Usuari Discussió:Quelet

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Quelet! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint l'esperit del projecte.


Consell del dia: Si no esteu segur de com quedarà una pàgina amb els canvis que li heu fet, abans de desar podeu pitjar mostra previsualització, botó que apareix just al costat de desa la pàgina. Així us apareixerà una versió de la pàgina amb les modificacions que hi heu introduït i que ningú més serà capaç de veure. Així és molt fàcil evitar mil edicions per evitar errors.

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?


Salutacions cordials

--Carles (enraonem) 23:53, 26 nov 2011 (CET)[respon]

Benvingut![modifica]

Hola Quelet,

benvingut a la Viquipèdia i al viquiprojecte de la Setmana de la Ciència 2011. L'article Tessel·lació de Penrose és Article bo a la Viquipèdia en anglès. Una bona manera per començar en aquest món podria ser traduir-lo i proposar que aquí també ho sigui, d'aquesta manera podràs veure tot el procés que hi ha, enriquir la Viquipèdia i la satisfacció personal d'haver-ho fet. Per qualsevol cosa, no dubtis en preguntar-ho a la meva pàgina de discussió, a la d'altres participants del projecte, a La taverna o, en directe, al xat ;) --Davidpar (disc.) 00:52, 27 nov 2011 (CET)[respon]

Gràcies per participar al Viquiprojecte de la Setmana de la Ciència 2011![modifica]

Guardó Se't concedeix aquest guardó com a premi per la teva participació al Viquiprojecte Setmana de la Ciència 2011. Moltes gràcies!

--Arnaugir 23:56, 27 nov 2011 (CET)[respon]

Setmana de la ciència[modifica]

Com a participant en edicions anteriors, et convidem a una nova edició del Viquiprojecte:Setmana de la Ciència 2014, que enguany se celebra en col·laboració amb la Royal Society of Chemistry i el seu viquimedista resident. Apunta't-hi!--Kippelboy (disc.) 14:40, 27 oct 2014 (CET)[respon]

Manquen referències a Sant Bartomeu de Portell[modifica]

Hola Quelet,

recordeu que la Viquipèdia no és una font primària. Per això, en crear o ampliar un article, heu de citar les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat.

Us encoratgem a treballar per millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre a citar les fonts aquí. Tota informació no verificable pot ser posada en dubte o eliminada. Si teniu algun dubte, podeu deixar-me un missatge a la pàgina de discussió, traslladar-lo a la La taverna o, directament, al xat.
Aquest recordatori és en motiu de l'article Sant Bartomeu de Portell. --Pau Cabot · Discussió 20:01, 1 maig 2015 (CEST)[respon]

Hola Quelet,

recordeu que la Viquipèdia no és una font primària. Per això, en crear o ampliar un article, heu de citar les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat.

Us encoratgem a treballar per millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre a citar les fonts aquí. Tota informació no verificable pot ser posada en dubte o eliminada. Si teniu algun dubte, podeu deixar-me un missatge a la pàgina de discussió, traslladar-lo a la La taverna o, directament, al xat.
Aquest recordatori és en motiu de l'article Volatilitat, incertesa, complexitat i ambigüitat. --Bestiasonica: enraonem? 19:58, 12 oct 2015 (CEST)[respon]

Reanomenaments[modifica]

Bon dia, Quelet: faig referència a aquest reanomenament. Suposo que el vares fer per a revertir un reanomenament fet, anteriorment, per un altre usuari. Em sembla correcte, però ho havies de reanomenar a "Santa Magdalena d'Empúries", com estava abans, no a "Església de Santa Magdalena d'Empúries". Sospito que ja vares intentar fer-ho, però el sistema no t'ho va permetre (en alguns casos només ho poden fer els administradors), cosa que vares obviar creant una nova pàgina lliure (Església de Santa Magdalena d'Empúries). Ara tenim tres pàgines pel mateix monument. Mal fet: havies de demanar a un administrador que fes el reanomenament que tu no podies fer, tal com faré ara jo.--Isidre blanc (disc.) 10:15, 15 ago 2021 (CEST)[respon]

  • Gràcies @Isidre blanc: Ara ben bé no acabo de recordar per què ho vaig fer, però sí que no m'acabava d'agradar el que hi havia. Pel que veig a la teva pàgina d'usuari, tens molta experiència en aquest tema, així que t'agraeixo el teu comentari. M'agradarà aprendre de les coses que has editat i de la teva pàgina d'usuari. Estem en contacte!

Àpats[modifica]

Bon dia Quelet, Quan tingues una estona, apunta't sisplau al dinar del dissabte! Gràcies! Molt bon dia! Claudi/Capsot (disc.) 14:54, 18 nov 2021 (CET)[respon]

Millores en els articles[modifica]

Bon dia, Miquel. He vist que has fet un bon parell d'articles biogràfics. Estaria bé si els poguessis posar a cada un d'ells, un encapçalament Referències abans de les referències i també categoritzar-los. Si necessites ajuda, digues-ho! Pau Cabot · Discussió 13:45, 25 gen 2022 (CET)[respon]

Ostres Pau, tens raó! Ho faré! La veritat és que volia, d'una forma ràpida, procedir a tenir totes les pàgines wp de les científiques afroamericanes del llibre "Dones negres en la ciència". Ara que hi són, em pregunto com categoritzar-les bé, i a més si seria adient fer una llista d'aquesta dotzena de dones científiques afroamericanes esmentades en aquest llibre.
I una altra cosa, he vist que a wd hi ha algunes d'aquestes persones sense foto. Si trobo una foto cc-by-sa via ccsearch (per exemple)... la puc enllaçar?
Gràcies! Quelet (disc.) 17:22, 25 gen 2022 (CET)[respon]
Per categoritzar-les, tenim Categoria:Afroamericans, però no sé si totes són americanes. I no tenim Categoria:Dones, ja supòs que ho saps. Almanco podràs categoritzar-les per especialitat: Categoria:Científics per disciplina.
En quant a la llista, si fos una llista de premiades o així, li veuria més sentit. Si són les que apareixen a un llibre, ja no ho tenc tan clar. Sempre pots fer una llista a un espai de noms fora de l'enciclopèdia (Viquipèdia o Usuari, per exemple).
Si trobes una foto amb una llicència compatible, més que enllaçar-la, l'has de carregar a Commons i després indicar-ho a WD. Pau Cabot · Discussió 23:04, 25 gen 2022 (CET)[respon]
Gràcies, Pau, pels teus consells i indicacions! Del tema categories i de la llisat, ja hi pensaré una mica més. Quelet (disc.) 23:28, 25 gen 2022 (CET)[respon]

Instituts a Wikidata[modifica]

Hola, Miquel.

Fer servir les coordenades UTM o les geogràfiques deu ser igual perquè deuen indicar el mateix punt, tot i que es podria comprovar. Per Internet hi ha unes quantes calculadores geogràfiques i crec que el web de l'ICGC també en tenia una.

Que les coordenades estiguin malament a les fonts oficials no és nou.Jo porto uns anys pujant els topònims del fitxer de noms geogràfics de Catalunya del l'ICGC i hi ha coordenades imprecises i errors grollers. Amb el Nomenclàtor encara era pitjor perquè hi havien barrejat dos datums diferents i una part dels punts estaven desplaçats uns centenars de metres en la mateixa direcció.

L'altre problema és detectar quins són els que ja són a Wikidata per no duplicar-los i per, si s'escau, corregir-ne les coordenades (a Wikidata també hi ha errors).

El meu procés habitual per pujar-ne de nous és:

  • Carregar les dades de la font.
  • Carregar les dades de Wikidata.
  • Intentar emparellar automàticament tots els que pugui.
  • Presentar en un mapa les dades de Wikidata i les dades dels de la font que no s'hagi pogut emparellar.
  • A partir del que veig al mapa, comprovar els que semblin els mateixos i eliminar-los. Normalment afegir alies a Wikidata per que el proper cop es puguin identificar automàticament.
  • Pujar a Wikidata els que no hi siguin.

I per corregir coordenades i completar dades:

  • Carregar les dades de la font.Carregar les dades de Wikidata.
  • Intentar emparellar automàticament tots els que pugui, amb criteris bastant conservadors (millor no pujar alguna dada que pujar-la a l'Insititut equivocat).
  • Presentar les dades que siguin diferents per decidir manualment quina és la bona i eliminar la dolenta.
  • Pujar les dades que faltin.

Per l'adreça, a Wikidata hi ha una propietat d'adreça que és un text i no cal crear el carrer, tot i que hi ha una altra propietat que sí que és el carrer on es troba i per aquesta sí que ha d'existir l'item del carrer. Segurament pel que vols fer t'anirà millor pujar l'adreça com a text i prou.

L'script de R que faig servir per als edificis és a https://github.com/pere-prlpz/toponims/blob/master/edificis_ng.R

Si et sembla copio la resposta a la Viquipèdia, que és més ràpid.

Gràcies @Pere prlpz:. Entenc millor això de l'adreça, deu ser útil per donar l'adreça postal. Pel que fa a les coordenades, És un pèl empipador que moltes coordenades del fitxer de dades obertes de centres docents de la GenCat estiguin desplaçats algunes desenes de metres - o més, i fins i tot ser en un lloc llunyà (més fàcil de detectar).
Per això també va bé presentar-les sobre un mapa com l'OSM, que molts col·legis hi surten i si no com a mínim part de les coordenades errònies van a parar a llocs inversemblants (enmig del carrer o d'una plaça) i també es poden detectar.
I sense relació amb això, compte que les notificacions corregides i sense signar no funcionen. Per que ping funcioni, la mateix edició que la posa ha de posar una signatura on abans no n'hi havia cap. Quan faig malament un ping, normalment copio el text, reverteixo la meva edició i torno a copiar el text amb el ping i la signatura correctes.--Pere prlpz (disc.) 20:25, 13 març 2022 (CET)[respon]
El problema no és pas detectar les anomalies... sinó la feina de corregir-les :-) Quelet (disc.) 20:28, 13 març 2022 (CET)[respon]

Estic trobant moltes escoles duplicades, normalment a partir del Wikishootme. Representar tots els centres educatius al mapa per buscar duplicats pot ser lent, però crec que n'hi ha molts fàcils de trobar perquè en els que vist, si s'elimina la part genèrica del nom el que queda és igual o molt semblant pels dos elements, com ara [centre educatiu privat] Nostra Senyora de Lourdes i [Escola] Nostra Senyora de Lourdes. Suposo que amb un script que comparés noms i coordenades se'n trobarien molts. És el pas que et deia "Intentar emparellar automàticament tots els que pugui, amb criteris bastant conservadors (millor no pujar alguna dada que pujar-la a l'Insititut equivocat)" fa uns mesos.--Pere prlpz (disc.) 10:54, 20 juny 2022 (CEST)[respon]

Sí, tens raó. Jo en vaig corregint, d'aquestes duplicitats. Segurament que moltes serien fàcilment detectables amb una simple visualització. n això el Wikishootme és molt valuós, jo he detectat duplicitats (i errors de geolocalització) de diferents elements geolocalitzables. Quelet (disc.) 11:30, 20 juny 2022 (CEST)[respon]

Viquitrobada 2022 Amposta: toca triar àpats[modifica]

Hola, Quelet!

Si us plau, passa't per aquesta pàgina relativa als dinars i als sopars i apunta't a aquells àpats als què et sumes i tria els plats de dissabte al migdia (si és que hi dinaràs). Si tens alguna al·lèrgia, intolerància o preferència alimentària, si us plau fes-nos-ho saber aquí o enviant un correu a viquitrobada@wikimedia.cat.

Moltes gràcies i fins ben aviat! Salut! -- Judesba (digues...) 03:22, 17 nov 2022 (CET)[respon]

Balanç iònic d'aigües minerals embotellades.[modifica]

Hola, Quelet! En relació a aquest tema que et vaig suggerir a Amposta, he hagut de recordar una frase que em deia un amic: "Està tot inventat". Com que no apareix a les etiquetes de les aigües minerals, em semblava -ingènuament- que era un gran què. Aprofundint una mica en el tema he trobat un report analític del laboratori Oliver Rodés en el qual, després de totes les determinacions, hi ha una secció titulada "COMPOSICIÓN QUÍMICA CUANTITATIVA - BALANCE IÓNICO" que és exactament allò que comentàvem. Si el vols verificar és a https://www.pineo.cat/wp-content/uploads/Analisis-fi%CC%81sico-qui%CC%81mico-214716_CAS_INF.pdf

Salutacions! Joan manel (disc.) 21:20, 29 nov 2022 (CET)[respon]

Gràcies! De fet aquests dies he estat mirant el que vam comentar sobr les etiquetes de les aigües embotellades. A Wikidata hi ha informació sobre aigües i sobre les seves característiques. Aquesta consulta SPARQL en proporciona una idea: https://w.wiki/63eA. El que no he trobat és cap base de dades dels òrgans reguladors on hi hagi la informació que es dóna a les etiquetes. Seguiré buscant-la. Quelet (disc.) 06:45, 30 nov 2022 (CET)[respon]

Presa de decisions sobre IA[modifica]

Bon dia,

Avui és l'últim dia de participació en la fase de debat de Viquipèdia:Presa de decisions/2023/Política sobre l'ús d'intel·ligència artificial al text dels articles, en cas que vulguis aportar-hi més esmenes o altres comentaris.

A partir de demà i fins al 15 de març, tindrà lloc la fase de votació. T'encoratjo a participar-hi com has fet fins ara, ja sigui amb noves idees fins aquesta nit o amb un vot de posicionament que permeti donar valor a la presa de decisions i ratificar-la o no dins d'un consens ampli. Moltes gràcies. Xavier Dengra (MISSATGES) 12:55, 28 feb 2023 (CET)[respon]

Viquimarató: 125anysCoopBDN[modifica]

Hola! M'agradaria molt que poguessis participar a la Viquimarató 125anysCoopBDN el dissabte 1 de juliol (diada internacional del cooperativisme). Si pot ser presencialment a Badalona i si no remotament. Estem recollint fonts bibliogràfiques en un pad i també treballant per tenir-ne físicament aquell dia al Conservatori de música, on es farà. Mira't la pàgina de la Viquimarató per si hi ha articles que et vindrà de gust editar o millorar. Veuràs que també hi ha una part per treballar a Wikidata fent una importació massiva de dades de cooperatives. Si t'animes a col·laborar en això parlem-ho. Si hi ha persones que creus que els pot interessar participar, si us plau, digue'ls-ho. Dvdgmz(Escriu-me) 13:49, 5 juny 2023 (CEST)[respon]

Hola bon dia! M'agradarà contribuir a aquesta viquimarató, però ara mateix no sé si tindré disponibilitat aquell dia. Pel que fa a les dades obertes GenCat de cooperatives, veig que no hi ha les coordenades GPS de l'adreça de la cooperativa. Suposo que es podrien buscar fàcilment amb alguna utilitat a Internet. 79.159.157.90 (discussió) 14:14, 5 juny 2023 (CEST)[respon]
He vist que al llistat de dades obertes de la GenCat sobre cooperatives hi ha l'adreça postal de cada cooperativa, però no pas les coordenades GPS. Caldria dur a terme doncs la seva geocodificació, abans de carregar de forma massiva les dades a Wikidata. Per una altra part, seegurament aquest llistat de cooperatives deu ser força canviant, oi? Ho dic perquè un cop carregades, després caldria mantenir-les. No sé si en aquest cas és gaire rellevant o útil replicar a Wikidata la informació oberta de la GenCat. Com ho veus? Quelet (disc.) 07:48, 6 juny 2023 (CEST)[respon]
Em sembla interessant que estiguin a Wikidata per dos motius: (a) pel que es pot fer amb elles amb eines de visualització (b) perquè quan es vagin creant continguts a Viquipèdia ara i en el futur la part de dades ja estigui a les infotaules. D'altra banda la idea seria sumar les dades obertes del registre amb les dades del recull històric de Rafel Celada, que ho complementaria. Les dades obertes són canviants sobretot per les cooperatives noves (que no són tantes a l'any però sí, se'n creen) i per algunes baixes, però que cal mantenir-les, actualitzant només la dada de la dissolució. Pel que fa a geocodificar a partir de l'adreça postal hi ha manera d'automatitzar això? Dvdgmz(Escriu-me) 14:01, 6 juny 2023 (CEST)[respon]
OK entesos! Per passar d'adreça postal a coordenades a partir d'una llista d'adreces, es pot fer servir per exemple https://geocode.localfocus.nl/ - Em miraré aquest recull històric. Quelet (disc.) 18:39, 6 juny 2023 (CEST)[respon]
Companys @Amadalvarezi @Quelet. No em veig capaç de preparar lo de Wikidata abans de dissabte. M'hagués agradat dedicar-hi temps i haver arribat a la data del CoopsDay amb la cosa a punt. Però només la preparació de la Viquimarató "normal", tant per la part de difusió, com logística, com de buscar referències ja m'agafa massa temps i energies. No vull deixar el projecte aturat i m'agradaria seguir endavant. He fet algunes coses. Vaig estar-me barallant amb el PDF d'en Celada per veure si podia passar-ho a full de càlcul amb diferents programes però no me'n vaig sortir a fer-ho d'una manera més o menys útil. També he contactat amb federacions i amb la XES i he d'acabar-hi de parlar perquè ens passin els seus directoris que puguin ser complementaris de les dades obertes del registre. Fins aquí he arribat. Tenia pendent també fer una estructura de fitxa, més o menys ho vaig esbossar, però tinc pendent mirar-me les referències de Wikidata que em va passar l'Amador per assegurar-me que encaixarà a Wikidata. Bé, simplement no volia deixar-vos amb la conversa a mitges. Faig el missatge aquí mencionant-vos a tots dos perquè no sé on fer aquesta conversa a tres. Doncs no vull deixar el projecte, la idea és seguir-hi treballant, ja que he començat i poder arribar a posar totes les cooperatives catalanes amb les seves dates de creació i disolució, lloc de la seu, tipologia de cooperativa, etc.. en algun moment a Wikidata. Dvdgmz(Escriu-me) 09:08, 27 juny 2023 (CEST)[respon]
David, les dades s'han d'obtenir, netejar i mantenir... tres tasques que poden ser feixuges. Dissabte al matí segurament podré destinar una estona a la Viquimarató, em centraré en el tema de dades doncs. Quelet (disc.) 09:40, 27 juny 2023 (CEST)[respon]
Jo estic ara mateix desbordat amb uns treballs començats fa dos anys i interromputs diverses vegades. He posat la directa i fins que no acabi no agafo cap més encàrrec. Quan acabi tinc que carregar un fitxer d'autoritats de la UB que em portarà mínim 10 dies de feina i ho tinc des de fa un mes. O sigui que, lamentant-lo molt, no em puc embarcar ni generar expectatives. Salut ! amador (disc.) 20:40, 27 juny 2023 (CEST)[respon]
D'acord, doncs anem fent al ritme que puguem. Si Quelet t'hi pots posar ho anem comentant. Demà tindrem sala de xat i videoconferència per coordinació amb participació remota: Sala-Meet-SomNúvol de l'Ateneu Jo estaré una mica per tot, mirant d'ajudar presencialment a novells, estar al cas dels que esteu online i, si puc, editar algun article :-)
Avui estic acabant de revisar referències. Fins demà! Dvdgmz(Escriu-me) 11:26, 30 juny 2023 (CEST)[respon]

Jordi Mestres[modifica]

Estic al mig d'en Jimbo i la Mayo

Bon dia Miquel, ens varem conèixer a Amposta, soc amic de l'Armand de Fluvià des de fa més de 50 anys per això he traduït els articles d'en Jordi Mestres a es.wiki, en.wiki.. La-Rierada és la meva dona i el meu fill Zyang és qui es va sacrificar i va fer la foto amb el Jimbo el 2010 a Gdansk

Speech meu a la cloenda de Gdansk el 2010 davant de 500 world-editors, q ho poden testificar encara q els catalans q hi eren , els de l foto, ho neguin.. Hi Jim, congratulations for "wikitext", you have achieved a great language much easier to learn to edit than the cumbersome "hypertext", but today there are plenty of "wysiwyg" editors for "hypertext" and none for "wikitext", wich represent its main drawback to be used by "full of knowledge" lawyers, architects, writers of my generation unable to become..ever.. "skilled wikitext editors".. , nevertheless they are able to edit with "wysiwyg" editors like "word", etc..Back in 1987 I saw at Macworld-Boston (as a member of Apple Spain) the presentation of "Hypercard" wich gave birth a bit later to the "Berners-Lee hypertext", very complicated and difficult to edit (impossible for non professionals..) but boom!, the 20 following years gave birth to hundreds of "wysiwyg" editors for "hypertext", making it usable by everybody professional or not not..That's what Wikipedia needs, a "wysiwyg" editor able to be used not only by newcomers (a newcomer arrives to be a skilled editor in a couple of weeks..) but by anyone else specially the "professionals of a certain age with great knowledge" I've mentioned before, that will end their editing days without becoming "skilled wikitext editors"...

Jimbo answer: so we are losing a big amount of "full of knowledge" lawyers, architects, writers, etc.. that will never be.. "skilled wikitext editors".. don't worry ..we will have a "visual editor" in two years time..by 2012. https://www.histo.cat/sabies/en-visual-editor-jimbo-gdansk Mcapdevila (disc.) 13:06, 26 set 2023 (CEST)[respon]

Manel, ara el problema serà que qualsevol canvi a la versió en català no necessàriament sortirà a la castellana i a l'anglesa. Caldrà tenir aquestes pàgines a la llista de vigilància. Tot mantenint l'esperit de neutralitat. Bon dia! Quelet (disc.) 06:47, 29 set 2023 (CEST)[respon]

Problemes de drets d'autor: Montagut (Montagut i Oix)[modifica]

Agraïm les teves contribucions, com a Montagut (Montagut i Oix), però malauradament hi ha un problema per verificar que realment és un material lliure. No podem acceptar text o imatges copiats d'algun altre lloc incompatible amb la nostra llicència d'ús. Aquest article sembla que s'ha copiat de https://www.enciclopedia.cat/gran-enciclopedia-catalana/montagut-6, i per tant podria ser una violació dels drets d'autor. De forma preventiva, el contingut serà esborrat en breu.

Si creus que l'article no és una violació dels drets d'autor, o si tens un permís del titular legítim per alliberar-lo sota una llicència compatible amb la CC-BY-SA 3.0, pots seguir les següents instruccions:

  • Si tens permís de l'autor, deixa un missatge explicant-ho a Discussió:Montagut (Montagut i Oix) i envia un correu electrònic amb la confirmació del permís a "info-ca (arrova) wikimedia (punt) org". Pots veure la pàgina d'autoritzacions per a més informació.
  • Si en la font original hi ha algun avís legal que digui que es pot utilitzar sota la llicència de Creative Commons Reconeixement i Compartir-Igual, en versió 3.0 o posterior, o bé que està en domini públic, pots deixar un missatge a Discussió:Montagut (Montagut i Oix) amb un enllaç a aquest avís legal. Pots veure les compatibilitats amb la nostra llicència a Ajuda:Republicació/Copyleft.
  • Si ets el titular dels drets: envia un correu electrònic, des d'una adreça que es pugui identificar amb la publicació original, a info-ca(arrova)wikimedia(punt)org i amb una declaració explícita de cessió sota les llicències GFDL i CC-BY-SA, o com a mínim la segona. Deixa una nota a Discussió:Montagut (Montagut i Oix) dient que ja l'has enviat. Pots veure Ajuda:Republicació/Autor de text.

Cal tenir en compte que és possible que el text s'hagi de modificar per a que tingui un to enciclopèdic i que s'adapti a una estructura i estil. A més, formalitzar un permís no és garantia de que sigui acceptat si no compleix amb les nostres polítiques i normes.

Esperem la teva comprensió i que segueixis col·laborant a la Viquipèdia però, si us plau, soluciona o evita aquests problemes.--Pau Cabot · Discussió 10:11, 15 oct 2023 (CEST)[respon]

N'he trobat uns quants més. Són a Categoria:Drets d'autor a revisar. Pau Cabot · Discussió 10:55, 15 oct 2023 (CEST)[respon]
Pau, miraré de redactar aquests pocs articles que m'has marcat de tal forma que no semblin còpia directa de fonts que poden portar problemes de llicència. Deixa'm uns dies per arreglar-ho. Gràcies! Quelet (disc.) 17:40, 15 oct 2023 (CEST)[respon]

Confirmacions Viquitrobada 2023[modifica]

Bon dia! Necessitem la teva confirmació del que necessitaràs per a la Viquitrobada:

1). Si necessitaràs una habitació per ambdues nits.

2). Si necessitaràs servei de canguratge.

3). Si tens una al·lèrgia o intolerància, o alguna preferència en el teu menú per als sopars del divendres i dissabte (vegan/vegetarià, confirmar una opció). Confirma'ns aquí: Viquiprojecte:Viquitrobada 2023/Viquimarató àpats i oci/Inscripcions per al restaurant 9cèntric

4). Per al sopar del dissabte, necessitem que confirmes entre els següents plats: Viquiprojecte:Viquitrobada 2023/Viquimarató àpats i oci/Inscripcions menú del dissabte

Necessitaríem saber aquesta informació entre avui i demà al matí.

Gràcies! Ymm amical (disc.) 13:28, 20 nov 2023 (CET)[respon]

Vindré només dissabte, no em cal cap nit d'hotel. Tampoc em cap servei d'assitència a mainada. Ja he emplenat la informació sobre el dinar i sopar. Gràcies! Quelet (disc.) 18:03, 20 nov 2023 (CET)[respon]
Gràcies a tu! Ymm amical (disc.) 19:08, 21 nov 2023 (CET)[respon]

Usuari autopatrullat[modifica]

Bon dia Quelet. T'informo que a partir d'avui les teves edicions a la Viquipèdia (espai cawiki) són considerades com a "aupatrulaldes", és a dir, que en principi són considerades correctes sense necessitat d'una supervisió immediata. A l'historial de les pàgines que modifiquis, els supervisors ja no haurem d'activar la marca "supervisada". Aquest procediment estalvia feina als supervisors, però exigeix dels usuaris "autopatrullats" un control més important de les seves aportacions, sabent-hi que, en principi, no seran supervisades. Salutacions cordials, Josep Maria Rebés Jmrebes (discussió) 09:42, 28 nov 2023 (CET)[respon]

Gràcies! Miraré d'editar bé i fer-ho de tal forma que segueixi les normes, consells i suggerències de la Viquipèdia, amb un bon autocontrol. És una responsabilitat! Quelet (disc.) 11:41, 28 nov 2023 (CET)[respon]