Usuari Discussió:Vriullop/Arxiu 4

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Manquen referències a Regne de Tahití

Recordeu: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear o ampliar un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Si simplement l'heu traduït parcialment d'un article penseu a informar als altres usuaris afegint la plantilla {{traduït de}} en la discussió de l'article, així es podrà traçar les referències emprades en aquell article. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquests sentits. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article Regne de Tahití. --Jadelllave (disc.) 16:15, 28 des 2010 (CET)

Poso l'advertència perquè tot i que indiques dues fonts no estan contextualitzades en el text.

Tens raó, la plantilla de manteniment adequada seria {{millorar referències}}. Ja l'he canviada. No era cap paràgraf concret, simplement feia una mica de VP:QQ. Suposo que aquesta mancança és habitual en articles de fa tants anys. Sobretot he vist que l'usuari Jolle ha fet (i fa) un munt d'articles d'història en que no hi apareix cap referència, ni tan sols esmentant les fonts, com has fet tu. :/ç

Plantilles

Hola Vicenç. En Paucabot està donant un cop d'ull als avisos del VP:HG i no tenim clar com s'han de posar: com tractem als usuaris, per "vostè" o per "tu". Aquest misatge està bé? Gràcies per l'ajuda i feliç 2011. --by----> Javierito92 (Missatges aquí) 12:58, 29 des 2010 (CET)

admins

A veure si m'explico, evidentment que és per consens: però si no hi ha vots en contra, per exemple, o molt pocs, és igual un amb 5 de suport que un amb 15? tots dos surten? No em sembla igual --barcelona (disc.) 21:59, 29 des 2010 (CET)

Jo no vaig veure clar si quedàvem en tres o quatre. Vaig suposar que dependria del consens que hi hagués en els hipotètics candidats. Però veig que potser va quedar tot massa enlaire ... Pau Cabot · Discussió 22:18, 29 des 2010 (CET)
és igual, posa-li 12 i 20, em referia a si cal o no acordar prèviament quants. No importa, segur que els que surtin ho faran bé! --barcelona (disc.) 17:23, 30 des 2010 (CET)

Son Bibiloni

Ola. Bones festes!

Li havia comentat a nen Pau Cabot i ma dit que to comenti a tu. resulta que he vist que a l'article Son Bibiloni, li va posar un avist de copyvio. Ja sé que està copiat, pero si mires a la pagina d'inici de l'enllaç posa: "Nota important: Els texts i les fotografies aquí continguts són de lliure distribució. L'única cosa que es demana a canvi és que, quan es facin servir, s'indiqui sempre la font d'origen, ço és, el nom i l'adreça d'aquest web per a publicacions en paper; endemés, per a publicacions digitals, un enllaç que apunti aquí. Si es tracta d'informació documental, a més del web cal citar, si escau, la ressenya bibliogràfica corresponent, que trobareu a l'apartat de Bibliografia. Quant a les fotografies, a més del nom i l'adreça del web, caldrà citar el nom de l'autor per al cas d'imatges cedides per altres persones o entitats." Per tant entenc que no viola cap dret, ja que el link estava posat a enllaços externs.

Preg, ho revisis i em diguis si es que falla una altre cosa o que. Gràcies. Atentament,--Tomeu87 (disc.) 17:00, 30 des 2010 (CET)

Orient

Gràcies per posar ordre a l'Orient Mitjà. En Carles em va avisar i no feia aquestes coses des que era un petit viquipedista però les presses són males companyes de les coses ben fetes i no recordo ni haver vist l'avís. Bé, hi ha un conflicte menys a l'Orient Mitjà, cosa que és d'agrair. Que tinguis un bon final d'any i un començament del 2011 encara millor.--Peer (disc.) 11:32, 31 des 2010 (CET)

Llibre

Haig de penjar: commons:File:Les plantes cultivades. Cereals (2008).djvu el mateix permís OTRSS per cada imatge que pengi del llibre oi?--KRLS , (disc.) 15:25, 30 des 2010 (CET)

És a dir, carrego "És una obra derivada d'un arxiu de Commons" i poso l'enllaç oi? D'acord. Gràcies.--KRLS , (disc.) 16:02, 30 des 2010 (CET)
Em ronda un nou dubte. En aquest cas, volia preguntar-te si podem considerar com a font fiable conèixer Catalunya blog? Tot el bloc era en llicència CC-BY-SA i gran part de les fotos oi (les que diu que no diu que són d'un altre lloc, oi? És que crec que hi ha informació que jo no sabia: i em semblaria útil per ampliar algun article.--KRLS , (disc.) 21:00, 1 gen 2011 (CET)
Pots veure Viquipèdia:Autoritzacions/Conèixer Catalunya o per exemple File:SantPereMussarra.jpg. Tenim autorització pel text i imatges. Sobre la fiabilitat, en general un blog no ho és. Cal que hi hagi un comitè editorial que ho revisi o bé que l'autor sigui prou reconegut. En aquest cas, el blog està recomanat per patrimoni.cat i l'autor escriu en diferents mitjans (http://relatsencatala.cat/autor/antonio-mora-verges/81299). Jo diria que té prou autoritat sobre el tema com per considerar-lo fiable. --V.Riullop (parlem-ne) 21:18, 1 gen 2011 (CET)

Plantilla DemogCat

Company, saps si hi ha hagut canvis respecte de la plantilla d'evolució demogràfica? Si mires la del municipi de Moià, veuràs que hi consten anys senars (2009, 2011, etc.). És correcte? Gràcies!--Claudefà (Discussió) (disc.) 11:59, 2 gen 2011 (CET)

Plantilla:Contingut Altres llengües

Bon any, en primer lloc. Vaig fer un oferiment de mantenir aquesta plantilla (rellegida, no molt encertada en les formes), però per jo mantenir-la no és un problema. Mira la proposta i diguem coses: Prova del 15. Salutacions --Lliura (disc.) 13:41, 2 gen 2011 (CET)

Per mi no hi ha problema, i com que a la discussió de la plantilla no hi ha més comentaris, doncs endavant. De totes formes, cal tenir en compte Viquiprojecte:Renovació de la portada, projecte de moment aturat, i tinc els meus dubtes de si cal mantenir aquesta informació en portada en el futur. --V.Riullop (parlem-ne) 14:34, 2 gen 2011 (CET)
Fet, si es canvia ja en parlarem. Salutacions --Lliura (disc.) 14:45, 2 gen 2011 (CET)

Re:Railwaystation

Bones! He de moure articles de dues categories per canvi de nom i ja són varis articles, ja ho aniré fent jo. A les de metro també és el mateix tipus? -- Ermengol Patalín (xerrem) 13:50, 3 gen 2011 (CET)

Ok, perfecte. Igualment ja et comento que estic canviant noms de categories i serien uns 250 articles que ja no hauries de canviar.
Aprofito per comentar-t'ho. Amb el canvis a rodalies i regionals estic reendreçant una mica el tema tant a categories com articles. Per una banda m'ha semblat millor fusionar els articles de llistes d'estacions de regionals i rodalies. I no se si fer el mateix amb les categories reanomenant-ho a categoria:Estacions de Rodalies de Catalunya o categoria:Estacions d'Adif a Catalunya.
Si no les opcions són categoria:Estacions de rodalia de Barcelona (no se si amb article "la" rodalia) i categoria:Estacions de regionals a Catalunya o (de serveis regionals a).
Cal pensar que potser després hi ha serveis de rodalia a altres ciutats i potser es crearia Estacions de rodalia de Lleida, etc. També he pensat reanomenar els articles existents a Rodalies Lleida a Rodalia de Lleida. -- Ermengol Patalín (xerrem) 14:35, 3 gen 2011 (CET)

Plantilla:Padró INE/ref

Bones! He canviat la Plantilla:Padró INE/ref afegint-hi la plantilla:citar web. Millor, no? -- Ermengol Patalín (xerrem) 19:26, 3 gen 2011 (CET)

Re:VP:MAPA

ups, perdó... bé tota l'informació le tret de les seves pàgines d'usuari, per tant no hagués fet molt mal... Bé, gràcies per dir-m'ho -- TheMrJohannesburg · Parlem-ne! ;) el comentari anterior sense signar és fet per Joan301009 (disc.contr.) 20:10, 3 gen 2011 (CET)

Re:Administració

Moltes gràcies Vicenç! Ja em poso a treballar!--Àlex Esp (Discussió) 13:52, 8 gen 2011 (CET)

Admin, quin respecte

Ara estava flipant. He començat a veure coses estranyes als historials. Saps si hi ha algun tutorial o creus que quan calgui fer servir aquestes eines me'n podré sortir sol? En fi, canviaré la meva pàgina d'usuari. --Bestiasonica (disc.) 13:52, 8 gen 2011 (CET)

Moltes gràcies! El mateix que et demana Bestiasonica em vindria bé :D Tanmeteix estic fent un cop d'ull ara mateix a tot el que trobe nou, el tema de la protecció de pàgines ja el controle, ara em falta tota la resta! --Fajardoalacant (disc.) 15:41, 8 gen 2011 (CET)
Això és el que em feia falta, sembla que té la resposta a tots els meus dubtes :) T'agrairia que controlares la meua feina al menys durant uns dies, per assegurar-me que tot va bé. Moltes gràcies de nou. --Fajardoalacant (disc.) 15:59, 8 gen 2011 (CET)
Moltes gràcies, Vicenç! :-) En aquest cas, necessitaria exactament el mateix que et comenta en Bestiasonica. Em sona un "calaix dels administradors", però ara mateix no sabria trobar-lo... Gràcies per endavant, i salut! --Judesba (digues...) 16:58, 9 gen 2011 (CET)
Per cert, que acceptaré de bon grat qualsevol tipus de consells que em vulguis donar, i també si em vols fer de "guia espiritual" i/o supervisar la meva feina al principi, ja que comptes amb força més experiència que jo i penso que tens molt bon criteri a l'hora de treballar. Fins aviat! --Judesba (digues...) 17:05, 9 gen 2011 (CET)
Buf, quantes coses! Ara toca fer colzes, també. Moltes gràcies per la informació, Vicenç! --Judesba (digues...) 17:17, 9 gen 2011 (CET)
Assistiràs a la reunió? Ja ha començat.--KRLS , (disc.) 18:18, 9 gen 2011 (CET)

Manipulació

Nomes per si te interesara, si no t'interessa no faces cas de lo següent. Segons he llegit, fa ja un temps en la pàgina de discussió de "Temes controvertits PV/CV" vas utilitzar la paraula MANIPULACIO, vas insinuar que algú us acusaba de manipulació per haver esborrat presuntament referències que anavan en favor de CV. En aquests moments podem treure el mot presuntament, perquè ara si se estàn esborrant refències, inclús se està esborrant contingut de la propia pàgina de discussió per a no debatre i que no quede ni siquiera enregistrat a dita pàgina. Ara si que podem parlar de MANIPULACIO, pura i dura.--88.15.226.34 (discussió) 21:05, 10 gen 2011 (CET)

Això és un comentari de fa dos anys tret de context i que ja es va aclarir en el seu moment. --V.Riullop (parlem-ne) 21:17, 10 gen 2011 (CET)
Es cert que el comentari es de fa temps, simplement t'havia escrit el text anterior perquè en aquell moment pareixias interessat en que no us pugueran acusar de manipulació per la qüestió de esborrar referencies desfavorables a PV.

Au Moulin de la Galette

Ho desconec. Quan vaig fer l'article vaig consultar la web del Museu de Montserrat i no recordo que l'anomenés així.--Lohen11 (disc.) 21:39, 10 gen 2011 (CET)

Dubte de llicències

Ei Vicenç! Buscant pel google per documentar-me i referenciar els nous articles de jaciments que vaig fent he trobat pdfs de la Direcció General de Patrimoni Cultural de la Generalitat on hi diu això: "Aquesta obra està subjecta a una llicència Reconeixement-NoComercial-SenseObresDerivades 2.5 de Creative Commons, etc. etc." (pots obrir el pdf des d'aquí i veure-ho a la primer pàgina). Doncs bé, no entenc gaire que vol dir. Vol dir que puc (o que haig de) copiar íntegrament el què es diu (sempre que se'n reconegui l'autor)? M'ho podries mirar i aclarir-m'ho siusplau? Moltes gràcies, que vagi bé. --Catalaalatac (Parlem-ne) 01:14, 12 gen 2011 (CET)

O aquest també, és el mateix. --Catalaalatac (Parlem-ne) 01:15, 12 gen 2011 (CET)
La Viquipèdia es pot utilitzar fins i tot comercialment, es pot modificar i se'n poden fer obres derivades, per tant CC-BY-NC-ND no serveix. Pots veure Ajuda:Republicació/Copyleft amb una taula de compatibilitats de llicències. --V.Riullop (parlem-ne) 09:16, 12 gen 2011 (CET)

Esborrar subpàgines

Hi ha cap problema si faig servir les eines d'esborrament de pàgines (que són d'administradors) per esborrar les subpàgines de la meua pròpia pàgina d'usuari? En tinc moltíssimes desprès de Usuari:Martorell/Laboratori... Cal fer proposta d'esborrament en tota regla?. --Joanot Martorell 09:59, 13 gen 2011 (CET)

VP:CSR#U1 Les pàgines de l'espai d'usuari es poden esborrar per voluntat del propi usuari. Encara que siguin per fer propostes comunitàries, no deixen de ser pròpies mentre no es reanomenin a un altre espai. --V.Riullop (parlem-ne) 10:07, 13 gen 2011 (CET)
Gràcies! Et comente un altre tema tot seguit. --Joanot Martorell 10:40, 13 gen 2011 (CET)

Pots intervenir en esta guerra de reversions per part de Lomaxxs i una sèrie d'anònims que no sé si també és del mateix usuari? Gràcies. --Joanot Martorell 10:40, 13 gen 2011 (CET)

Vós/vostè

Em sembla que ho he arreglat. Pots comprovar-ho, si us plau? Moltes gràcies per tot. --Jo ++ 14:20, 13 gen 2011 (CET)

Citacions

Què n'opines de Del tot indefens davant dels hostils imperis alienígenes, El perquè de tot plegat (llibre), El millor dels mons, Guadalajara (llibre), La magnitud de la tragèdia o de Olivetti, Moulinex, Chaffoteaux et Maury on la citació és molt més llarga que l'article? En aquests casos, la citació és lícita o entra dins la violació de drets d'autor? Pau Cabot · Discussió 15:51, 13 gen 2011 (CET)

Clarament copyvio. Una citació amb drets d'autor ha de ser breu en la mesura que ho exigeixi l'objectiu perseguit: VP:PDE#Text. Aquí la citació no reforça l'exposició de l'article si no que la substitueix; no és un bon ús justificat. --V.Riullop (parlem-ne) 17:11, 13 gen 2011 (CET)
M'ho semblava. Gràcies, Pau Cabot · Discussió 17:20, 13 gen 2011 (CET)

Copivyo

Bé, és evident que no hi estic d'acord. Crec que ja vaig exposar els meus motius en el seu moment. Però avui no tinc ganes de debatre res, Franquisme a Catalunya, malgrat encara no s'ha arxivat, ja és un article AdQ!!! Guauuuuu!!! :-) Apa, salut! --Josep Xicota (disc.) 10:17, 14 gen 2011 (CET)

Barraques. L'altra ciutat

Crec que aquesta petita wiqui no mereix tenir el cartellet penjat. D'altra banda una pregunta. Es poden posar vincles externs a la resta d'articles que no tinguin wiqui? Dins la secció "Documentals" està clar. --Josep Xicota (disc.) 12:50, 14 gen 2011 (CET)

No entenc què vols dir. No sé què és per a tu una wiqui. En qualsevol cas, explica-ho a la pàgina de discussió de l'article. Sobre els enllaços externs pot veure VP:EE. --V.Riullop (parlem-ne) 13:02, 14 gen 2011 (CET)
Doncs no és tan dificil. Creia que, en llenguatge popular una wiqui era igual a un article, per petit que fos. Crec que Barraques. L'altra ciutat no es mereix estar en entredit. Era això només. --Josep Xicota (disc.) 16:52, 14 gen 2011 (CET)

Franquisme a Catalunya

Vicenç, com vols que pugui solventar els problemes de copyvio si en Pau Cabot m'ha blocat la pàgina Franquisme a Catalunya. Pots veure que ja havia solventat, ben documentat, algunes de les teves observacions. Però no he pogut passar d'aquí. Crec que estic demostrant tota la meva bona voluntat per solventar aquests problemes. No sé si t'ho he comentat. Aquest article m'el va proposar un administrador. Va fer un parell o tres d'apartats, després la va abandonar. Ell no havia referenciat res de la seva aportació. D'aquí que els problemes de copyvio estiguin a la part alta de l'article. Alguns ja solventats mentre he tingut temps d'arrenjar-ho. Amb el bloqueig ara no puc seguir. Creus que és normal això? Agraït. --Josep Xicota (disc.) 11:54, 15 gen 2011 (CET)

La pàgina no l'ha protegit en Pau Cabot. Es pot veure a l'historial que he estat jo, tal com he dit a la discussió que faria i explicant els motius. L'article no el va començar un administrador. Va ser Catalaalatac cosa que també pots comprovar a l'historial i a Viquipèdia:Administradors. Tal com he explicat, aquest usuari ja havia estat blocat prèviament pel mateix problema. L'article està protegit provisionalment mentre duri la revisió de les seves aportacions. Espero que no sigui gaire temps. --V.Riullop (parlem-ne) 12:05, 15 gen 2011 (CET)
Vicenç, només et prego que les meves aportacions referenciades no sigui tocades. Si aquesta mesura serveix per millorar l'article, doncs endavant, clar. I si, va ser en Catalaalac. Pensa que en els Fet Fet! perquè ho he revisat i referenciat jo mateix a través de la Gran Enciclopèdia de Catalunya. Ja veus que ho estava intentant fins que s'ha produït el bloqueig. Imagino que la teva actuació també comportarà l'eliminació dels cartellets penjats per en Pau Cabot i jo podré seguir aportant allò que, per copyvio, hagi estat esborrat.
Salut company. --Josep Xicota (disc.) 12:18, 15 gen 2011 (CET)
De moment una administradora, la Marisa, ha objectat a l'espera de la solució dels copyvio. Normal que sigui així. No pots tornar a la normalitat la votació que s'havia fet? T'ho agrairia. Ja sé el tema de la feina de l'aniversari, però es tracta d'un momentet que et demano, d'acord? Agraït. --Josep Xicota (disc.) 20:44, 15 gen 2011 (CET)
La Marisa tampoc és administradora. Ja et veig dir més amunt on pots comprovar qui ho és. De totes formes, a aquests efectes és irrellevant. Ja he dit a la discussió que per mi el tema està tancat. --V.Riullop (parlem-ne) 21:03, 15 gen 2011 (CET)

Focs de Blanes

Les dues frases:

La primera data documentada del llançament d'un castell de focs a Blanes és del dia 26 de juliol de l'any 1906

La primera data documentada del llançament d’un castell de focs a Blanes és, segons els Arxius Municipals del poble, el dia 26 de juliol de l’any 1906.

Tu què n'opines?

Pau.

PS. El tema de l'arxivador, m'interessa. és fàcil d'implementar?

Ok. Ara retir el copyvio i després me mir el tema de l'arxivador. Pau Cabot · Discussió 17:18, 15 gen 2011 (CET)
Hi ha manera humana de dir-li a l'arxivador que em faci pàgines d'arxiu cada sis mesos com ho tenc fins ara, o el paràmetre sempre ha de ser la mida de l'arxiu o el nombre de fils? Pau Cabot · Discussió 19:59, 15 gen 2011 (CET)

Dubte entcat

Bones! tinc un dubte amb la plantilla Plantilla:Entcat. Els codis només serveixen per als nuclis de població o també per als municipis? O dic perquè estic intentant autmatitzar la Plantilla:Taula:Alt Urgell i no em funciona, suposo que és perquè els codis són només de nuclis, no? -- Ermengol Patalín (xerrem) 15:28, 17 gen 2011 (CET)

Només hi ha les entitats de població de Catalunya. Pels municipis pots utilitzar directament {{padró INE}}. A la plantilla hi ha un exemple. Per canviar la referència cal modificar {{fientcat}} que ara accepta idescat com a paràmetre o si no posa Municat per defecte. --V.Riullop (parlem-ne) 15:59, 17 gen 2011 (CET)
Fet Fet! merci. Hi he ficat la plantilla Padró INE/ref, i en comptes de ficar-ho a dalt, que sempre queda més malament la referència dins del parèntesi, ho he posat en substitució de municat i idescat.-- Ermengol Patalín (xerrem) 16:14, 17 gen 2011 (CET)

Sobre el bloqueig

Hola Vicenç, m'agradaria fer-te saber quatre cosetes sobre el bloqueig de l'altre dia. Primer de tot t'he de dir que encara no entenc perquè em vas bloquejar. Suposo que ho vas fer perquè et vas pensar que havia copiat continguts (entenc que tot ve del que va dir en Josep Xicota: "Vaig agafar la proposta d'un wiquipedista [jo] que va .fer els primers paràgrafs sense cap referència. En cercar d'on cony havia surtit aquella informació em vaig trobar que havia estat extreta d'altres articles, webs..." i de la deducció posterior que en vas fer, pensant-te que havia infringit els drets d'autor i, per tant, havia reincidit.) El cas és que jo simplement em vaig limitar a documentar-me a partir d'un llibre de text d'història del batxillerat, que sovint són molt didàctics i explicatius, i vaig fer un resum del tema del franquisme a Catalunya (agafant les parts més rellevants de cada paràgref, reestructurant el contingut i adaptan-lo a un text "enciclopèdic). De la web que hi ha als enllaços externs de la meva última edició (quant a octets), la qual tu cites a la discussió de la proposta de distinció de l'article no en vaig treure res ni vaig copiar res, simplement vaig deixar l'enllaç. Tot això t'ho dic perquè em va fer molta ràbia ser bloquejat injustament perquè et vas pensar que havia infringit els drets d'autor. També, em fa fer ràbia pagar per les infraccions d'un altre, quan jo simplement el què havia fet és iniciar un esborrany d'història (tema que ja havia proposat prèviament a en J. Xicota) sense infringir cap norma. Ah! i a sobre, en un principi em volies bloquejar durant 3 mesos. Tot plegat no ho entenc, segurament és que no has pressuposat bona fe en mi. Perquè a part d'aquest tema, també he vist que m'has esborrat articles meus indiscriminadament (com Can Bonells o Incarcal). Mira, Vicenç, amb tots els respectes del món, perquè admiro molt la vostra feina, empenta i dedicació i perquè em caus bé però, aquest cop, penso que has semblat més un policia autoritari que un administrador. Ja parlarem, vagi bé. --Catalaalatac (Parlem-ne) 16:54, 17 gen 2011 (CET)

Aviam, tens raó, reconec que he copiat. I em penedeixo de fer-ho massa tard. La primera frase que m'has comentat "La dictadura va imposar un tipus d'estat autoritari, que va anul·lar les institucions d'autogovern catalanes, va reprimir la llengua i la cultura catalanes i qualsevol manifestació d'identitat nacional catalana" la vaig treure de Julià Buxadera i Vilà i el punt de la postguerra ("Els primers vint anys del règim franquista es van caracteritzar per una intencionada repressió vers els derrotats. Aquesta situació es va manifestar clarament amb l’assassinat, entre el 1939 i el 1953, de 3.585 persones, els milers d’empresonaments o condemnes a treballs forçats, la depuració de funcionaris, la persecució de la llengua catalana i l’eliminació de totes les institucions polítiques i culturals catalanes, entre altres") també es de gencat.cat, però sí que és veritat que ho vaig deixar a mitges i després no me'n vaig enrecordar (de fet, tot i ser jo qui va proposar crear l'article, al cap de poc ja el vaig abandonar). La resta de referències que m'has citat ni les conec, no he visitat ni el Centre Català de Lausana ni el rincondelvago. Repeteixo que tot el text, excepte aquestes dues pàgines que he dit i que reconec que t'hauria d'haver dit d'entrada, no infringeix els drets d'autor. Sobre les coincidències de les webs que no conec, no m'ho explico. De veritat que m'has pres per un altre. --Catalaalatac (Parlem-ne) 18:31, 17 gen 2011 (CET)
Ah, per cert. M'agradaria que em donguéssis alguna explicació sobre els articles que m'has esborrat i sí pot ser que em diguéssis quins articles m'has esborrat. --Catalaalatac (Parlem-ne) 18:32, 17 gen 2011 (CET)
O sigui que dels articles del Jaciment de Can Bonells i dels Jaciments d'Incarcal "suposes sense més evidències [...] que són infraccions de drets d'autor i (que, per tant) es poden eliminar indiscriminadament". Una cosa però, te'ls vas llegir els dos? Vas informar-te d'on vaig treure la informació? Vas comprovar que el text no estigués copiat d'enlloc? Són dos articles que hi havia dedicat temps personal i fot molta ràbia quan "indiscriminadament" te'ls eliminen. --Catalaalatac (Parlem-ne) 19:29, 17 gen 2011 (CET)
Vicenç, seria possible recuperar aquests dos articles (Can Bonells i Incarcal), per refer-los correctament a partir del què ja hi havia? No em fagis tornar a fer els dos articles, siusplau. --Catalaalatac (Parlem-ne) 23:33, 17 gen 2011 (CET)

Infotaula de municipi belga, renovació portada

Bones Vriullop, t'escric a tu perquè l'última vegada que vaig tenir una pregunta relacionada amb Plantilla:Infotaula de municipi m'ho vas solucionar tu. Mira't Plantilla:Infotaula de municipi belga; sota la bandera i l'escut falla alguna cosa. Exemple: Hoeilaart. Gràcies--Arnaugir 16:06, 18 gen 2011 (CET)

Arreglat. Els dos primers paràmetres sempre ens han donat problemes quan no existeixen. Són els que s'utilitzen per generar els enllaços a l'escut i bandera, però en molts casos ens els podem estalviar. --V.Riullop (parlem-ne) 17:06, 18 gen 2011 (CET)
Gràcies. Una altra cosa ara que estic aquí, relativa a Viquiprojecte:Renovació de la portada: ja van sortir els resultats de l'enquesta de lectors i més o menys sabem cap on s'orienten les preferències dels visitants, creus que seria bo obrir una votació (vinculant, o sigui, presa de decisions —suposo—) per determinar el disseny de la nova portada? Ho dic perquè estaria molt bé tenir-ho enllestit abans del desè aniversari, o sigui que hauríem de començar a espavilar.--Arnaugir 17:46, 18 gen 2011 (CET)
Doncs, sí, és un canvi important que cal assegurar el consens. --V.Riullop (parlem-ne) 19:45, 18 gen 2011 (CET)
Doncs tan aviat com pugui redactaré quelcom i iniciaré les votacions. Gràcies.--Arnaugir 20:25, 18 gen 2011 (CET)

eles geminades

Jo t'he corregit ŀl a l'espai Ajuda i Viquipèdia? Si és així ho sento... --SMP​ (+ disc. xat) 21:47, 18 gen 2011 (CET)

Que jo recordi, no has sigut tu. --V.Riullop (parlem-ne) 22:12, 18 gen 2011 (CET)

Presa de decisions

Hola, com saps, vaig crear aquella presa de decisions, i em pregunto què he de fer per iniciar aquesta presa de decisions? És a dir, les votacions i això. Ho hauria fet fa uns dies però m'he canviat de casa. JaumeBG 06:06, 19 gen 2011 (CET)

No hi ha cap procediment específic, només recomanacions generals a Viquipèdia:Sistema de presa de decisions. Tu mateix. Et pot servir mirar com es van portar altres preses de decisió. --V.Riullop (parlem-ne) 09:44, 19 gen 2011 (CET)

CV / PV

Nomes una questio. L'ordre dels termes a l'article de termes polemics era "PV / CV /us indistint", pero Martorell ha preferit posar-ho "PV / us indistint / CV", sense cap altre argument que "es l'ordre linial logic". Vaig a tornar a ficar-ho com estava abans i segurament ell tornara a posar-ho com li dona la gana. Volia avisar perque vos paseu per l'article i aixi si tambe dieu que es "l'ordre linial logic" o no. Gracies--Lomaxxs (disc.) 10:50, 19 gen 2011 (CET)

Banderes

Crec que el criteri utilitzat fins ara de "Utilitzar banderes regionals per l'àmbit catalanoparlant, i banderes estatals per la resta del món" és el que rep un suport majoritari (Viquipèdia:Presa de decisions/2009/Qüestió de banderes). Creus que aquell és el resultat final? Creus que hi ha un consens?--KRLS , (disc.) 12:23, 19 gen 2011 (CET)

Presa deicisions avaluació articles

Has tancat Viquipèdia:Presa de decisions/2010/Revisió de les normes per l'avaluació d'articles, la qual vaig obrir jo; entenc que si està tancada, s'han de modificar les normes d'acord amb el que n'ha sortit? Si és el cas, ja me n'encarrego. De fet vaig posar com a deadline l'11 de gener, però amb els exàmens i tota la pesca se'm va passar.--Arnaugir 12:42, 19 gen 2011 (CET)

L'he tancat perquè he vist la data límit i hi ha hagut prou participació. Tu mateix, documenta les conclusions. --V.Riullop (parlem-ne) 14:03, 19 gen 2011 (CET)
Ja està, t'ho pots mirar? Si està correcte ho presentaré a la Taverna per si algú hi té quelcom a dir abans de canviar les normes.--Arnaugir 16:08, 19 gen 2011 (CET)
La veritat, no ho he seguit i no puc opinar. M'he limitat a repassar les preses de decisió que estaven oberts i aparentment inactives. Si no hi ha objeccions, doncs està bé. --V.Riullop (parlem-ne) 16:38, 19 gen 2011 (CET)
En tal cas ho presento a la Taverna. Gràcies per l'ajuda.--Arnaugir 17:20, 19 gen 2011 (CET)

Thank you Vriullop!

I would like to thank you for all of your help translating and organizing translators during this fundraiser. Every time I sent out a request, the translation was completed in record time. Your collaboration was paramount to the success of the campaign and personally, made my job a very pleasant one. I wish you well in the year ahead and hope our paths cross again.Klyman (disc.) 21:00, 19 gen 2011 (CET)

Hola

Benvolgut Vicenç Feliç any nou. Després d'una època de descans, veuré si comence a fer alguna cosa per ací, de moment estic actualitzant alguna dada d'Alcoi, ja veig que hi ha moltes novetats en el funcionament de la pàgina. Una abraçada.--Rafa (disc.) 17:53, 22 gen 2011 (CET)

Presa de decisió

Es pot! Com dius, a l'altra discussió el tema ja ha quedat clar. --Fajardoalacant (disc.) 19:34, 22 gen 2011 (CET)

Documentals de Franquisme a Catalunya

Bona tarda Vicenç. M'agradaria que fessis un repàs a aquests documentals. Per petits que siguin m'hi he trencat les banyes escoltant i veien els documentals de Televisió de Catalunya, prenen apunts... etc. No hi ha copyvio per enlloc, hi tenen el cartellet de "Aquest article pot no complir els criteris generals d'admissibilitat". Perquè? Gràcies per endavant --Josep Xicota (disc.) 19:48, 22 gen 2011 (CET)

No he mirat aquests articles, que no sé quins són, però pel que dius hi pot haver un incompliment de Viquipèdia:No feu treballs inèdits: "La Viquipèdia no publica idees o treballs originals: tot el material ha d'estar recollit en fonts fiables i publicades". Sobre si compleixen els criteris d'admissibilitat pots veure Viquipèdia:Criteris d'admissibilitat o preguntar a qui hagi posat l'avís.: "Un article es considera admissible per a la seva inclusió si ha rebut cobertura significativa en fonts fiables i independents del subjecte". --V.Riullop (parlem-ne) 12:56, 23 gen 2011 (CET)

Persondata

Hola Vicenç, he estat mirant una mica el tema que vas comentar del "persondata" (parlant del bot sobre els municipis de França) i em sembla un projecte prou interessant i engrescador, en el que potser ens podríem afegir a la viquipèdia en català.

He traduït la plantilla {{Metadades persona}} per provar a veure com anava i m'he creat un full d'estil (monobook.css) amb el codi que deia la segona opció del projecte en anglès (refrescant després), però no aconsegueixo veure les metadades que he posat a l'article Aristòtil. Potser el problema el tinc amb la classe "metadata", que he vist que a la wiki en alemany tenen al de:MediaWiki:Common.css i que no he sabut veure que tinguessim a la viquipèdia en català. (El codi de la versió en alemany diria que és /* Metadaten (bspw. [[Wikipedia:Personendaten|Personendaten]]) */ div.metadata, span.metadata, span.metadata-inline, table.metadata, tr.metadata { display: none; } table.metadata { border: 1px solid #aaa; } .metadata-label { color: #aaa; }.

Com que no domino gens la qüestió dels fulls d'estil t'ho comento per veure si tu ho tens més clar. D'altra banda també t'ho comento per veure què penses sobre el fet d'intentar pujar al carro de les metadades (que vas presentar i jo desconeixia), una vegada funcioni. --Puigalder (disc.) 00:18, 25 gen 2011 (CET)

A l'alemanya i a l'anglesa ho tenen definit diferent. A l'alemanya tenen class=metadata definit a common.css i a l'anglesa és class=persondata definit a la mateixa plantilla. He canviat a la plantilla a class=persondata, incloent-hi la definició display:none per defecte, i així el pots canviar amb table.persondata al teu css. Ara a mi em funciona, amagat sense fer res al meu css i mostrant la taula (al final de tot) afegint la definició de table.persondata.
Sobre la utilitat, hi veig un problema: molta feina per posar la plantilla. Però per altra banda, és una plantilla que anirà apareixent espontàniament en fer traduccions: Especial:Enllaços/Plantilla:Persondata. La utilitat real és amb post-procés i això potser ho haurien de comentar els que hi entenguin. A mi, per exemple, m'aniria bé poder consultar els pintors espanyols morts el 1930. Jo ara estic a mil històries i no em puc comprometre més enllà d'actuacions puntuals. Els passos a seguir serien primer explicar-ho com en:Wikipedia:Persondata i desprès engegar un viquiprojecte per coordinar-ho com en:Wikipedia:WikiProject Persondata, o les corresponent versions en alemany. --V.Riullop (parlem-ne) 12:18, 25 gen 2011 (CET)
Ei, perfecte. Ara sí que ho veig. Em vaig fixar més amb el sistema alemany pensant que era l'original i ja veig que era millor l'anglès.
Respecte l'aplicació, tenint en compte que hi ha moltes biografies amb infotaula ja havia pensat que el sistema més ràpid per no perdre temps inicialment i aprofitar la feina feta era programant un bot que generés el contingut del "persondata" a partir de la infotaula, però de moment el tema bots tampoc el domino gaire i pel que veig darrerament els que sí que en saben estan enfeinats amb altres projectes més importants. A veure si em poso algun dia amb els bots, o espero a que quedin lliures els "botaires" per plantejar-ho. M'apunto això del viquiprojecte per intentar engegar-lo a mig termini, quan hi hagi bots preparats i quan tinguem controlada la segona part -igual d'important- com és el gestionar i accedir a aquestes dades per poder fer consultes com les que dius. Poso aquest tema a la llista de feines per anar fent. --Puigalder (disc.) 22:02, 25 gen 2011 (CET)

Franquisme a Catalunya secció persecució del català.

Hola, estic reelaborant els copyvios, et deixò un enllaç a la font de manera que es pugui comprobar realment que s'evita el problema. http://img94.imageshack.us/i/pgina135jpgpz4209.jpg/ --Cameta (disc.) 21:06, 25 gen 2011 (CET)

Bé, això simplement confirma el problema inicial, per si hi havia dubtes. Per mi és una qüestió tancada, tot i que l'article és interessant per anar desenvolupant. Pots anar fent segons el teu criteri i responsabilitat. No tinc intenció de fer de policia ni de vigilar l'article si no hi ha motius. --V.Riullop (parlem-ne) 21:58, 25 gen 2011 (CET)
OK, si veig algún problema o dubte ja et preguntaré. --Cameta (disc.) 22:19, 25 gen 2011 (CET)

presidents

Gràcies Vicenç. Quan vaig començar amb els presis, treballava a la Generalitat i estaven parlant de considerar CC els continguts, per això no em va semblar greu fer un copy-paste. Finalment no es va acabar de concretar perquè els creadors de continguts eren diversos i amb col·laboracions externes de "gent de ploma", les imatges tampoc no totes eren pròpies, i era molt complicat. Penso que ha quedat prou refet. Salut !--amador (disc.) 21:55, 26 gen 2011 (CET)

Sead Mahmutefendić

Bones, Vriullop. He vist que havies esborrat les referències a la CEEOL. Clicant "portrait" surt tota la informació sobre la biografia i l'obra, però és que la pestanya predeterminada de l'enllaç és "articles". Ja les he recuperat. Fins aviat! --Judesba (digues...) 00:45, 31 gen 2011 (CET)

Disculpes, no ho havia trobat. En aquests casos no utilitzis el botó "reverteix". Aquest botó només el tenim els administradors, queda marcada l'edició com a menor i amb un resum d'edició genèric. Per tant s'ha d'utilitzar només en accions administratives ràpides i evidents. --V.Riullop (parlem-ne) 09:14, 31 gen 2011 (CET)
Hola, Vicenç. Perdona per això del "reverteix": no m'acabo d'acostumar a tenir-lo allà enmig i m'he equivocat en alguna altra ocasió... Gràcies per l'apunt, procuraré fixar-m'hi més. Salut! --Judesba (digues...) 11:54, 31 gen 2011 (CET)

Whitelist

Gràcies. No sabia com fer-ho. fa l'ullet Pau Cabot · Discussió 20:52, 31 gen 2011 (CET)

Jo tampoc ho sabia, però així se n'aprèn :-) El problema és que no és notícia. És del juliol :-( --V.Riullop (parlem-ne) 20:54, 31 gen 2011 (CET)
Tampoc no havia estat capaç de trobar la data ... Pau Cabot · Discussió 08:24, 1 feb 2011 (CET)

Bones, Vriullop. He estat debatent amb en Paucabot sobre les referències en aquest article, i m'ha sorgit un dubte en quant a fonts que em comenta que potser em pots aclarir tu. Si vols llegir-te tot el que hem escrit (aquí i aquí) potser entenguis millor la qüestió. El cas és que a VP:FF#Fonts pròpies diu que "Les fonts autopublicades només es poden fer servir en circumstàncies molt limitades" (sense especificar quines, ni quan sí i quan no), i a Viquipèdia:Verificabilitat#Fonts pròpies diu directament que "no són fonts acceptables". Per tant, com puc saber quan puc utilitzar una informació d'un web personal que no és de la persona objecte de l'article? No sé si és un buit legal, si no està ben explicat o si jo no ho entenc. Potser pots donar-me un cop de mà per arribar a entendre-ho... Gràcies per endavant! --Judesba (digues...) 11:38, 1 feb 2011 (CET)

És cert que no està explicat del tot. La versió en anglès sempre ajuda. Hi ha dos casos: fonts autopublicades pel mateix subjecte i fonts autopublicades per terceres parts. Sobre el web http://tmahmutefendic.com/sm.aspx entenc que es tracta del segon cas. Una web personal pot ser fiable si és d'un expert reconegut en aquell camp, amb altres publicacions fiables sobre el tema. En Tahir Mahmutefendić sembla un expert en economia i no veig que sigui rellevant la seva opinió sobre Sead Mahmutefendić a qui destaca en el menú principal sense motiu. A l'anglesa, on es miren molt les biografies de persones vives perquè han tinguin múltiples problemes, diuen que en aquest cas no val cap excepció ni interpretació sobre fonts fiables. Tal com ho veig, és un cas de spam crosswiki. Tots els articles en totes les Viquipèdies han estat creats per un anònim de Sarajevo. Es podia haver esborrat directament sense donar-li més voltes. --V.Riullop (parlem-ne) 12:30, 1 feb 2011 (CET)
Gràcies pels teus aclariments, Vicenç! :-) Fins aviat! --Judesba (digues...) 12:39, 1 feb 2011 (CET)

Hola Vicenç, sé que hi entens una mica de taules i m'agradaria demanar-te que si et pots mirar la taula que hi ha a l'article que et dic, que ara fa poc he tornat a reprendre (després d'haver estat molt de temps pràcticament sense contingut). Després de l'apartat "Xemeneies conservades", el títol de la taula ("Llista de xemeneies conservades de Sabadell") hauria d'estar tancat en una fila pròpia que s'enganxés amb la resta de taula (tal com amb els jaciments arqueològics de Catalunya). Hi pots fer un cop d'ull siusplau? Per cert, estic obert a qualsevol comentari; m'agradaria saber què en pensen els altres, ja que en un futur pròxim m'agradaria presentar-lo a l'avaluació d'articles. Gràcies. --Catalaalatac (Parlem-ne) 11:47, 2 feb 2011 (CET)

Fet. És una qüestió d'estil i gustos. El format per defecte que tenim definit a Mediawiki:Common.css pels títols de taula és sense vora ni fons. Pel meu gust faria les imatges més petites per a que la taula no quedi tant forçada en amplada. --V.Riullop (parlem-ne) 16:41, 2 feb 2011 (CET)
Potser sí que no cal, oi? --Catalaalatac (Parlem-ne) 18:01, 2 feb 2011 (CET)

Lip dub per la independència

Hola Vicenç, m'agradaria tornar a treure el tema de la plantilla de {{Moure a Viquinotícies}} que hi ha a l'article del lip dub per la independència. Ja fa 3 mesos que es va fer la proposta i encara no s'ha arribat a cap consens, a més la pàgina de discussió està pràcticament abandonada. M'agradaria acabar amb tot això com abans millor, però abans falta arribar a una decisió. Aquest mateix missatge també l'he enviat a en KRLS, en Paucabot i en Salvi; els 4 que vau comentar estar a favor del trasllat a Viquinotícies. A veure si ho podem solucionar. --Catalaalatac (Parlem-ne) 18:01, 2 feb 2011 (CET)

Recuperación de artículos.

Buenos días,

te paso la lista de artículos que solicité que se recuperaran ([1])

La Princesa de Moctezuma Lo Cavallot i la Balladora d'Organyà Ràdio i propaganda franquista Franco, de la infantesa a la guerra d'Àfrica Franco i la Segona República Crònica d'una mirada Franco i la guerra civil espanyola

Saludos, y gracias --M.Peinado (discusión)) 09:45, 4 feb 2011 (CET)

Tal como dije, la recuperación de copyvios puede ser problemática. He solicitado comentarios a los otros administradores: VP:PA#Recuperació d'articles. --V.Riullop (parlem-ne) 10:36, 4 feb 2011 (CET)
Lo siento, pero revisados estos artículos no es posible restaurarlos sin incurrir en un delito por corresponsabilización. No son solo plagios sino directamente copias de texto infringiendo derechos de autor y sin otras aportaciones significativas por parte de otros usuarios. Te comento en detalle:
"La Princesa de Moctezuma" està en http://alturgell.orgfree.com/Moctezuma.html
"Lo Cavallot i la Balladora d'Organyà" està sacado de http://www.festes.org/articles.php?id=765, probablemente copiado del libro ISBN 8450582741.
"Ràdio i propaganda franquista" es una compilación de http://parecequefueayer.espaciolatino.com/Franquismo.html, http://www.radioassociacio.com/Nom.htm y http://www.eltriangle.eu/cat/notices/els_censors_de_franco_al_descobert_12853.php
"Crònica d'una mirada" de http://www.3cat24.cat/noticia/51611/altres/Cronica-duna-mirada-repassa-els-anys-60-a-traves-de-films-de-cineastes-antifranquistes y http://www.cazarabet.com/lalibreria/fichas29/cronica.htm
"Franco, de la infantesa a la guerra d'Àfrica", "Franco i la Segona República" y "Franco i la guerra civil espanyola", con toda probabilidad son traducciones directas del libro ISBN 842532498X
En estas fuentes encontrarás los textos borrados.
--V.Riullop (parlem-ne) 16:38, 5 feb 2011 (CET)
Muchas gracias por todo y disculpa las molestias. --M.Peinado (discusión) 08:19, 7 feb 2011 (CET)

Llicències de VilaWeb

Com tu vas dir: "Aquesta autorització és molt vella. Des de llavors, Vilaweb ha canviat a CC-NC-ND i nosaltres de GFDL a CC-BY-SA." El canvi nostre, i seu, de llicències quan es va produir aproximadament? Això vol dir que les notícies de Viquinotícies que s'han escrit amb aquesta autorització a partir que de es van canviar les llicències, s'haurien d'esborrar? --Davidpar (disc.) 19:36, 5 feb 2011 (CET)

Nosaltres vam canviar de llicència el 15-6-2009, ells crec que van adoptar la seva abans. Però és igual, la qüestió és què fem. S'ha estat utilitzant de bona fe però caldria deixar clar que ja no és vàlid a partir d'alguna data. Com que és un tema que afecta sobretot al Viquinotícies, ho comento a la cantina d'allà. --V.Riullop (parlem-ne) 20:38, 5 feb 2011 (CET)
OK! --Davidpar (disc.) 21:21, 5 feb 2011 (CET)

Taules

Hola, no sé ben bé que em passa amb les taules de l'article llista de tipògrafs que acabo de crear. Necessito una taula amb cinc columnes. Em podries donar un cop de mà, que jo sé que tu en saps molt d'això?. Gràcies--Paqribas (disc.) 11:44, 7 feb 2011 (CET)

Faltava posar la sintaxi per a noves files: |-. Et pot servir d'ajuda m:Help:Table. --V.Riullop (parlem-ne) 12:14, 7 feb 2011 (CET)
Gràcies! :-) --Paqribas (disc.) 12:17, 7 feb 2011 (CET)

Un dubte i una proposta

Hola. Tinc un dubte sobre fusions. Li vaig preguntar a Góngora però no va saber com va la cosa. A la Viquipèdia en castellà les fusions les fem fusionant l'historial, però no he trobat res d'això a la pàgina d'ací que parlar del tema. Allí tan sols diu que cal fusionar el contingut, però no parla de demanar la fusió dels historials. Ho pregunte perque ja existeix Basílica de Sant Pasqual però vull ampliar-la amb la traducció de es:Santuario de San Pascual Baylón que vaig fer jo mateix. Vaig demanar la traducció a amical-bot i la tinc a una subpàgina d'usuari, però no m'he posat perque no se si és millor treballar a una o l'altra, perquè a més a més caldria al final traslladar la pàgina perquè parlarà del santuari i no tan sols de la basílica. Gràcies.

L'altra cosa és referent a Wiki Loves Monuments. Se que has treballat força amb monuments de Catalunya i crec que és un projecte molt interessant. Per la meua part intentaré que Wikimedia Espanya organitze i patrocine o trobe patrocinadors per al concurs a Espanya, la qual cosa inclourà Catalunya, País Valencià i Illes Balears. Com que el projecte realment és de Commons no se si seria millor fer les llistes a allí per a coordinar totes les llengües (espanyol, català, occità, gallec, basc, aragonés, etc.) o fer llistes a cada Viquipèdia (seria fer la mateixa feina més vegades). Una cosa és el projecte i l'altra el concurs, i obviament poden haver-hi més d'un, però pot ser bó i interesant treballar de forma conjunta que es farà més força. Ja em dius alguna cosa. I gràcies.

--Millars (disc.) 13:23, 9 feb 2011 (CET)

1) El dubte. Les fusions d'historials poden resultar a vegades complexes amb un resultat incomprensible a l'historial. És millor evitar-ho, si és possible. En el cas que em dius, fusionar l'historial d'una pàgina d'usuari amb la d'un article, penso que no val la pena. És un text nou que pots anar incorporant a l'article existent. El fet que no consti a l'historial la traducció de l'Amical-bot és un problema menor ja que s'ha de considerar com una eina d'ajuda provisional. Si vols, sempre pots deixar una nota a la discussió, a més de {{traduït de}} (per enllaçar a l'historial original d'es.wiki) pots explicar amb quina eina es va fer.
2) La proposta. Penso que és millor que les llistes siguin locals, per implicar més a la gent. Els noms poden ser diferents en cada llengua i els enllaços interns també, cosa que facilita la identificació i descripció. A la llarga poden sortir molts articles, encara que això està fora del propòsit del projecte. Un dels requisits és que cada monument tingui un identificador únic, i en bona lògica hauria de ser el mateix en cada llista local. Les imatges es carregaran a Commons amb aquest identificador únic. Però tampoc descarto com a opció fer una fusió centralitzada de llistes. A Espanya, la gestió del patrimoni està descentralitzada a cada comunitat. El ministeri manté un registre central amb un número BIC (Bé d'Interès Cultural) però no és complet de tots els tipus de monuments. A Catalunya, existeix un registre BCIN (Bé Cultural d'Interès Nacional) amb un número propi. Estem en contacte amb la Direcció General del Patrimoni i possiblement ens podran facilitar una llista completa per a Catalunya fàcilment tractable. Sobre València i Balears encara no ho tinc clar. Evidentment ens podem coordinar per fer les llistes i també per organitzar concursos. És una bona oportunitat de cooperació tant eswiki-cawiki com wmes-wmcat. Per cert, enhorabona. Ara espero la solució conseqüent de la segona part per a que s'acabin els mals rotllos i puguem treballar. Si tens alguna proposta sobre WLM, encantat. --V.Riullop (parlem-ne) 15:34, 9 feb 2011 (CET)
Gràcies per les respostes. Respecte a la fusió està clar, el que no se és si val la pena mantenir després la subpàgina d'usuari.

Respecte a les llistes, fetes com estàs fent-les, que queden molt, però que molt bé, val la pena tindre-les a cada Viquipèdia perque són llistes amb molt de valor. A veure si em pose amb les de València, al menys el que es puga fer amb el que hi ha. La idea no és sols ca, es o gl wiki, sino totes les llengües possibles, encara que obviament això dependrà de la "mà d'obra disponible". Gràcies per l'enhorabona; respecte a la segona part, no se quina és i si és la ressolució de la proposta WM-CAT espere que hi haja resposta, però ahí jo no puc dir molta cosa. De moment, per al concurs/projecte, tan sols començar a fer contactes, llistes i preparar el terreny per al concurs de setembre. Estem en contacte. Una abraçada. --Millars (disc.) 15:48, 9 feb 2011 (CET)

Gràcies per dedicar-me la llista de l'Alt Millars, m'ha fet molta il·lusió (encara que sóc de la Plana Baixa, he he). Cap problema, al contrari, tota ajuda és benvinguda i de fet com vaig posar qualsevol persona hi pot col·laborar. De fet, i encara que siga repetir, vull felicitar-te per la teva feina, que és molt bona i un exemple. L'objectiu del concurs és aconseguir imatges, per la qual cosa crec que es pot treballar junts i fer-hi una bona feina. Si el concurs és amb una primera fase nacional (o estatal) i una segon europea, pot ser es podria fer el concurs per a Espanya, Italia, França i Andorra però amb un premi especial a les tres primeres per a les zones catalanoparlants. Podria ser una forma de fer un sol concurs per estat, sense solapaments, però amb la possibilitat de que Amical patrocine una part (en la que ha mostrat interés), per motivar més a que es pujen imatges d'eixes zones. No se si m'explique, pot ser una opció, jo tan sols propose, després ja cadascú triarà el que voldrà fer. Tot és parlar-ho i treballar junts perquè l'objectiu és el mateix. Una abraçada. --Millars (disc.) 12:03, 10 feb 2011 (CET)

Jo ja m'hi he posat. Llista de monuments de la Plana Baixa, per si vols donar-li un cop d'ull. --Millars (disc.) 00:16, 11 feb 2011 (CET)

Viquiprojecte:Monuments

M'agrada el projecte i, a part de fer les fotos, voldria saber en què podria col·laborar tenint en compte que ara mateix tinc poc temps per fer-ho?--Lohen11 (disc.) 16:11, 10 feb 2011 (CET)

Tempus fugit. Ara mateix tenim feina de creació i revisió de llistes. Pots mirar Viquiprojecte:Monuments/Llistes i fer el que et vingui més de gust. Per les de Catalunya estem a l'espera que patrimoni.gencat ens proporcioni un fitxer per fer-ho més fàcil i amb més dades. Pots crear les que vulguis o revisar les dades que cal completar: coordenades i fotos amagades en algú racó de Commons o lliures a Flickr. --V.Riullop (parlem-ne) 16:25, 10 feb 2011 (CET)
Ara es contesta a la mateixa discussió? Ja em començo a perdre coses!--Lohen11 (disc.) 16:29, 10 feb 2011 (CET)
Segurament ja ho heu dit, perdona però no tinc temps de llegir totes les discussions i correus, a partir de quan es poden començar a carregar fotos pel projecte, a on, i s'han d'identificar d'alguna manera?--Lohen11 (disc.) 16:39, 10 feb 2011 (CET)
Contestar a la mateixa discussió és una forma de mantenir el context i permetre que d'altres ho puguin llegir, a més de rellegir-ho jo mateix. Ja m'hi he acostumat a Commons i Meta on és habitual. Ja sé que aquí ningú ho fa. El concurs és per totes les fotos que es carreguin durant el mes de setembre 2011 amb unes instruccions que ja anirem elaborant, bàsicament amb el número d'identificació que surt a la llista. Si en tens alguna t'he la pots guardar :-) --V.Riullop (parlem-ne) 17:10, 10 feb 2011 (CET)
Gràcies.--Lohen11 (disc.) 20:39, 10 feb 2011 (CET)

Llista de monuments del Rosselló

Vriullop: He vist que estàs fent llistes de monuments. Et sembla bé que comenci la llista del Rosselló, o ja l'estàs fent en esborrany? Si la faig, intentaria de tenir una primera proposta llesta per dilluns. Salutacions i felicitacions per la tasca, Jordi Roqué (Discussió) 09:11, 11 feb 2011 (CET)

La col·laboració de tots és imprescindible. Simplement agafa la llista que et vingui de gust, la crees amb la intro i la plantilla {{inacabat}} i ja és teva fins que treguis la plantilla, evitant aixafar-nos la feina. Només dir que pel Rosselló pot ser útil el Nomenclàtor toponímic de la Catalunya del Nord o la GEC per trobar el nom en català.--V.Riullop (parlem-ne) 09:59, 11 feb 2011 (CET)
Entesos, i gràcies. Ja tenia d'abans alguns materials a mig treballar, perquè havia estat preparant una més senzilla llista per tota la Catalunya Nord. Salutacions, Jordi Roqué (Discussió) 10:03, 11 feb 2011 (CET)

M'he trobat...

amb un monument sense anotació de monument, aquet. No se si ja t'has trobat amb algún altre i voldria saber com sol·lucionar-ho a l'hora de posar-ho en la taula i l'enllaç. Gràcies. --Millars (disc.) 12:33, 11 feb 2011 (CET) Bu, una altra cosa, ara m'he trobat amb un altre que tan sols té un 68 de número. aquet. I perdona les molèsties. --Millars (disc.) 12:37, 11 feb 2011 (CET)

En el primer cas, ja diu "incoado" i per això no té número de registre. El segon cas no l'he trobat a la base de dades del ministeri (per cert, va fatal). Es poden eliminar tots dos per no tenir un número de registre. Potser hi entrarien l'any que ve. --V.Riullop (parlem-ne) 16:43, 11 feb 2011 (CET)
No sabia ben bé queè volia dir "incoado" però pareix que vol dir en procés. Però és que el primer no està en procés d'esser declarat BIC, ho va ser el 1981. Pot ser el problema és que varen ser declarats per el govern central i no l'autonòmic? Ho dic perquè si sí que són BIC no s'haurien de llevar. I tenen còdic, el que no tenen és un número de monument. --Millars (disc.) 22:35, 11 feb 2011 (CET)
El primer cas no és un monument, és una zona arqueològica. Cal filtrar per Categoria=Monumento i Anotació Ministeri=Inscrito. El que interpreto en aquest cas és que tenia un expedient anotat el 1981 però no es deuria inscriure definitivament. Al web del ministeri no surt ni com a incoat. El fet que la Generalitat el mantingui o és per mantenir l'historial o és perquè està pendent de tornar a revisar. També ens podríem trobar davant un problema d'incoherència entre administracions. Si la declaració de BIC correspon a la Generalitat, ens hauríem de guiar pel que digui la Generalitat i no el Ministeri. En qualsevol cas, el que ens interessa per identificar les imatges en el concurs és que tots els monuments tinguin un número de identificació únic i per això és millor mantenir una coherència en el registre de les llistes.--V.Riullop (parlem-ne) 12:09, 12 feb 2011 (CET)

Passa un moment

Passa un moment pel xat, si et va bé. --Jo ++ 16:51, 11 feb 2011 (CET)

Passa un altre moment, si et va bé. Bones notícies! --Jo ++ 16:59, 13 feb 2011 (CET)

Llista de monuments d'Andorra

Bones, Vriullop. En aquesta plana de discussió hi ha una pregunta dirigida a tu; t'ho podries mirar, si us plau? Salut! --Judesba (digues...) 02:21, 13 feb 2011 (CET)

Mapa llista coordenades

Ei Vicenç he vist que has creat una plantilla que pot ser molt útil ({{mapa llista coordenades}}) però no sé com va. M'agradaria fer-la servir per l'article de les xemeneies de Sabadell, per tal de poder-les geolocalitzar totes en un mapa, tal com ja es fa amb les llistes de monuments. Simplement hauria d'afegir una columna de coordenades, amb les coordenades de cada una, a la taula de les xemeneies? --Catalaalatac (Parlem-ne) 23:33, 13 feb 2011 (CET)

La plantilla mostra totes les coordenades trobades a la pàgina. Simplement afegeix-les, per exemple amb la plantilla {{coord}} amb display=inline i nom=(nom de la xemeneia). --V.Riullop (parlem-ne) 09:46, 14 feb 2011 (CET)
El paràmetre |display=inline ja el coneixia però aquest de |nom= no. L'he afegit a les coordenades i ara quan vas al mapa es veuen les xemeneies llistades pel seu nom i no per un número, és fantàstic! Gràcies Vriullop. Per cert, també en aquest article tinc un problema. Vaig afegir-hi una nota (la que diu "↑ Ribé, 2010: pàg. 1") i en crear la secció de ==Notes== corresponent totes les referències em van saltar de la secció de referències a la de notes. Pots donar-me un cop de mà perquè es vegi la nota (que de moment és l'única tot i que ja n'afegiré més quan ampliï més l'article) a la secció de notes i les referències a la secció de referències? Merci! Vagi bé. --Catalaalatac (Parlem-ne) 16:41, 14 feb 2011 (CET)

Escut d'Alcoi 1844.svg

Benvolgut Vicenç Crec que saps prou d'açò. Acabe de pujar un fitxer a commons de l'escut d'Alcoi, Fitxer:Escut d'Alcoi 1844.svg . El problema és que quan l'utilitze a l'article Escut d'Alcoi o a l' article Alcoi es perd part d'ell pel camí. Una abraçada.--Rafa (disc.) 10:54, 14 feb 2011 (CET)

Jo el veig bé, però els fitxers massa grans a vegades donen problemes en processar-los. Aquest és 5.000 × 6.412 píxels i a commons:Help:SVG/es recomanen al voltant de 600.--V.Riullop (parlem-ne) 11:39, 14 feb 2011 (CET)

Identificador monuments de la Franja

Hola Mestre Vicenç:

Vers el que comentàvem de l'identificador de monuments de la Franja: al http://www.sipca.es/ un cop tens la llista dels monuments per comarca a la banda esquerra hi ha una opció que diu "Información mostrada" amb els camps: Código SIPCA, Denominación, Provincia, Comarca, Municipio, Localidad, Protección , amb el seu selector i un botó de "modificar lista" (per dissort sols es poden triar 4 camps). Si es marca el codigo SIPCA a la informació apareix aquest codi. Per exemple cercant el Matarranya... Triant els camps Código SIPCA, Denominación, Localidad i Protección et retorna:

  • Iglesia de la Asunción
  • Código: 7-INM-TER-027-027-001
  • Localidad: ARENS DE LLEDÓ
  • BIEN DE INTERÉS CULTURAL

Per altra banda: tot tafanejant he vist: http://www.dehuesca.es/~sipca/IMAGEN/documentos_web/SIPCA_Manual_inmuebles.pdf, es interessant l'apartat generación de informes (pg. 49) i molt més el que es diu a la pag.51 ... Hauríem de preguntar si algú dels companys d'aragó hi té accés . --Marc (Mani'm?) • Membre de WM-CAT 09:09, 15 feb 2011 (CET)

WLM categories

No seria més pràctic dividir la Categoria:Llistes de monuments? Pel que sembla ara a Menorca en KRLS ho divideix per municipis; i tenim barrejats Catalunya/País Valencià/Alguer, etc. Possiblement quedi més organitzat. Què fem? --Jo ++ 17:59, 18 feb 2011 (CET)

Segurament. Tu mateix, o bé parla-ho amb Albertvillanovadelmoral que ha estat fent categories del tema. Per cert, he fet un altre canvi {{filera BIC Val}}: id passa a dir-se idurl per evitar confusions. --V.Riullop (parlem-ne, WLM) 10:16, 19 feb 2011 (CET)

Problema tècnic imatge

Bones Vriullop, ja sé que estàs enfeinadíssim, però et volia demanar aviam si et pots passar per aquí, potser tu saps la solució (és un problema tècnic amb una imatge). Gràcies. --Arnaugir 23:51, 18 feb 2011 (CET)

Si intentes obrir la imatge dóna un error a la línia 9: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/4d/Spain.Girona.Escut.Timbrat.svg. Això deu ser una comprovació nova de l'última actualització del MediaWiki. Parla-ho amb Xavigivax, expert en escuts i en svg. Pots ser que estigui passant en altres fitxers svg. Es pot revertir a la versió anterior http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/archive/4/4d/20060704114457!Spain.Girona.Escut.Timbrat.svg com a solució d'emergència i intentar arreglar el format svg. Si és necessari es pot consultar a commons:Commons:Graphics village pump. --V.Riullop (parlem-ne, WLM) 10:09, 19 feb 2011 (CET)

SUL

Hey. Sorry to bother you with this, but could you spear a minute or two in order to look at my request in to change username? Thanks. --Rebel2 (disc.) 04:55, 19 feb 2011 (CET)

No worries. I have informed the user to be usuped on his talk page. Please, provide a diff to a message signed on your talkpage at your home wiki to confirm this request from the owner of the global username. Suggested: I confirm the usurpation request of my global username on ca.wiki. --V.Riullop (parlem-ne, WLM) 10:34, 19 feb 2011 (CET)
Here's the confirmation. Thanks again. --Rebel2 (disc.) 13:56, 22 feb 2011 (CET)
Done. --V.Riullop (parlem-ne, WLM) 14:54, 22 feb 2011 (CET)

WLM xat

Passa pel xat i mira'n el missatge de benvinguda; Viquiprojecte:Monuments/llistesbot/0 i anar fent. --Jo ++ 12:39, 20 feb 2011 (CET)

Fet. --V.Riullop (parlem-ne, WLM) 14:30, 20 feb 2011 (CET)

Signatura

He vist la teva nova signatura i l'he copiada. Em sembla molt bona idea per promocionar una mica més el tema de WLM. Suposo que no et fa res, però simplement t'ho faig saber, més que res perquè no t'ho trobis sense saber res. Bona pensada! --Catalaalatac (Parlem-ne, WLM) 14:20, 20 feb 2011 (CET)

Wiki loves monuments, and I love monuments :-) És clar que no em fa res. --V.Riullop (parlem-ne, WLM) 14:30, 20 feb 2011 (CET)
Una pregunta. Com és que contestes a la teva pàgina de discussió? --Catalaalatac (Parlem-ne, WLM) 14:49, 20 feb 2011 (CET)
M'hi he acostumat ja que és una pràctica habitual a commons o meta. Ja sé que aquí ningú no ho fa i que es recomana contestar a la pàgina de cadascú. El motiu és perquè surti l'avís de que tens missatges nous, però això se soluciona amb la plantilla {{resposta}}. L'equivalent talkback a commons i meta ja quasi no s'utilitza perquè la majoria dóna per fet que és millor mantenir les discussions en la mateixa pàgina conservant el context de la resposta. En cas contrari, sobretot una vegada arxivades, les converses resulten incomprensibles. A més, m'he trobat que la meva pàgina té més visites que missatges i que està en diverses llistes de seguiment. D'aquesta forma resulta més útil als lectors per seguir els fils. --V.Riullop (parlem-ne, WLM) 15:52, 20 feb 2011 (CET)