Usuari Discussió:Vriullop/Arxiu 21: diferència entre les revisions

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
Xtv (discussió | contribucions)
Nova secció →‎Benvinguda
Línia 229: Línia 229:
:En cawiki usamos por defecto la hora CET/CEST. Un reloj UTC no resulta útil, pero para purgar/refrescar tienes en las preferencias el gadget "Afegeix una pestanya «Refresca» que permet refrescar la memòria cau de la pàgina." --[[User:Vriullop|V.Riullop]] ([[User talk:Vriullop#top|parlem-ne]]) 16:59, 6 març 2013 (CET)
:En cawiki usamos por defecto la hora CET/CEST. Un reloj UTC no resulta útil, pero para purgar/refrescar tienes en las preferencias el gadget "Afegeix una pestanya «Refresca» que permet refrescar la memòria cau de la pàgina." --[[User:Vriullop|V.Riullop]] ([[User talk:Vriullop#top|parlem-ne]]) 16:59, 6 març 2013 (CET)
::Ya, ya sé que no resulta útil un reloj en UCT, pero yo lo quería para tener el botón purgar, y me daba igual que el reloj fuese en CET/CEST. Pero como ya este una opción purgar pues perfecto. Y muchas gracias. --[[Usuari:Vivaelcelta|Vivaelcelta]] ([[Usuari Discussió:Vivaelcelta|disc.]]) 17:19, 6 març 2013 (CET)
::Ya, ya sé que no resulta útil un reloj en UCT, pero yo lo quería para tener el botón purgar, y me daba igual que el reloj fuese en CET/CEST. Pero como ya este una opción purgar pues perfecto. Y muchas gracias. --[[Usuari:Vivaelcelta|Vivaelcelta]] ([[Usuari Discussió:Vivaelcelta|disc.]]) 17:19, 6 març 2013 (CET)

== Benvinguda ==

Gràcies, però no he tornat. Malauradament (o per sort, de fet) continuo molt atrafegat i no puc tornar per aquí com m'agradaria. Ahir vaig tenir una estoneta i prou, però tornaré a estar força temps sense passar per aquí. De vegades faig alguna correcció des de l'anonimat quan llegeixo algun article i hi veig alguna mancança, però sempre de passada... Veig que per aquí va tot bé! :-) Salut, --[[Usuari:Xtv|Xtv]] ([[Usuari Discussió:Xtv|que dius que què?]]) 13:30, 8 març 2013 (CET)

Revisió del 14:30, 8 març 2013

Usuari Discussió:Vriullop/Arxiu 21/capçalera

Translation notification: Template:OurProjects

Hello Vriullop,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to català on Meta. The page Template:OurProjects is available for translation. You can translate it here:

The priority of this page is low. The deadline for translating this page is 2013-03-31.

Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 01:54, 20 feb 2013 (CET)

bloquejos / quin embolic tens ací?

Hola venia a preguntar-te si vas blocar els dos bots el BotReversor i l'altre el BotPatrulla, bé al registre diu que es va blocar per una setmana, però és perquè veig que no edita des de juny del 2012, cap dels dos...

Per cert quin embolic tens en esta pàgina... He posat un </pre>, no sé si ho he fet bé, però.

–Cœt · mascletà · blablabla 13:26, 21 feb 2013 (CET)

Només vaig blocar el primer provisionalment per reversions estranyes, però sembla que no li va sentar bé :-( Ara no està blocat cap dels dos. La pàgina me l'ha embolicat el bot arxivador ja que desprès del pre venia un encapçalament de secció. --V.Riullop (parlem-ne) 13:46, 21 feb 2013 (CET)
Aghs, doncs sí que és estrany que no edite sent que està actiu... Bé doncs seguisc indagant. –Cœt · mascletà · blablabla 13:57, 21 feb 2013 (CET)

Canvis amb el bot

Bona tarda. És molt fàcil de fer, però em va semblar útil evitar que quedin enllaços en vermell. – Leptictidium (digue-m'ho a la cara) 22:06, 21 feb 2013 (CET)

Paràmetre ref=harv

Vicenç. Veus algun problema que a les plantilles de referències el paràmetre "ref" sigui "harv" per defecte ? (si està buit, clar). Ajudaria a evitar errors en l'ús de la {{sfn}} per oblits. Sabem alguna cosa del bot del Joan ?. Era per planificar la feina del cap de setmana. --amador (disc.) 23:58, 22 feb 2013 (CET)

M'encanta que la gent demani feina. He corregit paràmetres de la redirecció {{cita llibre}} i els tens a Usuari:VriuBot/refllibre/log. Hi faré una altra passada per corregir els habituals. Del Joan no en sé res. Sobre ref=harv sembla que no hi ha problema, ja m'ho miraré amb calma. --V.Riullop (parlem-ne) 10:46, 23 feb 2013 (CET)
M'hi poso.--amador (disc.) 12:32, 23 feb 2013 (CET)
He afegit, al començament, un resum de repeticions. Et deixo per tu les dues primeres i jo em menjo la morralla. Si ?--amador (disc.) 13:43, 23 feb 2013 (CET). Res, ja he fet tard.--amador (disc.) 13:45, 23 feb 2013 (CET)
Tinc el bot en marxa, ja en queden menys. En el cas "obra" no veig que es pugui substituir fàcilment, segurament no són llibres. --V.Riullop (parlem-ne) 13:47, 23 feb 2013 (CET)
Fet Fet!--amador (disc.) 22:26, 23 feb 2013 (CET)
Estic impressionat. He tret una nova llista, crec que aquesta ja és l'última dels llibres. El següent pas serà analitzar les plantilles posades en paràmetres que m'he saltat i segurament sortiran més coses. Amb el munt d'incoherències que han sortit no vull ni pensar si les referències són realment adequades. Em queda pendent mirar ref=harv, potser demà. --V.Riullop (parlem-ne) 23:31, 23 feb 2013 (CET)

Aquesta vegada sembla que he arribat a temps: he afegit davant el resum de'errors i et deixo per tu les quatre primeres (fechaacceso: 204, obra: 184, añoacceso: 58, enciclopèdia: 22). La primera és fàcil, les que diu obra acostuma a ser un error del "citar" que no ha de ser llibre sinó "citar web" (hi ha dotzenes de les pseudotraduccions del Capdevila); enciclopèdia acostuma a estar en -como no- enciclopèdies i a "títol" diu el terme, es pot arreglar de dues formes: posant "col·lecció" o canviant "títol" per "capítol" i "enciclopèdia" per "títol". M'hi poso amb els rars. --amador (disc.) 17:35, 24 feb 2013 (CET)

No sé com ho has comptat, però fechaacceso només en veig 1. El problema amb añoacceso és que va combinat amb mesacceso i cal substituir 2 paràmetres per 1: consulta=mesacceso+añoacceso. Per altra banda, m'estic mirant allò de ref. Quan no existeix el paràmetre posa per defecte id=References-{{{cognom}}}-{{{any}}}. El dubte és s'està utilitzant en alguna banda per poder canviar-ho per defecte a ref=harv, o ref=IEC que és el mateix i queda més aprop que Harvard. --V.Riullop (parlem-ne) 17:53, 24 feb 2013 (CET)
Mal rollo. Tens forma de saber on es fa servir References-{{{cognom}}}-{{{any}}} ? se suposa que hauria de ser dins un enllaç tipus [[#References-{{{cognom}}}-{{{any}}}...]], oi?--amador (disc.) 22:51, 25 feb 2013 (CET)
Complicat, s'haurien de llegir totes les pàgines sobre un dump. És feina més aviat pel Joan. Detectant [[#References- n'hi hauria prou. No crec que s'utilitzi en cap plantilla. Simplement es va copiar de l'anglesa sense parar gaire atenció i allà ja ho han canviat. Potser es troba en alguna traducció vella de copy&enganxa, o potser no s'utilitza gens. És un oportunitat per fer net. --V.Riullop (parlem-ne) 23:06, 25 feb 2013 (CET)
No era tan complicat com semblava. Ho comprovat que cap pàgina que tingui ref-llibre o sinònims estava utilitzant el format #References-. Ja he posat ref=harv per defecte. --V.Riullop (parlem-ne) 15:05, 26 feb 2013 (CET)
Gran notícia. Gràcies !. Per cert, et sembla correcte afegir "any" a {{citar publicació}} ?. Ara es fa servir per generar l'anchor, però tan sols es publica "data". Si es fa servir la meravellosa {{citar ref}} funciona bé, perquè aquesta sinonimitza any amb data.--amador (disc.) 21:11, 27 feb 2013 (CET)
Doncs sí, el sinònim està posat a mitges i cal completar-ho. Quan acabem amb els llibres (tinc pendent una segona passada amb les últimes millores detectant subplantilles i desprès convertir cite book) llavors podem seguir amb les publicacions, notícies i webs... si et queden ganes :-) --V.Riullop (parlem-ne) 21:32, 27 feb 2013 (CET)
Penso que aguantaré. El tema s'ho mereix. Gràcies i j'avisaràs quan tinguis més llistes.--amador (disc.) 22:10, 27 feb 2013 (CET)

Filtre de comentaris

He començat un filtre de comentaris, que de moment detecta dues expressions habituals. Pots fer-hi un cop d'ull i fer l'etiqueta?

El filtre de paraulotes té un avís per l'usuari, però en aquest no li posaria, perquè em temo que en comptes de dissuadir els vàndals, el que fa l'avís és donar-los una guia per evitar el filtre.--Pere prlpz (disc.) 16:50, 24 feb 2013 (CET)

Fet. --V.Riullop (parlem-ne) 17:02, 24 feb 2013 (CET)

Barra que hay encima del cuadro de edición de texto

Hola ¿Dónde está el código de la barra que hay encima del cuadro de edición de texto, en la que están los botones de Negrita y Cursiva? Es que en la interfaz española para todas las Wikipedias, los botones tienen las letras N y C, pero en gallego y catalán los botones tienen la A y A, y quiero ponerlas con N y C, como en español. Este cambio es para todos los proyectos. --Vivaelcelta (disc.) 13:12, 25 feb 2013 (CET)

Això està en el Mediawiki. Caldria demanar una petició de treball com per exemple bugzilla:23914. --V.Riullop (parlem-ne) 14:25, 25 feb 2013 (CET)

Usuari/Usuària

¿En catalán usuari no es para para masculino y usuària para femenino? Lo digo digo porque en la interfaz catalana (para todos los proyectos) no se hace diferencia entre usuari y usuària en el espacio de nombre Usuari. Pero en español sí que se hace diferencia, incluso aparece Contribuciones de la usuaria. Estos cambios, como ya sabrás, hay que hacerlos en translatewiki.net --Vivaelcelta (disc.) 17:24, 25 feb 2013 (CET)

"Usuària" està definit com a namespacealias. A MediaWiki:Contributions pots veure: Contribucions de {{GENDER:$1|l'usuari|la usuària}}. On és que no es fa diferència? --V.Riullop (parlem-ne) 17:39, 25 feb 2013 (CET)
Pues me acabo de poner sexo femenino en mi perfil y me aparece Usuari:Vivaelcelta, cuando me debería aparecer Usuària:Vivaelcelta. Ya he visto que '''Contribucions de {{GENDER:$1|l'usuari|la usuària}}''' está traducida. Así que hay que cambiar la traducción del espacio de nombre. --Vivaelcelta (disc.) 17:56, 25 feb 2013 (CET)
El títol de la pàgina no és un missatge que es pugui traduir ni canviar. Es podria amb una plantilla com {{DISPLAYTITLE:{{GENDER:{{BASEPAGENAME}}|Usuari|Usuària}}}}, però per fer-ho automàtic cal fer una petició de treball a bugzilla. Un intent va ser bugzilla:27691, però cal especificar la millor solució en cada llengua. --V.Riullop (parlem-ne) 19:59, 25 feb 2013 (CET)
Pues yo creo que hay que cambiarlo. En la Galipedia hace poco galleguizamos Portal talk por Conversa portal. Para ello primero abrimos un hilo en un café en el cual muchos usuarios indicaron que estaban a favor, y después un administrador hizo la petición. Este es el hilo. ¿Qué te parece si abres tu el hilo en Viquipèdia:La_taverna/Propostes, es que yo no sé catalán. --Vivaelcelta (disc.) 09:12, 26 feb 2013 (CET)

bush pilot

Hola! Curiosament, l'expressió que jo sé en francés es "pilote [de] brousse," que se usa al menys al Canadà. "Pilote de cabotage" sería més aviat "stunt pilot" o encara millor "barnstormer" en anglés-- una paraula fantàstica (però no la mateixa cosa). RangerRichard (disc.) 00:19, 26 feb 2013 (CET)

Hola. He importado la Plantilla:U@ de la Wikipedia en español es:Plantilla:U@. Esta plantilla se usa para que de forma automática, según tenga configurado el usuario en las preferencias, las cajas de usuario distingan entre hombre y mujer, como "Aquest viquipedista" y "Aquesta viquipedista". Yo he dejado de valores predeterminados una o para el masculino y una a para el femenino, no sé si es lo correcto para el catalán. Un ejemplo de uso de la plantilla, es:Usuario:Userbox/Usuario Firefox. También creé esta plantilla Plantilla:SPACEUSER, porque es necesaria. ¡Saludos! --Vivaelcelta (disc.) 09:31, 27 feb 2013 (CET)

"Pàgina d'usuari"

Hay que cambiarlo en esta página, poniendo este código. No sé si está bien traducido al catalán

Pàgina de {{gender:{{#titleparts:{{BASEPAGENAME}}|1}}|l'usuari|la usuària}}

--Vivaelcelta (disc.) 17:36, 27 feb 2013 (CET)

Ya he explicado en la Taverna que no estoy seguro que eso sea correcto. Una "pàgina d'usuari" es un tipo de página y su nombre no cambia segun quien la utilice. --V.Riullop (parlem-ne) 17:49, 27 feb 2013 (CET)

MediaWiki:Sp-contributions-footer

¿Puedes añadir este enlace[[Especial:CentralAuth/{{{1|$1}}}|*Cuentas*]] en MediaWiki:Sp-contributions-footer? Como en la Wikipedia española es:MediaWiki:Sp-contributions-footer. --Vivaelcelta (disc.) 11:10, 28 feb 2013 (CET)

Fet. --V.Riullop (parlem-ne) 11:58, 28 feb 2013 (CET)

Plantilla:Infotaula de municipi

English: hi what is Plantilla:Infotaula de municipi name in English so I can find it on the en wikipedia and link it to it 178.239.50.146 (discussió) 18:29, 28 feb 2013 (CET)

It was originally related with en:Template:Infobox City but it was merged with a more general infobox. --V.Riullop (parlem-ne) 18:48, 28 feb 2013 (CET)
ok thanks becuAse all the template:Infobox settlement were linking here when they were aspose to be linking to that other page but thanks 178.239.50.146 (discussió) 19:00, 28 feb 2013 (CET)

Nova llista

Em sembla que el teu bot enganxa els paràmetres que estan com a comentaris. Mira't Parròquia de Sant Antoni Abat que segons la llista te dos ": d.l.". Una altra cosa, perquè vols eliminar les plantilles dins de {{citar llibre}} ?. Bé, vaig fent. --amador (disc.) 20:40, 28 feb 2013 (CET)

Doncs sí, no té en compte que hi hagi comentaris ocults, però de fet, per què punyetes hi ha d'haver paràmetres amb comentaris? He corregit aquest cas posant id=D.L. xx. El tema subplantilles és una qüestió de principi i d'higiene. Una plantilla uniformitza el format i hauria de ser capaç de tractar totes les possibilitats. Posar plantilles en els valors dels paràmetres hauria d'estar prohibit a tot arreu. Pot trencar la plantilla, el format, els bots i l'enteniment dels novells. Tota plantilla que s'utilitzi en el text d'un article hauria de tenir unes premisses: nom de paràmetres senzills i intuïtius, sempre en minúscules, en català és clar, no més dels necessaris, i facilitat per a que qualsevol novell pugui completar o corregir la informació amb simple text. O bé la funció de la subplantilla cal incorporar-la en la plantilla principal o bé l'usuari s'està saltant l'estil per anar per lliure. --V.Riullop (parlem-ne) 20:57, 28 feb 2013 (CET)
Confesso que alguns comentaris els he posat jo per no perdre el valor de paràmetres que esborrabem. En tot cas, són falsos positius, però no faran mal. Lo de les plantilles no sé si no admet excepcions, per exemple, la {{MathSciNet}} deus ser més perillós escriure l'enllaç corresponent que fer-la servir. Però, en general coincideixo amb tu que les fórmules recursives acaben generant problemes de comprensió, com a mínim.--amador (disc.) 21:20, 28 feb 2013 (CET)
Si mires la documentació de MathSciNet, que és a l'anglesa, veuràs com l'usen a cite journal amb mr=. És el que et deia, si cal la plantilla el que s'ha de fer és incorporar-la a la plantilla principal, no com a valor de paràmetre. Si vols, de moment es pot canviar a citar publicació, ja tornarà a sortir quan toqui i de moment acabem amb els llibres. --V.Riullop (parlem-ne) 22:12, 28 feb 2013 (CET)
Fet Fet!, s.e.u.o. --amador (disc.) 23:21, 28 feb 2013 (CET)

L'anomenada "darrera llista" està feta llevat de:

  • Oxigen que té dotzenes de "#Reference-", però que no són perilloses perquè estan fora de les plantilles. Es fa servir la {{wikicite}} que li he demanat al Lepti (autor) si la puc bescanviar per la {{sfn}} i eliminar-la.
  • Història de la xocolata, he revisat 3 cops l'article buscant "cognom1" i tots són normals. Cal uns altres ulls per trobar-ho.

Awaiting next step.--amador (disc.) 11:03, 2 març 2013 (CET)

Corregida la xocolata. Quin navegador uses? Només he hagut de fer una cerca de text per trobar-ho. --V.Riullop (parlem-ne) 11:11, 2 març 2013 (CET)
No és problema de navegador (Firefox 9.0), sinó d'ulls. No m'estava donant compta de que sobrava l'u, i jo estava buscant un cognom1 buit. Empanada !. --amador (disc.) 17:38, 2 març 2013 (CET)

Perquè cal canviar tots els "Ref-llibre" per "Citar llibre" ?

Hola Vriullop, tinc un dubte: per què estàs canviant totes les inclusions de {{Ref-llibre}} per {{Citar llibre}}? Ara com ara, he vist que hi ha 27.025 pàgines que fan servir directament la plantilla real, "Ref-llibre", mentre que de moment n'hi ha 8.498 que opten per cridar la que tu canvies, "Citar llibre". A més, veig que "Citar llibre" no és més que una redirecció a "Ref-llibre"... He vist que en una discussió parles de simplificar la plantilla "Ref-llibre", i per tant no entenc el motiu de direccionar-ho tot a "Citar llibre"... Tinc curiositat: per què tot això?--Peprovira (disc.) 05:11, 1 març 2013 (CET)

Vaig plantejar unificar els noms de la família de plantilles {{ref-llibre}}, {{citar publicació}}, {{citar web}} i {{cita notícia}}, a més d'altres possibles com {{citar ref}}, {{citar mapa}} o algunes no traduïdes. M'és igual si es diuen "ref x", "cita x" o "citar x", però els noms haurien de ser consistents. L'única resposta apuntava a "citar x" i així han quedat en el giny de la barra d'edició, però no m'he decidit a reanomenar les plantilles per falta de més comentaris. Tampoc tinc intenció de substituir-les totes. El que estic fent és aprofitar la correcció de paràmetres o la neteja de paràmetres opcionals buits per anar canviant al nom unificat més probable, igual que amb la redirecció {{cita llibre}}. Insistiré per veure si ens decidim a reanomenar les plantilles. --V.Riullop (parlem-ne) 08:49, 1 març 2013 (CET)
Entesos, ara ho veig clar (m'havia perdut tot el tema de la proposta d'unificació). I sí, trobo que cal unificar nomenclatura, que si no ens hi aclarim... Doncs res, endavant i bona feina!--Peprovira (disc.) 15:51, 1 març 2013 (CET)

Infotaula de teatre

Bones mestre, la {{Infotaula de teatre}} dona un error al posar les coordenades, pots donar-hi un cop d'ull?. Grcies.--Mafoso (Mani'm?) 08:39, 1 març 2013 (CET)

Arreglat, però sàpigues que he estat a punt de revelar-me contestant amb renecs. Tenim una plantilla en anglès incompatible amb la versió anglesa, manda webs. Mira més amunt, #Nova llista, la meva declaració sobre el que hauria de ser norma d'estil de plantilles: "Tota plantilla que s'utilitzi en el text d'un article hauria de tenir unes premisses". --V.Riullop (parlem-ne) 09:46, 1 març 2013 (CET)
Molt agraït. La pregunta: com coi ho has fet per veure-ho? (jo m'ho he mirat i remirat)... he decidit que soc miop a lo Rompetechos...
vers lo de les plantilles: totalmente de acuerdo, Jose Mª que diria en Balmanya al butanito ... No sé si entraria en les atribucions de Wikidata fer-ne una centralització de plantilles--Mafoso (Mani'm?) 10:56, 1 març 2013 (CET)
Acotant l'error... era en les coordenades, en el títol, en la latitud... només podia ser aquesta línia i aquest paràmetre. A vegades un s'encalla obsessionat i és millor renegar i tornar a començar de nou amb més calma. --V.Riullop (parlem-ne) 11:21, 1 març 2013 (CET)

Possible petit "bug" a la plantilla "Ref-llibre" (i també a "Citar llibre") ?

Hola un altre cop. he obert una nova secció perquè aquest tema, tot i estar relacionat amb el meu dubte d'abans, és diferent: Acabo de notar que les plantilles de citacions de llibres, recentment modificades, han perdut una funcionalitat molt vistosa que fins fa no-res tenien. Es tracta del paràmetre "ref", que si s'informa en una referència i apunta a una citació de llibre, abans en fer-hi click es posicionava a la citació corresponent i quedava assenyalada amb fons de color blau (com si estigués seleccionada). Ara s'hi posiciona però no es remarca.

Ho pots comprovar p.e. en l'article Motocicleta (un a l'atzar que he provat): si fas click a la ref 21, te n'hi vas i veus que posa "Herreros 1998" en forma d'enllaç. Fent-hi click et posiciona a la secció Bibliografia, teòricament seleccionant el llibre "Herreros, Francisco; Aznar, José Luis. Historia del motociclismo...", però ara aquesta línia ja no queda "highlighted" (abans, sí)...

En fi, és una cosa insignificant però és una funcionalitat que estava prou bé i ara com ara ha desaparegut. Només per si t'és fàcil d'arranjar-ho.

Salut,--Peprovira (disc.) 16:12, 1 març 2013 (CET)

Ben vist. El motiu és per aquesta edició que faltava acompanyar-la d'aquesta altra. L'etiqueta cite és per a citacions textuals i s'estava utilitzant incorrectament per a citacions bibliogràfiques. Ara ja torna a funcionar, si neteges la memòria cau del navegador. Realment va bé que quedi remarcat. --V.Riullop (parlem-ne) 16:44, 1 març 2013 (CET)
Perfecte, ara ja torna a funcionar correctament. Sort que ho has pogut trobar tan ràpidament! Fins una altra.--Peprovira (disc.) 21:30, 1 març 2013 (CET)

Template:Coord

English: hi could you add the following to Plantilla:Coord/display/inline,title please


{{{1}}}<span style="font-size: small;"><span id="coordinates">[[Sistema de coordenades geogràfiques|Coordenades]]: {{{1}}}</span></span><noinclude>{{ús de la plantilla}}</noinclude>
Why? --V.Riullop (parlem-ne) 17:31, 1 març 2013 (CET)

Art rupestre

Clar que es pot aturar. En realitat, ja hi està. fa l'ullet Pau Cabot · Discussió 10:15, 2 març 2013 (CET)

Gràcies pel teu interès. A Categoria Discussió:Jaciments d’art rupestre he fet una proposta de redefinició arran del teu comentari que crec que ens pot satisfer a tots. Salut! --Bestiasonica (disc.) 11:26, 2 març 2013 (CET)

Genera

Em pots generar l'article Can Grau de Llista d'antics monuments de Barcelona. Després el revisaré i l'ampliaré amb alguna coseta.--KRLS , (disc.) 21:12, 2 març 2013 (CET)

Tots els d'aquesta llista són o bé desapareguts o bé dubtosos perquè no s'han localitzat ni al catàleg de l'ajuntament ni a l'adreça indicada. Saps on es troba? --V.Riullop (parlem-ne) 09:59, 3 març 2013 (CET)
Ok, fet, ja he vist que està enderrocat. --V.Riullop (parlem-ne) 10:57, 3 març 2013 (CET)

Referències

A causa dels darrers canvis a aquesta plantilla, és possible que les referències hagin canviat la llista numerada per una llista sense numerar? Exemple: Carolina Latorre Canet (no passa a les notes, però sí a les referències). Pau Cabot · Discussió 11:50, 3 març 2013 (CET)

Confirmo que les referències no estan numerades. Caldria refer la plantilla perquè l'ordinal torni a aparèixer. --Panotxa (disc.) 11:55, 3 març 2013 (CET)
Arreglat. En copiar de l'anglesa no em vaig adonar que allà ho tenen preparat per poder definir diferents formats: números, números romans, lletres, none... Ho he deixat en números decimals. Aquest tema m'ha superat en un mal moment pels embolics ocasionats.--V.Riullop (parlem-ne) 18:28, 3 març 2013 (CET)

Ànims, Vicenç. En proporció a tot el que s'està millorant, han hagut pocs accidents. --amador (disc.) 19:15, 3 març 2013 (CET)

Re: Administradorietat

Gràcies! Acabo d'arribar de Praga després d'una setmana de desconnexió total (inclosa Viquipèdia) i m'acabo de trobar amb la bona notícia. Espero fer una bona feina :-) quan m'hagi centrat de nou em llegiré la guia i la milloraré en la mesura que pugui.--Arnaugir 22:04, 4 març 2013 (CET)

Translation notification: FDC portal/CentralNotice2013-1

Hello Vriullop,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to català on Meta. The page FDC portal/CentralNotice2013-1 is available for translation. You can translate it here:

The priority of this page is high.


This banner will invite logged-in editors on all projects to participate in the current public review phase about funding requests by 4 Wikimedia organizations. Around 2.6 million US dollars of donation money are available in this FDC round. (Questions about the translation notification system can be asked at [1], and you can manage your subscription at [2].)

Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 07:48, 5 març 2013 (CET)

restaurar La hojilla

No entenc perquè però en restaurar les versions de l'anònim que no ha sabut fer una redirecció no m'apareixen, estic una mica oxidat... He refrescat la memòria cau, però res. La HojillaLa hojilla. el comentari anterior sense signar és fet per Coet (disc.contr.) 13:40, 6 març 2013 (CET)

De passada volia comprovar si SignaBot em siganria el meu comentari :) –Cœt · mascletà · blablabla 13:41, 6 març 2013 (CET)
Desprès de fusionar historials cal comprovar l'historial de la pàgina per recuperar l'última versió bona. En aquest cas l'última versió era la redirecció que he revertit. --V.Riullop (parlem-ne) 13:48, 6 març 2013 (CET)

WLPA escultura-banc Lawrence Weiner

Hola, he afegit una filera a Llista de l'art públic de Ciutat Vella (est) amb l'escultura banc de Lawrence Weiner que s'ha instal·lat a Santa Caterina i que hi serà durant un any. Així doncs podrà ser fotografiada. Entenc que entra bé en la llibertat de panorama ja que és a la via pública. Espero haver posat bé totes les coses, si no ja em diràs. Salut! -- Dvdgmz fent observació participant (Escriu-me) 13:56, 6 març 2013 (CET)

La llibertat de panorama implica que estigui permanentment en la via pública. M'ha sortit el dubte pel fet que sigui provisional durant un any, però com que està previst traslladar-la per exposar-la en altres ciutats entenc que el propòsit és que segueixi estan a la via pública i per tant és llibertat de panorama. Tinc pendent analitzar quan i com s'hauria d'afegir l'avís commons:Template:Not-free-US-FOP, tema crític quan es tracta d'autors nord-americans. Per altra banda, encara no sé si es crearà una base de dades, o com, pel control del concurs on serà imprescindible que tingui algun codi. --V.Riullop (parlem-ne) 14:46, 6 març 2013 (CET)
Em miraré aquest enllaç i el tema de llibertat de panorama perquè és un tema que també m'interessa tenir més clar. És un concepte que surt a la LPI espanyola? I lo del cas nordamericà, es que pot afectar a les obres dels seus autors a l'estranger? -- Dvdgmz fent observació participant (Escriu-me) 16:22, 6 març 2013 (CET)
Està explicat a Viquipèdia:Fotografies d'obres d'art amb la referència de l'article de la LPI i alguns aclariments del concepte. A més, també s'hi explica el problema de jurisdicció aplicable: pot ser lliure a Espanya però no als EUA on hi tenim la seu legal. --V.Riullop (parlem-ne) 16:38, 6 març 2013 (CET)

Can Pedragosa

Hola Vicenç, Quan trobo una dada que potser s'hauria de retocar en alguna pàgina dels monuments, no sé si ho haig de posar a la pàgina de Discusió o comentar-t'ho directament. L'altra dia vaig deixar un comentari però potser no t'arriba. Si vols, ho puc modificar jo directament. Moltes gràcies. Herodotptlomeu (disc.) 15:00, 6 març 2013 (CET)

Si ho tens clar ho pots modificar directament, com qualsevol pàgina. Si a més cal informar als de patrimoni per a que corregeixin el seu inventari, llavors es pot anotar a Viquiprojecte:Monuments/Revisió del registre. En aquest cas, a més, té un article que hauria de dir el mateix. Normalment en faig un seguiment, però un no pot estar per tot :-) A més, sembla que les coordenades estan malament, no entenc on apunten. --V.Riullop (parlem-ne) 15:33, 6 març 2013 (CET)

Reloj al lado de Cerrar sesión

¿En la Viquipèdia no tenéis el accesorio del reloj que muestra la hora en UTC y que sirve para purgar la página? Es que quise purgar una página y tuve que hacerlos de forma manual. Si no tenéis dicho accesorio creo que deberíais importarlo. Saludos. --Vivaelcelta (disc.) 16:53, 6 març 2013 (CET)

En cawiki usamos por defecto la hora CET/CEST. Un reloj UTC no resulta útil, pero para purgar/refrescar tienes en las preferencias el gadget "Afegeix una pestanya «Refresca» que permet refrescar la memòria cau de la pàgina." --V.Riullop (parlem-ne) 16:59, 6 març 2013 (CET)
Ya, ya sé que no resulta útil un reloj en UCT, pero yo lo quería para tener el botón purgar, y me daba igual que el reloj fuese en CET/CEST. Pero como ya este una opción purgar pues perfecto. Y muchas gracias. --Vivaelcelta (disc.) 17:19, 6 març 2013 (CET)

Benvinguda

Gràcies, però no he tornat. Malauradament (o per sort, de fet) continuo molt atrafegat i no puc tornar per aquí com m'agradaria. Ahir vaig tenir una estoneta i prou, però tornaré a estar força temps sense passar per aquí. De vegades faig alguna correcció des de l'anonimat quan llegeixo algun article i hi veig alguna mancança, però sempre de passada... Veig que per aquí va tot bé! :-) Salut, --Xtv (que dius que què?) 13:30, 8 març 2013 (CET)