que fa a la fotografia, és un projecte independent. A Wikimedia Commons podeu penjar totes les fotografies que volgueu de personalitats andorranes, tinguin o no article a la Viquipèdia. És un repositori útil per si mateix. Per exemple: algú pot no tenir un article a la Viquipèdia però si foto a Wikimedia Commons, llavors quan un usuari fa una cerca simple a Google Imatges, apareixerà la imatge lliure ben posicionada, pel que estem afavorint a la difusió dels nostres professionals, sigui via viquipèdia o Wikimedia Commons. Gràcies a tots dos per la paciència i les bones formes.--Kippelboy (disc.) 09:31, 30 set 2015 (CEST)
Aquesta setmana m'agradaria fer difusió al nostre web i Facebook sobre les dues darreres entrades fetes (Anneke van de Wal i David Arrabal Carrión) i que tenen els avisos FVA... però encara no sé ben bé perquè surten aquests avisos. Són personatges amb més de dues obres publicades, i que han estat citats a publicacions periòdiques andorranes de prestigi i al propi web del Govern d'Andorra. Kippelboy ens pots dir alguna cosa plis? Merci per l'ajuda i la paciència! --Binandlv (disc.) 11:01, 20 oct 2015 (CEST)

Marató viquipedista a Casa Rull (5 març)

Hola! El proper 5 de març se celebrarà una jornada viquipedista a Casa Rull (Sispony). He vist que ets d'Andorra i he pensat que potser t'agradaria venir i participar tot millorant articles tant sobre el Museu Casa Rull com Andorra en general. Tota la informació la trobaràs aquí. T'hi esperem! --ESM (disc.) 13:53, 27 feb 2016 (CET)

Allà i seré sens falta... a partir de les 13.30 perquè treballo fins les 13 hores! Ens veiem dissabte vinent :) --Binandlv (disc.) 08:58, 29 feb 2016 (CET)

Wiki Loves Monuments 2016

Wiki Loves Monuments 2016
Moltes gràcies per la teva participació!

Moltes gràcies per la teva participació en l'edició d'enguany. Ja pots consultar qui són els guanyadors del concurs. --Kippelboy (disc.) 16:58, 5 oct 2016 (CEST) (Amical Wikimedia)

Benvinguts al Bus turístic de la Viquipèdia!

Hola Binandlv! Estem molt contents que hagis volgut participar en el nostre circuit de descoberta sobre la nostra comunitat i missió de forma entretinguda i divertida. Aquests són alguns enllaços que poden ser útils per quan vulguis començar:


Necessito ajuda
Sobre el Bus turístic | Una estona a la Parada d'esbarjo

Necessito ajuda

Sobre el Bus turístic | Una estona a la Parada d'esbarjo

-- Missatge automàtic enviat durant el circuit del Bus turístic per Binandlv (disc.) 14:46, 24 oct 2016 (CEST)

Wiki Loves Monuments 2017

Bon dia! Com a participant en Wiki Loves Monuments 2016, t'informem que demà comença una nova edició. Esperem comptar de nou amb la teva participació. Apunta't aquí! --ÀlexHinojo (disc.) 12:57, 31 ago 2017 (CEST)