Usuari Discussió:Marrovi

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Marrovi! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint perfectament l'esperit del projecte. Per fer traduccions us pot ajudar l'Amical-bot. Visiteu la seva pàgina on s'explica com fer-lo servir.


Consell del dia: El viquicodi té una manera ràpida de fer certs enllaços que s'utilitzen habitualment. Si en un enllaç deixeu buida la part que correspon al text que hauria de mostrar l'enllaç, aquest s'omplirà automàticament (quan deseu la pàgina) amb el nom de la pàgina excluint-ne el text que hi pugui haver entre parèntesi, abans del símbol de dos punts (:) o després de coma (,). Per exemple, [[canya (planta)|]] equival a [[canya (planta)|canya]] i [[Viquipèdia:bots|]] a [[Viquipèdia:bots|bots]].

}}


Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?


Salutacions cordials

--Pau Cabot · Discussió 07:00, 12 feb 2008 (CET)[respon]

Nova Galícia[modifica]

Hola, Marrovi. Vos agrairem que no editeu arbitràriament els articles; altres editors han de perdre un temps valuós en revertir les vostres accions i empenyoreu la imatge de la Viquipèdia que pot fer-se un visitant ocasional. Recordeu a més a més que les edicions arbitràries poden ser considerades un acte de vandalisme (el que ens obligaria a blocar-vos). Podeu visitar la pàgina d'ajuda per informar-vos i teniu la pàgina de proves per fer assaigs d'edició.--Keepscases (disc.) 17:32, 8 gen 2010 (CET)[respon]


Recordatori[modifica]

Recorda: A l'inici de l'article, escrivim de forma estandarditzada el títol del mateix article en negreta. Pots veure exemples d'això als articles televisió, Girona o gos.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Acolman.


--Pau Cabot · Discussió 20:17, 10 gen 2010 (CET)[respon]

Viquietiqueta[modifica]

Hola Marrovi, per motiu a la teva insistent activitat vandàlica [1], [2], [3] 201.102.127.133, jo et demano que usis la pàgina discussió i no esborris el contingut de les pàgines de Viquipèdia, a més jo et demano que no m'ataquis [4]. No tingueu por de modificar els articles, qualsevol pot modificar-los, i us encoratgem perquè en modifiqueu de valent, (si us plau, però, no hi feu vandalisme). Àdhuc quan estem en profund desacord amb el contingut d'un article, procedirem amb respecte, mai posant adjectius a l'autor de l'article. --Keepscases (disc.) 03:26, 19 març 2010 (CET)[respon]

Categoria petita a Municipis d'Hidalgo[modifica]

Recorda: S'ha consensuat al que les categories continguin un mínim de cinc elements existents. Pots trobar-ne més informació aquí.

Les que en tinguin menys seran eliminades pel procediment ràpid a no ser que es consensuï una excepció.
Aquest recordatori és en motiu de Categoria:Municipis d'Hidalgo. --Pau Cabot · Discussió

Bon dia, perdona'm però vinc a emprenyar-te[modifica]

Bon dia em dic Claudi Balaguer (usuari Capsot). Primer de tot et vull felicitar per les llengües que domines, és impressionant, i t'he de felicitar pel teu domini del català, enhorabona! Estava a punt de demanar-te el teu suport aquí però mirant a la teua pàgina espanyola he vist que parlaves nahuatl i m'encantaria fer la nostra campanya allà i tenir almenys un o dos suports i si més millor! T'explique ràpidament el que estic fent i el que vull fer. Estic continuant la campanya de suport a l'Associació "Amical de la Viquipèdia" (Amical Viquipèdia) i l'he eixamplada a les altres viquipèdies i veient que parles nahuatl, et voldria demanar, si tens temps i ganes, de traduir-me la plantilla a continuació per a començar una campanya a la Wiki nahuatl (dissortadament no sé res de la vostra llengua!!!) i ho faries sobre la part catalana si et sembla bé. Gràcies per endavant i que tingues un estiu molt agradable i calentet. Fins aviat, saluts! Capsot (disc.) 23:59, 16 juny 2010 (CEST)[respon]


Cap problema, ja intentaré trobar-vos més suport si cal, ja m'he especialitzat en aquest tema! I no, no et preocupes el teu català és molt bo, el meu nahuatl en canvi és penós i el maia ui, no et conte. Bé, gràcies per la teua preocupació i implicació, ja m'aniràs dient més coses, fins aviat, bona nit! Una abraçada ben bona Capsot (disc.) 00:42, 17 juny 2010 (CEST)[respon]
Bon dia, només s'hauria de traduir el que cal per a fer la plantilla, per ara només el missatge: "Dono suport al Chapter Wikimedia CAT. I vós? Si us plau signeu en senyal de suport".

i també "Categoria:Viquipedistes que donen suport a Wikimedia CAT". Gràcies començarem així i faré jo mateix els missatges en castellà per a obtindre el(s) suport(s) Ja he parlat del suport a la Viqui maia a Gomà i intentaré veure amb més gent. Que et vaja tot bé i gràcies. Fins aviat, records, Capsot (disc.) 09:17, 19 juny 2010 (CEST)[respon]

Acambay és un article orfe[modifica]

Recorda: En crear un article, comprova a l'enllaç de l'esquerra "Què hi enllaça" que no estiguis creant una pàgina òrfena. Si no enllaça cap pàgina a la que has creat, cal cercar almenys un article adequat des d'on crear-hi un enllaç.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Acambay. --Bestiasonica (disc.) 02:13, 4 ago 2010 (CEST)[respon]

Categoria petita a Municipis de Jalisco[modifica]

Recorda: S'ha consensuat al que les categories continguin un mínim de cinc elements existents. Pots trobar-ne més informació aquí.

Les que en tinguin menys seran eliminades pel procediment ràpid a no ser que es consensuï una excepció.
Aquest recordatori és en motiu de Categoria:Municipis de Jalisco. --Pau Cabot · Discussió

Categoria petita a Llengua nàhuatl

Recorda: S'ha consensuat al que les categories continguin un mínim de cinc elements existents. Pots trobar-ne més informació aquí.

Les que en tinguin menys seran eliminades pel procediment ràpid a no ser que es consensuï una excepció.
Aquest recordatori és en motiu de Categoria:Llengua nàhuatl. --Pau Cabot · Discussió

Eleccions al Consell d'Administració de la Wikimedia Foundation[modifica]

Benvolgut,em permeto posar-me en contacte amb tu, perquè com veuràs a la taverna [[5]] hi ha eleccions al Consell d'Administració de la Wikimedia Foundation.

La meva comunicació amb tu la realitzo perquè segons el teu historial de contribucions veig que tens dret a vot i molt poca gent llegeix la taverna. Em permeto comentar-te que seria molt interessant poder portar membres de la nostra comunitat al Consell d'Administració de la Wikimedia Foundation, però certament tots nosaltres votem individualment i en consciència.

Cada vot és molt important. A les eleccions de l'any 2009 la diferència entre ser escollit o no va ser de 60 vots i aquest any està votant menys gent. Et demano disculpes anticipadament si consideres aquesta comunicació incorrecte, rep una cordial salutació.

Pots trobar instruccions de com fer-ho per votar [6]

--Gus.dan (disc.) 17:37, 11 juny 2011 (CEST)[respon]

Conhecimento de língua mirandesa[modifica]

Viva. Segundo o registo, contribuistes para mwl.wikipedia em algum momento no passado. Na minha opinião, alguma das contribuições que analisei foi linguisticamente relevante. Ultimamente tenho andado a tentar perceber o estado linguístico de mwl.wikipedia. Seria um grande auxílio se pudésseis revelar alguma informação sobre o vosso conhecimento da língua mirandesa. Podeis contactar-me na minha página de discussão. Muito obrigado desde já. Saúde. Garsd (disc.) 18:59, 7 feb 2013 (CET)[respon]

Hola Marrovi,

recordeu que la Viquipèdia no és una font primària. Per això, en crear o ampliar un article, heu de citar les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat.

Us encoratgem a treballar per millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre a citar les fonts aquí. Tota informació no verificable pot ser posada en dubte o eliminada. Si teniu algun dubte, podeu deixar-me un missatge a la pàgina de discussió, traslladar-lo a la La taverna o, directament, al xat.
Aquest recordatori és en motiu de l'article Moviment República de Baixa Califòrnia. --Judesba (digues...) 03:52, 10 nov 2013 (CET)[respon]

Hola! Gràcies per contribuir amb aquest article. Ja has vist que he retirat els avisos de "millorar introducció" i "falten referències", i he afegit el d'"editant", ja que imagino que encara no has acabat. Perdona si les meves edicions de l'article t'han causat algun inconvenient. Salut! --Judesba (digues...) 04:17, 10 nov 2013 (CET)[respon]

Manquen referències a Lila Downs[modifica]

Hola Marrovi,

recordeu que la Viquipèdia no és una font primària. Per això, en crear o ampliar un article, heu de citar les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat.

Us encoratgem a treballar per millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre a citar les fonts aquí. Tota informació no verificable pot ser posada en dubte o eliminada. Si teniu algun dubte, podeu deixar-me un missatge a la pàgina de discussió, traslladar-lo a la La taverna o, directament, al xat.
Aquest recordatori és en motiu de l'article Lila Downs. --Judesba (digues...) 05:26, 29 nov 2013 (CET)[respon]


Proposta d'esborrament de la pàgina «Manuel Rodríguez Villegas»[modifica]

Hola Marrovi,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Manuel Rodríguez Villegas», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Yeza (disc.) 09:18, 22 feb 2016 (CET)[respon]

Problemes de drets d'autor: Ensenada (municipi de Baixa Califòrnia)[modifica]

Agraïm les teves contribucions, com a Ensenada (municipi de Baixa Califòrnia), però malauradament hi ha un problema per verificar que realment és un material lliure. No podem acceptar text o imatges copiats d'algun altre lloc incompatible amb la nostra llicència d'ús. Aquest article sembla que s'ha copiat de http://www.inafed.gob.mx/work/enciclopedia/EMM15mexico/municipios/15096a.html, i per tant podria ser una violació dels drets d'autor. De forma preventiva, el contingut serà esborrat en breu.

Si creus que l'article no és una violació dels drets d'autor, o si tens un permís del titular legítim per alliberar-lo sota una llicència compatible amb la CC-BY-SA 3.0, pots seguir les següents instruccions:

Cal tenir en compte que és possible que el text s'hagi de modificar per a que tingui un to enciclopèdic i que s'adapti a una estructura i estil. A més, formalitzar un permís no és garantia de que sigui acceptat si no compleix amb les nostres polítiques i normes.

Esperem la teva comprensió i que segueixis col·laborant a la Viquipèdia però, si us plau, soluciona o evita aquests problemes.--Yeza (disc.) 13:48, 1 març 2016 (CET)[respon]

Municipis mexicans[modifica]

He vist que fas municipis mexicans. Hi pots afegir {{Infotaula de municipi de Mèxic}}, que agafa alguns paràmetres directament de Wikidata. En pots veure un exemple a Tejupilco. Encara hi ha coses per millorar, però de moment, crec que és millor que res. Pau Cabot · Discussió 10:37, 5 març 2016 (CET)[respon]

Hola, gràcies per atendre aquest cas, els municipis a Mèxic són molt grans en la majoria dels casos, encara que alguns municipis són petits. Un municipi té diversos pobles dins el seu territori però un poble és la capçalera municipal o capital municipal, a més dels municipis estan integrats a una regió per això la taula que estava fent servir, però es crea una taula nova no hi ha problema, és molt bo això.--Marrovi (disc.) 03:48, 6 març 2016 (CET)[respon]

Consell[modifica]

Hola! Veig que estàs creant articles de municipis de Mèxic non-stop. Em trobo actualment arrancant en la tasca d'afegir a la Viquipèdia articles dels municipis del Japó, i m'agradaria saber si fas servir algunes eines de traducció efectives per anar generant els articles de manera més ràpida; o algun robot; o alguna altra tècnica en la mateixa línia. He vist quanta feina fas i no m'he pogut estar de demanar-te consell. Salutacions —Houjou (disc.) 18:19, 15 març 2016 (CET)[respon]

OK! Almenys em consola saber que no estic perdent el temps escrivint articles manualment enlloc d'utilitzar alguna eina que tu i altra gent coneixi :) Salutacions! —Houjou (disc.) 21:19, 15 març 2016 (CET)[respon]

Viquirepte Any Llull de Viquidites[modifica]

Hola! T'animo a participar al Viquirepte Any Llull! És el concurs d'enguany del projecte germà Viquidites, que celebra el 12è aniversari i posa èmfasi en la creació de citacions sobre l'obra de Ramon Llull i dels escriptors en llengua catalana. T'hi animes? Inscriu-t'hi en aquest enllaç! --Xavier Dengra (MISSATGES) 20:37, 4 ago 2016 (CEST)[respon]

Gràcies, Xavier.--Marrovi (disc.) 04:47, 10 ago 2016 (CEST)[respon]