Llista d'episodis de Porca misèria

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

La sèrie de televisió catalana Porca misèria consta de 52 episodis. Es va emetre en quatre temporades amb 13 episodis cadascuna. Es va estrenar a TV3 el 25 de novembre de 2004.[1]

Temporades[modifica]

Temporada Episodis Estrena a Catalunya Final
1 13 25 de novembre de 2004 24 de febrer de 2005
2 13 13 de novembre de 2005 12 de febrer de 2006
3 13 20 de setembre de 2006 11 de gener de 2007
4 13 23 de setembre de 2007 23 de desembre de 2007

Llista d'episodis[modifica]

Primera temporada[modifica]

Núm. # Títol Director Guionista Data d'emissió
11 "Misèria i companyia" Joel JoanJoel Joan & Albert Plans25 de novembre de 2004
El Pere està estressat per culpa de la Cardona, que el fa anar de bòlit a la feina i l'absorbeix a nivell personal. No disposa de temps ni de vida privada. La Laia també està atabalada a la feina perquè li han portat dos becaris nous, el Quim i el Cefa. 
22 "Ideal parelles" Joel JoanJoel Joan & Albert Plans2 de desembre de 2004
El Pere i la Laia es voldrien treure de sobre el pis horrible que s'han comprat, però com que no els és possible, acaben anant-hi a viure. 
33 "Como un burro amarrado en la puerta del baile" Joel JoanJoel Joan & Albert Plans9 de desembre de 2004
La Laia retroba l'Àlex, un exnòvio que viu en un veler. Per culpa d'una avaria al motor, l'Àlex passarà uns dies a casa d'ells. El Pere es posa gelós... 
44 "Sayonara, Baby" Joel JoanJoel Joan & Albert Plans16 de desembre de 2004
La Laia fa un descobriment important en la seva investigació, però també descobreix que la gent del seu entorn dona més importància a la televisió que a la investigació científica, i això acaba fent que tingui una discussió amb el Pere. 
55 "Amors que maten" Joel JoanJoel Joan & Albert Plans23 de desembre de 2004
La Cardona s'autoconvida a sopar a casa del Pere, i la Laia fa un comentari sense mala intenció que a la Cardona li sembla molt ofensiu. Intentant disculpar-se amb la diva, la Laia aconseguirà embolicar cada cop més la troca. 
66 "Errare humanum est" Joel JoanJoel Joan & Albert Plans30 de desembre de 2004
El Pere troba un guió cinematogràfic que havia començat a escriure fa temps i que va abandonar. Torna a il·lusionar-se en el projecte i intenta tirar-lo endavant, malgrat que l'Àlex s'ha entestat en distreure'l de la feina introduint-lo en el seu món para-legal. 
77 "Boig per tu" Joel JoanJoel Joan & Albert Plans13 de gener de 2005
La Maria, la realitzadora del programa de la Cardona, li confessa al Pere que ha tingut un somni eròtic amb ell. El Pere comença a obsessionar-se amb la idea de tenir una aventura amb la Maria. 
88 "Eros i Thànatos" Joel JoanJoel Joan & Albert Plans20 de gener de 2005
Després del petó amb la Maria, els sentiments de culpa rosseguen el Pere. Malgrat que al principi sembla que la Maria no doni cap importància al que va passar, el Pere acabarà descobrint que ella també vol acabar el que van començar. 
99 "Fes-me un favor" Joel JoanJoel Joan & Albert Plans27 de gener de 2005
Un productor ofereix al Pere fer el guió d'una pel·lícula. Com que la Cardona li prohibeix que ho faci perquè el vol tenir en exclusiva, el Pere treballa en el guió de la seva pel·lícula d'amagat. 
1010 "Tots tenim un preu" Joel JoanJoel Joan & Albert Plans3 de febrer de 2005
El Pere se sent responsable de l'acomiadament de la Maria. Decideix intervenir i demanar a la Cardona que la readmeti, però li resultarà molt difícil enfrontar-se amb la seva directora. 
1111 "Plou" Joel JoanJoel Joan & Albert Plans10 de febrer de 2005
La Cardona readmet la Maria perquè cap més realitzador la suporta. El Pere intenta reconciliar-se amb ella, però la Maria no en vol saber res. En Grimau comunica a la Laia que obrirà una nova línia d'investigació. 
1212 "Comarcal 13" Joel JoanJoel Joan & Albert Plans17 de febrer de 2005
La Sònia ha deixat el Roger i aquest culpa el Pere de la ruptura. Els germans Brunet es veuen obligats a fer un viatge junts per anar a celebrar l'aniversari de la seva mare. En el trajecte, sortiran a la superfície tots els retrets que han callat fins ara. 
1313 "Far West" Joel JoanJoel Joan & Albert Plans24 de febrer de 2005
Un eminent científic nord-americà, el doctor Crane, vol proposar a un dels investigadors del departament treballar amb ell als Estats Units. La Laia està convençuda que l'elegit serà el Lluís. 

Segona temporada[modifica]

Núm. # Títol Director Guionista Data d'emissió
141 "Trucades perdudes" Joel JoanJoel Joan & Albert Plans13 de novembre de 2005
El Pere i la Laia intenten mantenir la seva relació malgrat la distància. La Natàlia no està disposada a acceptar el seu acomiadament d'Ambrospeed i pensa lluitar. L'Àlex ha d'aconseguir diners per comprar-se el veler. 
152 "Don't Worry Be Happy" Joel JoanJoel Joan & Albert Plans20 de novembre de 2005
Després de la bronca de l'últim dia, el Pere intenta localitzar la Laia per telèfon, però no la troba. El Roger i la Sònia són a punt de marxar de viatge de nuvis. Mentrestant la Natàlia està molt nerviosa perquè ha d'arribar a un acord. 
163 "Adéu a l'esperança" Joel JoanJoel Joan & Albert Plans27 de novembre de 2005
La Laia vol convèncer el Pere perquè vagi a viure a Utah, però el Pere no les té totes. La Maria està molt irascible. La Natàlia intenta que la Cristina declari a favor seu en el judici. 
174 "Bitllet obert" Joel JoanJoel Joan & Albert Plans4 de desembre de 2005
El Pere es penedeix d'haver-li posat un ultimàtum a la Laia i decideix anar a Salt Lake City a reconciliar-s'hi. Després de perdre el judici, el Roger no està disposat a deixar que la Natàlia se surti amb la seva. El Jordi i la Natàlia se'n van a viure junts. 
185 "Tocat i enfonsat" Joel JoanJoel Joan & Albert Plans11 de desembre de 2005
El Pere està molt deprimit per la ruptura i no vol anar a treballar. El Roger està decidit a fer-li la vida impossible a la Natàlia perquè plegui d'Ambrospeed. L'Àlex comença a treballar a la productora i es converteix en el rei del mambo. 
196 "Som el que ens falta" Joel JoanJoel Joan & Albert Plans25 de desembre de 2005
La Laia vol tornar a la normalitat, com si no hagués passat res, però el Pere nota que li passa alguna cosa. El Roger comença a sentir-se desplaçat pel Salva, mentre que la Natàlia està cada vegada més valorada. 
207 "S.O.S." Joel JoanJoel Joan & Albert Plans1 de gener de 2006
La Laia busca feina mentre viu a casa dels seus pares. El Pere intenta convertir-se en el seu millor amic. El Roger està obsessionat amb la idea que la Sònia es quedi embarassada de seguida. L'Àlex suggereix a la Cardona que intenti ser més amable amb la gent. 
218 "Libido" Joel JoanJoel Joan & Albert Plans8 de gener de 2006
El Pere té ganes de lligar i demana als seus amics que l'acompanyin en una nit de marxa. La Laia torna al laboratori i retroba el Quim, el Cefa i el Lluís. 
229 "Canta el pardalet" Joel JoanJoel Joan & Albert Plans15 de gener de 2006
El Pere té l'oportunitat de sortir al programa davant de les càmeres. La Laia ha de suportar la presència constant del seu pare al seu pis nou. El Roger se sent perseguit per la Marta. 
2310 "El preu de la fama" Joel JoanJoel Joan & Albert Plans22 de gener de 2006
El Pere pateix les conseqüències de la fama de l'Àlex. La Laia substitueix el Lluís en unes classes i ha de suportar un alumne repel·lent. 
2411 "Veïns" Joel JoanJoel Joan & Albert Plans29 de gener de 2006
El Pere coneix la Guiomar, la veïna del davant. El Quim i el Sefa pensen que el veí de la Laia és un personatge perillós. Una partida defectuosa d'Ambrospeed causa problemes a l'empresa. 
2512 "Sweet Sixteen" Joel JoanJoel Joan & Albert Plans5 de febrer de 2006
El Pere no sap com portar la relació amb la Guiomar. La Laia fa un descobriment important en la seva investigació. La Natàlia continua sentint-se responsable de la intoxicació. 
2613 "L'hora de la veritat" Joel JoanJoel Joan & Albert Plans12 de febrer de 2006
El Pere pensa que la relació amb la Laia s'ha arreglat, però les coses no són tan fàcils. El Roger es resigna a acceptar la separació amb la Sònia i es concentra en la feina. 

Tercera temporada[modifica]

Núm. # Títol Director Guionista Data d'emissió
271 "Els millors anys de les nostres vides" Joel JoanJoel Joan & Albert Plans20 de setembre de 2006
El Pere i la Laia tornen a viure junts i recorden com es van conèixer. El Roger no sap con afrontar la paternitat, ara que s'ha separat de la Sònia. 
282 "En què penses" Joel JoanJoel Joan & Albert Plans27 de setembre de 2006
La Laia rep l'oferta de tornar a treballar al Clínic, i al Pere no li fa gaire gràcia. A causa de les queixes dels espectadors, la Cardona s'ha de retractar dels insults contra l'Aurora Segura. 
293 "La gent no canvia" Joel JoanJoel Joan & Albert Plans4 d'octubre de 2006
La Cardona està ingressada a causa de l'infart i té pressa per recuperar-se. La Laia torna a treballar al Clínic i decideix que no intervindrà en la gestió del Lluís. El Roger acompanya la Sònia a les classes de preparació al part. L'Àlex envaeix la casa de la Natàlia i el Jordi s'enfada. 
304 "Tu no t'hi fiquis" Joel JoanJoel Joan & Albert Plans11 d'octubre de 2006
A la Cardona li donen l'alta i tots sospiten que tancarà la productora. La Laia decideix no tornar a dir mai més el que pensa, per por de les conseqüències. El Roger sembla no recordar que la Sònia no el vol tornar a veure. 
315 "La muntanya màgica" Joel JoanJoel Joan & Albert Plans18 d'octubre de 2006
El Pere rep la invitació d'anar a sopar amb el seu pare mentre comença a perfilar els personatges de la "sitcom". La Laia decideix per fi intervenir en la controvèrsia entre el Quim i el Cefa. L'Àlex acompanya l'Ariadna a un albirament d'ovnis a Montserrat. 
326 "The Truth Is Out There" Joel JoanJoel Joan & Albert Plans9 de novembre de 2006
El Pere ha escrit el guió de la sitcom i no accepta les crítiques d'un prestigiós editor de guions. La Laia no pot llegir el guió perquè l'ha perdut. La Natàlia no troba l'Àlex enlloc i comença a imaginar-se explicacions paranormals. 
337 "Amics, amants i altres familiars" Joel JoanJoel Joan & Albert Plans16 de novembre de 2006
La Natàlia li diu al Roger que no té la intenció d'enrotllar-s'hi més. El Roger descobreix que el seu pare és gai i s'emprenya amb el Pere perquè no l'hi ha dit. La Maria i l'Àlex troben un cadàver a la platja de la Barceloneta. 
348 "Quan es tanca una porta, se n'obre una altra" Joel JoanJoel Joan & Albert Plans30 de novembre de 2006
El Roger i la Natàlia són amants d'amagat del Jordi. A la Maria li molesta que el Pere vulgui intervenir en el càsting de la sitcom. La Laia vol fer proves amb teixits de malalts, però el Lluís no ho troba convenient. 
359 "L'orgull de l'autor" Joel JoanJoel Joan & Albert Plans7 de desembre de 2006
Al Pere no li agrada la interpretació del Domènec i s'enfronta amb la Maria. La Laia i el Cefa comencen a treballar amb les mostres de teixit d'amagat del Quim i del Lluís. 
3610 "L'home invisible" Joel JoanJoel Joan & Albert Plans14 de desembre de 2006
El Pere no vol tornar a la productora i discuteix amb la Laia. La Cristina descobreix que el Roger i la Natàlia estan junts i li sap greu pel Jordi. 
3711 "Fes-te valer" Joel JoanJoel Joan & Albert Plans28 de desembre de 2006
Primer dia de gravació de la sitcom i sembla que les coses no van gaire bé. El Lluís torna del viatge de nuvis i descobreix que la Laia ha fet proves d'amagat d'ell. El Roger intenta compensar la Natàlia pel dia que la va deixar plantada al Palau de la Música. 
3812 "A la deriva" Joel JoanJoel Joan & Albert Plans4 de gener de 2007
La sitcom s'estrena sense previ avís, cosa que obliga el Pere a acabar els capítols a tota velocitat. La Natàlia s'enfada amb el Roger perquè no vol parlar de la seva futura paternitat. És l'aniversari de l'Àlex i convida els seus amics a passar una nit al veler. 
3913 "El factor sorpresa" Joel JoanJoel Joan & Albert Plans11 de gener de 2007
La Laia espera la confirmació d'un institut valencià per col·laborar en el seu projecte. El Roger ha decidit que serà un bon pare i la Maria pren una decisió pel que fa a l'Àlex. 

Quarta temporada[modifica]

Núm. # Títol Director Guionista Data d'emissió
401 "Fent família" Joel JoanJoel Joan & Mercè Sàrrias23 de setembre de 2007
El Pere i la Laia pateixen davant la idea que potser estan esperant un nen. La Sònia dona a llum el Biel, en presència del Roger, que ho viu com una experiència fantàstica que no vol, però, repetir. La Natàlia descobreix que està embarassada. 
412 "No som herois" Joel JoanJoel Joan & Mercè Sàrrias30 de setembre de 2007
La "sitcom" corre el risc d'enfonsar-se i el Pere ha de reescriure un capítol. Per si això no fos prou estressant, descobreix que té un bony al pit. 
423 "La síndrome d'Estocolm" Joel JoanJoel Joan & Mercè Sàrrias7 d'octubre de 2007
La Natàlia pateix perquè no localitza el Roger. El Roger ha agafat un avió i se n'ha anat tan lluny com ha pogut. La Dolors comença a treballar en la "sitcom" i al Pere li costa acceptar els seus comentaris. 
434 "Una vida avorrida" Joel JoanJoel Joan & Mercè Sàrrias14 d'octubre de 2007
El Pere pensa que la Dolors li té mania perquè no li explica res de personal. La Laia ha de posar pau entre els becaris i l'Ester i, convençuda que s'ha de ser amable, li dona massa confiança a un lampista. 
445 "Si és que hi ha cases d'algú" Joel JoanJoel Joan & Mercè Sàrrias21 d'octubre de 2007
La Guiomar torna a casa sel seu pare i l'Eduard es refugia al pis del Pere i la Laia, fotent zitzània entre tots dos. A la productora tothom prefereix els capítols de la Dolors, i el Pere no ho pot suportar. 
456 "Mentre tinguem salut..." Joel JoanJoel Joan & Mercè Sàrrias28 d'octubre de 2007
La Laia no suporta que l'Ester li porti la contrària en un experiment que vol fer. La Maria demana al Pere que visiti el Xavier, i al Pere li fa angúnia anar-hi. 
467 "El punt feble" Joel JoanJoel Joan & Mercè Sàrrias4 de novembre de 2007
El Pere està convençut que la Dolors i el Domènec tenen un rotllo. La Gal·la presenta el Günther a la Natàlia i el tio se la intenta lligar. 
478 "Batalla de reines" Joel JoanJoel Joan & Mercè Sàrrias11 de novembre de 2007
L'Aurora Segura és l'actriu convidada a un episodi de la "sitcom". La Laia ha de parlar amb el Lluís per temes de feina i sospita que encara n'està d'ella. L'Àlex aconsegueix una feina a la Casa Encantada. 
489 "Amor de mentida" Joel JoanJoel Joan & Mercè Sàrrias18 de novembre de 2007
La Sònia ha de marxar i el Roger li demana de quedar-se amb el Biel. El Pere ha d'introduir product placements d'Ambrospeed a la sitcom. La Natàlia no es refia del Roger i el controla. 
4910 "Roger Brunet 1975-2007" Joel JoanJoel Joan & Mercè Sàrrias25 de novembre de 2007
Sabrem què ha passat amb el Roger Brunet després de la trucada avisant que havia tingut un greu accident... 
5011 "Un bon consell" Joel JoanJoel Joan & Albert Plans2 de desembre de 2007
El Roger decideix trencar amb tot. El Pere no vol veure el Roger per por d'emprenyar-se amb ell. La Natàlia troba consol en el Jordi. L'Àlex retroba un amic a qui va donar un consell que li va canviar la vida. 
5112 "Crim i càstig" Joel JoanJoel Joan & Albert Plans9 de desembre de 2007
El Roger declara davant de la policia i accepta tots els càrrecs. La Natàlia té por de veure el Roger i l'Àlex la convenç que el vagi a veure. El Pere està angoixat pel Roger. 
5213 "Tot final és un inici" Joel JoanJoel Joan & Albert Plans23 de desembre de 2007
El Pere intenta ajudar el seu germà en aquest moment difícil, en què, a més a més, el Roger i la Natàlia s'han separat. Ella, per la seva banda, retrobarà un antic amor de joventut. Pel que fa a la Laia, té un conflicte ètic quan patenta l'anticòs que ha descobert amb l'Esther, i l'Àlex i la Maria prenen una decisió que afectarà les seves vides. 

Referències[modifica]

  1. «Vivir Barcelona - Televisión». La Vanguardia. Barcelona: Grupo Godó, 25-11-2004. [Consulta: 10 novembre 2012].