Ajuda:Transclusió de seccions etiquetades

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

La transclusió de seccions etiquetades (TSE, en anglès LST) ofereix dues maneres bàsiques d'especificar una "secció" d'una pàgina per a la transclusió. Una forma fa servir el nom de la pàgina i un encapçalament (títol de la secció, tal com es veu a la pàgina renderitzada). L'altra manera permet una "secció" arbitrària per a la transclusió, però primer requereix una marca per afegir l'etiqueta.

Tres funcions poden incloure una secció d'un nom de pàgina determinat.

  • {{#section:nom de la pàgina|etiqueta}} (una secció etiquetada)
  • {{#section-x:nom de la pàgina|etiqueta}} (tots excepte la secció etiquetada)
  • {{#section-h:nom de la pàgina|encapçalament}} (una secció normal)

Tingueu en compte que també hi ha noms equivalents per a aquestes funcions, els noms base són #lst, #lstx i #lsth.

Per preparar una "secció" arbitrària per a una transclusió de secció etiquetada, marqueu-la amb atributs begin i end' a les etiquetes que contenen la vostra etiqueta:

<section begin=etiqueta /> i <section end=etiqueta />

En comparació amb la TSE, la transclusió parcial no es pot etiquetar i, per tant, la pàgina d'origen no pot incloure un conjunt de les seves seccions en una pàgina, mentre que també té un conjunt diferent per a una altra pàgina. Una pàgina marcada només amb etiquetes de transclusió parcial sempre transcludirà la mateixa. Però la TSE i la transclusió parcial poden funcionar junts a la mateixa pàgina.

Aquestes funcions de TSE prenen paràmetres addicionals tal com s'explica a continuació. Les pàgines d'exemple proporcionen enllaços de cerca per als articles que actualment utilitzen la TSE perquè pugueu veure com l'utilitzen.

Exemples[modifica]

Utilitzant {{Extracte}}: