Tema de Viquipèdia:La taverna/Novetats

[94a setmana] El diumenge de les referències

16
Leptictidium (discussiócontribucions)

Bon vespre a tothom. La setmana passada vam referenciar 35 articles sobre LGBT que no tenien fonts durant «El diumenge de les referències». En total, la iniciativa ja ha servit per referenciar 5.148 articles de diferents temes.

La noranta-quatrena edició comença demà, 27 de novembre. La categoria que ha tocat per posar com a mínim una referència a cada article és Categoria:Organitzacions polítiques internacionals. Podeu consultar aquí els articles sense referències (54 en el moment d'escriure aquestes línies).

Notifico els participants anteriors (@TaronjaSatsuma:, @Sorenike:, @Beusson:, @Alvaro Vidal-Abarca:, @Jaumellecha:, @Pere prlpz:, @Pcm:, @Amadalvarez:, @Laurita:, @Townie:, @Medol:, @Willy31igd:, @Cataleirxs:, @Pallares:, @Castellbo:, @Jordi escarre:, @Lluis tgn:, @Vallue:, @Darth vader 92:, @Xavier Dengra:, @Rocafera:, @Davidpar:, @Mercè Piqueras:, @Magenri:, @Flamenc:, @Robertgarrigos:, @Dragonfly137:, @Socialdilema:, @Jordiff:, @Josu PV:, @Smalde:, @Bsckr:, @J bullanga:, @Brunnaiz:, @Ivan Avz F:, @AntoniBM:, @Capsella01: i @Jove:) i animo tota la comunitat a participar-hi.

Recordeu-vos d'afegir un comentari nou aquí sota amb tots els articles que referencieu!

Leptictidium (discussiócontribucions)

Podeu trobar articles amb {{FVA}} i {{CC}} aquí.

RECORDEU que aquesta vegada, últim Diumenge de novembre, inaugurem el mode esprint amb una selecció relativament petita d'articles i l'ambició de referenciar-los tots, tots, tots. Som-hi!

Leptictidium (discussiócontribucions)
Castellbo (discussiócontribucions)
Flamenc (discussiócontribucions)
Pcm (discussiócontribucions)
Cataleirxs (discussiócontribucions)
Capsella01 (discussiócontribucions)
Amortres (discussiócontribucions)
Laurita (discussiócontribucions)
Vallue (discussiócontribucions)
Leptictidium (discussiócontribucions)

Els 43 articles que portem ens posen en bon camí per referenciar tot el paquet d'aquest Diumenge. Si en referenciem 11 més en el que queda de dia, ja ho tenim!

Jordi escarre (discussiócontribucions)
Leptictidium (discussiócontribucions)

Amb el que acabo d'afegir, pugem a 48 i només ens en falten 6 relativament fàcils de fer. Ho aconseguirem?

Leptictidium (discussiócontribucions)

Tot un èxit, la primera edició esprint! No va quedar cap article sense referenciar. Moltes gràcies i fins Diumenge que ve, quan tornem al format habitual!

Resposta a «[94a setmana] El diumenge de les referències»