Usuari Discussió:Paucabot/Arxiu 1: diferència entre les revisions

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
Línia 578: Línia 578:


MERCIII!
MERCIII!

Ei m'he intentat fer una pàgina d'usuari maqueta però he tingut merder amb les plantilles d'aficions i tal, a veure si m'hi pots pegar una ullada, no tinc la pàgina vigilada, per tant m'ho pots arreglar.. si vols i pots clar... T'HO AGRAÏRIA MOLT!!!

(aquest cop firmo, és que mai hi pensooo)
--[[Usuari:Anonim enric|[piano de vent...]]] 15:14, 22 oct 2007 (CEST)

Revisió del 15:14, 22 oct 2007


Pel resum d'esborrat, sembla que aquest article no està inclòs en VP:EP#Destrucció ràpida ja que els criteris de notabilitat s'estan discutint a Viquipèdia:Presa de decisions/2006/Criteris de notabilitat.--Iradigalesc (discussions) 19:57, 1 jul 2007 (CEST)

Ah, veig que ja es va discutir fa dies i que es va decidir esborrar-ho. Llavors sí que cal destruir-lo automàticament si es torna a crear. Potser t'interessarà veure VP:TP. Salut!--Iradigalesc (discussions) 20:00, 1 jul 2007 (CEST)
L'SPAM no entra en els criteris de destrucció ràpida, però com que ja es va discutir el mateix tema a Viquipèdia:Esborrar pàgines/Historial/2007/05#XARXES, les pròximes vegades que es creï un article similar, es pot destruir directament. No havia vist que ja s'havia esborrat amb anterioritat mitjançant una proposta. Per això t'he comentat el de VP:TP, perquè ja és la 3a vegada que es crea amb la mateixa finalitat.--Iradigalesc (discussions) 20:07, 1 jul 2007 (CEST)
Efectivament ;) Disculpa les molèsties :(. Ara, però, hauries de tornar-lo a esborrar ja que s'ha creat de nou.--Iradigalesc (discussions) 20:17, 1 jul 2007 (CEST)

Pau Figueras Vilà

Gràcies per posar-me a la pàgina la categoria. Ara ho anava a fer. No havia tingut temps de mirar-m'ho abans. No sé qui ha tret de l'article com a bibliografia la "Font familiar". Aquest escultor era un oncle del meu pare i temim una mica de documentació a més del que els meus pares i altres parents m'explicaven sobre ell. Pel que fa a completar el llibre d'usuari, etc. ja ho aniré fent, ara és molt tard. Gràcies per la bona acollida. --Tabalot 00:48, 2 jul 2007 (CEST)

Walden69

Ara per ara m'és gairebé impossible comprometre'm a la tasca de fer d'administrador. Independentment de la meva forma de treballar, discutida per alguns (tothom pot pensar el que vulgui), tinc d'altres obligacions personasl que m'impedeixen assumir aquesta responsabilitat. Tot el que he fet fins ara, i no ha estat poc, val a dir, ho he fet en base a antics treballs meus (indis americans, Occitània, Bretanya, etc) dels quals no he transcrit encara ni una mínima part, i algunes coses que he tret d'alguns indrets sota llicència GNU. Però, de fet, fa temps que no tradueixo res, degut a que per motius professionals no disposo de prou temps. Tot i així, considero un honor el que m'has oferit i que hagis pensat en mi. I continuaré col·laborant en la mesura que pugui, ja que aviat tinc exàmens un altre cop i no podré dedicar-hi tot el temps que voldria. Gràcies de totes maneres.Walden69 19:31, 2 jul 2007 (CEST)

Quinzena

Vas votar per la quinzena sobre els dominis d'internet, ja ha estat escollida, espero que col·laboris a millorar l'article i tots els dominis relacionats! --barcelona 19:48, 3 jul 2007 (CEST)

Ribera de Palma

Hola, necessit l'opinió d'un palmesà. A http://www.casalcatala.ca/cent_alberni/joanperez.htm llegeix "Joan Pérez, era mallorquí de la Ribera de Palma". Què entens per Ribera de Palma? --V.Riullop (parlem-ne) 14:15, 4 jul 2007 (CEST)

Gràcies, ben documentat. Ho he posat a Joan Perés. --V.Riullop (parlem-ne) 16:59, 4 jul 2007 (CEST)

Una pregunta

A l'hora de crear la categoria de l'article Premi Nacional d'Arts Visuals, que seria més correcte Categoria:Premis Nacional d'Arts Visuals o Categoria:Premis Nacionals d'Arts Visuals ? Nacional o Nacionals? He creat la primera, però ara veig que queda molt malament i potser és la segona, oi? Merci. Salut! --Gcm 15:44, 6 jul 2007 (CEST)

Merci. Ara ho canvio... Salut! --Gcm 19:19, 6 jul 2007 (CEST)

Barri Fortuny de Reus

Estic escrivint l'article del Barri Fortuny de Reus. Podries esperar una mica per posar plantilles? Gracies. --Pere Joan Carrasclet 15:57, 6 jul 2007 (CEST)

Ja está llest. En Parròquia de Sant Bernat Calvó no trobo enllaç de Manuel Vázquez Montalbán. No hi ha? --Pere Joan Carrasclet 16:12, 6 jul 2007 (CEST)

Ja considerava estrany que no sortís Vázquez Montalbán. Estic mirant els articles per veure si manquen fotos. Las aniré puixant les que tingui i si no prendré nota perquè tinc molta costum de fer. També tinc de antigues i algunes molt estranyes com el dia que va vindre Franco a Reus, als anys 40. L'Ajuntament es va despistar i esperaven al dictador en la estació de Renfe perquè creient que vendria en tren. Peró Franco i la seva escolta va vindre en cotxe i es van trobar la Plaça del Ajuntament buida. Emprenyat es va anar deixa'n a tots plantats. Peró Doña Carmen va aprofitar per anar a la Joieria Tomás i es va portar un munt de joies sense pagar. --Pere Joan Carrasclet 18:38, 6 jul 2007 (CEST)

Salutacions

gracies per la benvinguda. Estic actual.litzant les articles de la Copa America de vela y d'altres regates a la wikipedia en espanyol. El meu catalan es masa curt per a escriure, pero si algú vol col.laborar amb mi potser que millorem també les articles en la viquipedia.--Cresques 13:23, 8 jul 2007 (CEST)

Fitxa de pel·lícula

Com a rascador habitual de categories, m'agradaria saber la teva opinió a la taverna sobre la categorització automàtica d'aquesta plantilla.--Lohen11 20:13, 9 jul 2007 (CEST)

Gràcies!

Gràcies per fer-me la categoria. Ara posaré els articles a aquesta nova categoria. Gràcies!!

Ryotsu

Sobre dubtes polítics.

Uuuuuuhhh, m'encanta que me demanes sobre dubtes polítics.

  • Sobre en Miquel Nadal no t'ho podria pas assegurar, però realment tenc dubtes que fos President del Consell oficialment. Faré una recerca pel BOIB.
  • Sobre en Joan Mayol sí que ho va esser oficialment. Això és degut que l'any 1999 hi havia una limitació en què el president del Govern només podia nomenar deu consellers amb cartera i dos sense. Llavors, Mayol assumí la cartera d'Economia fins que el 17 de març de l'any següent es va aprovar una norma que permetia el president nomenar els membres que vulgués. Per això, va assignar al vicepresident Sampol la conselleria d'Economia. Això ho pots veure reflectit en els documents següents:

Un favor

Hola,

Necessito que em facis un favor. Un dels discos de Pink Floy es diu Animals i avui el volia fer però resulta que aquesta entrada em dirigeix a Animal. Necessito que em facis una pàgina de desambiguació, jo ho he intentat però no ho he aconseguit.

Gràcies.

--Emporda profund 16:30, 11 jul 2007 (CEST)

Consell Nacional de Govern

Hola amic. A la pàgina de discussió tens la resposta al teu suggeriment. Salutacions, Josep Gustau - Discussió 07:29, 12 jul 2007 (CEST)

D'acord, amic mallorquí. Encara que no comparteixo plenament el que exposes, suposo que pot ser cert. Per aquest motiu he traslladat la pàgina al nom que suggereixes. Salutacions, Josep Gustau - Discussió 08:22, 12 jul 2007 (CEST)
No importa, creu-me. Agraeixo la teva opinió. Si algú més vol debatre no tinc problema. Però no crec que li hàgim de donar més importància al tema. Salutacions, Josep Gustau - Discussió 08:32, 12 jul 2007 (CEST)

lligam està malament?

Pau, et vaig posar un missatge aquí, potser no era el lloc adequat.--Jol 16:11, 12 jul 2007 (CEST)

Administrador

Hola. No tinc cap problema en esdevenir administrador si la comunitat de la VP en necessita més. Els avantatges... és que compleixo tots els requisits i que em passo sovint per la VP, així que (gairebé) mai estaré inactiu. L'inconvenient... que no em miro gaire els canvis recents, per la qual cosa no serveixo gaire per fer front als atacs de vandalisme. D'altra banda, sí que puc fer un munt de treball de manteniment. Així que, si cal fer votacions per l'administració, digue'm on es fan perquè ho pugui seguir. Fins després! -- Leptictidium - Epistula Eoceni 22:55, 12 jul 2007 (CEST)

veig que has proposat ser administradors a uns quants usuaris, ja anirem votant, però apart de complir els requisits d'antiguitat i edicions, mires alguna cosa més? Manera de treballar per exemple? --barcelona 23:17, 12 jul 2007 (CEST)
Hola Pau, gràcies per haver pensat en mi, però la veritat és que no m'hi acabo de veure com a administrador. De totes formes hi pensaré i demà et diré alguna cosa. Salut, Manu bcn 23:40, 12 jul 2007 (CEST)

Merci per pensar en mí com a administrador, fins i tot t'he de dir que em fa pujar l'ego. Però deixem dir-te que no trobo convenient acceptar l'oferta en aquests moments, m'explico: d'administradors en tenim uns quants de poc actius però penso que abans de crear-ne de nous s'hauria de replantejar bé la política i fixar alguns criteris més concrets respecte al nombre i funció activa d'aquests. Merci altre cop company! Salut! --Gcm 14:58, 13 jul 2007 (CEST)

Ok! a veure si en un parell de dies em sorgeix alguna idea. Últimament però estic molt espès. Salut! --Gcm 15:50, 13 jul 2007 (CEST)

Nombre d'administradors

No he intervingut a la pàgina que em proposes perquè crec que de moment no estic prou documentat sobre el tema com per tenir una opinió clara. De fet tinc més dubtes que altra cosa:

  • Calen mes administradors? Diria que cap administrador s'ha queixat que ara mateix els administradors tinguin massa feina, i no acabo de saber interpretar tot el que diuen els seus registres, però no sembla que es passin el dia administrant (o sigui, fent coses que només puguin fer els administradors). Suposo que si hi hagués un munt d'administradors les peticions als administradors s'atendrien a l'instant, però fora d'això no sé si hi guanyariem massa.
  • És un problema tenir molts administradors? No sé si seria negatiu. Se m'ocorre que els blocatges d'usuaris i les proteccions no es produeixen quan s'arriba a un consens entre administradors (que seria impossible) sinó quan se li acaba la paciència a l'administrador menys pacient. Per tant, com més administradors hi hagi, més probable que el menys pacient sigui molt ràpid a blocar. A més, com més administradors, més dispersió de criteris. Potser no és un problema tenir molts adminsitradors i podem anar fent administrador tots els usuaris que compleixin els requisits i no tinguin un passat conflictiu. No ho sé, però no veig clar què passaria amb trenta o cinquanta administradors.
  • Quin mal pot fer un (mal) administrador? Quina mena de comportament cal exigir a un candidat? Un candidat que algun cop hagi perdut els estreps o tergiversat els arguments del contrari és un perill com a administrador? O no n'hi ha per tant?

A més, és molt difícil limitar el nombre d'administradors perquè fins i tot els que trobaven que hi ha massa administradors en general, voten a favor de cada candidat en particular. Difícilment funcionaran les votacions a administrador com una votació de veritat, perquè és l'única pàgina de la viquipèdia on convenen les discussions personals, i precisament els bons viquipediestes estan acostumats a evitar les discussions personals.

Hi afegeixo que si la tasca d'un administrador és sobretot tècnica (en d'altres viquis els administradors manen més), potser els hauriem de donar un nom menys grandiloqüent, i potser així també tindriem menys candidats. Se m'ocorrer dir-vos administratius.--Pere prlpz 19:04, 13 jul 2007 (CEST)--

m'ho he mirat per damunt i el primer que he de dir és que està bé, però m'ho llegiré ben atentament un altre cop per si se m'escapa alguna cosa o opció.
Reflexionar sobre el fet que per alguns ser administrador pot ser una feina que els fagi reforçar la seva activitat a la VP (i que per tant s'ha de tenir en compte). Personalment crec que les funcions d'un administrador no són extraordinàries perquè, al capdavall, l'única funció "diferent" que acaba tenint és borrar pàgines/imatges, bloquejar usuaris/pàgines i l'assessorament (tot i que d'assessorar segur que hi ha alguns usuaris que tenenen un coneixement més gran del llenguatge viqui que no pas els administradors, fixa't amb en Pasqual). M'equivoco?
Tot són maneres d'entendre la feina: a major número d'administradors més vigilància, però no tindrem una VP de més qualitat ja que els administradors no s'encarreguen d'ampliar articles, vigilar l'ortografia, categoritzar-los millor o, en definitiva, fer feines de manteniment. Aquesta feina l'acaben fent els usuaris! (atenció però, un administrador també és usuari), o potser és aixó el que hauria de canviar?
Estic fet un garbuix, i no sé si m'explico bé. Seguiré pensant. Salut! --Gcm 12:44, 14 jul 2007 (CEST)

Administrador

Hola Pau, com t'havia promès avui et responc a la teva proposta d'ahir. Veient que comença a haver usuaris que es demanen si realment calen tants administradors, potser fóra bo que ho deixéssim estar, al menys durant un temps. Ara s'estan votant les candidatures per a 2 nous administradors, així que crec que la Viquipèdia podrà tirar endavant sense que jo en sigui administrador. A més, el mes vinent començo a treballar, així que tindré menys temps lliure per col·laborar. Potser més endavant es dóna una ocasió més propícia per a la meva candidatura. De totes formes, gràcies per haver pensat en mi com a administrador. Salut, Manu bcn 20:35, 13 jul 2007 (CEST) .

Quinzena

Ha estat escollida una quinzena que vas votar: Illes Balears. Col·labora per ampliar l'article! Sent tu d'allà, segur que pots aportar moltes coses. Per cert, el curs d200 estarà disponible a partir de l'octubre, hauria d'haver estat llest per a les escoles d'estiu però ja saps com són els departaments... --barcelona 18:40, 15 jul 2007 (CEST)

Cientifics catalans

He trobat una pàgina web associada a l'IEC on hi ha la biografia dels principals científics catalans en català, castellà i anglès (http://www.iecat.net/institucio/seccions/CienciesBiologiques/cientifics/cientifics%20catalans/). Potser seria una bona idea intentar contactar amb l'IEC perquè ens deixin incorporar aquesta informació a la nostra viquipedia, així com a la versió castellana i anglesa. Seria una gran oportunitat per difondre els científics de casa nostra. Què en penses? --Agapito 17:06, 16 jul 2007 (CEST)

Friülès

Hola! Hi ha alguna manera d'afegir el friülès a la llista de llengües del Babel? Gràcies! --Mj6s 13:49, 17 jul 2007 (CEST)

Amnea

Hola Pau! Soc el Guillem, alias Borgg, volia comentar-te sobre l'article d'Amnea que vol dir que falten refèrencies de l'article? Amnea és un grup més o menys conegut que fa concerts a Tarragona, i he pensat que potser si algú busca informació sobre el grup doncs aquí la pot trobar. Pots mirar més informació sobre els concerts que fa i la seva activitat a la pagina web, a veure que et sembla. Si creus que l'article no té massa rellevancia doncs el podem suprimir, tanmateix crec que a algú li pot resultar útil aquesta informació. Coordialment, Guillem.

Edito per signar: --Borgg 10:31, 19 jul 2007 (CEST)

Trobada Viquipèdia 2007

Bones company,

He fet un comentari a la Taverna de juliol al respecte de quan, on, com i perquè hauriem de fer la trobada Viquipèdia 2007. Espero la teva resposta i aportacions.

Gràcies --Hugoaes 11:21, 19 jul 2007 (CEST)

Viquiprojecte Viquitrobada 2007

Seguint la voluntat expressada per alguns companys he fet una pàgina de Viquiprojecte:Viquitrobada 2007 on començar a organitzar la Viquitrobada 2007. Espero que hi participis, diguis la teva i poguem organitzar aquest esdeveniment!

--Hugoaes 13:21, 19 jul 2007 (CEST)


Proposta d'esborrat de la pàgina sisena hora

Paperera
Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «sisena hora», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.

Bantustan

Hola! L'article Bantustan fa bona pinta, certament. Pel meu gust, crec que la introducció és poc "introductòria": un pèl massa llarga, i amb moltes dades que ja s'exposen més endavant. A més, hi ha coses que semblen contradiccions (tot i que no ho he tocat perquè no domino el tema). Exemples:

  • A la primera línia es parla de "vint territoris que figuraven com a reserves". Però al mateix paràgraf, més tard, es parla de "deu reserves". Em perdo alguna cosa o és una contradicció?
  • Al segon paràgraf, es diu que alguns Bantustans van rebre la independència "nominal", però que mai no van ser "declarats independents". Això és una mica confús. Suposo que el que es vol dir és que, tot i que van rebre la independència nominal i/ van ser declarats independents, mai no van gaudir d'una "independència efectiva" perquè depenien de facto de Sud-Àfrica, etc.
  • No sé si fer una referència a Israel a la introducció és gaire neutral, però això potser té a veure amb una hipersensibilitat meva. S'hi podria fer referència al final de l'article, en una secció de "usos actuals del terme".

Les introduccions que hi ha a la versió alemanya o a la francesa contenen menys informació, però ajuden més a situar el lector. Continuaré mirant-me l'article i et diré més coses, però com deia, pinta molt bé!--Raül 09:37, 21 jul 2007 (CEST)

Recordatori automàtic d'un bot referent a l'article que heu creat Categoria:Badies

Recorda: A l'inici de l'article, escrivim de forma estandarditzada el títol del mateix article en negreta. Pots veure exemples d'això a articles a televisió, Girona o gos.


Us preguem que corregiu aquest problema per tal que l'article compleixi el format estàndard de la Viquipèdia i que tragueu la plantilla que hi ha col·locat el bot. Salutacions cordials somriure!--Iradigalesc Bot (comentaris/incidències) 13:22, 21 jul 2007 (CEST)

Primer President del Parlament de les Illes Balears

Segons he pogut contrastar amb el departament de protocol del Parlament de les Illes Balears el nom correcte del primer President del Parlament és Antoni Cicerol Thomàs, ells també en van facilitar el lloc i data de naixement. És possible un error a l'hora d'escriure, però aquest nom que es difícil de trobar referències a Internet també apareix amb la formulació Antoni Cicerol Thomàs a la web del Congrés dels Diputats amb ocasió d'una visita del titular de la presidència del Parlament balear.

Sembla que tens raó, perquè he pogut consultar l'hemeroteca del diari El País de l'any 1983 i també coincideix amb la teva fon de la Gran Enciclopèdia de Mallorca. Es molt estrany la coincidència de l'error tan de protocol del Parlament com del Congrés dels Diputats. Pero el nom utilitzat a la premsa de 1983 és el de Antoni Cirerol Thomàs. Canviaré el nom al articles de la viquipèdia on havia ficat Cicerol.

Salutacions --Ciberyogui 20:30, 22 jul 2007 (CEST)

Bot

Es tractava d'un error en la detecció del namespace. Ara ja està resolt. Disculpeu les mol·lèsties. Per cert, me'l podrieu desbloquejar ja?--Iradigalesc (discussions) 19:49, 21 jul 2007 (CEST)


Article "de" o "del" davant l'any

Al final, entre uns i altres m'he fet un embolic, i ara, de debò, ja no se com ho he de posar, si Gran Premi de Mònaco de 1999 o Gran Premi de Mònaco del 1999 per exemple. Com ho solucionem?, jo fins ara, els creava amb el "de" però ara estic reanomenant-los al "del" i els nous articles els creo amb el "del" i amb la redirecció desde el "de". Jo crec que la solució és com estic fent ara, però no se que us sembla a tots. Que faig? continuo com ara? canvio? ja m'he perdut! --Beusson 21:45, 24 jul 2007 (CEST)

Com ja he comentat a la plana de petició als administradors, un usuari anònim amb la IP 88.6.195.179 (Discussió, estem tenint una guerra d'edicions amb mi, no se que es fa exactament en aquets cassos, però tot i que parlo intento raonar amb ell no diu res i va fent i desfent, demano el seu bloqueig o el bloqueig temporal de la pàgina desprès de tornar els canvis com estaven. --Baggio (missatges) 15:12, 25 jul 2007 (CEST)

Trobada dissabte

Bones Paucabot,

Com s'havia comentat inicialment he fet gestions a l'Ajuntament de Barcelona i he aconseguit que ens cedeixin una espai pel dissabte al matí al Cibernariumde Barcelona gratuitament, on podrem gaudir d'una sala per nosaltres amb aire acondicionat, cadires i connexió WiFi de forma gratuita si portem els portatils, ja que els responsables municipals del Cibernarium estan molt interessats que fem aquesta primera trobada al seu espai (Marie Curie s/n). Digues que penses al respecte si us plau i confirma la teva asistència a la trobada informal. Gràcies!!!!

--Hugoaes 19:04, 25 jul 2007 (CEST)

Assistència Trobada dissabte

Bones,

Aquest dissabte a les 11 hores fem al Cibernarium de Barcelona la primera trobada informal de viquipedistes. Si us plau confirma la teva assistència a aquesta Viquitrobada en cas que estiguis interessat en assistir i hi puguis venir. També et demanaria si us plau que en cas de que no puguis venir també comuniquis la teva absència a la mateixa pàgina de la Viquitrobada.

Perdona les molèsties que t'hagi provocat i gràcies per tot!!!!

Amnea

Hola Pau! Ja he introduït les referències que he pogut. Atentament,

Guillem


--Hugoaes 21:03, 25 jul 2007 (CEST)

Logos

He vist que es poden carregar logos d'institucions i empreses en format de baixa ressolució per fins informatius. He intentat carregar el logo de l'Institut de Recerca Biomèdica a Viquipedia i WikiCommons però en cap dels dos llocs apareix aquesta opció a l'hora d'escollir el tipus de llicència. Com es pot fer?

--Agapito 11:32, 28 jul 2007 (CEST)

Sobre la plantilla dels gèneres dels videojocs...

Hola, gràcies per fer el que estàs fent en la plantilla, veig que l'has començat a traduir de l'anglesa (que de ben segur és la més completa) però hi ha alguns gèneres que potser trigaré en crear els articles (si tot just encara no he n'hi creat sobre el gènere dels d'aventures...). A més, segons he vist n'hi ha que són simples pinzellades i combinacions d'altres gèneres més cabdals. Però començaré a editar la plantilla i a catalanitzar alguns mots.--Manlleus 20:08, 29 jul 2007 (CEST)

Recorda: Per canviar el nom dels articles has d'haver-te identificat i fer ús del botó «reanomena» de la barra de dalt. Si fas un trasllat manual amb una redirecció no es podrà veure l'historial ni comparar les versions anteriors. Si això no funciona (normalment, perquè ja existeix un article o una redirecció amb historial amb el nom nou), aleshores el reanomenament l'ha de fer un administrador (demaneu-lo a Viquipèdia:Petició als administradors). Trobaràs més informació a A:RP.

--IradiBot (comentaris/incidències) 15:20, 30 jul 2007 (CEST)

Portal de química

Hola! He tornat a fer un poc de feina amb el porta, més que res, actualitzar-lo per l'agost: article, pregunta i curiositat del mes. I de passada, he tornat a canviar el color... però a millor, crec. Primer he posat en blau els títols de les caixes, i el mateix per a totes, que n'hi havia algun de diferent. Després, he canviat el del fons de totes per un blau molt pàlid. Però al fer-ho a la taula periòdica, no me deixa canviar el color de dins. Ho he provat de mil maneres, però em rendeixo. Pots ajudar-me? El color és #E0EEEE

Gràcies!

--Gabino 10:58, 1 ag 2007 (CEST)

Plantilles esborrades

Tal com he dit quan he restaurat la Plantilla:TauCatNSup, n'Iradigalesc ha proposat mantenir les plantilles com la de Plantilla:fora, tipus arxiu històric, i per això he deixat d'esborrar les plantilles. Potser s'hauria de discutir si s'han d'esborrar o no... Salut!--Xtv (que dius que què?) 14:23, 3 ag 2007 (CEST)

Hola Pau, et volia comentar un detall sobre aquesta categoria que has creat. No m'acaba de convéncer això de ficar tots els partits ecologistes dins del sac dels partits d'esquerres. De ben segur la gran majoria de partits ecologistes són d'esquerres, però n'hi ha que no, potser no a Espanya, però sí a d'altres països com França. Ser ecologista no implica ser necessàriament d'esquerres, una cosa no implica l'altra. Si fas una ullada a les categories similars a les viquipèdies en castellà, anglès i francès veuràs com la categoria dels partits ecologistes no és pas una subcategoria de la de partits d'esquerres. --Manu bcn 22:44, 6 ag 2007 (CEST)

Bloqueig

Hola. Un bibliotecari de la wiki espanyola m'ha bloquejat fa uns quants dies. Saps quant dura un bloqueig? Gràcies. --Ibèric 10:40, 9 ag 2007 (CEST)

He intentat millorar una mica l'article, a veure si pots afegir alguna cosa.--Paco 19:36, 12 ag 2007 (CEST)

Llista d'esplais de Catalunya

Benvolgut Paucabot, degut a que has participat en l'edició de l'article Esplai Sant Pacià, et convido a opinar sobre el criteri a seguir per anomenar les pàgines dedicades als esplais. Crec convenient fer la discussió aquí. Moltes gràcies. --Loquetudigas 02:50, 15 ag 2007 (CEST)

Salutacions igualment

Doncs això, et torno la salutació. Em vaig registrar l'altre dia i encara no he tingut temps d'editar res, però ja aniré fent. Vagi bé! --Woundorf 17:22, 16 ag 2007 (CEST)

Juan Rodríguez Mafra

Upssssssss, vaya metedura de gamba, juer, se me escapó una " , " , si ej que no pué sé. Gràcies i salutacions. MiguelAngel fotografo 16:12, 17 ag 2007 (CEST)

Parlar per la ràdio demà al matí

Si hi ets, passat per Viquipèdia:La_taverna/Arxius/General/Recent#Parlar_per_la_r.C3.A0dio_dem.C3.A0_al_mat.C3.AD, tu ja hi tens experiència. Gràcies.--Pere prlpz 22:21, 17 ag 2007 (CEST)

T'ho he explicat una mica millor al xat. Ho deixo, que he de plegar.--Pere prlpz 22:50, 17 ag 2007 (CEST)

L'Ofre i es Teix

Pau. He afegit alguna informació a l'article de la serra d'Alfàbia basant-me en la Enciclopèdia Catalana i allà citen Puig des Teix (t'ho he comentat a la discussió de l'article des Teix) i Puig d'Ofre (sense l'article). Em sorprèn però no sé si és més correcte com a títol de l'article, o si afegir-lo amb una redirecció. Per cert, tinc present el tema dels noms d'artistes (segueixo pensant que Lluís Llach és més adequat com a títol), però hi ha molt fronts i el temes polèmics exciten massa algunes persones. Tot arribarà, en el seu moment, si el tema ho reclama. --Peer 10:42, 20 ag 2007 (CEST)

MediaWiki Discussió:Aug

Si pots passar-te per MediaWiki Discussió:Aug, no té molta importància, però si obtenim una opinió més, millor. –Pasqual · discussió 21:28, 21 ag 2007 (CEST)

Re: Imatges de Vilaweb

Hola Pau, Fa dos anys quan vaig començar l'article d'en Xirinacs, vaig demanar a en Vicent una imatge del Xirinacs i en va donar permís per pujar a Commons la que ell tenia (hi ha estat fins fa uns dies que un conegut, en Jordi n'ha pujat una millor). Llavors li vaig dir que la millor solució era que possés una llicència lliure a Vilaweb. Ell em va dir que tot el que hi havia era CC, i així vaig pujar aquella imatge, donant la meva paraula (Si et fixes és la que van treure recentment El Mundo i tota aquesta colla). Puc parlar amb ell, potser en aquest moment ho entendrà millor. Tampoc és una gran solució, ja que fa anys que a PalmCAT tenim els continguts amb una llicència compatible amb la WP, i n'em adaptat molts continguts, cosa que provoca forces discussions amb "patrulladors" que pensen que una organització sense ànim de lucre, que defensa la llengua catalana, com aquesta, es dedica a fer "autobombo", esborren enllaços i proposen fins i tot que s'esborri la pàgina. Vols que ho faci?--Paco 21:14, 22 ago 2007 (CEST)

He llegit, això de que hi hagi una 'linia' és molt dir. Intentaré resumir-ho i refrescar-li la proposta, a veure si piula.
Parlant d'imatges, fa tres anys vaig formar un grup a Flickr per afegir imatges de Catalunya, un dels objectius és aportar fotos de qualitat per la Viquipèdia, hi ha membres que fan fotos de molta qualitat, fòrums per demanar una imatges, oferir de pujar a Commons la seva imatge si vol adaptar la llicència, i hem aconseguit algunes imatges molt bones. Ho vaig explicar aquí, però potser es podria treure molt més profit. Mira per exemple aquest projecte que han fet a l'anglesa i en el que també participo. No creus que valdria la pena adaptar-lo?--Paco 10:13, 23 ago 2007 (CEST)

Mercès

Hola PauCabot, mercès per la benvinguda,procuraré col-laborar tant com pugui.Salut --Anarcoma 01:28, 24 ago 2007 (CEST)

gràcies

gràcies, sóc francès i no parlo ben el català (estic aprenent'l utilitzant un diccionari), parlo també francès, castellà i anglès. és més fàcil per mi de parlar en aquets altres llengües. adéu, Adrille 12:02, 24 ago 2007 (CEST)

Pau, ja he mirat els canvis de Flauta travessera. Gràcies de nou! Ara et plantejo un dubte. Què he de fer per poder escriure des d'un sol compte articles a la viquipedia en català i castellà o d'altres idiomes? M'he de fer un compte per a cada viquipedia?? --[piano de vent...] 18:41, 21 oct 2007 (CEST)

Bernard Weiss

Com que has participat en el debat sobre la neutralitat de l'article Bernard Weiss t'informe que he retocat el que supose que més molestava. A veure què me'n dius, gràcies. --Casaforra (parlem-ne) 19:40, 24 ago 2007 (CEST)

Discos

Bon dia! Amb els títols dels discos passa igual que amb els dels llibres: van en cursiva, i les cançons integrants (com els capítols dels llibres, o els contes en el cas d'un recull de narracions) entre cometes. La qüestió de les majúscules en cada paraula o no depèn de la tradició de cada llengua: en català podríem perfectament posar només amb majúscula el mot inicial i els que hi hagin d'anar (noms propis), independentment de quina sigui la llengua original, però hi ha llengües com l'anglès que en els títols els hi col·loquen tots. Pel que he vist a la Categoria:Discs, tots els títols en anglès surten amb el nom amb majúscula, per tant per coherència millor deixar els Tales of Mistery... tal com estan, o bé s'haurien de canviar tots. En anglès mateix tampoc s'aclareixen gaire: si et fixes en en:Category:Spanish-language_albums, per exemple, veuràs que hi ha títols que els posen tots amb majúscula com estan acostumats, i altres que els deixen en majúscula i minúscules com la tradició espanyola (bé, en aquest cas només un, Nada como el sol). Resumint, el més correcte seria posar-ho com Mes courants électriques, però llavors desentonaria amb la resta. --Enric 14:31, 25 ago 2007 (CEST)

Plantilla Discussió:URY

Passat per Plantilla Discussió:URY, ho dic allí, però no és exclusiu, hi ha per exemple {{GTM}}, {{CHL}} o {{ROU}}. Meravelles de les traduccions. --81.38.185.125 23:10, 25 ago 2007 (CEST)

Benvinguda

Gràcies per la benvinguda, m'ha servit per descobrir això de les etiquetes i per perdre una mica el temps! Salut i a reveure. --Joan Maspons 19:51, 26 ago 2007 (CEST)

Platges Menorca

Hola! He vist la llista, i crec que ha quedat molt bé, encara que es podria afegir-ne alguna més. Ja m'ho miraré, i també intentaré fer algun article per alguna d'elles, les més importants.

--Gabino 11:03, 28 ago 2007 (CEST)

Ja m'he mirat la llista. Està molt bé. He corregit 2 noms i algun accent (i Binibeca també s'escriu en alguns llocs Binibèquer). Miraré d'afegir-ne alguna més, i fer articles per alguna d'elles. Moltes d'elles estan vinculades a un poble, com en el cas d'Alcalfar, així, trobes que hauriem de separar els articles de poble i platja, o creus que així està bé? Per exemple, en Alcalfar, faig notar les dues coses. Ja me diràs!--Gabino 20:35, 30 ago 2007 (CEST)

Retirar un article

Bones! Hem podries dir com ho faig per retirar un article que jo vaig proposar per a ser article de qualitat?¿

Merçi! --Twinmos 09:59, 29 ago 2007 (CEST)

Ok. Merçi. --Twinmos 18:47, 29 ago 2007 (CEST)

Almeria

Tenia entès que en català tots els mots acabats en ia no duien accent. És correcte aquest canvi?--Iradigalesc (discussions) 17:01, 29 ago 2007 (CEST)

Banderes i escuts

Estic intentan posar totes les coordenades geografìques de les illes balears, i m'he trobat que a casi cap poble no té pujada ni la seva bandera ni el seu escut. Per això m'agradaria saber quina plantilla, tinc d'utilitzar per poder-la pujar-les.

Sé que les banderes catalanes es puguen sota una llicència específica per a les banderes. Tinc de pujarles amb la plantilla com si fos un icone? M'agradaria la teva resposta, així intentaria pujar algunes imatges, perquè les illes també tinguin els seus escuts i les seves banderes corresponents. --KRLS , 15:19, 31 ago 2007 (CEST)

Salutació

Moltes gracies per la salutació Paucabot, soc valencià-alacanti, es a dir d'alacant, espere tindre la posibilitat d'aportar molts articles interesants a la viquipèdia en la nostra llengua i d'ampliar altres molts també amb informació verificable, procurant ser quant el mes neutral possible. Graciés i Salutacions.NeVic , 15:19, 31 ago 2007 (CEST)

Hola! Jo també et dóno les gràcies per saludar-me, t'agraïria si de tant en tant poguéssis anar passant per les meves contribucions i ajudar-me una mica almenys ara que estic començant... Tinc 16 anyets només i sóc de Reus. De moment he fet algunes redireccions (acèfal, vent...) i he traduït l'article de la flauta travessera, molt necessaria. Contesta! --[piano de vent...] 18:08, 21 oct 2007 (CEST)

RE:Recordatori categories

Gràcies pel recordatori (en realitat no ho era perquè jo no ho sabia!). Les categories ja estan buides es poden esborrar quan vulgueu!--Jey 12:29, 5 set 2007 (CEST)

Compte amb les redireccions que s'esborren i els enllaços trencats

Bon dia, company. Quan esborris redireccions amb faltes d'ortografia, com l'aguila pescadora d'aquest matí, compte amb que no hi enllaci res, per no deixar enllaços trencats.--Pere prlpz 11:33, 8 set 2007 (CEST)

Navbox

Pau. Anava a adaptar una plantilla de música general de la wiqui anglesa, Music portal, que he trobat interessant i està feta amb la plantilla navbox que vas esborrar perquè no s'usava. Es pot tornar a crear (revertir) o la torno a fer. --Peer 18:22, 8 set 2007 (CEST)

Esplais

Hola Pau, vaig veure que vas fer modificacions a diversos articles que havia creat sobre esplais. Corregeix-me si m'equivoco: devies afegir la categorització de lloc i treure etiquetes d'esborrany. Em podries comentar com els hauria de fer de bon començament per evitar carregar de feina a altres usuaris? Moltes gràcies! --Loquetudigas 19:33, 8 set 2007 (CEST)

Article de Belianes

He editat la infotaula de Belianes i els paràmetres |opció_nom1 = Festa major |opció1 = 25 i 26 de juliol no apareixen a l'article. Hi pots fer un cop d'ull? Merci.

--Belianes 12:08, 9 set 2007 (CEST)

Categoria de Municipis

Ei, gràcies per recordar-mo. Ara mateix estava mirant l'ajuda per crear categories, per que només n'he creat un parell i sempre em lio una mica. Intentaré fer-les jo mateix i si no ja us dic alguna cosa.

--Kippelboy 20:26, 12 set 2007 (CEST)


Agraïment

Gràcies Pau, sort que hi ha gent atenta que rectifica pífies meves tant monumentals com aquesta. Si en trobes més, busca'm, acostumo a estar a la parra.--Loquetudigas 22:27, 12 set 2007 (CEST)

Perdó pel reatrd

Ultimament he tingut molta feina però finalment he pogut mirar la llista de platges de Menorca i la veritat és que està força bé. He introduit un parell de platges més. Només et volia comentar que així com en el mapa de Sant Lluís surt l'illa de l'aire en blau, al mapa de Maó nord hauria d'apareixer l'illa den Colom en blau. Merci!--carles 00:00, 14 set 2007 (CEST)

Castellanolleonesos i castellanomanxecs

Bon dia! Perdona el retard, però aquests dies he estat fora i fins ahir al vespre no vaig tornar. Ho he comprovat a la web de l'esadir.cat i, efectivament, el gentilici correcte és castellanolleonès (per tant castellanolleonesos en plural) i castellanomanxec, sense el guionet. A reveure! –Enric 15:35, 14 set 2007 (CEST)

Esborrar categoria

Hola Paucabot, fa uns dies em vas donar un cop de mà amb les categories i per això m'adreço a tú: He creat per equivocació la "Categoria:LLavorsí" (la correcta és "Categoria:Llavorsí". Saps com es pot esborrar la categoria? --Kippelboy 15:39, 15 set 2007 (CEST)

Article Transversal Web

Perdona el meu dubte,he vist que has col·locat que hi faltaven referències a l'article de Transversal Web. He afegit la referència sobre que és una revista de la vila de Gràcia... ja diràs si així és correcte.el comentari anterior sense signar és fet per Quimet78 (disc.contr.) 21:48, 15 set 2007 (CEST)--Quim 21:50, 15 set 2007 (CEST)

- A veure si ara l'encerto :P. gracies i disculpa les molèsties --Quim 22:09, 15 set 2007 (CEST)

- Pau vaig corregir el que vas dir, és correcte ara? Entenc que la referències són correctes....Merci --Quim 20:54, 27 set 2007 (CEST)

- La última referència que he posat surt a la pàgina web http://webs.racocatala.cat/dutopia/docs/addendum_llibre.html , és un llibre que es diu "Periodisme digital a Catalunya" i parla de Transversal Web com a mitjà de comunicació :-) --89.129.78.155 04:13, 28 set 2007 (CEST)

Felicitats i moltes gràcies

Estic fent un gran esforç afegint les coordenades goegràfiques de les illes balears, en devia porta casi 100 i he vist que el havies trobat http://www.toponimiamallorca.net/mapa.php!! I va perfecte, ho trobo tot, sobretot ara que em costava molt trobar on podia estar el barrancs i llocs d'interès ja estranys, amb aquest cercador trobo qualsevol cosa, moltes gràcies. --KRLS , 22:46, 16 set 2007 (CEST)

gunckel

estimado: falta una lustrada a Hugo Gunckel Lüer , v.g. "artículos" http://ca.wikipedia.org/wiki/Hugo_Gunckel_L%C3%BCer --Penarc 17:17, 17 set 2007 (CEST) --190.22.20.107 17:15, 17 set 2007 (CEST)

Necessito un petit cop de mà

Hola Pau Cabot,

a l'article L'habitació perduda empro la plantilla "Sèrie TV" i no trobo perquè a l'article surt un error {{{format imatge}}}, no veig cap error en el que hi he entrat. Potser és una xorrada però m'està ocupant massa temps trobar-ho. Gràcies per endavant. --filumestre 17:50, 18 set 2007 (CEST)en parlem?

I cunt see whata is wrong with what I puta there apert from the picture. I have puta information back minus rudis pictura. I believe this article provida good help hinta121.44.4.8 17:17, 21 set 2007 (CEST)

Re: Reanomenament de categories

Fet Fet!--Iradigalesc (discussions) 14:35, 23 set 2007 (CEST)

Crec que sempre les he pogut redireccionar... No sé si abans no es podia fer... De tota manera, si vols esborrar-les, no hi tinc cap problema. En quant al resum, el programa per reanomenar categories no és meu, i el missatge del resum està equivocat... Hauria de ser canviada. Comentaré aquesta incidència als autors del pywikipedia perquè l'arreglin. Gràcies de totes formes.--Iradigalesc (discussions) 14:59, 23 set 2007 (CEST)
Fet Fet! de nou...--Iradigalesc (discussions) 18:46, 28 set 2007 (CEST)

No entenc que estàs fent

Per què estàs eliminant categories que no són redundants? en cultura bamana es podria eliminar com a molt cultura, però no entenc per què elimines antropologia. A no ser que tingues pensat incloure cultura bamana en antropologia. Si ho fas, et recomane que crees (si és possible) la categoria antropologia cultural.--Espora 17:52, 23 set 2007 (CEST)

No cal que em fixe, les has inclòs tu, en que m'ho digues és suficient...Ok.--Espora 18:01, 23 set 2007 (CEST)
D'acord, home, entesos,fa l'ullet endavant i bon treball.--Espora 18:20, 23 set 2007 (CEST)

una pregunta per crear categories

en la Categoria:Diputats al Congrés dels Diputats podem observar la presència de diputats per territori (andalusos, aragonesos, ...) així com dos càrrecs dels diputats (president del Govern i President del Congrés). Es podria crear una categoria com Categoria:Diputats per lloc d'origen? compleix la normativa? així no quedarien tant amagats els dos càrrecs institucionals... Salut! --Gcm 20:05, 26 set 2007 (CEST)

sí, seria bo Categoria:Diputats espanyols per comunitat autònoma. Però potser millor Categoria:Diputats espanyols al Congrés dels Diputats per comunitat autònoma o Categoria:Diputats al Congrés dels Diputats per comunitat autònoma (sense la paraula "espanyols" que tant odien alguns usuaris, i així hi encabim també els catalans), ja que també són diputats aquells parlamentaris escollits en els parlaments de les comunitats autònomes, no? què et sembla? --Gcm 22:21, 26 set 2007 (CEST)
Ok. Merci per l'ajuda. Salut! --Gcm 22:45, 26 set 2007 (CEST)

Moltes gràcies per la teva ajuda quant a la categorització sobre els Bisbes Valencians! --Targum

SFA

Hola, Paucabot: respecte als canvis que has fet en Super Furry Animals, els adjectius i gentilicis amb accent tancat són totalment normatius no només en valencià, sinó també en català occidental (ja ho vaig indicar en la pàgina de discussió fa més d'un any en previsió que algú vulguera corregir-ho)... --Arnandis (Sí o sí?) 01:15, 28 set 2007 (CEST) P.S: coneixes algun Arnandis de Mallorca?

Gràcies per la rectificació; la veritat és que és una característica definitòria del català occidental prou desconeguda pels parlants de l'oriental; i això, diuen que el meu cognom està molt present a la teua illa... o era a Menorca? --Arnandis (Sí o sí?) 18:46, 28 set 2007 (CEST)

viquipèdia a les aules

Potser t'interessa mirar-ho: http://www.xtec.cat/maratoviqui/viquiaules.htm --barcelona 12:07, 28 set 2007 (CEST)

Categoria Discussió:Actors de cinema segons l'origen

Hola! Gràcies pels teus encoratjaments! Pel que fa a això de la incongruència no ho entenc, pots explicar-m'ho (si vols a la pàgina de discussió, si pot ser útil per a tothom)?--Hinio 11:20, 29 set 2007 (CEST)

Doncs, si ho he entès bé, ni els "actors espanyols" ni cap altre "actor segons l'origen" no hauria d'anar en en aquesta categoria, sinó a la d'"actors", ja que aquí sembla que es parli d'actors en general, tant de teatre com de cinema. Ja hi havia un petit debat sobre això a la pàgina de discussió "actors"... Potser s'hauria d'aclarir definitivament allà.--Hinio 17:55, 29 set 2007 (CEST)
Sí, crec que s'hauria de fer una proposta clara de categorització i canviar-ho. Tu t'hi veus en cor? Jo ja t'ajudaré tan com pugui. Aprofito l'ocasió per parlar-te d'una altra cosa (ja ho he fet a la taverna aquest matí): això d'"estatunidencs" no m'agrada gens; ¿no es podria canviar per "nord-americans", que fa pensar menys a un castellanisme i sona millor? Si fos possible i s'hi estés d'acord, potser es podria aprofitar l'ocasió, posats a fer canvis...--Hinio 19:16, 29 set 2007 (CEST)

Categoria:Annihilator

Ei hola, estàs creant la categoria Annihilator però falta una n. No és Anihilator, és Annihilator--Schizodelight (discussió) 20:48, 29 set 2007 (CEST)

Ok. Gràcies per categoritzar tots els articles d'Annihilator. Ah, i de pasada també et felicito per tota la feinada que he vist que estàs fent en la categorització d'articles.Fins aviat!!--Schizodelight (discussió) 20:59, 29 set 2007 (CEST)

Daira

El Sahara va ser el primer o segon article que vaig fer. Unes 90 pagines d'un treball escolar de la meva filla copiades i pastades a un article que és deia Sàhara. Després el Llull em va dir que havia de subdividir i no recordo molt be que vaig fer, però certament no tenia ni idea. El vaig posar perque no m'atrevia a escriure jo mateix en català, mai ho havia fet abans i tots els noms en català (tot i ser la meva llengua ancestral sense fisures) em sonaven estrangers. He aprés una mica des llavors però 50 anys no es recuperan facilment. Podeu borrar o no com es decideixi, que no hi tinc res a dir; qualsevol decisió em semblara be.--joc 01:46, 2 oct 2007 (CEST)

Rellevància de Mindundi

En l'article ja s'especifica on apareix... No el consideres rellevant? --Meldor 13:59, 2 oct 2007 (CEST)

Gràcies

Moltes gràcies per la benvinguda! En aquests pocs dies des que em vaig donar d'alta d'usuari he editat algunes coses. Sobretot es tractava de coses menudes, com correccions d'errors tipogràfics, però també he creat un article! I m'he donat compte de quanta feina hi ha per fer! Bé, crec que continuaré posant el meu granet d'arena ;) Salut! --Carrover 14:32, 5 oct 2007 (CEST)

Filòsofs per nacionalitat

Ostres, doncs m'ho dius una mica tard, perquè estan totes buidades. Vaig proposar aquest tema fa un mes, vaig exposar-ho a la taverna, ... i portem des d'aleshores per decidir-ho. A més, resulta que aquesta categoria la vaig crear jo, així que no he pensat que hi hagués tants problemes per esborrar-la.

Em dius que Filòsofs ha d'anar d'acord amb els criteris de la Viquipèdia. Precisament aquest és un dels criteris que es van fer servir, que la Viquipèdia no havia definit els seus criteris, i precisament per això crear una distinció per nacionalitat era una font de conflicte entre nacionalismes de diferent signe. Es va decidir fer-ho per llengua precisament per no entrar en discussions estèrils, ja que la distinció per llengua és més objectiva.

Et remeto també a la pàgina, on vam discutir llargament sobre el tema: Usuari:Meldor/Categorització Filosofia.

El que sí que podem fer és, si per fi a la Viquipèdia es decideix un criteri general en aquest tema, crear la categoria de nou i mantenir-la juntament amb la de llengua. El que no té sentit és mantenir-la buida. --Meldor 11:04, 6 oct 2007 (CEST)

estic d'acord amb el Meldor, per això he esborrat, si creus que cal restaurar-la, fes-ho però semblava consensuat (estem sempre amb el mateix...) :( --barcelona 11:20, 6 oct 2007 (CEST)
de debò, reverteix si creus que cal. Mira, vam considerar que els filòsofs era més rellevant la llengua que no el país, sobretot perquè la majoria pertany a nacions ja extintes (Sèneca és espanyol??). No té per què afectar a la resta de categories de la Viquipèdia, entenc que un escriptor actual sí que és rellevant saber d'on és (tot i que és un tema que ens porta molts problemes, com s'ha vist amb els occitans) --barcelona 11:29, 6 oct 2007 (CEST)
i no seria millor posar en cada cas el criteri que millor correspongués? llengua, nacionalitat o tots dos! És el que estem fent a filòsofs després d'un mes de discussions --barcelona 11:37, 6 oct 2007 (CEST)

Em sembla que tu donaràs la raó a Usuari_Discussió:Meldor/Categorització_Filosofia#Sobre_la_categorització_per_llengua 80.31.235.217 11:53, 6 oct 2007 (CEST)

Hola, he estat llegint el que posa a les pàgines de Meldor, Barcelona i a aquesta, i la veritat, no entenc perquè s'escaroteu tant. A mi, particularment, em sembla que les categories tenen molt poc de rigor en la viquipèdia. Per a una vegada que intentem organitzar-ne de manera seriosa una grup d'elles, ens vingueu amb que "no pot ser perquè així ho fa tot el món i nosaltres hem de fer el mateix". Des de quan llançar-se al barranc com tothom és una justificació? Mireu, per curiositat, he estat rastrejant un article d'un català, Lluís Llach, per vore dins de quines categories es trobava. La seqüencià que he seguit és Catautors catalans-cantants catalans-músics catalans-artistes catalans-catalans per activitat-Catalunya-Països Catalans-Geografia d'Europa-Europa-continents-geografia física-geografia-ciències de la Terra-ciències naturals-ciència...és a dir, que si no m'equivoque, és pot dir que Lluís Llach està dins de ciència...? serà perquè és un científic? o un fet científic? no sé...potser m'equivoque, però em sembla, com ja he dit, que el tema de les categories no és massa rigorós, per tant, no veig perquè venen tants problemes amb la categorització de la filosofia...sobretot després de no haver intervingut perquè "resultat avorrida" (això ha dit un anònim, caldria vore que li resulta a ell divertit).--Espora 12:09, 6 oct 2007 (CEST)

Em sembla bé...cap la possibilitat que continue donant-se un cert ús polític de les categories en el cas de la nacionalitat, però d'alguna forma la categoria de llengua neutralitzaria eixe possible ús i a més ens aportaria una informació important. Per mi està bé i si Meldor i els demés estan d'acord, crec que podria afegir a la solució de consens.--Espora 12:31, 6 oct 2007 (CEST)
Sí, el que passa és que hui no tinc massa temps. Demà si puc ajudar a ordenar tot açò. Però abans de començar a vore si podem aclarir això de filòsofs en català o filosofia en català. Entenc que el que està en català és la filosofia, no el filòsof. --Espora 12:44, 6 oct 2007 (CEST)

M'acabo de connectar. Anava a dir-te que no sabia que havies fet la majoria de categorització per origen, i que si ho hagués sapigut t'hauria avisat explícitament per saber si hi estaves d'acord. També et volia dir que la teva feina no havia estat per gens inútil, a la majoria d'articles l'única diferència és que en comptes de filòsofs italians ara hi posa filòsofs en italià... vaja, anava a dir tot això, però veig que estas fent el que vols, no ha passat ni un dia i ja estàs tornant a crear el que hem estat discutint un mes per esborrar, així que ja no em queden gaires ganes de parlar. --Meldor 00:16, 7 oct 2007 (CEST)

Jo necessito un mes per arribar a un consens, i tu amb mig dia ja en tens prou per decidir què ho és. No he desaparegut, sinó que no m'he pogut connectar en unes hores. Dius que el criteri general de la Viquipèdia és el teu, però saps que no hi ha acord en la categorització per gentilici. Jo he dit que un cop es resolgui, es pot parlar d'incloure-la a filòsofs. El que no pots fer és, si ens posem d'acord en esborrar una categoria, tornar-la a crear només perquè tu ho creguis convenient. El procés que he seguit jo és: exposar les meves idees, intentar conèixer opinions diferents, cedir en alguns punts, intentar convèncer en altres, i finalment arribar a una solució de consens i aplicar-la. El que tu has fet és: això no m'agrada, ho canvio. --Meldor 00:25, 7 oct 2007 (CEST)
Estic allí. --Meldor 00:43, 7 oct 2007 (CEST)

Per favor, aclariu alguna cosa sobre aquest tema, ja que si no, jo almenys no m'atrevisc a tocar res relacionat en filosofia....--Espora 08:11, 8 oct 2007 (CEST)

Llegeix això, per favor

Tan sols he he atès la sol·licitud d'esborrar una subcategoria buida, si hi ha concents per la seva existència es torna a crear o es restaura, per mi cap problema. --Jordicollcosta (discussió) 12:57, 6 oct 2007 (CEST)

Creació de categories

He rebut un recordatori per haver (mal) creat la Categoria:Filòsofs per època, ja que hi ha només dues subcategories però que estan plenes d'articles. És correcte? Si ho és m'en excuso, ho havia entès malament--Hinio 00:25, 7 oct 2007 (CEST)

Pau per favor et tinc que demanar suport.

Quan pugues em faria falta que llegires i observares l'article: Xe (expresió) que vaig començar a redactar ahir mateix a partir d'una traducció. Com eres un administrador em faria molta falta que quan pugueres l'hi ficases una miradeta perque ja l'han ficat un avis d'eliminació o substitució al Viquidiccionari. Jo veig molt be que posen informació de l'article al viquidicinari, però a més te molta informació adicional i enciclopedica que perfectament ha de formar part de la viquipedia, perque es extra-diccionaria i de component enciclopedic.

Gracies per tot i et demane disculpes per les faltes d'ortografia. Tinc facilitat per a oblidar els accents, sóc com els anglesos en això.

Gracies i si pots opines al respecte a la pagina de la discursió. ;) ---NeVic 17:58, 7 oct 2007 (CEST)

Filòsofs de l'Edat antiga i altres

Crec que m'he equivocat. Revisant el Grec, veig que pròpiament s'hauria de dir: Filòsofs de l'edat antiga, sense cap majúscula, i semblen corroborar-ho els articles d'edat antiga, moderna, ...

No passa res, ho puc canviar per bot, però voldria que m'ho confirmessis, perquè segurament és un error repetit a molts llocs. --Meldor 11:00, 10 oct 2007 (CEST)

Ja m'ha respost. Va amb minúsucula. Ara és una mica tard, demà miraré de canviar-ho... Si veus algun altre lloc on calgui fer aquest tipus de canvi, si m'ho avises puc intentar resoldre-ho per bot. --Meldor 01:28, 11 oct 2007 (CEST)

Qualitat d'una viquipèdia

Hola, estic fent el meu treball de recerca i tracta de la Viquipèdia, m'agradaria saber la vostra opinió respecte un tema: "Quins factors considereu que són els primordials per pensar que una viquipèdia sigui de qualitat (total articles, mida...). Ës per si em deixo algun el qual tinc d'estudiar per aconseguir la formula perfecta de la qualitat d'una viqui. Vull idees, encara que no sigui el factor, correcte el tinc de descartar. Espero resposta. --KRLS , 01:40, 12 oct 2007 (CEST)

Antònia Font

Es pot treure la plantilla d'inacabat a l'article d'Antònia Font? Com fa una any aprox. que està posada. Salutacions. --ToNToNi 01:21, 13 oct 2007 (CEST)

Gaudí

Hola, veig que has posat l'article Antoni Gaudí dins la categoria de maçons catalans. En el text de l'article no hi posa enlloc que fos maçó. Si es posa dins d'aquesta categoria, crec que s'hauria d'explicar d'alguna manera que ho era, en el cas que estigui prou ben documentat, i posar-hi alguna font fiable. --Jordi_G (parlem-ne) 23:30, 13 oct 2007 (CEST)

Fotografia

Hola, vull preguntar si demano algú que té una plana a la viqui que segueix viu i em dona el seu permís per pujar la fotogràfia amb drets d'autor i ella dona consentiment, és pot pujar. O cal demanar permís, si podem pujar una foto seva sense drets d'autor si ella accepta. Em pots explicar-ho, que puc fer per poder pujar l'imatge amb el consentiment del que apareix a la foto. --KRLS , 20:06, 15 oct 2007 (CEST)

Gràcies per haver contestat. ironia. --KRLS , 21:46, 15 oct 2007 (CEST)
Ho sento, pot sonar borde, el de abans. pero es que tavia enviat un mssatge a tu perquè e vsit que estaves en linia i desp´res d'una hora e tornat de casa m'ha novia i e vist que seguies en linia i pensava k en 1 horas havies pogut. no pasa res, et torno a demanar disculpes! --KRLS , 23:08, 15 oct 2007 (CEST)

DEFAULTSORT

Hola. Perdona la tontería, pero he visto esta plantilla " en algunos artículo, y mira me puede la curiosidad, ¿me lo podrías decir? Gràcies. Miguel Ángel "fotógrafo" ( Dí lo que quiera, killo) 21:01, 16 oct 2007 (CEST)

No nada, que lo había visto en algunos de los artículos en los que colaboro y me picó la curiosidad, gràcies. Miguel Ángel "fotógrafo" ( Dí lo que quiera, killo) 23:37, 16 oct 2007 (CEST)

Felicitació categories

Moltes gràcies! Per no creure que faig una feina pesada, vaig variant. COm bé dius, hi ha molta feina a fer: el ciri és curt i la processó molt llarga. Però tu també et fas uns tips de treballar! Salutacions Jordi Roqué 15:58, 18 oct 2007 (CEST)

Pregunta d'esborrat de pàgines

Hola,

Potser no ho vaig entendre gaire bé, però quan es va aprovar la proposta de notabilitat es va dir que en les pàgines que no demostren rellevància, es penja el cartell per uns dies, i si no es compleix, es poden destruïr ràpidament, pel que no caldria la votació. --Meldor 23:10, 18 oct 2007 (CEST)

Em referia a aquesta secció: Què cal fer si l'article no passa la prova, però de totes maneres potser ja ha anat bé que ho proposis. --Meldor 10:18, 19 oct 2007 (CEST)

Municipis de Sòria

Perdona. Me ha pasado lo mismo en la Biquipedia. Me pasa porque la lista la tengo hecha así. Si quieres, lo que hago es hacerlos así, con el (Soria) y luego los translado. Perdona las molestias y por no hablar en catalán --Chabi 22:03, 19 oct 2007 (CEST)

Lo dejo por hoy, ahora me pongo a engrandecer los esbozos. Por cierto, he visto que pone "CalataNYazor", el nombre oficial es con Ñ, por lo tanto, creo que se debería poner con Ñ. --Chabi 23:03, 19 oct 2007 (CEST)

Avui tenia pensat d'acabar l'article del Jaume Vicens Vives, però ja veig que les forces de les tisores han actuat abans, sense esperar res ni obrir cap mena de discussió. I el que és pitjor ̄és que aquest cop no ho ha fet el típic anònim idiota, sinó que ho ha fet un administrador.

Ja us ho fareu solets per acabar aquest article.

Tanguy 10:48, 20 oct 2007 (CEST)

M'importa un sant "pito". Aquestes maneres les trobo horroroses, això també ho saps. No penso continuar aquest article, que ho faci un altre o extregui la informació de l'article en anglès. Allà sí que acostumen a posar aquesta informació. És per això que, vist que aquí hi ha massa escrúpol, el vaig fer primera allà. D'altra banda, has esborrat una imatge en aquest ús de les tisores. Tanguy 10:56, 20 oct 2007 (CEST)
Ui, les maneres. Copio el contingut del cartell que ahir vaig posar a la pàgina: "Un (o més d'un) viquipedista treballa en l'edició de la present entrada, per la qual cosa és possible que trobeu defectes de contingut o de forma: a fi de coordinar la redacció, contacteu amb els col·laboradors més recents amb un missatge a la pàgina de discussió de l'article en qüestió abans de realitzar modificacions o substitucions importants." Conclusió: aquest cartell no serveix per a res. 83.44.126.35 11:24, 20 oct 2007 (CEST)

Plantilles

Hola. Sí, la plantilla Aranyes es magnífica i m'agradaria fer-ne d'altres grups zoològics; el problema es que vaig fer unes plantilles similars a la wikipèdia espanyola i me les van esborrar, perquè, segons deien, era el mateix que les categories. Saps com està el tema aquí? --Xvazquez 17:35, 20 oct 2007 (CEST)

plantilles diaris

si, estaria bé reorganitzar-ho una mica.el comentari anterior sense signar és fet per Calsbert (disc.contr.) 13:56, 21 oct 2007 (CEST)

PÀGINA D'USUARI

Ei Pau com que ets pràcticament l'únic viquipedista que conec sempre t'ho preguntot tot a tu eh? si no et molesta.. jeje Res, que no sé si fer-me una pàgina s'usuari i si me la faig no sé què posar-hi ni com. Què recomanes? De què serveix???

MERCIII!

Ei m'he intentat fer una pàgina d'usuari maqueta però he tingut merder amb les plantilles d'aficions i tal, a veure si m'hi pots pegar una ullada, no tinc la pàgina vigilada, per tant m'ho pots arreglar.. si vols i pots clar... T'HO AGRAÏRIA MOLT!!!

(aquest cop firmo, és que mai hi pensooo) --[piano de vent...] 15:14, 22 oct 2007 (CEST)